418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Ezeknek az új kínai szutykoknak nincs fent a neten valahol a statisztikájuk? Páncél, ágyú, miegymás.
  • lammaer
    Egyébként ha nem is extrém ilyen mértékben, de tudtommal a benzines tankok valóban gyúlékonyabbak voltak - pl ezért hívták Tommy kuktának a shermanokat.

Aztán lehet hogy ez a sherman saját konstrukciós hibája volt, és a német benzines tankok nem voltak gyúlékonyabbak. Esetleg vmi házi tankszakértő?

(persze játékélmény szempontjából nem támogatnám ezt a fajta történelmi hűséget, árkád játékról van szó)
  • SovereignXY
    Múltkor volt itt arról szó de nem nagyon néztem utána a dolognak. vmi MMO lesz az is Free to Play és Pay to Fun vagy...?
  • lammaer
    Majd jön a War Thunder, aztén még Iowa-val is lőhetünk majd Tigrisre. Na az lesz a jó világ :D
  • Tono34
    Jobb lenne ez inkább mint "áprilisi tréfa".
  • SovereignXY
    NNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ry0K3N
    Offi fórumról ptr topic x)
  • Mentol
    Laikusoknak: ez minden bizonnyal csak valami poén...
  • stoppos
    Remélem megcsinálják és ez nem valami vicceskedő hülyeség. A löwe tényleg túl kicsi. Tegnap is épphogy kijöttem a kezdőkörből és még nem villant fel a másik oldalon. Pedig az artyk már tűkön ültek.
  • Tono34
    Barátságos ...

-All German tanks now have a 42% chance of catching fire if hit anywhere on the tank, Russian tanks have it decreased to 5% because they don't need (flammable) oil, they lubricate just as well with sand.
  • Ry0K3N
    LOL
    8.3 Changelog:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-Balancing out vehicles to gold rounds instead of gold rounds to vehicles.
    -NOT balance UK tanks in this version but introduce new tanks to even further unbalance the latest batch of vehicles.
    -Increase the Lowes' size to 250% of the current calue because of historic accuracy while giving it a 50HP engine.
    -Put more bouncanium™ armour into the IS-3 and IS-4.
    -Implemented more RNG's because you can never have to many RNG's!
    -Mounted the gearboxes of all German tanks in the glacis plate because one document somehwere in the Kremlin showed that is how they did it.
    -Reduced the top speed of the Churchill tanks to 15km/h while increasing the size of the weakspots to 220%
    -Made the top gun of the Churchill VII have -3 penetration and -8 damage for a research cost of 34K which can't be skipped if you want to research the Black Prince.
    -Removed 5 maps from the map pool because who needs more maps? More tanks is what counts!
    -Tier 9 and 10 matches are now restricted to "Dragon Ridge" only, no other map will be in the rotation.
    -All German tanks now have a 42% chance of catching fire if hit anywhere on the tank, Russian tanks have it decreased to 5% because they don't need (flammable) oil, they lubricate just as well with sand.
    -Made graphical improvements to the render engine causing additional framedrops while players won't be able to spot the difference anyway just because we like unstable performance, adds some nice RNG to the experience.
    -Introduced new premium TD that drives 45km/h, has a 130mm gun with a 16 round drum and 250mm armour on all sides. This vehicle will be in the store for 45.000 gold.
    -After holding a public poll that said premium ammo should be removed from the random's completely we've decided to make it 50% cheaper and increased all penetration values to +40%, because we don't really care what the players think.

• Thraw
    :) Inkább arra lennék kíváncsi mi lesz a hétvégi akció mert a múlthét vacak volt azért gold lőszert vettem ;)
  • virkir
    Gyerekek...
    Péntek van.
    Az arty flém a hétfői műsor, tessék betartani a menetrendet.
  • SovereignXY
    Bár a tankok sem éppen ugyan azok mint a valós társai de az arty-k és valós megfelelőik között a külömbség ÉG és kibaszott FÖLD!!!
  • Ry0K3N
    Arra ott a saját légelhárítás elfogóvadászok. Azok amúgy is csak megfelelő időjárási körülmények között voltak használhatóak. A "2 VH"-s GPS vezérelte tüzérség ellen nem sokmindent lehet tenni. És semmi valóságalapja. Nem páncéloselhárításra volt kitalálva.
  • SovereignXY
    Én azt hogy ez world of TANAKS és NEM world of AIRPLANES
  • Thraw
    És mit szólnátok esetleg azokra a tárgyakra amik fentről az égből szórnák az áldást szerintem az artyk messze nem jelentenek akkora problémát.
    Most a csata repülőkre gondoltam akkor lenne itt sírás csak igazán
  • SovereignXY
    Azért szidjuk az arty-t mert oylan érzse van az embernek mint az amcsi katonának vejetnámban. Mész a dzsungelben szépen nyugodtan erre vhonnan a bokorból bumm Charlie beléd küld egy sorozatot vagy gránátot hajínt rád stb. Konstans félelemben kellett élned a kurva erdőben. Ugyan ez van az artyra is. Ha van nem tudhatod mikor fog beléd csapni. Egy tanknál igen. Látod ott van látod feléd fordult a csöve.
  • Thraw
    Ez a játék messze nem a valóságról szól ha nem tetszik lehet játszani mással már unom ezt a folytonos arty szidást engem egyik nap IS-8-ból szedtek ki menet közben -1800hp káromkodtam egyet azt mentem az amx 13-90-el egy spott kört :)
  • SovereignXY
    Ráadás azt megnéztem volna hol talál telibe egy tankot egy tüzérségi üteg - játékban 4el kell szorozni a távot - akkor legyen 4 km. Ráaáds egy mozgó tankot.
  • Ry0K3N
    A valóságban semmiképp sem a mobil páncélosok ellen volt kitalálva hanem a statikus védelem előzetes felpuhítása főleg gyalogságé.
  • SovereignXY
    Több iylen ellenflet szeretnék. SP-ben volt.
    http://worldoftanks.eu/community/accounts/507716700-Bandit1980/
  • Fec papa
    Nem azzal van a baj, hogy egy arty ennyit sebez, hanem ahogy be van rakva a játékba. Igaza van Luckynak a nézet kurvára nagy faszság + a lézer. Mert sebezzen ekkorát, de ne legyél vele olyan pontos mint egy lézerrel irányított bomba.
  • popey8
    Ki a sz@rt érdekel, h mi volt az artyk feladata a valóságban? Hogy jön ez most egyáltalán ide? Szerinted az rendben van, h 1 lövésből leszedtem 2045 hp-t szegény E100-ról? Szerintem nagyon nem. Ennyit még a JPE100 sem tud sebezni egy lövésből.
  • LuckyXX
    Most nem akarom újra kirobbantani az arty ellenes vitát, csak egy észrevétel.

Őszintén szerinted mi volt az arty feladata a valóságban?? Mert szerintem az hogy jó messziről jó nagyot oda csapjon vagy lebontsa az ellenfél feje felől a bunkert.

Az más kérdés h az arty nézetet nem így kellet volna megoldani.
  • popey8
    Nincs semmi baj az artikkal, á dehogy. Ez csak egy kattintás volt a map másik végéből, semmi más. Ennyit még 0 IQ-val is meg lehet csinálni. Kell ehhez skill? NEM.

• Ry0K3N
    Ne add még fel mert az elején szokása a játéknak szopóágra tenni onnan meg az sokat ront az új gép megítélésén.
  • Eagle16
    Én meg az AC Mle. 48-al. Aki statot akar rontani az nyugodtan vegye meg, másra nem jó. Adtam neki több esélyt is, de ez használhatatlan szar. Felőlem lehet akármilyen jó a Tier 9-10-es TD, ennyi szenvedést nem ér meg. Kb. 10-ből 2 csatát nyertem ma vele, első már úgy kezdődött hogy 500m-ről az Is-3 eltalálta a tetején ezt a szart, 50% hp oda, jó játékot...blee. Többet a közelébe nem megyek.
  • Toweliee
    Nálam is csinálja néha. Neked folyamatos?
  • cool 75
    Azt hittem egyedi hiba.
    Kösz.
  • Toweliee
    Ilyen van, majd elmúlik.
  • cool 75
    Sziasztok
    8.2-ota az xvm csak az első csatát mutatja rendesen, nyerési eséllyel együtt, a többit nem. Tudnátok-e segíteni?
  • Ry0K3N
    Ááá dejó még mindig vannak benne ilyen bugok lesz mivel szórakozni :D
  • Simulacrum
    Nagyjából 1500-al sebeztem csak kevesebbet, mint az ellenfél 15 tankja együtt. :-) Murovanka amúgy is nagy kedvencem a pályák közül, de TD-vel hihetetlen jó. 100-os álcával hiába fut el mellettem az Amx nem spotolódom, lövök nem spotolódom. Gyilkos. Már az ISU-t is szerettem, de az Object egy álom. Csak a lassú forgását tudnám feledni, de ha gyorsan forogna, mint a franciák akkor már annyira OP lenne, hogy hihetetlen. A tier 10-es 268 még ennél is jobb? Mert látom ellenfélként agilitásban hihetetlen jó.

Object 704 ha erődben jár
  • fodus1978
    Ez valami hihetetlen. Vettem kv5 öt. Az első 2hét nagyon penge volt, de már vagy 4 napja egész egyszerűen semmit nem találok el vele,ha meg véletlenül sikerül, akkor 0hp-s sebzés. Mindezt 100%os legénységgel. A********* kivan.
  • aknakukac96
    Győzelem Arctic Region 2013. január 10. 21:43:37
    Jármű IS-8
    Szerzett tapasztalat 1 346 + kredit: 43 740
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
    (Prém nélküli)

Nagyon érzi már a végét
  • Forz4k3n
    Nincs,nem veszem fel,mert az esetek nagy százalékában agyhalottakat kapok csapattársnak és elmegy a kedvem nekem is a játéktól.De most nem toltam 2 hete,most volt kedvem küzdeni.Jól sikerült :)
    És köszi!
  • Greenscape
    Vagy inkabb eleted csataja. Grat, szep munka lehetett. Van replay?
  • Greenscape
    Ez az ST-I mit kibir bakker! Pedig ket Type is keringett korulottem es nem tudtak kinyirni. Nulla kill mert mindig maradt egy par hp-ja akit lottem.

[IMG][/IMG]
  • Sippie
    kár hogy felrobban a végén, jó kis bázisattack taktika lenne :D