418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
frenkilacy86 #198786 Hálózati beállítás hibával találkozott már vki? És ha igen mit állított rajta? -
Nazarov77 #198785 Nekem is megvan a Type E mert német treeről mindent ki akartam fejleszteni, de nem nagyon használom mert még mindig unalmas az artyzás. Csak 1 artyval szeretek játszani az viszont tényleg tök jó és az a 105LefH B2 prém arty, mert pontos és gyorsan betölt. A többi arty amin nagyobb ágyú van lassú és pontatlan, nem nekem találták ki ezt az artyzást. -
11 órára, de valszeg egy kevéssel korábbra. Addig is frissítsd a klienst, hogy mielőbb játszhass majd. -
tepi1 #198783 Csak kettőt olvass vissza -
Bmsrt n2 #198782 Expect a maintenance downtime from 05:00 CET (04:00 GMT) until 11:00 CET (10:00 GMT) for the installation of the 8.3 update.
-
frenkilacy86 #198781 Sziasztok!!!! Vkinek van arra vmi ötlete, hogy mi lehet a gondom? Azt írja bejelentkezésnél, hogy a szerver nem elérhető vagy rosszaka hálózati beállításaim. A másik gépen tegnap még ment ma azon is kiírja. -
Köszönöm a választ.És mikorra várható kb. ? -
Bmsrt n2 #198779 Ma kapjuk a 8.3 peccset,azért nem műkszik. -
Sziasztok nektek működik a szerver mert nekem nem lép be :S
ötlet ?
-
Bmsrt n2 #198777 Remélem teljesen elveszik tőlük a TD-módot,ha valaki eljut hozzájuk mentse meg őket a csapat,vagy dögöljenek meg...
(mondom ezt úgy hogy VAN T8 artym is) -
kingofn00b #198776 Akkor dühítő, amikor csaták mennek el rajta. -
carp3tm0nster #198775 anyázós szintre nem is szoktam lesüllyedni.
mindegy, meg kell békélni ezzel
ahogy a seregben mondták "ezt dobta a gép" :-)
-
Attiska #198774 Nem lenne azzal semmi baj mondjuk Hitorical-ben, ha mondjuk egy átütő, és vége lenne a csatának.
A 0 crit pedig credit sink, semmi több. -
lammaer #198773 Amig nem anyázzuk egymást, miért ne lehetne eltérő a véleményünk.
Alapvetően mindenkinek kiveri a biztosítékot, nekem is. Kivéve akkor, amikor mondjuk a JPZE100 belémdurrant egyet mielőtt beflankolom, és szerencsétlennek pont 0-t dob a rendszer ;)
Szóval ez ilyen kétélű dolog... -
carp3tm0nster #198772 igazad van fullra, nem is akarok vitát vagy ilyesmit
csak tegnap volt egy ilyen köröm, ahol egymás utáni 3 lövés nullás dmg volt és kiverte a biztosítékot.:-)
-
lammaer #198771 Az életerő avagy HP fogalma eleve igen nehezen magyarázható egy tank esetében, tehát mint játék, egyszerűsítések, módosítások vannak benne a való élethez képest. Gondolom ugye te se szeretnéd úgy játszani, hogy egy átütés után már nyomhatnád is az exit battle gombot :)
Vagy az is egy absztrakt dolog hogy "szűkül" a célkör, a valóságban szted a parancsnok szeme előtt az optikában van ilyen?
A modulsebzéssel sztem csak annyi a baj, hogy nem jár érte Xp/credit. Ha megcsinálnák hogy járjon, nem lenne senkinek semmi baja vele, hogy akár 10 darab lánctalpsebzést lő valamin, sőt, sok esetben örvendetes lenne, hogy egy Mausból a meccs végén még több XP-t lehet "kitermelni" :)
-
Nazarov77 #198770 Nagyon helyes! Csak kár hogy ilyen sokáig tartott míg rájöttek hogy ez így nem jó:
- not much more about the arty nerf, WG doesn't want the arty running around in TD mode -
carp3tm0nster #198769 persze,hogy olvastam
nem az a lényeg, hanem, hogyha "csalunk" akkor legalább ne ilyen látványosan. mert gondoljunk bele, ha egy lövedék átmegy a páncélon, akkor azért nem áll meg egy helyben a levegőben:-D
-
Idei év első hasznos hozzászólása! :) -
Toweliee #198767 Szerintem is, de van olyan fórumozó aki nem tartja szükségesnek, ezért írtam így.
OT3P, bocs ha nem jó a link, nekem is úgy küldték át, nem szedtem le mert adatkorlátos netem van csak azt láttam, hogy 4.1G méret. -
lammaer #198766 1. Mondd meg az ismerősödnek, hogy a CWn is ki lehet kapni, mert a másik oldalon is jól szervezett banda van. Ezen ne lepődjön meg.
2. Alapvetően a CW nem rentábilis a tagok számára, jó esetben a klán állja a goldlőszert, rosszabb esetben azt a pár meccset a tagoknak kell állni, az eredmény viszont szinte biztosan nem az ő zsebükbe megy. Egyszerűen azért mert 14 ember kell egy CWre, és a területért járó arany 14 felé osztva sok esetben irreleváns. A CW a presztízsről és a csapatmunkáról szól, nem a bevételről.
3. Én se vagyok CW fan, de megértem, hogy vkik szeretik, mert egy teljesen más világ a random "mindenki megy amerre lát" világa után. Csapatmunka, parancsnokság - érdemes kipróbálni 1x-2x.
4. Valóban, a CW időtrabló dolog, egy-egy sikeresebb landing elviszi az egész éjszakát, én pl ezért vagyok ritkán látott vendég (többnyire csak beugró, ha nincs ki a csapat és éppen fenn vagyok és látom hogy a klánvezér örjöng a céges chaten hogy miért nem jön még vki)
Van még paradoxon? (ha igen, kifejthetnéd egy mondatban, mert lehet hogy nem értettem meg mit nem értesz :)) -
lammaer #198765 Úgy gondolom igen, tegnap délelőtt (is) volt róla szó.
FAQ-t olvastad é? -
lammaer #198764 Celebnek kell lenni, akkor T10 nélkül is bevesznek mindenhova :D -
lammaer #198763 "És talán még a 6. érzék is elfogadott"
Elfogadtt? 6. érzék a legelső, minden tankon, mindenkor :)
Még így nerfelve (3 másodperces késleltetés) is életmentő.
-
Commandier #198762 Mondok jobbat! Voltam egy klánban, ahol mivel nekem csak IS4 em volt, csak csali és ágyútöltelék szerepét töltöttem be a többi IS4-es kollégával együtt. De mivel nem én szabtam meg a stratégiát, befogtam a pofám, és tettem amit mond a főnök, elvégre ez csapatjáték, gondoltam én naívan. Hát mit mondjak, rövid úton tele lett a tököm az egésszel. -
EmR3 #198761 Egy ismerősöm nem rég lépett be egy klánba. Élete első cw-jén úgy kaptak ki, hogy ő sebezte a legtöbbet. Szerintem jogosan fordult meg a fejében hogy erre neki mi szüksége van azon kivül hogy egy csomó pénzt elpuffogtatott. A másik ami nem értek hogy egy a randomban nevelkedett mondjuk 1500 + effes játékos miért akarna cw-re járni ami miatt majd kell a T10-es tank. Mert az randomban és esl-re is tényleg felesleges. Szóval van itt egy kisebb paradoxon amit a huns-os toborzó juttatott eszembe. Szóval ez inkább más klántagokat érinthet.
1, Bocs csak most értem rá bővebben kifejteni mivel melóban vagyok.
2, Nem én rólam van szó, nem keresek klánt. -
Meglattad a tigert, befostal, menekultel, es latod ez lett a vege... ahelyett hogy simultal volna a hatsomhoz ugyanugy
-
marchizor #198759 Jól kiszedték mellőled azt a noobot rögtön az elején... minek platoonozol ilyenekkel? -
Tobb xp korom eddig:
-
TiborTamas #198757 Nekem is. Csak nem szeretem az olyan embereket, akik valótlan dolgokkal dicsekednek. De ez már személyes, úgyhogy itt be is fejeztem. -
Nekem aztán teljesen mindegy :) -
TiborTamas #198755 De a 2. csata, akkor sem a 2. :P -
TiborTamas #198754 Az első kép friss, ha jobban megnézed. Szóval előtte mente a csatákat, még ha nem is 100-at, de az a 7310 xp valahogy odakerült,ha már nem sikerült megtalálni a kapcsolót. :)
Az account vételbe nem gondoltam bele, biztos ez a magyarázat. Én kérek elnézést.. -
Vagy csak nem friss a kép :) Vagy gyorsan lefutott még 100 csatát :) Én arra tippelek, hogy accountal együtt lett véve az SP. -
Értelek, és valóban vannak olyan klánok amik csak ronthatnak egy játékoson :) Viszont nem csak a két véglet létezik. Mondjuk az meg sem fordult a fejemben, hogy eszébe sincs (már) klánozni.
Trentaro - "a T110E5-ot mar kifejlesztettem es mentem is vele parat" 475 csata nekem kicsit többnek tűnik pár kanyarnál, főleg hogy csak két tankkal mentél többet :)
A nagy tankjaid pontosságával nincs probléma és azok átlag sebzése is csak a pro játékosokétól marad el. Messze nem reménytelen a helyzet. a Sikertelenségedet Én csakis a randomban csatákban látom. Bár vannak itt tőlem jobbak akik majd megmondják.
Amúgy 10-es tankot eladni kb egyenlő 9 milló kredit kidobásával. De mindenki maga dönti el hogy baszik ki magával :) -
TiborTamas #198751 Szép eredmények, de ennyire azért nem kell fényezni a tankot (vagy magad), mert aki jó megfigyelő, az gyorsan megmondja a képről, hogy nem ez volt a 2. köröd vele. (Az elsőről szintúgy.)
Nem kötekedés, csak szólok, nehogy a végén hiteltelennek állítsanak be egyesek. -
R3nton #198750 Én igen! Minél többet mondják, hogy kijavítják ezt a "feature"-t a köv patchben és minél többen sírnak miatta a hivatalos fórumon, annál több ilyen 0dmg hit lesz a köv patchben :D
Viccet félre téve tényleg sok, amikor megjelent még okés, volt, mert általában nagy tankok nyelték be, de most már gond nélkül lősz pl jgdpze-100al mondjuk 3 0dmg hitet amx13-75be :D -
EmR3 #198749 Mert nincs kedve szerencsétlenkedni vagy egy bizonyos szint alatt visszalépés a randomhoz képest. De hagyjuk. -
Miért kéne rögtön top klánba menni? -
EmR3 #198747 És akkor hogy a picsába lépjen be valaki top klánba ha nem megy randomban 2-300 csatát T10-es géppel?