418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rahotep #198067 Csak ezért nem hagyom abba...
Engem szórakoztat,mert vannak jó csapatok is,de az igaz,hogy a jó csapat ritka! -
látom még mindig sok a nagyon okos ember :D sok agysejtet őriztem meg azzal hogy abbahagytam a játékot -
rahotep #198065 Szia! Sajnos elég gyakori jelenség...A lemmingcsorda lerohan az egyik oldalon(általában a bal) a másik oldalról jövő támadás felörli a védőket amíg a lemmingek önfeledten vadásznak az erdőben és lövöldözik a szélső épületek mellé behúzódó ellen-zöldségeket és nem érnek vissza védeni(ami alapjában véve az alapfeladat lenne) és az a maradék 3 ellenfél vígan foglalja be a bázist! Ez a nagy helyzet... -
rahotep #198064
Imádom ezt a nagy lomha sz..csomót!
-
SovereignXY #198063 ÖÖÖÖÖ Kempinovka mi védünk hogy lehet kikapni úgy hogy nekünk maradt 8 ank nekik 3? Elején meghaltam kiléptem, látom veszítetünk megnézem hogy erre a fenn említettet látom.
-
Az szep :D -
marchizor #198061 -
marchizor #198060 Egy 13 75 szopatta meg és lőtte ki:
Ilyen toptiereket kapok már egy hete folyamatosan :D -
Szupercsardzs szerint 14-eig lesz karacsonyi dekoracio (aka garazs). Gondolom az idetlen orthodox naptar miatt. -
értem köszi! -
Egy nemzeten belül több tank is osztozik azonos alkatrészeken, pl: motor, rádió,löveg. Ezeket egy tankon kell csak kifejleszteni, azután a többire már rögtön megveheted. Ha anélkül mész tovább a techtreen, hogy nem fejlesztesz ki egy modult a tankon, de később egy másikon igen, akkor automatikusan elit lesz. -
Toweliee #198056 Ha egy tartályhoz minden elérhető felszerelést (lánctalp, motor, rádió, löveg, torony) + a következő járgányt is kifejleszted akkor ELIT lesz. Ennek annyi a jelentősége, hogy ezentúl több xp-t kap a legénység, vagyis gyorsabban fejlődnek a srácok. -
cromwell fejlesztése közben kiírt egy ilyet, hogy elértem a crusaderrel az elite szintet.
ezt minden tankal el lehet érni? -
lammaer #198054 /ignore -
Kubukli #198053 Illetve a játék beállításoknál is állíthatsz rá billentyűt. -
Kubukli #198052 Ez Brit tudósok szerint nem igaz! -
Kubukli #198051 http://wot-shot.com/mini_map_advanced/
Nézd meg ezt. Az ikonokat variálja de asszem' a map méretét is. -
Ezek az idiota siemka-lengyelek total hasznalhatatlanok.
-
kisokka #198049 Pedig csak a szemem szúrta ki...Egyenlőre így stabilabbnak tűnik a dolog, lehet csak ez volt a gond. -
stoppos #198048 Ott van a beállításokban a teljes képernyő. -
kisokka #198047 Sajnos nem javította, mert ez a kilépős jelenség a menüben akkor is előfordul, ha az egyik szervizablakra kattolok rá és ugyanaz a helyzet. Magát a játékot is ma kezdtem, úgyhogy csak ezekről a driverekről tudok nyilatkozni. Megpróbálom még ezt, amit linkelsz, de előtte még egy kérdés: ennek ablakban kell futnia? Szóval ez a normális, vagy valami nálam nem oké? -
SuLtAN17 #198046 LoL tényleg... köszi! -
marchizor #198045 ó -
SuLtAN17 #198044 Szevasztok!
Tudtok valami modot, ami kinagyítja a mapot?:) -
stoppos #198043 Ha nem javítja meg, de azelőtt a régebbivel jó volt, akkor esetleg ezt követni:
Link -
kisokka #198042 NVidia van nekem is, de a legújabb driver. Még mázli, hogy megvan az egyel korábbi is, kipróba, kösz
-
stoppos #198041 Az nvidia kártyámnál az új driverrel jött elő ilyen, de csak akkor, ha az nvidia inspektorral átállítottam, hogy én most WOT-ozni fogok. Szal driver lesz, valószínűleg. Tedd fel a legújabbat, vagy az egyel korábbit, ha az új van fent. -
kisokka #198040 Üdv mindenki!
Az mitől lehet, hogy a kliens egyszerűen fogja magát és kilép? Nem csata közben, mert akkor semmi bajom nincs vele, néha egy kósza lag az elején, de annyi. Hanem utána, vagy ami még bosszantóbb, előtte(ilyenkor ugyebár betesz a csatába, csak nem sűrűn kell irányítanom semmit, aztán mire visszaérek a csata végére, jó esetben 1 xp-vel és egy ronccsal leszek gazdagabb). Szerencsére nem fordul elő olyan sűrűn, de annál bosszantóbb.
Kerestem FAQ-n és itt is, hátha tudja valaki, de nem találtam. Ma kezdtem a játékot egy újonnan húzott Win7-re. Esetleg a böngésző, vagy Skype bekavarhat? Egyszer kipróbáltam úgy, hogy egyik se ment, akkor kb. 2 órán keresztül nem dobott ki, de ha fut az egyik, akkor egy idő után kilép(persze ez még nem jelent semmit).
Előre is kösz
-
Oddball29 #198039 -
lammaer #198038 Na kellett nekem emlegetni, meg is jött a hulluf :) -
Kubukli #198037 Itt a Löwenbrau megy....
Az melyik filmben volt hogy a csapos mondja:
- Mi Lion's-t iszunk és Foster's-t pisálunk! -
lammaer #198036 Szerintem sincs a kínaival semmi baj, kapott +1 útvonalat, van rajta város is ami véd az artiktól (amik amúgy se tudják nagyon jól belőni), és a középen lévő gerinc biztosítja, hogy a kemperek nem szedik meg magukat.
Akkor ár inkább el halluf tünjön, az hogy mennek 10 métert és belövik a völgyet, sokkal szarabb. -
atee73 #198035 grat , szep volt
-
stoppos #198034 Igen, tanknál nem számít, ha iszol. Átmegy a házon, meg a kerítésen. :) -
A hónap meccse:D
Képek (kezdet és a vége)
Replay
LINK -
jaja, csinaljatok egy klant, "drink and drive" DAD :)
azonnal belepek... :) -
stoppos #198031 Már foxbat is itt sörözgetett valamelyik este. Az lesz a vége, hogy bontok egyet én is. -
csodalatos, mukodik a budweiser...
elindulok t95-el amerre jo, de ott jol allunk, visszafordulok vedeni az artykat, meg vissza sem erek, gyozelem...
lehet ez a titka, nem csinalni semmit, kinyitni egy sort es drukkolni a csapatnak..
:) -
nem... megtalaltam a koztes megoldast es benyomtam 4 budweisert...
igy is vereseg... de leszarom... :) -
atee73 #198028 hat erre nem tudom mit mondjak ... mivel ide irogatsz ugy latszik nem az utp-t vagtad el