418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #198945 en mostanban huztam ki a premium stuarton a 100as legenyseget. nem volt olyan veszes szerintem. -
Én t57-et. -
Nazarov77 #198943 Hát nekem még van 13k free XPm, most vagy 3k után egyből kifejlesztem, vagy úgy csinálom ahogy terveztem bár lehet nem így lesz: félrerakok annyit hogy T-34nél ki tudjam fejleszteni a motort és lánctalpat egyből, de lehet ebből az lesz hogy csak láncra rakok félre. -
Szpecnyaz #198942 Na, hát én pont a Stuart miatt nem sajnáltam azt a free Xp-t arra hogy egyből T5ig menjek :D. -
Nazarov77 #198941 Annak viszont nem örülök hogy újra stuartoznom kell, igaz sokkal jobb mint az amcsi féle rövid 75ös ágyús. 81/130mmes átütés APval és APCRel elég jó neki de akkor is 16k xpt összeszedni nem lesz könnyű. -
SovereignXY #198940 Hát... új ág és nem TD-k sok a goldos azért így... viszonylag hamar lezs már t10 med és hvy a csatákban. Annó pl 50b-t azt hiszem 1 órával a patch után már láttam. -
Tier 10-es kínai? Na hátha össze futok egyel? :)
Sosem lesz kész a frissítésem. Leállt a letöltése.
Megpróbálom közvetlenül letölteni a 8.3-as patch-et. -
Nazarov77 #198938 Jó az ágyúja, meg a kinézete vártam már ezt a tankot mindig is tetszett. -
lexlutor #198937 van jopar harmasom, es mentem veluk mostanaban nem keveset, de nem latok az agyun kivul kimagaslot benne. mitol olyan franko joszag? -
Nazarov77 #198936 Igen a célzásgyorsító is 500k tudom, de abból volt raktáron 4db :D -
Nazarov77 #198935 Tudtam én hogy jó barátok leszünk :D
Tutira megtartom, már felszereltem minden jóval: venti,célzásgyorsító sajos rammer nincs, az optikás kieg meg 500k és kicsit túlzásnak érzem ezért jobb híján kapott egy spall linert kemény 50k creditért.
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2013. január 16. 13:09:42
Jármű: Type 2597 Chi-Ha
Szerzett tapasztalat: 1 531
Szerzett kredit: 23 397 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 450)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
NPite #198934 biztos, hogy van már tier 10-es kínai vannak kockák akik csak erre vártak és gyűjtötték az expt meg goldot -
Attiska #198933 Láthatatlan ellenség kilövéséért több XP jár ugye? -
Milyen cucc volt az, ami narancs sárgán írta azt a sebzést amit én vittem be az ellenfélnek?
-
Szpecnyaz #198931 Jogos, a ferde hajlamúaknak is kell valami a pol. korrektség jegyében. :P -
stoppos #198930 Nade ha éppen húzod a következő tankot, akkor úgysem lehet bekapcsolni a gyorsított képzést. Ha meg bekapcsolod, a tankod nem kap xp-t. Vagyis az ő kis adatbázisukban, ahol te nyilván vagy tartva, nem lesz semmi. -
Na milyenek a kis sárga tankok?
Milyen tier-ű volt a legnagyobb amit láttatok?
Anno amikor megjelentek a francia TD-k én már aznap találkoztam tier8-as TD-vel is. Voltak akik talicskányi free xp-vel várták a nagy napot :) -
Oddball29 #198928 Mert a sok hülye pocsékolja a free xp-jét, csak hogy nyerhessen ezen a hülye beetetős contesten. -
Fefe82 #198927 Jó mondju kén nem vagyok ebben a játékban jó,meg nincs 10-1520k csatám,de ezzel a vacakkal ha nem baszom el az elején,mondjuk elmegyek vele spotolni,ha van 5-6 Tx tank ellenem,akkor igen csak sok gondot tudok vele okozni:Dén nagyon szeretem!! de mondjuk a játékstíluhoz kell az is,hogy az 50-120 at már egy T5 arty is majdnem oneshot-ja,T6-tól meg mindegyik :D -
Oddball29 #198926 A folytatásban: Dickgirls and SPGs. -
Mibe fogadunk, hogy a kínaiak hamarabb meglesznek, mint az Obj 263? T8-as med már volt is velem. :) -
Én egyszer nyírtam ki 2 jgpanther 2-t közelharcban (platoonban voltak), hát, WoTos életem leghosszabb 47 másodperce volt, jó kis keringőt letoltunk, mire újra betöltöttem.
Aztán KV-5 volt a boss a csatavégi 1v1-ben, de legyűrtem. :D Azóta is Top XPs kör. -
SovereignXY #198923 A-A. Kellenek még a kínai csodás is :P
Én FV2002 vagy mire vadászom. -
Fefe82 #198922 Őszintén az amx akkor jó ,ha már egy csihi puhi helyzetben odaérsz,és 1200-1500-ról kell lepattintani az ellent ,abban hihetetlen jó!nem első vonalas masina az biztos!mondjuk ha a ház 2 oldalán ácsorgok valakivel szemben,és látom hogy 1200-1300 körül van a hp,akkor belekalkulálok egy bekapottat,de mivel elég jól megy ,mögé vagy mellé megyek az illetőnek és ott nem kell miről beszélni többet!van ellen példa is Kv5 seggéről egymás után 2db Odmg,vicc! de volt úgy is egy csata 2 is7,oldalról full hp ról 1-1 tár és - 2 ,is7:Dde mondjuk a hihetetlen az volt hogy mindkettő kigyulladt:D De a legnagyobb má amit valaha csináltam vele 2200 hp Maus,mondom le van tojva kimegyek,elkezdem lőni,alig volt életem,egy lövés kellett hozzám,belenyomtam 1-t lement 1880 -ig köbö ,és a kövire 1880 ról ammórakk
mondanom sem kell 6200 körüli dmg volt a csata összeítésben :D
-
Szpecnyaz #198921 Ja igen, meg ugye a pen se mindegy. A 100asnak pl gondot okoz a legtöbb német tank átütése szemből, a másik meg simán viszi őket gold nélkül is. Másrészt másra való a 2 gun. A 100as inkább snipeolni, a másik pedig közép távra és hit & runos közelharcra. -
lexlutor #198920 papiron igen. -
Fefe82 #198919 Szerintem azt a -2 skulót behozza dmg-ben! -
Szpecnyaz #198918 Szvsz csak a 120-as az ami életképessé teszi. Hiába nagyobb a burst dmg a 100as gunnal, de kisebb a stoppoló ereje vele. Meg a 120ast gyorsabban üríted ki mint a másikat, ami sok szituációban életmentő. Nem mindegy hogy ha jön veled szembe valami az mondjuk 2x300 vagy 2x400 sebzést kap a képébe, a nagyobb alfa miatt szerintem jobban félnek tőle. -
Én azt szeretem az AMX-ben, hogy 1 bekapott lövésért cserébe kinyírok egy tankot 1v1-ben.
És ezt akár 3x is eljátszhatom egy csatában, ha van alkalmas közelharci ellenfél. -
Fefe82 #198916 Akkor nem is történt meg 
-
Attiska #198915 De nem is Neked válaszoltam. :) -
lexlutor #198914 ha mar 50-120: a tizes 120mm-es agyu helyett mennyire eletkepes a 100mm-es agyuval?
mert a 120assal nem vagyunk kibekulve egymassal. a 100asnak meg bar 30al kisebb az atutese es a sebzese 100al, de megiscsak 6os tara van, nem negyes. -
R3nton #198913 kinek mi, batchat funabb sztem:P -
Fefe82 #198912 Kedvelem az amx-eket mert partizánkodni kell velük,nem cammogni,és kiállok,no para,5-ből 2 dmg,a többi patt ill o dmg,ezt nem szeretem,ilyen a Hetzer,tierjében nehéz átlőni(ahogy írtad a gold ammó előtti idők)
Én a stugIII-t azért szerettem mert azzal nem kell tipikus td-t tolni,nem kell bokrozni,lehet vele veretni gyors,és ha egy kv1 el találkozol,simán fordul úgy mint a Kv tornya,odakúrsz és simán leléphetsz! mintegy med td :D :D nekem nagyon tetszik a mai napig is :D -
Szpecnyaz #198911 Nem tudom ki hogy van vele, de kb pont leszarom hogy CW-n mi jó és mi nem (van nekem E5,IS7,Bat oszt jó). A saját szórakoztatásomra húzom a tankokat, már pedig az 50B igen csak fun. -
R3nton #198910 jobb a dpmje pl, mint is-3nak, pontosabb jól szűkülő ágyú, agilis szintén, mint is-3 és jó gun depression. Ízlés kérdése az egész jó mind2 heavy.Jól jöhet amúgy az is-3 nagyobb alfája koncentrált tűznél... -
Az 5-ös francia TD-nél nem lehet jobb... 105mm-essel a régi KV-s időket idézi, picit kisebb dmg-el. :D Platoonban t7 kivételével bármit szétszednek 1-1 lövéssel. -
Szpecnyaz #198909 Am elvileg pont a WoT ihlette meg a készítőit. De itt a leírás:
A történetünkben a japán középiskolás lányok egyik kedvelt sportja a Tankwoodo, amely egyfajta harcművészet, ami tankokkal művelnek és minden évben egy nemzetközi bajnokságon mérik össze tudásukat a különböző leány iskolák. A főszereplő egy Nishizumi Miho nevű lány, akinek a családja több generáció óta a legjobb harckocsizó parancsnokokat termelte ki magából. Viszont Miho szakított a családi hagyománnyal, egy szörnyű baleset miatt, ami a családjának, és csapatának szégyent és vereségét okozott. Ezért átment egy olyan iskolába, ahol ezt a sportot nem űzik. Az iskola ahová átiratkozott viszont komoly bajban van, ugyanis be akarják záratni finanszírozási okok miatt! Hogy elejét vegyék ennek a diák önkormányzat úgy dönt felélesztik a Tankwoodot, és ehhez Miho segítségét kérik, hogy az iskolát megmentsék. Viszont, hogy végig vigye a bajnokságot le kell győznie a többi nevezett iskolát, és a kegyelmet nem ismerő nővérét aki a legveszedelmesebb páncélos századot irányítja...
A sorozat a leghíresebb, és a leggyakrabban használt második világháborús tankok névsorát prezentálja! A nemzetközi csapatok mint az Amerikai, Brit és az Orosz a saját nemzetük tankjait vonultatja fel mint az M4A1 Sherman, a Brit Firefly és Crusader, vagy a T34-85, és a JSZ 2-őt. Míg Miho csapata a német Panzer IV. Ausf D a Stug 3, és a Panzer 38(t) aztán az Amerikai M3 Lee, és végül a Japán Type 89 I-Go (Chi-Ro) tankokkal veszik föl a harcot. A készítők különösen odafigyeltek a részletekre, hogy az animált tankok ugyan azt tükrözzék amit az igaziak is tudnak. Az fontos tudni, hogy a híres rekordokat döntött World Of Tanks ihlette ezt a sorozatot.
Így kajálás közben pont jó lesz nézni :D. -
R3nton #198908 viszont majdnem hogy használhatatlan CW-n, batchat minden téren jobb alternatíva... -
Fefe82 #198907 Gondolod? 6,5 milkányi külömbség? mart hiszek neked és ha összegyűlik hát megveszem:D