418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #200141 Ha valaki szeret videózni, akkor itt nézhet olyan kört, hogy randomban is lehet jó csatákat menni és simán van segítőkészség is. Azért szeretek meddel játszani, mert oda lehet érni, ahol éppen szükség van az emberre. Szegény Amx-et először kihúztam a csávából, de utána mégis miattam halt meg.
T-54, avagy miért szeretem a medeket -
TomDantes #200140 Az nem mentség. Attól még nem kéne olyat csinálni ,hogy ha van köztem meg a célpont között egy 300 méter magas kicseszett domb, akkor nem fogom tudni kilőni, mert adombot nem fúrja át a lövedék. Vagy tényleg csak a legalapabb dolog, a W hatására a tank előre fele mozog. -
Destydeme #200139 Hi.
Nekem az"tetszik",amikor látom,h 2/3tank hamarosan foglalja a bázisunkat(1perc múlva).
Megy az y+védd a bázist tőlem...senkit nem érdekel.
Majd miután látom,h 60%nál járnak foglalással(látom,h legalább 2 tank foglal,mert gyorsan megy a százalék érték)elkezdenek vissza indulni veszettül+védd a bázist írkálni.
Ha már csak 15sec van,akkor minek"megy vissza".Olyan nehéz fél percenként ránézni a kis térképre?Ehhez tényleg nem kell 100 IQ sem.
+Valamikor jött a patch-al a légi sziréna jelző... -
ratgab #200138 3. lecke: Ha nem használja a célzást bizony az a 20 lövés akár a dombokba is csapódhat.
-
Commandier #200137 Mióta vették le artyról? :D Nekem az ob212-n van szellőzés. Szerintem elnéztél valamit. Csak a nyitott küzdőterű járműveken nincs. -
ratgab #200136 Azért azt ne felejtsétek el, hogy a játékosok egy része bizony kiskorú. -
Írhatod a kettes leckét, miszerint sűrű kattintgatás után sem füstöl az ellenség akkor WASD gombokkal manőverezzük az oldalába esetleg a fenekéhez és ismételjük meg az első leckében tanultakat :)
Rengeteg 'face to face' harcos van aki angol szappantartótokban képes akár 20 lepattanót belelőni az ellenségbe és ott meghalni egy helyben . -
az nehéz ha nem magyarok és + ha no abla englis nem fogják meg érteni hogy a tankoknak mindig az elején vastagabb a páncélzat -
ratgab #200133 Én is utáltam, de a churchill 1 már jobb (gyakorlatilag TD). -
kisokka #200132 Egy próbát akkor csak megér, mert a célzási idő gyorsító cuccon gondolkodtam még, meg ezen. Elvileg javul ezzel a célzási idő is, bár nem annyit.
Kösz a válaszokat. -
Tessellia #200131 És, hogy magyaráznád el nekik azt, hogy ne seggel támadjanak? -
kisokka #200131 Illetve nem is a pénz aggaszt, hanem elvesz egy helyet és fogalmam sincs megérné -e. -
shpongle #200130 Érezhető az az 5% jó dolog.
Artyrol pl le is vették. -
Destydeme #200129 Hi.Tegnap ue-el a tankal Abbey-ban 7kill is kevés volt."Nagy ágyú"+gold.
Pusztán a covenantornak (vagy mi)kellett volna megmozdulnia és jönni velem 1 kicsit.
Nagyon rég mentem már Pz3A-val(pz38na-m nincs),még amikor elkezdtem...Akkor nem tűnt fel,de most nagyon szívásnak tűnik az a tier4 light tank.
80%ban tier 8 volt tegnap... -
kisokka #200128 Magyarul 5%-al gyorsabb lesz a célzás, kevesebb töltési idő, meg ilyenek? 500 ropiért nem kevés ez egy kicsit?
-
Én a Matildát mennyire utálom! Ennél nagyobb tetű tankom rég nem volt! Pár kört kellene nyerni, hogy elfelejtsem, de nem visz rá az erőm. Lehet freeből átugrom. :( -
én igen hajnalban az szeró újra indítása után de vég statba írta hogy be találtam -
foxbat88fx #200125 minimálisat dob mindenen -
TomDantes #200124 Ej Most olyat láttam...hogy ez magyarázzátok meg. Megyek szépen Cliff-en, mondom ej. Egy AFK ellenséges T28. Vagy 20-at bele lőttem legalábbb. És egyik se sebezte. Se penetration se nem lepattant mintha egy sziklát lőttem volna. Egy arty is lőtte...de az se sebezte. Ez hogy lehet valami bug? Vagy nem is volt ott a T28 csak úgy tűnt? A lövéseket nem számítja be talált lövéseknek a jéték, tehát nem az van ,hogy nem ütöttem át, vagy lepattant, hanem én láttam hogy ott van, de még se volt ott, mert nem lehetett sebezni. Ilyet látott már valaki? ParaNormális? -
kisokka #200123 A szellőzés mennyit dob a legénységen? Azt látom, hogy +5%, de érezhető is, vagy csak 100% után érdemes feltenni? -
nagy kedvencem, ha kicsit unom a banánt, akkor megyek vele pár kört :D -
Adjunktus azt is lehetne neki ajánlani ha nem megy van a xp stb.op-ban be építtet kicsi játékok talán az menni fog :D -
Adjunktus #200120 Már régen írtam agyhalottaknak.
Még most is aktuális...
Fogod a tankod.A,W,D,S gombokat ha nyomkodod,akkor mozogni fog! Előbb-utóbb rá fogsz jönni a trükkjére.
Aztán a tetején van egy dudor.Na az a torony!Kilóg belőle egy cső.Ha mozgatod az egeret,akkor a dudor forogni fog.Vigyázat!Nem feltétlenül lesz összhangban,a dudor mozgása az aljával.Kis gyakorlással azért menni fog!
Úgy kell ügyeskedni,hogy a dudorból kiálló cső egy ellenséges tankra mutasson!Az ellenségek pirosak!!
Ezt megkönnyíti a kép közepén lévő kis kör.Úgy kell csinálni,hogy a kis körben legyen benne a piros tank,Ha ez megvan,akkor meg kell nyomni az egér bal oldali gombját.Egy pukkanást fogsz hallani.Nem kell megijedni,neked nem lesz tőle bajod!Ezt a műveletet addig kell ismételgetni amég a piros tankból fekete nem lesz,és füstölögni fog.Aztán keresni kell egy másik piros tankot!
Ha messze van,akkor javasolt az A,W,D,S billentyűk használata.Ezzel is azt kell csinálni amit az előzővel.
Az eddig elmondott dolgokat pedig addig kell ismételgetni,amég az összes piros tank el nem fogy!
-
rahotep #200119 Tegnap megvettem a KV-1S-t mivel féláron van és 70%-al megnövelték a kredithozamát.Érdekes járgány...Sajna eddig nem foglalkoztam vele így a második löveggel kellett kihúzni a nagyobb tornyot.Annyira kínlódós volt,hogy a torony kihúzása után inkább vettem egy felfüggesztést minthogy a nagyobb láncot is ezzel a csővel húzzam.Onnantól a tank teljesen megváltozott igaz a papírsága megmaradt,de majdnem olyan gyors mint egy med.A 122-es löveg már megvolt az is-ről vagy kv-3 -ról.Egy vadállat és tier 8-ban is jól lehet vele csipegetni.Persze gyorsan meglett így a nagyobb lánc is... -
Ja, a legszebb amikor 9-10-es tankkal látom az emberen, hogy azzal sincs tisztában, hogy a jobb egérgombot lenyomva tartva körbenézhet anélkül, hogy forogna a tornya... -
stoppos #200117 Nekem a nagy kedvenc, amikor spottolok és senki nem lő. Aztán legyalulnak és látom, hogy mögöttem még csak nem is jó irányba néznek. Előttük az ellenfél, ők meg néznek jobbra a domb irányában, mert arra volt egy pötty, ami habarabb villant fel 500 méterre. Ennek a minősített esete, mikor lövik is a dombot. :) -
TomDantes #200116 De tényleg 275 csata, 92 kill ,26 % pontosság. És ezekkel van tele minden csata. -
Adjunktus #200115 nekem is Digi vezetékes van már évek óta.
Talán ha egyszer volt vele valami gond,de az is központi volt és nem nálam jelentkezett.
Előtte volt upc is.Klasszisokkal jobb a digi. -
foxbat88fx #200114 hahahaha még 1 Fadin stuggal xd
Győzelem!
Csata: Steppes 2013. január 20. 12:30:33
Jármű: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 076
Szerzett kredit: 52 339
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Fadin Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész
és megint "csak" 9 kill!!!!!!
sose jön össze a Pool medál :((((
-
TomDantes #200113 Lehet kéne egy oktató mód a Wot-ba. Azzal kezdve, hogy W előre megy a tank, odáig hogy a piros vonal ha 100%-on lesz az a vereség. Meg a piros pötty az ellenség. És lehet kilőni ha egérrel a tank elején lévő hosszúkás dolgot aminek ágyú a neve arra fordítjuk és kattinktunk az egér gombbal. Na akkor lő. Tényleg kéne valami ilyesmi. -
Egyszerűen gőzük sincs mi lehet az a piros vonal. És nem látják meg az összefüggést sem, hogy azok a csaták amikben a piros vonal eléri a 100%-ot bizony vesztes csata. Meg ugye sok dolog van ami érthetetlen velük kapcsolatban. Sejtelmük sincs, hogy mit kellene csinálni a csatában. Olyan érzésem van sokszor, mintha idomított majmokkal játszanék. -
shpongle #200111 Egy jó kör, az orosz technikával. -
ratgab #200110 De azt nehezebb eltalálni, meg ennek van azért némi páncélzata. ARL-t minden átlőtte mindenhonnan. -
Bmsrt n2 #200109 Gyak ez a két választásom van,ez a két szolgáltató van itt jelen(Szolnok,na meg itt a házba ezek vannak bevezetve).
-
TomDantes #200108 Hát ja. Végre berak kis tier-be. Csinálok 5 kill-t. Ami persze kevés a győzelemhez. Miért is? Megmutatom.hát ezért
Az a két 100%-on lévő tankunk mi a redvát csinál a kezdő ponton? Egy métert se mentek előre. Mi a szar? De mondjuk nem csak ők, a többi is...nem-e tán a zászló fele kéne lassan menni amit foglalnak? Hát úgy tűnik nem. -
ratgab #200107 Ma legjobb kör Chi-ha-val: Lista alján szerepeltem (talán a 3. alacsonyabb tierű tank).
Mivel már megvolt a rádió kicsit előre mentem leskelődni (Arctic Region pálya jobb oldalon kezdtem) és egy Ram 2-vel akasztottam bajuszt. Pár lövésváltás után 22 hp-val húzodtam vissza Ram kb. 80%-on.
Aztán bejött a csőbe, mert azthitte elmenekültem, így oldalról elkaptam. Első kill.
Látom, hogy a kanyonban a védőink elhullottak, csapat másik része északról támadta az ellent. Rögtön elkezdtek jönni vissza én meg láttam, hogy itt CHi-Ha-val a 2 KV-1, Su-85 és Matilda ellen szemtől szemben nem sok vizet zavarok, így megkerülő manőverbe kezdtem. Első áldozat a matilda volt, majd kikaptam a Kv-1-et is (mindkettőt üzemanyagtankon találtam, aztán még a megmaradt KV-1-be is beledurrantottam párat (su-85-öt addigra kiszedték). Így lett győztes kör.
Némi mázli is kellett azért hozzá, de jó kis kör volt.
-
SzocsA #200106 ha pirosan van a legénység, akkor nem aktiválódnak a képességek skillek? -
Bmsrt n2 #200105 Még az is lehet,már nem egy mai darab. -
Tessellia #200104 hát az ACMle 46-nak is van egy szép nagy gyengepontja ott a tetején. -
rahotep #200103 Szia!
Én a Miskolcon uralkodó helyzetről tudok nyilatkozni. Nekem sokáig UPC volt és hasonló problémáim voltak mint Neked(és még jónéhány ismerősömnek),de 5-6 éve váltottam digire és azóta a szolgáltató telefonszámát sem tudom.Nekem Bázis net van(a középső csomag) mind sebességben,mind stabilitásban nekem tökéletes.Csak ajánlani tudom.UPC-s koromban legalább havonta 2 alkalommal kellett hívnom a szolgáltatót valamilyen hiba miatt és sokszor napokig nem volt netem.A digi óta azt sem tudom mi az a nethiba!