418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #198666 A platoon MM-je mindig a legrosszabb MM-ű platoontaghoz igazodik. -
Toweliee #198665 Igen. -
Malarki #198664 Egyébként akkor mi van, ha egy T4-es scout, mondjuk egy T-50 egy másik T4 tankkal van platoonban? Ilyenkor is felrakhat T7-8ba, a scout miatt? -
stoppos #198663 Valaki a múltkor belinkelte a letöltőlinket, csak balga módon nem jegyeztem meg és el sem raktam... -
kisokka #198662 Kivéve akkor nem ér sokat a spot, ha nem foglalkozik vele senki, holott szóltam is, hogy megyek előre figyelni és senki nem támadta őket... -
kisokka #198661 Az a vicc, hogy eleinte én is utáltam. De még akkor, amikor a 35t, meg 38t-vel rohangáltam és csak a 38nA lőtt ki állandóan. Na gondoltam, majd, ha lesz egy ilyenem, akkor szétfingatok mindenkit. Hát lett.
Soha többé nem láttam se 35t, se 38t-t az ellen közt, és ez valamilyen szinten bosszant. De sebaj, mert úgy vagyok vele, ha a középmezőnyben dob be, akkor semmi gond, tök jól el lehet manőverezni, meg "hentelni"(azért idézőjelben), ha meg utolsónak(mint, ahogy az esetek 80%-ban) akkor most tudok spottolni legalább. Sokan szidják YouTube-on is, pedig hálás kis tank ez, csak az elején keményen szivat vele a szeró
-
Malarki #198660 Sztornó, most látom hogy hülyeséget kérdeztem
-
Malarki #198659 De jó is látni a kezdők lelkesedését.
Ne félj, majd elmúlik
Mondjuk én se játszottam még olyan sokat mint itt jó páran . A régi önmagamra emlékezem ilyenkor egy kicsit, én is sokat szenvedtem a Pz38NA-val, kezdőként rohadt nehéz volt azzal a tankkal.
Egyébként egy kérdés: az új patch-ben 2 új T1 tankot kapunk? Mert jönnek a kínaiak, plusz azt írja, megkapjuk az új francia T1-et is. -
kisokka #198658 Kösz mindenkinek
-
rahotep #198657 Napi Troll!
Ma jöttem rá,hogy az artymat hatástalanították!
-
kisokka #198656 Na ez szép
Mindent néztem, csak a nagy fekete betűket nem
Amúgy sejtem, hogy ezt nem 250 csata után kell megnézni, csak kíváncsi lettem, hogy mennyire is állok éppen. Tudom, hogy noob vagyok, mert 4 napja kezdtem a témát, viszont el kell mondjam, hogy kb 6-7 éve nem kötött le ennyire egy játék. Ráadásul ez egy multi, az meg aztán még jobban nem érdekelt sosem(1-2 kivételt leszámítva, de azok teljesen mások).
Ja és hozzá kell tennem, hogy véleményem szerint ezt a ratinget alaposan lerontotta az, hogy Pz38nA-val nyomom(ha kilőttek, akkor Marderezek). Eddig nem volt periszkópom, úgyhogy csak úgy tudtam felderíteni, hogy bementem az ellen közé, ami kb. azonnali halál volt az általában 7-8-9-es tier-ek közt. Pedig jó gépnek tartom, ha a középmezőnyben vagyok, de eddig esélyem se volt. Na most vettem egy periszkópot, legalább nem hiába halok meg
-
Tessellia #198655 itt írd be a neved ahol kéri, ne felejtsd el átváltani a neved mellett eu-ra a szervert. alul nyomsz egy calculate efficiency-t és ki is írja szép színesen. -
nobodyattis #198654 Renegade Operatives Regiment (ROR ) klán felvételt hirdet
nálunk nincs nemzetek szerinti megkülönböztetés bármilyen tankod lehet
követelmények Min T 10 nehéz, T 10 közepes, T 8 tüzér
TS 3 használat mikrofonnal kötelező
legalább heti 3-4 alaklommal lépj be a játékba
ha úgy érzed szeretnél az egyik legrégebbi magyar klánhoz csatlakozni,
jelentkezz a www.ror.hu további jó játékot
honlapunkon: www.ror.hu jelentkezhetsz vagy
WOT honlapon: http://worldoftanks.eu/community/clans/500000652-ROR/
-
zsupeti #198653 Nem a neved miatt lepődtem meg :)
Majd 1000 csata után csekkold le,mert ez nem mérvadó. -
zsupeti #198652 256 csata
Efficiency rating
798.66 -
Toweliee #198651 Max annyira, hogy eladjam. Bár nagyon csábít az a lehetőség, hogy a Type-59 legénységét naponta kétszer le tudjam duplázni..
kisokka, 3. sor. -
kisokka #198650 Meg fogsz lepődni, Kisokka, de így nagy "K"-val. De én hogy nézzem meg? -
foxbat88fx #198649 kő kő 
nem tudom... csak én vagyok az egyetlen aki hozzá se fog érni a sárga tankokhoz? -
zsupeti #198648 Mi a wot-os nick neved? -
kisokka #198647 Kicsit meglepett ruszki írás, de végül megleltem hová kell beírni a nevem, viszont itt nem látom az efficiency-t. Lehet rossz helyre írtam? Az EU server fülön volt egy Advanced player statistics, de azon nem látok ilyet
-
Bmsrt n2 #198646 Lehet kövezni,de én a Type,na meg a meglévő 3.skilles legénység miatt jobban várom ezt a kínai-treet,mint akármilyen E-selejt ágat(gondolok leginkább a JpzE-100-ra azt mindig imádom látni a csapatba...) -
foxbat88fx #198645 nem baj :D most már lebuktam
-
Toweliee #198644 Nem tudtam :))) -
foxbat88fx #198643 erre inkább nem mondok semmit mert nem akarok telekáromkodni a fórumot :D -
Oddball29 #198642 Na, Kacsának erre biztos felkapcsolják a WG-nél a batsignalt.:D -
foxbat88fx #198641 Györe Dávid én vagyok xDDD -
Toweliee #198640 Györe Dávid megmondta :)) (engem se hoznak lázba az új vasak, az időjárás feature-t jobban várom) -
aknakukac96 #198639 A fejlesztett graf eszi jobban a VGA-t vagy az alap? -
ropi88 #198638 persze, el is indítom...
de a launcher egy kicsit sokára szedi le (legalábbis nálam)
este letöltöm, holnap telepítem, délután mehet a játék :D -
Itt:
http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu
Ide beírod a wot-nicked: "Enter a player's name: " -
foxbat88fx #198637
szreintem nem én vagyok az egyetlen aki már vagy 1 éve várja a megígért tankokat.... -
"Chinese tank fleet features the best possible traits from their foreign counterparts: the manoeuvrability of the American tanks, the shooting accuracy of the Brits, the fast firing of the French and the fire power of the Soviets."
Akkor most a made in china cuccok lesznek a legjobbak minden nemzet közül?!
-
kisokka #198635 Már akartam kérdezni, hogy a sokat emlegetett "efficiency" hol nézhető meg? Nem a jelentkezés miatt, csak érdekelne. -
Ytar #198634 esetleg holnap indítsd el a launchert .. esetleg. -
ropi88 #198633 esetleg egy letöltő link? -
foxbat88fx #198632 de jó hogy disznajvágáson leszek
-
Ytar #198631 holnap peccs' -
marchizor #198630
Kevés magyar klán van, ami megállja a helyét nemzetközi viszonylatokban is. Most tagja lehetsz az egyiknek! Ehhez azonban kemény munka, aktivitás, és kivételes játéktudás szükséges. Ha csatlakozni akarsz a HUNS – Magyarok klánhoz, akkor eljött a Te időd.
A feltételek a következők:
Minimum 1350 efficiency (ha átlagos cap/def/spot pontjaid meghaladják a 2,5-ös értéket, akkor automatikusan 150 pont levonással számolunk)
T110E5/IS-7 valamint T62-A a garázsban, minimum 300 csatával.
A következő tankok közül legalább 2 a garázsban: IS-7/T110E5, Bat.Chatillon 25t, M48A1 minimum 200 csatával.
Ha arty az elsőszámú ágad akkor:
Minimum 1300 efficiency (ha átlagos cap/def/spot pontjaid meghaladják a 2,5-ös értéket, akkor automatikusan 150 pont levonással számolunk)
Obj 261 a garázsban, minimum 200 csatával, és 2000+ sebzéssel.
Legalább egy arty a másik nemzetektől a garázsban
A következő tankok közül legalább 1 a garázsban: IS-7, T110E5, T62-A Bat.Chatillon 25t, M48A1, minimum 200 csatával.
Ha megfelelsz a fenti követelményeknek, és szeretnél csatlakozni, hogy Te is segítsd a klánt és ezzel a játék egyik legerősebb szövetségét, akkor jelentkezz a klánba honlapunkon.
A klánunknak Te kellesz! -
hellokitty92 #198629 From RU Dev page
"Next release of World of Tanks - 0.8.4 is tentatively scheduled for February of 2013" -
kisokka #198628 Én is ezt szoktam hinni, hogy hamar elmúlik, csak amikor negyedszer lövik szerencsétlen Pz-met, akkor már el kezdek aggódni, hogy valami baj lehet