418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Attiska
    Ja, a Panther is bejött nekem, viszont a Panther 2 kifejezett csalódás.
  • Toweliee
    Nekem a kedvencem. Mindenféleképp megéri, ugyanaz a löveg, mint a Tigrisen, és nem sokan tudják, hogy hol kell átlőni szemből (T7 vagy alatta), de 9-es is képes pattanni, nem is ritkán. Nálam abban a tierben első helyen áll, a pontossága és a meglepően jó frontja miatt előzi meg a T29-et. Fuss neki!
  • R3nton
    ezt kéne! Sőt tovább megyek, sztem a TD-k heavyk és medek számát is korlátozni kéne, hogy ne alakuljon ki az, hogy az egyik oldalon 8 batchat van, vagy mondjuk 8 TD. Én inkáb várnék fél percet a csatára, ha ez az ára.
  • Nazarov77
    Ez egy elég régi kép, de azt hiszem nem kell hozzáfűzöm semmit :D
    Imádtam a Tiger Pt.

• Random_
    Nekem a Tigerrel az első körök nagyon pocsékul mentek, de mostanság élvezem. A (P) is bejön, ott nem volt kezdeti csalódás. Mindkettővel szeretek nyomulni, de a Panther a nagy kedvenc és a Jagdpanther.
  • kingofn00b
    Nem tudod kikapcsolni. Nem a tank fejlesztésére menő XP-t költik, hanem egy külön összeget kapnak. Az elit járműveken tudod bekapcsolni azt az opciót, hogy a legénység fejlődjön, és ne a tankon gyűljön az XP, de a másik irányba ez nem működik.
  • patchaou
    Én a tigristől rosszul voltam, ahhoz képest a P egy felüdülés volt számomra, egyedül a sebessége gyengébb, de ez egy nehéz tanknál szerintem megbocsájtható. (Főleg nálam, mert a leglassabb cuccaimmal is mindig be kell várni a random majmokat ha nem akarok egyedül halni)
  • Attiska
    Én azon kevesek közé tartozom, akinek a (P) nem igazán jött be, a Tiger-el sokkal jobb köröket futottam.
  • AMDROBI
    Hogy minél több XP maradjon a tankot fejleszteni...
  • foxbat88fx
    Sziasztok! Mivel ezzel a peccsel sem jött számomra érdekfelkeltő tank, és valószínűleg a következő peccs sem fog érdekelni, mármint ami az új tankokat illeti, ezért lehet hogy rámegyek a Tiger P-re most...
    (időhiány és credit hiány miatt magasabb tier most nem jöhet szóba)
    Gondolom sok ember játszott már itt Tiger P-vel! Főleg tőlük kérdezném, hogy megéri-e kifejleszteni csak a fun kedvéért...
    tudom hogy közelről lőhető a parancsnoki kupola könnyen... meg ismerem a hibáit meg az előnyeit.... de úgy összességében! Jó tank? Szerettétek/szeretitek? Sima Tiger nekem nagyon bejövős... csak nagyon papír, és P-nek már lenne némi páncélzata :)
  • Commandier
    Miért akarod kikapcsolni? :D
  • Random_
    Igen, egy kategória a skinekkel ami tankok egyes részegységeit jelöli.

Nekem a játékélményt az javítja, ha reálisabb a hang vagy a megjelenés. :) De mondjuk én nem az eredmények miatt játszom, hanem a kikapcsolódásért.
  • AMDROBI
    Hogy lehet kikapcsolni a legénység fejlődését?
  • kingofn00b
    Hát, ez nem javítja a játékélményt szerintem de a hatékonyságot igen.
  • Toweliee
    Szerintem az artynerfnél jobban járnánk, ha korlátoznák a számukat mondjuk max 3-3-ba csatánként. De a 2-2 még ideálisabb lenne.
  • Master91
    Azokat használom amik javítják a játék élményt.

Semmi sem kötelező, de szerintem pont hasznos hogy fehér a roncs.

Ízlések és pofonok.
  • Random_
    Igazából azokat használnám ami azért nem ront a játékélményen. Ez a fehér roncs dolog például kicsit se tetszik, de van pár ami érdekes lehet.

Köszi!
  • Master91
    Nem nagyon tankoztam a patch óta, de ez nekem is feltűnt.
  • Random_
    nekem most is látszik, semmit se állítottam
  • Master91
    Célkeresztek, térképbe vonal mutatja pontosan merre is nézel, OTM ( a gyári sebzés mutató borzalmas), damage panelek ( hány lövés és mennyit sebzett pontosan ), akkor a nyíl ami mutatja merről jött a lövés ( jóval pontosabban be tudod határozni merről jött a lövedék ), xvm-ből a csata közbeni folyamatos sebzés mutatást, a roncsok fehérek lesznek ( ha mögé bújik valaki jobban kitudod venni őt ) csata végén a statisztikákat részletesebben át tudom nézni, azonnal tudom ki mekkorát sebzett ( ez nem kifejezetten random csatában hasznos)
    És még sorolhatnám.
  • R3nton
    tegnap 1shootoltam egy ferdit tier7 francia artyval, utána meg 1000 felettit vágott belém a gw tiger, IS-7el voltam és a frontpáncélzatomat kapta el (elég érdekes volt, lehet arany lőszer volt). Amúgy ez tényleg nem volt súlyos nerf. Nerf tényleg akkor lenne ha el lenne véve a TD mód. Kérdés akkor, hogy lenne elbaszva a balance. Az a szégyen, hogy így akarják megoldani, hogy kevesebben játszannak artyval. Pedig nem lenne nehéz lekorlátozni a számukat 2re vagy 3ra egy csatában és akkor nem lenne probléma nagy tierben.
  • Trubi15
    Srácok azt hogy lehet beállítani hogy sniper modban lássam a lövést? Mert az előző patchnél még láttam de most valamiért nem:// Valami ötlet?
  • Random_
    Mi az ami neked nagyon hasznos mod és ajánlani mered?
  • Sunsetjoy
    Minden azon múlik, hogy miket is használtál elötte. Pl. a korábbi historical gun soundmod miatt nem ment alaphelyzetben a játék, csak ha mókoltál vele valamit.
  • zsupeti
    Ugyanígy csináltam én is,és semmi probléma nem lépett fel.
    Talán annyi,h kevesebb siema csatakiáltást látok a játék elején. :)
  • jocyd
    én tegnap este csak átmásoltam a módokat a 8.2 mapábol a 8.3 mappában és símán működik minden az xvm beleértve. Semmi mellékhatás:-)
  • bekescsaba
    Kicsit, de a halálcsillag effektus megmaradt.
  • stoppos
    A.) Igen.

B.) Nem.

A megfelelő rész aláhúzandó. :)

A vicc, hogy ez nem vicc.
  • dolorex
    Igaz, hogy 8.3-ban nerfelve lettek az artyk?
  • kisTekila
    a battletimer.swf-t töröld (de inkább nevezd át), azt hiszem az rakja a csatába az órát.
    vagy az xvm.config fájlból az editorral
  • bekescsaba
    Köszönöm a válaszokat
  • lammaer
    Aztán ez neked miért fáj?
  • zsupeti
    Az első linknél van a lap alján 3 grafikon.Láthatod,h az utolsó csatáid hogy befolyásolja a win rátád illetve az effedet.
  • stoppos
    Pl itt feltöltesz egy filét, amit ott mond.

Vagy ezt letöltve.
  • Simulacrum
    Sokszor linkeltetek már ilyet ti is. Hihetetlen milyen játékosok vannak:
    WG kedvenc
    Vett egy csomó prémtankot, hogy szerezzen velük annyi free xp-t, hogy a Tigert rögtön meg tudja venni. Szerencsére az ellenfélnél volt a cicussal.

bekescsaba: Tankokra bontott eff
  • zsupeti
    Próbáld meg ezt.Itt azt is megnézheted,h mit lőttél ki és melyen medálokat szereztél,mennyit foglaltál-védtél stb. stb.
    Biztos ismered,de szerintem ez is átlátható.
    itt
    itt
  • Droughert
    Ezzel a programmal is meg tudod nézni tankokr alebontva az eff.-t.
  • Sunsetjoy
    A drongolabos oldalon van egy audio live crew mod, amit nem tudok letölteni, mert a letöltő oldalon nem jelenik meg az ellenőrző kód. Valaki tudja, hogy esetleg máshol le lehet tölteni?

Ez a letöltő oldal
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Nem gondoltam, hogy 21 000 csatán túl fogok még ilyet érezni, de beleszerettem ebbe a M5A2-es kínai 4-es lightba. Megvan az új kedvenc.

Csak arannyal lőve is hozz 10 K hasznot,és spaced armor van az elején, a saját tier kicsit beforgatva nem lövi át, tiszta super pershing szindróma.

15 csata elég volt vele, hogy összekaparjak 16 k xp-t a Type 34-re.

Apropó, gondolom szászor meg lett kérdezve, és válaszolva, de én csak megtenném 101-szerre is.

Hogyan és mi módon lehet tankokra lebontva megnézni az effimet?

Úgy mint Virkir 199136-os hozzászólásában látható.

• Simulacrum
    A Jimbo féle célkeresztmódban is van alapból beépített óra. Ha ez a gond itt a megoldás.