A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ratgab #200107 Ma legjobb kör Chi-ha-val: Lista alján szerepeltem (talán a 3. alacsonyabb tierű tank).
Mivel már megvolt a rádió kicsit előre mentem leskelődni (Arctic Region pálya jobb oldalon kezdtem) és egy Ram 2-vel akasztottam bajuszt. Pár lövésváltás után 22 hp-val húzodtam vissza Ram kb. 80%-on.
Aztán bejött a csőbe, mert azthitte elmenekültem, így oldalról elkaptam. Első kill.
Látom, hogy a kanyonban a védőink elhullottak, csapat másik része északról támadta az ellent. Rögtön elkezdtek jönni vissza én meg láttam, hogy itt CHi-Ha-val a 2 KV-1, Su-85 és Matilda ellen szemtől szemben nem sok vizet zavarok, így megkerülő manőverbe kezdtem. Első áldozat a matilda volt, majd kikaptam a Kv-1-et is (mindkettőt üzemanyagtankon találtam, aztán még a megmaradt KV-1-be is beledurrantottam párat (su-85-öt addigra kiszedték). Így lett győztes kör.
Némi mázli is kellett azért hozzá, de jó kis kör volt.