418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
egy :) -
marchizor #197348 :D az úgy korrekt elsőre :D
kurva jó lövege van annak a tanknak.
nem a 80 a lényeg, hanem hogy milyen hosszú ideig keresed a tankot amivel épp csatázni akarsz =D -
300 csata után? :P -
80, de nem ez a lényeg.
Hanem, hogy 8as kill átlagom van az FCM50el, és 4498 átlag sebzés, hol vagy te ehhez képest? :D :D -
marchizor #197345 hány tankod van már lámi? :D -
stoppos #197344 Olvasgatom ezt a blogot.
"- the gun depression and elevation of the Leopard tank (-9,+20 mentioned - "only if this turns out to be historical")"
Abba kéne már hagyniuk ezt a historicallal takarózást... :)
Annyi neki amúgy a zinternyet szerint, de nem tökmindegy? Ha OP tőle, csökkenteni kell. Ha gyenge úgy, növelni.
type59:
játék: -7/+20%
valóság: -4/+17% (már ha nem téved a net)
-
Mindenkinek jobb a statja type59-el, mint neked :)))) -
marchizor #197342
Egyik kedvenc tankomnak számít, mikor elkezdtem a játékot, legelőször az amcsi med ágat húztam ki, akkor még nem játszottam a mostani szinten. ~1 hónapja kezdtem el megint játszani vele, hogy kicsit felhúzzam vele a statom.
átlag dmg. ~1630 , k/b 1,8
Nyáron vettem, szerintem OP, mondjuk EU szerón nem láttam még olyan embert aki jobb statot produkál vele. (Igen, ezzel némiképp statra is hajtok.)
átlag dmg. ~1950 , k/b 2,1
T44-re hamarosan ráállok, aztán meglátjuk azzal hogy megyen. PII nem szimpi. -
setchoo #197341 A láthatósági rendszer szerintem elfogadhatóan működik ebben a kitalált játékban. Vannak extrém esetek ami alapja az ilyen számolgatásoknak. De ameddig játékról beszélünk ennek sincs túl nagy hordereje.
Valaki lenyom 3K csatát és máris érzi a rendszer sajátos működését. Ez ilyen volt és ilyen lesz. -
Toweliee #197340 Nekem is volt ilyen de nem emlékszem már rá, hogy mit csináltam ezek közül: gép újraindítás, net újraindítás, feladatkezelőben kilőni mindent ami a wot-al kapcsolatos. -
Renegade #197339 hát ha fu akkor fut :-)
task manager/services onnan kilök és akkor próbálja meg elindítani a launchert -
Tessellia #197338 Indítsa újra a gépet. -
Lehet fut az alkalmazás, még ha ki is van fagyva :D
Feladatkezelőben a worldoftanks.exe-t lőjje ki (CTRL+SHIFT+ESC), vagy indítsa újra a gépet. -
bekescsaba #197336 Barátom kért segítséget, ám nem tudtam neki érdemben válaszolni, hátha ti.
Idézem: " Nem tudok játszani, segíts légyszíves. Indításkor azt írja ki, hogy a kritikus hiba, az alkalmazást nem lehet elindítani mert már fut. Naplófájlt olvassak. Olvastam ott meg az írja, hogy már fut az alkalmazás.
Már újraraktam kétszer is. Más helyre is, de akkor sem megy"
Mi lehet a megoldás?
-
Azért ilyen csak nem fordul elő! :) -
SovereignXY #197334 Láthatsághoz annyit én is rendre kerülöm murvonvonkán - vagy mia neve - varázs erdőt mert oylan dolgok történnek ott, hogy... Néha 4-5 hvy átmegy úgy hogy 10 méterről veszem észre őket. Máskor camó nem is lövök állok 56 bokor van köztem meg az ellen közt de a dombról osztják az áldást.
Kempinovka erdeje még jobb. Az vhogy értelmesebben működik.
Prohorovka borkai még érdekesek. -
Átgondolva ebben neked van igazad. A vak ütközések oka inkább lag lehet. -
stoppos #197332 Amúgy onnan érdemes venni, nem a boltból. Akkor nem fordulhat elő, hogy veszel egy vertikális stabit a pancerkettőre. :) -
Meg is van! Köszönöm mindenkinek a segítséget! Lehet még kérdezősködök a közeljövőben!
-
Toweliee #197330 Ha a kreditgoldra gondolsz, akkor érdemes 3-4 db-ot tartani minden tartályodba. Ezen kívül van pár tank (pl VK 2801) amibe érdemes többet. A löveg űrmérete határozza meg, hogy melyikbe mit érdemes. -
stoppos #197329 Amikor a járművön állsz a garázsban van középen lent három kicsi kocka. Odakattintasz és felugrik egy ablak, amiben vehetsz-rárakhatsz felszerelést. Ha rámegy, ott látni fogod. -
A depóban látni igen, járművön 0, depóban 1. De ha rákattintok, akkor az eladás ablakot hozza be! -
Sziasztok!
Szerintetek érdemes valami alternatív lőszert venni egyáltalán?
Van amelyik kifejezetten ajánlott, ha van rá keret?
Köszi előre is! -
Tudom a sávokat fejből, köszönöm, nekem nem kell elmagyaráznod.
Az 50m-t pont azért említettem, mert ott 0,1secenként van frissítés ("már ha hiszünk wotwikinek"), de alapesetben is ott "mindig" látod az ellent, így nem lehet bokrokra fogni a "de hisz nem is látszódott"-ot. Ergó ha már csak akkor veszed észre a másikat, amikor beléd ment, ott bizony nem a spotrendszerrel van a baj, hanem a laggal.
Amúgy kevesebb, mint 3m-t tesz meg teljes sebességgel a játék leggyorsabb tankja 50m-en belül a spotfrissítés alatt, legjobb esetben is. Utána lehet számolni.
Ellenben ha van egy kellemes kis szerverlagod, ami 1 mp-ig tart, már a fele távolságot megtette. Egy 2mps lag, és hosszabb tankok esetén már ott is van melletted.
Nekem például sokszor van olyan, hogy tőlem ~100m-re haladó ellenséges, de nekem takarásban - pl. város miatt - haladó tankokról csak szaggatottan kapok helyzetinfót. Mert én magam nem látom. Egyrészt aki spotolja, ahhoz is el kell mennie az infónak - hát, még ha tőle 150-300 méterre van az adott tank -, aztán annak még át kell küldenie nekem. Nem csoda, hogy ha ez fél-1mpbe kerül, akkor az ellen már 10-20m-rel odébb lesz, ami 100 méternél már a táv tizedét-ötödét jelenti.
---
Az ilyen "jajj, bokorban voltam, mégis láttak" esetekről hülyeség addig vitázni, amíg nincs screenshot. Egy tankon van X láthatósági pont, abból bármelyiket megláthatták. -
Opsz... Na erre nem is gondoltam, hogy nem jót vett.
Töltés gyorsítóból, ventiből is van 3 féle és a tankhoz kell passzolnia. -
stoppos #197324 Egyébként ezzel a láthatósággal kapcsolatban jó lenne, ha nyilatkozna valaki, aki tényleg érzi zsigerből, hogy mikor hol ki-mit lát. Szakesz replayeinél lehet látni, hogy kenivági a témát. Biztos van más is, csak esetleg nem láttam tőle replayt. -
1. Godolom a raktárban látod, hogy a megvásárolt felszerelésből X darab van tankon és legalább 1 szabdon a raktárban
2. Amikor fel akarod rakni a felszerelést, akkor sárga jelzéssel jelenik meg a listában (azaz van raktáron)
3. Van üres helyed a felszerelésnek a tankon. -
Renegade #197322 megfelelő járműre akarod felrakni?
pl hvy tankra nem rakhatsz medre való kütyüket, stabilizátor is csak a fejlettebb kütyükre fér rá.
Relatív kevés mindenre pakolható dolog van: háló, láda, kukker, stb -
stoppos #197321 Szoktak egyesével támadni. Olyankor ez lesz. :) -
Wlanseraf #197320 Nem szeretem a repzajos játékokat de lehet hogy inkább megerőszakolom amgam és azelőtt WarThunderezni fogom mielőtt lenne benne földi és vizi harc... -
TomDantes #197319 Na az ilyet nem értem. Mikorra kilőttek, volt 4 kill-em, + 5 sebzésem, és az ellenfél csapata több tankot vesztett. Kilőttek, kiléptem, nem tudom mi történt de vesztettek. Mi lehetett? Mindenki kilőtte önmagát? -
Sziasztok!
Még aránylag friss játékos vagyok (1 hónap) és olyan gondom lenne hogy a megvásárolt felszerelést nem tudom felpakolni a járműre! Lehet hogy az én figyelmemet kerülte el valami, de nem találtam sehol a megoldást!
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Wlanseraf #197317 Ma a Centurion van elátkozva... ő volt az erdős főszereplő.. most egy AMX kis foshalom első lövés lánc... lanc+lőszer rekesz....lőszer rekesz 80% HP-ról halál és jé kikaptunk 15:3-ra.... GJ wargaming!!! -
Ez egy szubjektív vélemény, amit én nem akarok vitatni. A kritikád lehet jogos.
De minden játékban egy vagy több szintű absztrakciója jelenik meg a valóságnak (vagy a fejlesztő képzeletének) és játszuk úgy vagy sem. Szuverén döntése mindenkinek.
Egy játék attól lesz népszerű, hogy ezeket az absztrakciókat (és megvalósításokat) a fogyasztó célközönség könnyen el tudja fogadni és megtanulni.
A WoT-ban a láthatósági rendszer meg a random faktoros pattanos sebzési rendszer nem igen tartozik ezek közé, ezért is éri a legtöbb kritika. -
stoppos #197315 Akkor valószínű a randomisten. Tegnap és tegnapelőtt malinovka, sandriver assaultot nyomtam felváltva Steppes encounterrel. :) -
"Ezt a rendszert lehet vitatni, hogy köze nincs a valósághoz, meg hogy így játszhatatlan,"
Tehát szar, akár működik akár nem :D -
Nálam be van kapcsolva mindkettő, és nem érzem hogy 25%-nál gyakrabban adná be. Az Assaultot biztos nem. Sőt azt inkább ritkábban. -
Wlanseraf #197312 A fő probléma nem ez hanem a sok faszláma.... a legfőbb baj hogy megbüntetnek mert azért mert agyhalott zöldségekkel sorsolt össze az ő játékuk.... mert a random battle az semmi más mint online single player:) annyira magadra vagy utalva.. viszont a xp meg a credit attól függ milyen állatfajtákkal sorsolt össze a wg.... korrekt nem?:) -
virkir #197311 Kurva ritkán tudok veled egyetérteni de ez most azon ritka alkalmak egyike.
Erről van szó, hogy lehet a koncepció szar alapból de a megvalósítása azért többé kevésbé megfelelő.
Ezért is írtam, hogy kell a replay ha már belerakták, azokból nagyon sok anomáliára kiderül a magyarázat. -
A spotfrissítés nem x méterenként történik, hanem távolságtól függően azonos időközönként. Minnél távolabbi sávban van az ellen, annál ritkábban.
Lehet a lag is befolyásolja, de nem tudom eldönteni milyen mértékben, mert arról csak szubjektív benyomásunk van, a spot rendszer távolság függő szisztémájáról meg konkrét adatok. (már aki elfogadja a WotWiki-t)