418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    az a baj pont orosz vonalon indultam el a MIG miatt és már 3as gépek vannak a garázsban...bár még annyira nem értem a játék mechanikáját, milyen repülő lehet a hangárban és mennyi...
  • Szpecnyaz
    Felejsd el azt a prém vackot. Csak a T0 és T1 ruszki gépekkel nyomd (csak ők legyenek a garázsban). Folyamatosan 5-6 gépet szedek le velük, de volt már 15 is.
  • Trubi15
    Sziasztok valaki nem tudja azt hogy én amikor sniper modba lövök miért nem látom a golyót hogy hova repül? mármint hova megy vagy hogy mondjam.. Ugyan azokat a módokat raktam vissza mint a régi patchnel volt. Az nem folyásolhat be nem?
  • R3nton
    Jó az a war thunder is, 1-2 gépet már le tudok lőni néha:D Meg én kaptam is egy orosz prém bombázót még a closed béta miatt :D Láttam fórumon azt verebelik a csiripek, hogy nem lesz wipe :D
  • raymondcurto
    Már vártam,köszi!
  • raymondcurto
    Ha folyamatosan játszol vele,bele fogsz rázódni,és nem fog annyira [email protected] hogy ott tényleg vannak cheaterek.Amúgy szerintem nincs olyan eleme annak a játéknak ami annyira fel tud idegesíteni mint amikor itt one shootol az arty:)
  • R3nton
    nekem meglepően jól fut, bár nem néztem a beállításokat, de sztem low vagy közepes lehet, amit magának beállított a játék.
  • Attiska
    Gyorsan dolgoznak a srácok

Historical Realsim Gun Sound Mod V1.3
  • Szpecnyaz
    Megvan, csak nem fut túl jól a gépemen, inkább hanyagolom. Most a War Thundert szoktam tolni.
  • Nickel77
    Megvan az új tier5-s farmtraki.

Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2013. január 16. 16:45:07
    Jármű: Type T-34
    Szerzett tapasztalat: 1 974 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 27 307
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "II. osztály"

Győzelem!
    Csata: Westfield 2013. január 16. 16:53:24
    Jármű: Type T-34
    Szerzett tapasztalat: 1 281
    Szerzett kredit: 32 404
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Elit lövész, Pusztító, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
  • R3nton
    ez lammernek ment volna:D csak valmiért két 7-es hozzászólás van:D :O Am jó játék a BF3 csak hamar fel húzza magát az ember :D
  • R3nton
    Nyertem most FB-n egy játékon 576nál és megkaptam bf3-t prémmel. Nektek is kellene kicsit azzal játszani. 2 óra alatt többet idegeskedtem, mint 2 év alatt a WOT-ban. 1 nap BF után imába foglalnátok az artykat! :D:D
  • Attiska
    Oké, ne menjünk bele.
  • R3nton
    tigerP tiger2 (még ha versenyre nem is, de randomban jó), E-75 elég jó tankok. E-100 pedig most, hogy kreditért van az aranylőszer bele, egyszerűen fenomenális! Viszont E-50M-el nem szeretek menni:/
  • Szpecnyaz
    Ja, kb annyira mint az amcsi, francia, orosz vagy angol tankokkal.
  • kHares
    Egész elfeledtem mekkora móka t3 lightok-kal t5 heavy-k ellen nyomulni. Persze a mi top embereink az erősen vörös zónához tartoznak mindig. Oh well. Amúgy móka hogy a kínai ágon lévő tankok-ból csak pár darabot gyártottak kínában és minden más nemzettől kellett feltölteni
  • Attiska
    Azért valljuk be, néhány kivételtől eltekintve a WG elég mostohán bánik a német hk-kal.
  • lammaer
    Ezért szeretsz :)
  • Szpecnyaz
    Nem mondtam hogy OP, de azért a mozgékonyságát ne vegyük már egy kalap alá a lassabb medekével.
  • R3nton
    már megint trollkodsz:P :D
  • R3nton
    hát nem éppen! Ugyan végsebességben lassabb az m48 meg az angol is, de agilitásban jbbak, nézd meg milyen gyorsan elérik a max sebességüket, főleg a patton! A kínai 10esnek meg kell egy kifutó pálya, hogy felgyorsuljon! (jó ez kis túlzás) Nem olyan rossz az, de koránt sem OP, minthogy itt állítják. Fú bejött a kínai és OP, az orosz amúgy is OP a német meg szar :D ez már ilyen legenda kb:D
  • stoppos
    Viszont amit mondasz, abban is van valami könyörtelen logika.
  • stoppos
    Igen, de az eventek nagyon rövid ideig tartottak és láttunk már ennél furcsábbakat is.
  • lammaer
    Hát, mivel az eventek alatt ilyesmivel nem nagyon találkoztam, ez inkább csak fikciónak hangzik mintsem a valóság.

Amúgy is, egyedül csak a killek számával kapcsolatos medálokért mehetne ilyen harc (kill stealing, és azért néha megy xp bónusz nélkül is), a többiért nem mivel csak utólag derül ki hogy ki kapja :D
  • lammaer
    Én még a motort is kivenném belőlük :)

Komolyan, szép hosszú a lista, csak éppen azokat a paramétereket nem érinti igazán, amiért nem szeressük őket (egyedül a HP, hogy legalább sanszosan lehessen őket végre rendesen oneshotolni).

A többi nerf kb olyan, mintha egy medtankon megnövelnénk mondjuk 100kg-al a rádió súlyát vagy lecsökkentenénk a látótávolságot 2méterrel. Nerf, csak éppen semmi hatása nincs a tankra :)
  • stoppos
    "- the reason no permanent "medal = extra credits or XP" principle is implemented is that there would be retards who'd shoot or inconvenience or annoy their own teammates so they could get medals"

Azt hiszem ez jogos. :)
  • Sippie
    át kell
  • Avenger93
    Üdv
    Olyan kérdésem lenne hogyha cromwell 100%os legénységét átrakom cometbe akkor át kell képezni arra? Mert ott csak az van irva hogy heavy meg light tank legénysége nem szuperál túl jól medium tankba. és cromwell meg a comet nagyon hasonlít egymáshoz.
  • Madi92
    Ez valami vicc akar lenni?:D
    Chi-Ha tanknál, 4000xp-s rádió, ami csak arra tankra jó, a kövi tank meg csak 3200xp... Szeretem kimaxolni a tankokat, de az ilyen felbasz!:D
  • Fefe82
    Nem is értem,úgy viselkedtem mint egy naiv kislány,hogy fordulhatott ilyen meg a fejemben
  • Szpecnyaz
    Sajnos csak fikció.
  • Jacktor
    Hát azért a GW Type E-nél 12% az az 1%. De az igaz hogy célzóidőben ez csak tizedmásodperceket jelent.

Mint Type E tulaj ezeken nem nevettem:
    - Az Sd. Fgst E-100 felfüggesztés szilárd talajon történő haladási képessége 18%-kal csökken
    - Az Sd. Fgst E-100 felfüggesztés közepesen laza talajon történő haladási képessége 7%-kal csökken
    - Az Sd. Fgst E-100 felfüggesztés laza talajon történő haladási képessége 59%-kal csökken
  • kingofn00b
    NA, akkor este megveszem a GW tigert! Végre lesz valami élvezet a játékban! :-))
  • Fefe82
    Ez már napirendi pont ?
    vagy csak fikciJJJó
  • lammaer
    Kövezés nincs mert nem mondtad ki hogy Jehova, a T54 nagyon jó tank a medek közt mivel nagyon jól ki van egyensúlyozva a tűzerő/mozgékonyság/páncélzat/méret tekintetében.
  • lammaer
    Másold be a 8.2 mod könyvtár tartalmát a 8.3-ba.
    Persze érdemes megnézni hogy a kedvenc modjaidnak nincs e véletlenül 8.3-ra frissített verziója.
  • Imrusssss
    tud nekem valami jó hud-okat? jó nekem a webcím is ahol tudnék csemegézni
  • lammaer
    1%al nagyobb célkör forgás közben meg nem nerf - cirka ez azt jelenti hogy 1%-al többet kell várnia amig rászűkül.

Nerf majd az lesz ha elveszik a TD nézetet ... minden más csak mese habbal.
  • lammaer
    Tán ha elolvastad volna a listát... Egyedül a HPt nerfelték rajtuk, meg néhol a mozgékonyságon variáltak (ami valljk be, sokat amúgy se számít).

Minden más változatlan maradt - ergó ugyanakkorát szól és ugyanolyan "pontos" mint eddig.

Tegnap pont ezt ecseteltem egy meccsben... ment a rimánkodás meg a káröröm hogy majd holnaptól lesz nemulass az artiknak... mire megkérdezem hogy tudják e mi változik?
  • EmR3
    igen,ez teljesen normális