418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #200181 Nyugodt gyerek vagyok,de most már tényleg elmehet a WG a halál faszára!
átlag 230pen 0dmg a lőwe aljába ARANNYAL Nullát sebeztem 5X egymás után!!!
15:2 re kikaptunk.
Miért nem írják ki az xwm mellé a csata elején,h a random miatt baszhatod ezt a csatát.
Kilépek,hisz mindegy hogy mit csinálsz,nyerni nem fogsz.Időt és creditet spórolnék meg vele.
Eddig költöttem a játékra,de ezután 1 fikarcnyit sem fogok.
cigány banda már azt sem tudja,h toljanak ki a játékosokkal
-
Tessellia #200180 A meglepetés az volt, hogy a csapatunkból mindenkinek kifullozott kv1-s volt. A másik csapatról nem volt elmondható ugyanez:D, ki is kaptak. -
Pongyi #200179 Ugyanilyet láttam már én is T110E5-el. Vagy 15-öt lőttem a seggébe T71-el, ejj mondom 82 hp-ja van azért pattan minden.... Aztán észrevettem h már kilőtte vki. -
Tessellia #200178 Mert meghalt a legénysége összes tagja. -
Ilyen mezőnyben már nem fun. :) Pedig este én is akartam vele tolni kicsit... -
rahotep #200176 Egyszer találkoztam ilyennel én is Campinovkán...Ott egy Su-85 volt a hegyen.Láthatóan legalább 6 alkalommal találtam el(szikrázott a páncélja),de nem sebződött. Két másik játékossal lőttük,de meg sem mozdult és nem is tüzelt.Ha be volt kapcsolva a felvétel tetten érhető,hogy bug. Én onnan jöttem rá,hogy amikor már a hatodik lövedék szikrázott rajta megnéztem a jobb oldali játékososzlopot és ott kilőttként jelölte a játék,de mégis élőnek látszott. -
Tessellia #200175 Gondoltam a duplázás után megyek még egy kört a KV-1s-el..
-
Egyébként az ilyen teljesítményekre én negatív xp-t adnék, ne jusson el az ilyen t10be. -
Ok, köszi! Otthon ránézek! Alapvetően tetszik, másik a PzKpfw IV Schmalturm. Erről tud bárki bármit mondani? -
Úgy értettem, hogy saját maga volt a célpont az enemynek.
Ergo bekapott pár lövést a csapattársak helyett :) -
Pongyi #200171 Akkor ott lenne h sebzés felderítésnek köszönhetően, ennyi+ennyi. De ott is nulla van. -
Az xp kalkulátor szerint fele olyan hasznos volt mint én.
Célpontot adott az ellenfélnek, amíg a többiek sebeztek.
Hirtelen nem jut más eszembe. -
Commandier #200169 Bár most elvagyok havazva, de ha lenne idő és összegyülnénk, nem lenne kdevetek t8 században menni prémtankokkal? Akkor pláne baromi sokat össze lehetne farmolni, meg épülgetne az itteni közösség is. -
Mi az istenre kapott ennyi XP-t? -
Oddball29 #200167 Ha van aranyad, megvásárolható. -
Tessellia #200166 Az ilyenek mondják legjobban, hogy de hát én lőttem és nem sebződött!!!!! Csíteeeer stb. -
Rendesen megvásárolható? Néhányszor találkoztam vele játékban, de nem látom hol szerezhetném be. Amúgy tetszik! -
Pongyi #200164 Az h van h T71-en Parancsnok és Lövész már 100-as és 47%-on van a képességük, a Sofőr meg még csak 99%-on van?:) A parancsnokom meg lövészem haragszik a sofőrömre vagy mi?:) Kiakarják útálni a csapatból?:) -
Micsoda találati arány és micsoda sebzés:
-
TomDantes #200162 Meg a PZ IV D -ből lehet kifejleszteni a PZ III variánsait? Amatőr volt aki ezt kitalálta eléggé. -
TomDantes #200161 Ja én is azt néztem. Ha ez hivatalos akkor...de én is arra gondoltam elsőre ez fan-kép. Ha ez lenne a hivatlos...hát bakker! Oké, vannak benne jó ötletek. De se egy Maus? De Strumtiger az igen? Meg Luchs-ból Tiger? Oké, van benne pár érdekes járgány, de alapvetően elcseszett egy tech-tree, akkor is ha csak egy fanart. -
Commandier #200160 Amúgy ez nem hivatalos, fanart. Pár napja már volt itt. -
Tessellia #200159 Korábban volt ide belinkelve. Az volt írva róla, hogy nem hivatalos mert egy fan csinálta csak. -
Commandier #200158 Luchs után Tigris, érdekes... :D -
foxbat88fx #200157 honnan a rákos faszból van ez a kép?
-
TomDantes #200156 Hm. Szerintetek? Vélemény? -
Pongyi #200155 Na menjenek már a herébe ezzel a 59-16-al.. Kb 2 másodpercenként lő.. T71-el voltam de esélyem se volt. Röhely:) -
ratgab #200154 Korrekció: 4 jó játékos 2 átlagos vs 1 jó és 2 átlagos. Elírtam korábban. -
Amarth99 #200153 Az M48 látótávja a legjobb ugyebár, szóval a tankok többségét nyílt terepen már 400 méterről spottolni szokta. Én azt szoktam vele csinálni, hogy elmegyek a pálya harmadáig(nagyjából a középvonalhoz közel), egy jó hulldown pozícióba, ahonnan belátom majdnem a pálya felét (elméletileg). Így, ha valamelyik oldalon támadtok vagy támadnak, akkor az azon az oldalon lévő másodvonalas tankjaikat is spottolni szokta, ha ellövik magukat. Mivel ezek többnyire Td-k, az artyk szeretnek odalőni és jön is a spot damage:). Ilyenkor közben lövöldözni is szoktam segítve a támadó/védő csoportunkat(kis szünetekkel és rövid eltűnésekkel, hogy az artyknak ne legyen kedve odalőni). Ha a spottolt tankok rám is fordulnak, 400 méterről ellőni a kis felületet mutató tornyot nem kapásból fogják, szóval bőven látod, hogy vissza kell húzódni fedezékbe:D. 10-15 sec múlva megint kaphat egyet. Imádom, amikor oldalba lövöm 400+ m-ről, rám néz, esetleg nem lát, vagy ha lát is rám fordul céloz, elbújok, várok kinézek spottolom, már másfelé néz, megint lövök, megint rám néz, de megint nem tud visszalőni :D. A kezdőkkel ezt jó sokszor el lehet játszani, a jobbakkal max 2szer.
Aztán ha jönnek többen, akkor vissza a következő hulldownos spottolos, szemétkedős dombig. Ha elég ideig csinálja ezt az ember összejön bőven vele ennyi spot, meg sebzés is bőven. Csak nyugodtan ki kell várni a csata végét és gyűlik :D.
Ezek tesztszerós tapasztalatok, szóval nem tudom mennyire reális, de már tuti mentem vele 100+ kört összesen, és nagyon élvezetes tud lenni, számomra:P. -
foxbat88fx #200152 SU-122-44 elég jól hoz, ha jól tudsz TD-zni.... -
ratgab #200151 Ismerős érzés. Én pl. utáltam a stug-ot, de statisztika alapján nem is voltam vele annyira gázos. -
Commandier #200150 Szerintem nem éri meg az árát... Ha már 5750 aranyat beleölsz, akkor már mindegy, ha Pershinget veszel 7200-ért, vagy ha van nagyobb akció ( utóbbi hónapokban 2x is 15% kedvezmény volt a t8 prémekre), akkor meg 6120. -
ratgab #200149 Náluk volt 4 átlagos játékos (KV-1S-ből 2, ami nagyokra is igen veszélyes, PZV szintén halálos tud lenni, egy Type, amit nem kell bemutatni, mégegy Kv-1S és egy FCM 50t melyek épphogy átlag alattiak) és 2-en nagyon közel hozzá.
Nálatok mind átlag alatti, kivéve téged (T-44), van még 2 épphogy lemaradt versenyző a KV-5 és a T-43.
Kv-5-öt a Kv-1S-ek megzabálják reggelire, ti ketten nem tudtok 15-öt lenyomni, a többi meg ingyen célpont.
XVM-nek ezt sima vereségnek kéne számolni (egy zöld annyival erősebb egy pirosnál, hogy 2-3-at simán kiszed, akármiben is ül). -
Rgizda #200148 Aki kíváncsi hamar öregszik,és te mindig kíváncsi vagy.Mondjam játékbeli nevet... :) -
Oddball29 #200147 Panther M10 -
ratgab #200146 Erre csak annyit mondanék, hogy Wot efficiency szerint a játékosok 58%-a (10-ből majdnem 6 játékos) átlag alatti teljesítménnyel játszik.
Legyen ennek a fele kiskorú, a másik 30 % meg még így is retardált a Wothoz. -
Tudtok ajánlani olyan prém tankot ami nem 12ezer és érdemes rá beruházni?
Tier7-8 környékén vagyok és az előfizetés nekem nem biznisz, mert nagyon rendszertelenül játszom. Pénz viszont jól jönne, mert ott tartok, hogy nem tudok beruházni további járművekbe. -
csoszi87 #200144 Végre 1x a fasz jó végén állok...
Ez lett belőle:
Mára elég!
-
Bmsrt n2 #200143 Köszönöm a válaszokat,mindenkinek!
Akkor valószínűleg jövő hóban váltás következik... -
Biztosan így van, de azt azért nem hiszem, hogy a kiskorúak játszanak éjfél után. Márpedig olyankor is akadok össze igazi zsenikkel. Például T-50-2-ben spottolok, mikor végre felfogja a csapat, hogy előrébb lehet merészkedni, mert tudjuk, hogy az első bokorban még nincs ellenség. Meg is jelenik az első vállalkozó kedvű társam egy KV-1S-el. Eltartott 4-5 másodpercig, míg leesett nekem, hogy miért is találom olyan furcsának. Totálisan hátrafelé fordított toronnyal rohamozta meg az ellenség IS-ét és az első bekapott találat után sem változtatott a taktikáján.
Másik meccsen T1 Heavy-ben futottam bele egy M5A1 Stuart-ba, aki nem reagált a felbukkanásomra. 20 méterről oldalba lőttem, mire elkezdett tolatni. A következő lövésem csak a lánctalpát érte, így megállt és a torony fordítása nélkül lőtt egyet maga elé a levegőbe. Fel is jelentettem, hogy bot.