418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-

-
Dehát írtam, hogy tankonkét változik az alap rejtőzködési érték, és erre rakódik rá pl. a lövés negatív hatása.
Lehet hogy egy jól rejtőző arty tud lövöldözni bokorból láthatlanul, mig egy HT nem, mert azonnal bespottolódik.
Ezt a rendszert lehet vitatni, hogy köze nincs a valósághoz, meg hogy így játszhatatlan, de a a saját szabályrendszerének megfelelően müködik az esetek nagy részében.
Ha ezt a szabályrendszer jobban megismerjük, akkor lehet hogy eredményesebben tudunk játszani és kevésbé lesznek bosszantóak az általad említett szituációk. -
bekescsaba #197307 T1 tetrarch nálam a xanax -
stoppos #197306 -
Wlanseraf #197305 Loltraktorral vezetem le a feszkot:) -
Renegade #197304 az ilyen dolgok (na meg a végtelen számú hightier noob) miatt kell low tierben játszani, bisonka, bt-2, puffancs (puffancs még mindig maxtier?). Pörgős csaták, indokolatlanul nagy morál, siemka, hi, magyar van? hegyek :-) -
stoppos #197303 Azoktól kérdeznék, akik nem vették ki az encountert és a attackot. Mintha a szerver oldali MM változással gyakrabban rak ezekbe a csatákba. Lehet, hogy a random vicceskedik velem, ezért kérdem, hogy tapasztalt-e ilyet más is. -
Wlanseraf #197302 Most csaptak szét a remek spotting miatt... én állok a varázserdőben !!! egy bokorerdő közepén! távcsővel:DDDDD 3 perce meg sem mozdultam és bejön valaki az erdőbe és bespottol!!:DDDD ez aztán a spotting system:D ennél nagyobb bullshit nincs ebben a játékban:DD rakás szar az engine de ez a láthatóság:DDDDDDDDDDDDDDD -
Utána is számoltál, amiről beszélsz? Konkrétan, hogy pl. egy 80-al haladó t-50-2 mennyit tesz meg a 50m-es spotfrissítés közt, legrosszabb esetben?
Nem bug az, hanem egyszerűen lag. Aztán hogy szerveroldali, vagy saját, mindenki eldöntheti magának. -
egyszerűen kalap szar az egész, addig amíg az arty úgy lövöldöz a bokorból 1v1 azonos látótávval hogy fel sem villan addig frissítés ide, fícsör oda, ez így ebben a formában egy f*szság. -
Ry0K3N #197299 " - SerB gets occasionaly recognized on the streets" 
http://ftr-wot.blogspot.cz/
-
Wlanseraf #197298 Itt már bele szól hogy mennyire terhelt a szerver+ hogy a két playernek milyen a net kapcsolata... -
Szerintem is van benne randomfaktor, akár lehet durván bugos is a láthatósági rendszer, de valószínűbb, hogy mi nem értjük a teljes működését.
Ezért gondoljuk vagy hisszük gyakran hogy értelmetlenül és rosszul működik.
(pl a távolságtól függő frissítést is ide kéne számolni, melynek tipikus esete, hogy a feléd száguldót csak egész közelről látod meg, vagy ha te is 60-al robogsz felé, akkor úgy is ütközhettek, hogy nem is láttátok egymást. Ez nyilvánvaló hülyeség, de nem bug hanem ficsör.) -
Renegade #197296 veled mi van?
Miért következik bármi negatív vagy pozitív abból, ha itt az SG-n belátjuk/elvetjük, hogy egy tank OP vagy sem?
Egy dolgot nyerhetünk, azt hogy többet nem lesz téma, mert majd Lammaer remekül bilenkeli a következő t59 flame idején, hogy a többség szerint az/vagy nem.
Különben is hülyeség ilyen t59 témákkal megtörni a *eci artysták hegemóniát :-)
na meg az örök kedvenc:
-
És ez a probléma, hogy a több paraméter inkább tűnik random szarságnak, mint megfelelően működő rendszernek. Hol így működik, hol úgy, egyiknek kilóg a fél tankja, lövöldöz és észre sem veszik, másik bokorban áll, nem mozdul nem lő, és kiszúrják... fuck yeah... -
Goldammoval 146-243-ig is penetrálhat akár. -
SovereignXY #197293 Érzésem szerint nem. Type-al 66szor jobban ment mint a T-44el. Az nekem oylan fos. És nem okoz ált gondot megenni a t-44et.
-
Csak röviden: a spottrendszer több paraméter alapján működik, és ebből csak az egyik elem a távolság, az esetek egy részében nem is a legfontosabb.
A tank alap álcázási képessége erős tényező és a bokor/bokrok is valamint a mozgás/állás/lövés állapot is
Tehát még két azonos tank esetén sem biztos, hogy egymás felé közelítve, egyszerre kell észrevegyék a másikat. -
stoppos #197291 Hát megpróbálom majd a heavy útvonalat, az idejét nem tudom mikor jártam a pályáknak azon a részén. Valószínű én leszek a áldozat egy darabig. :D
A fejét egész jónak találtam egyébként, ha mozgásban van tartva egy kicsit. Csak himbáltam, mint a dinnyét, miközben egy pattonnyal verekedtem, aki az oldalával harcolt. Sokáig nem tudtam tesztelni, mert meggyaláztak az artyk. -
Ry0K3N #197290 Nem szabad, más játékstílust igényel teljesen. -
SovereignXY #197289 aiming time uygan annyi. pontosabb. De a p2 egy sniper. De egyéb iránt nekem az is annyit hord sztem félre mint a typeé. Megnéztem közben 2%al jobb a p2őm találati pontossága mint a type-om.
De.. az sem midnegy miylen tankon van az az ágyú. -
Wlanseraf #197288 Na az nem megy mert francia papír acélból van:) -
szöveg, szöveg, szöveg, anélkül hogy tudnál bármit is.
Tier7 meddel mit kerestem Tier9-es ellen encounter esetén ott, ahova senki más nem tolta a képét rajtam kívül a csapatból, viszont legalább 4 ellenfél jött onnan? Na tippelj.
Mellesleg magyarázhatod a dolgot, de akár a Lorri spottolt be, akár más mind a két variáció nevetséges, szánalmas, és ótvar szar. Kezdve azzal hogy hogy a búbánatba spottolt be más, anélkül hogy én felspottoltam volna (hiszen oké hogy nekem 350 a látótávom, de kötve hiszem hogy más 360-ról észrevett volna úgy hogy ÉN álltam a bokorban hálóval, mozdulatlan, nem lövöldözve, Ő pedig mozogva hiszen valahogy azért közelebb kellett jönnie, mivel a beállásomkor még nem spottoltak fel) A lorri pedig ugyanaz, előttem bokor, sréhen bokor, én spottolom őt, de hogy ő mi a fasztól vesz észre az rejtély. Akartam képet csinálni hogy hogy álltam, de természetesen nincs replay, hely az van a gépen, csak újratelepítéskor nem kapcsolja be automatikusan, há me mé ne... De replay-től függetlenül is a spottolási rendszer egy kalap szar.
-
stoppos #197286 Akkor itt lehet a gond. Ugyanúgy próbáltam használni, mint a type-ot. -
R3nton #197285 T-44el simán szét lehet kapni a type-ot, t-44 legjobb tier8 med sztem. De azért az tény, hogy szerintem meggondolatlanság volt egy ilyen frontpáncélzatú tankot berakni tier8 prémium tanknak. -
Wlanseraf #197284 PII csak nagyobb a pen? mondjuk én azzal régen mentem de a Type gunja egy szemét ahoz képest:) -
Mutass egy ilyet!
Nem tudom mitől magas az eff vele, de az biztos hogy ezzel a tankkal kicsit sem törekszem stat javításra. A dmg/kill elég alacsony, mégis jól hozza a kreditet -
Wlanseraf #197282 Nem annyira tudom mert a Pattonal is utálok menni de jó a statom vele... de inkább papír heavyként megyek vele mint medként -
SovereignXY #197281 P2nek csak nagyobb a pen. t-44 ugyan az. Pershing kilehet téríteni mnegatívba de a pen kisebb. Lori az meg lori volt csíter nem számít bele.
Pontosásságra nicns panaszom, célzási sebességre sem. Jó! Megálsz és mire lőhetsz hát... lehetne gyorsabb is. De pl fedezék mögül ki akkor nem tart oly soká míg bezsűkül. -
És ha OP akkor mivan? (szerintem nem az) Nyomás sírni a wg-nek, hátha jobban szétkúrják. -
stoppos #197279 Mesélhetnél, hogy a pékbe kell a pörsivel menni, mert én csak szopok vele. :) -
Ezzel csak ott a baki, hogy T8 mednél már illik BIA-nak lenni, de legalábbis 2. skillt húzni a legénységen. -
R3nton #197277 hát azért van ott azzal balance gond főleg régebben volt. Aki mondjuk tier6-7 medet húzott főleg régen annak pain in the ass volt ez a type hadsereg, főleg, hogy boldog-boldogtalan megvette, és a avg 130-150mm átütésű ágyúkkal szinte lehetetlen átütni szemből, oldalról meg ugye, hogyan mivel med és könnyedén rád fordul, kicselez.
Más tankban ülve nem annyira gáz azt mondom, a de a tier6-7 mednek rémálom a type59. -
SovereignXY #197276 Többet is sztem. Volt patch amikor kivették a type tier limitjét és mehett T10 ellen hát fúj. De pl T-44et nekem szerette berakni T-10be ahol az a puska - ua mint type-é volt - keves egy T10 ellen. T110 amit biztosan átvisz odlalról. -
Wlanseraf #197275 Szerintem majd a legszarabb a gunja:) -
Wlanseraf #197274 Én ránézve azt mondom nem OP hanem annyit tud jelen pillanatban mint a többi:) van amiben jó van amiben szar mint a többi..
-
SovereignXY #197273 Type OP mert a páncél. Jól fordul és elég gyors is igaz a gyorsulásával van némi gond. Ágyúja egyik legjobb a P2 útán. Elacsony és az ágyú kitéríthetősége negatív irányba nagyobb mint a P2ő.
-
Renegade #197272 na ez egy cool vita alap statgyüjtemény :) -
Igen a könnyített MM is javítja a statot. Hogy mennyivel? Passz.. erre szerintem nincs adat. Én 10%-ot saccolnék. -
Ry0K3N #197270 Igen, ha olyan helyre mész be ahonnan 3 oldalról lőnek rád régen rossz.
Erről eszembe jut a mostani T44-es csaták. Type meglát rámjön én meg persze oldalába seggébe bekerülve szarrálövöm a csapattal együtt ha előfordul hogy fedeznek míg én mindig frontot tudok neki mutatni. És ez van az esetek 90%-ban. Így jó hogy folyamat ammo racket kap a typeos és sír maitta.