418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #197747 persze:D főleg az obj268 a beteg rofjával, lefelezi még a 10es tankokat is 1 lövéssel és olyan menet tulajdonságai vannak, mint egy rosszabb mednek :P -
Faboo #197746 Pont ez az, hogy a németet elölről, oldalról és hátulról is ki lehet gyújtani. A kv3 meg oldalról érzékeny igazán és kevésbé hátulról. Azért én ezt jelentős előnynek mondanám, még ha oldalról gyúlékonyabb is. -
lammaer #197745 Már megint unatkozol, nem beszélget veled senki? :)
Vegyél fel skypera, csacsogok én veled az időjárásról, csak hagyd már ezt a témát. -
lammaer #197744 Szemből nehéz, de ha oldalról lövöd a test hátsó felét vagy netalántán hátulról, nagyon lángra tud kapni.
Német tankjaim vannak (igaz, már csak E50, E75, Ferdi), azokkal általános gyúlási élményeim vannak, semmi látványos. -
Oddball29 #197743 Want...
-
stoppos #197742 Csak annyit tennék még hozzá, hogy a TD ugyanúgy lő, mint a többi tank. Ha belémlő, visszavonulok a domb mögé és máris nem tud rámlőni, ellenben ha az arty céloz be, bóklászhatok vissza a legközelebbi hegyig, vagy városig, ha van egyáltalán. -
Malarki #197741 Hát azért az erős túlzás, hogy ez széles körben elfogadott. Én eddig csak tőled hallottam, hogy mennyire op a TD. Az arty-t meg mindenki utálja, aki nem velük játszik. -
R3nton #197740 a ferdi felvillant de a gyökér artynk persze nem őt lőtte. Nem tudom láttad e már fordulni az amx50es TD-ket :D ja megy gyorsulni, hát az m48amat odaverik simán az angol medet is:D az egy dolog, hogy valamivel jobban fordul mondjuk az m48, de ha nem tudod trackelni 1vs1ben lehet könnyen lehet, hogy kifiléz, talán egyedül a batchat és a t-62 olyan, hogy azok ellen nincs esélyük. -
R3nton #197739 lehet:P de gondoltam ez így talán széles körben is elfogadott :D -
darkwraith #197738 Azért abban egyezzünk meg, hogy a TD-t ezért találták ki a valóságban is. Láthatatlan vadásznak, távolról lehetőleg. Ez a világháborúban is így működött, az artykkal ellentétben. És a TD közelharban hatalmas hártánnyal indul egy tankkal szemben. Meg azt ne mond, hogy a ferdi fel sem villant egyszer sem, de a lövés után ott még az isu is láthatóvá válik általában. -
bornofakone #197737 te már felállítottad a rangsort jó ideje :D (ahogy látom a kommentekből) (mondjuk valld be h a td nálad az utolsó helyen van :D)
-
Oddball29 #197736 Azt kb. négy pályából egyen tudja rendesen megcsinálni, ahol értelme is van. -
R3nton #197735 fel lehetne állítani egy ilyen rangsort nem? :D arty>TD>heavy>scout>med lowsági rangsor :D -
SuLtAN17 #197734 Fuuuuuuuuuuu bmeg kilő a T34 csapattársam és kapok 3500 kárpótlást? Mikor 15 kibaszott ezer a javítás... istenem wargaming -
bornofakone #197733 #197728
azért az arty nem áll ki a párkányra lövöldözni :) + lammaer is leírta már, arty azért elég büntetlen módon osztja a dolgokat, td azért több rizikót vállal (nem tud rálőni a map sarkából a másik sarokban lévő enemy-re, de ezt felesleges is ecsetelni, úgy is tudod ezt :D) -
raymondcurto #197732 És gondolom végig láthatatlanok voltak,és senki nem tudott rájuk lőni.
Ja és VIII-as tank létükre gondolom nem 2000-2500-at sebeztek mint a hasonló szintű artyk.... -
stoppos #197731 Most kezdjem el sorolni? -
R3nton #197731 ez egy dolog tényleg az a dolga, hogy hátul kempeljen de attól még low :D -
NPite #197730 a td kemper sniper ha terep adottságok jók így kell játszani vele. A baj akkor van mikor nem a td-k kempelnek hátul hanem az összes közepes és heavy is -
R3nton #197729 csak kicsit másképp :D -
R3nton #197728 és akkor mi a probléma az artyval? :D td ugyanazt csinálja, mint az arty :) -
Thraw #197727 Minek ebbe a játékba arty+TD+Med? raktak volna be csak heavy-t bár szerintem akkor is menne a sírás
-
Nagyjából ez a TD dolga :) -
stoppos #197725 Ööööööö. Ezzel mi a probléma? -
R3nton #197724 sandriveren felállt az isu meg a ferdi a párkányra 2en szedtek 6 tankot úgy hogy mások spotltak nekik ők meg se mozdultak, ehhez kell a komoly skill. LOW TD-k :D -
Faboo #197723 Na ja, meg a kv3-at szemből is elég nehéz kigyújtani, ellentétben a legtöbb német tankkal. -
KV3-at szinte csak kopogtatom ... még a nagyobb tankokkal is. -
Tessellia #197721 google nekem se, aztán jutott eszembe a youtube, hogy tesztszeró idején hirtelen megnövekedik a tankbemutató videók száma:) -
stoppos #197720 Úúúúú, dánkesőn. Kár, hogy nem lehet egyből 10 plusszot adni.
Az sg-s hozzászólás teljesen ki is ment a fejemből, pedig anno láttam. A gugli meg nem dobott nagyon semmit. -
Tessellia #197719 hirtelen ennyit találtam itt sg-n
youtube, normális magyar nyelvű kínai bemutató, HD minőség szóval lehet bogarászni a statokat -
stoppos #197718 A ruszki heavykről nem tudom, de a medjeik meg ammo racket kapnak gyakran. Attól is a falra lehet mászni néha. Viszont mikor szemből gyújtják a germán tankodat, annál nincs jobb érzés. Pláne, hogy hirtelen általában azt sem tudom, hogy a hatos gomb és nekiállok szerelni, miközben lángokban áll a jószág, meg mellette a pajta. -
lammaer #197717 Aha, ezt magyarázd egy KV3 tulajnak. -
lammaer #197716 Igaz, hivatalosan a WOT is még béta :D -
lammaer #197715 Lényegében csak "bétának nevezik", ha a bugokról meg a hiányosságokról van szó, de gyakorlatilag meg már szedik érte a pénzt (prémium repcsik meg prém account) - szóval törölni már nem lenne ildomos ezek után.
Oroszok ezek is :) -
lammaer #197714 Már az van egy ideje.... -
Azt tudom, de itt ez egy játék, a német tankok meg amúgy elég gyúlékonyak így is. -
SovereignXY #197712 Hm... jól hangzik. Vmi hír esetleg mikor lesz open béta vagy rendes verzió? -
Ry0K3N #197711 "cserébe elvben nem lesz wipe. " WAT?
where do i sign? -
Mentol #197710 Ezt nem tudtam lefordítani. -
lammaer #197709 Ugyanaz a free to play mint a WOT, ugyanaz a tech-trees grindelés mint a WOT. Ja, és ők már béta alatt se ingyen adják a goldot, cserébe elvben nem lesz wipe.
Egyébként mi - playerek - csak jól járhatunk ha van még egy játék, a repcsis része felüdítő (amúgy ott folyamatosan afféle "garage battle" mód van, amt itt a WOTban csak ígérgetnek), talán a tankos is fun to play lesz.
De leginkább a hajósat várom, Navyfield után már nagyon ki vagyok éhezve vmi taktikus - lassú játékmenetű hajós termékre (repcsi az nekem kicsit túl pörgős).