418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #199144 "Két szót ismerek .." -
Rotterdam1 #199143 3 10-esem van! figyelsz?! is4 és is7-el volt ezek közül több kilövésem...e100-al nem!!! most is figylsz?! 10-es!!! figyelsz még mindig remélem nem vette el a figyelmed a konyhában egy zümmögő légy... -
EmR3 #199142 Nem mondod.
És csak ezekkel van csatánként 1-nél több killed?
Mondjuk mostanában nekem is szarul megy. Az teljes átlag 1.4 visszaesett 1.35-re. Viszont az átlag sebzésem lassacskán emelkedik. Hamarosan elérem az 1400-et. -
Rotterdam1 #199141 azt bízd ide.... -
Rotterdam1 #199140 nem mindegyik lövöldözik persze csak mióta elérhető creditért az arany azóta jóval többen használják...amúgy kinek szurkolsz? a kiírásod miatt kérdem. -
ladista #199139 De vazzeg, pont ez a stílus ment tegnap és ma ph wot fórumban is... -
lexlutor #199138 gondolom nem sikerult kidobonal komolyobb iskolat abszolvalni kisfiu :DDD -
Kezdődik megint... -
virkir #199136 Ilyen vacak a statom vele pedig nem vagyok egy nagy ász.
-
Rotterdam1 #199135 11 ezret nyomtam le én is. -
Toweliee #199134 Nincs mit, mást nem tudom, hogy lehet-e tudni. Ne veszekedj. Én csak azért írtam pokróc stílusban mert még ki se jött ez a peccs te már a következőt várod. Egyenlőre ezt "kell" kiélvezni. De tényleg csak SerB tudja és tényleg nem lövöldöznek a topvasak arannyal (E-100-at leszámítva nincs rá szükségük). -
Rotterdam1 #199133 sztem ez a 100kg-os kisfiú kitaposná beled;) és ki vinnyog?! azt mondtam hogy a teszt szerver tetszik mert egyből játszhatok amivel akarok...és most már feküdj le holnap iskola -
lammaer #199132 Nagyjából azokról beszéltél akik pl most fórumoznak illetve azokról akik lenyomtak mondjuk tizenezer csatát. Igen nehéz nem magamra venni. -
dolorex #199131 Akkor visszaveszem a "Drágaságom"!Köszi:) -
lexlutor #199130 nem tudsz rolam semmi kisfiu:)
nolj mar fel. mert rakoltottel ennyit, es megsem megy, max magad okolhatod h nincs hozza affainitasod.
az meg kulon szanlom, h azert vinnyogsz h hadd jatszhass a tesztszerveren.. -
Rotterdam1 #199129 ha játszol kb 10 hónapja 3 ezer a prém az nem 30 ezer+löwe 13 ezer...lehet nem volt 60 csak 50...de semmi rendkívüli nincs ebben... -
virkir #199128 Nem tudom milyen volt de most eléggé élvezhető a 105-ös ágyúval, betárazva némi prémiumlőszert. -
Rotterdam1 #199127 kinek nem inge... -
Rotterdam1 #199126 ezt olvastam ezért köszi -
lammaer #199125 Légyszi a sztereotípiáidat ne nagyon hangoztasd, talán tudtodon kívül de az itt jelenlévők többségét is sértegeted. -
Toweliee #199124 Kb ennyit lehet tudni, hogy mi vár még ránk idén. -
Rotterdam1 #199123 már mint mit is?! nagymester...arról volt szó milyen az új kínai ág, és mivel játszottam vele leírtam sztem milyen... erre te meg mert ki sem mozdulsz a monitor elől lehet a kacsát is alád tolják lehet jobb játékos vagy amivel nincs is gond csak te intesz engem óva hogy szerényebben...nem mondtam egy percig se hogy a tipikus gép előtt élvezős minden időm ott töltő pattanásos hülye gyerek lennék...uram bocsáss de sz@r is nekem...onnan veszem ilyen biztosra mind ezt mert pont most munka nélkül maradtam átmenetileg de amint van melóm(és mindig is volt) nem érek rá ilyenkor is az észt osztani szóval...hmmm.... -
keagle21 #199122 60 ezret költöttél a játékra? Az igen. :D
-
dolorex #199121 Az utobbi bő félévben lett nerfelve a Jumbo?Kb tavaly nyár elején adtam el pénz szerzés céljából, de nagy kedvencem volt a tank, most újra megvenném.de ha történt nerfelés akkor nem teszem.Volt ilyen?köszi -
Toweliee #199120 Köszi, ott rontottam el, hogy a cirillbetűs mappákat figyelmen kívül hagytam. -
virkir #199119 Rápillantva az adatlapodra szvsz mindenki jobban fog járni ha a teszten nyomod ezután és nem T10-el leszel top tank.
Rákölt 60k-t erre OMG. -
lexlutor #199118 ..akkor lehet szerenyebben kene nyomni.. -
Me Ga #199117 Sziasztok! Ilyet használtam eddig: 3Dicons_082_MrNazar.rar
Ebből tud valaki újat? Én sajnos nem találtam eddig... Köszi -
Rotterdam1 #199116 az ami itt van...és 930 eff...és még valami?! -
A mappában van egy flash a tartalmát bemásoltam a C:..World_of_Tanks\res_mods\0.8.3\gui\flash-be majd van 3 orosz nevű mappa amiben egy-egy xvm file van.
Китайский конфиг- kinai config
Мой конфиг - én configom( azaz az ő beállításai ezt másoltam be én is a flash mapába)
Переведенный конфиг- fordított config( ezt nem vágom mi akar lenni) -
Toweliee #199114 Ne buzgálkodj. Túl sokat buzgálkodsz! -
lexlutor #199113 mondj mar legyszives egy jatekosnevet is... -
Rotterdam1 #199112 már megbocsáss de ne oktass már...is4,is7,e100 ott figyel a garázsban. és kképzeld mentem is velük...és képzeld is4 meg az is7-el több tankot szedtem ki ahány csatám volt...szóval lehet tudok játszani.de te meg biztos a spanyol viasz szindrómában szenvedsz... -
Toweliee #199111 SerB tud. Nem tolja mindenki golddal 10-es szinten. Attól, hogy a tesztszerveren megveszek kb 1 hétre az összes topvasat nem tanulsz meg játszani. -
Rotterdam1 #199110 nem tudom mit kéne értenem belőle, de tippelek. nem olyan rosz az e50m de nekem nem tetszik...t62a 100x mint e50m....mentem mind2vel 100-100 kört kb és nem képes arra az e50m mint a t62a -
Toweliee #199109 Ezt, hogy telepítetted fel? Bemásoltam ahová kérte de nem működik. -
Rotterdam1 #199108 vki írta hogy a kövi teszt szeró márcis fele lesz...vki tud esetleg róla vmit? vmi pontosabbat? mert eddig a 10 hónap alatt ráköltöttem kb 60 ezer ft-ot löwe free xp prém stb... de meguntam és nem lehet csak nehezen és erre nem vagyok kíváncsi 10-es tankokat fenntartani(főleg mióta mindenki goldal tolja 10-es szinten) és ellentétben a teszt szeróval 20 ezer gold 200 millió credit meg asszem 200 millió free xp ami jár...vicces. egyből megvettem az összes 10-est de most a medekre álltam rá és taroltam. ellenben itt meg csöveskedek a natúr t54-el nem ér semmit és el is adtam, mert nem veszek többet prémet. visszaveszem azokat amik tetszettek is3, kv4,is,gw panther,t32,esetleg panther mert jó sniper de köze nincs egy jó medhez meg 1-2 tankot és csók...10-est csak teszten nyomnék...de valyon mikor lesz?:( -
Ez elég beteg így. Ha fedezékből lő akkor kb. át se lehet lőni semmivel?
Az Is-7-nek is ilyesmi, de azzal izzadni kell, hogy mindig mindennel tökéletesen szembe legyél... -
Orosz játékosok összehasonlították az E-50 vs IS-7-et 2012.08.17 -én
-
lammaer #199105 Legjobb T8as med :)