418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    http://kepkezelo.com/images/l0cmwebdqdj0l9atxgc0.jpg
  • Fefe82
    Jó napot Urak!!a multkoriban itt beszéltünk ,hogy a stugIII jó -e vagy sem,én kiálltam a kis jószág mellett!
    DE A KÉTKEDŐKNEK ITT AZ ELLENPÉLDA,PÁLYAFUTÁSOM EGYIK LEKOMOLYABB STUGGOS KÖRE ! töltöm is :D
  • stoppos
    Az csak egy szám, amit a fejlesztők adnak neki, amíg nem ugat bele a marketinges. Láttam olyat is, hogy V6 után V11 következett.
  • EmR3
    ez az
  • stoppos
    Gratula. Replay nem van? :)
  • TomDantes
    Amúgy tényleg, én se értem, miért nem tették meg hogy 1.akármennyire átírtják élesítéskor.
  • ladista
    Nem szidom a wotot, de azért emlékeztetnélek, hogy a verziószáma nullával kezdődik. Nekem ez erősen béta gyanús :)
  • TomDantes
    Na ez viszont igen, ez jó lenne, például hogy ha százezeren sírnak az arty miatt, akkor legyen valami konkréttabb intézkedés, ne csak látszat dolgok.
  • TomDantes
    Ja lehet, de nem úgy és olyan szinten mint a WoT-ban. De ez már lehet ízlés kérdése is. Ám de igen a felhasználói felület...hát az nagyon nem jó még. Igen, az biztos hogy jó lesz ez, nem vitatom, de már lehet érte fizetni. Mintha a WOT-ért pénzt kértek volna, amikor még csak 4 map volt benne, a tankok fele hiányzott, stb, stb, tehát a béta közepén. Akkor a WoT-ban mindenkinek ingyen osztották az aranyat, és bárki szerezhtett béta kulcsot is ha akart.
  • Random_
    Talán a konkurencia hatására a WoT-os fejlesztők kicsit összeszedik magukat és jobban figyelembe veszik a játékosok igényeit.
  • ladista
    Azért az egyéb lőszert is kijelzi. Ami nekem nem tetszik egyenlőre a wt-ben, az az árkád mapok igen csekély száma. Egyenlőre hetes szinten kóválygok és nem tudom, ez nőnifog-e a későbbiekben.
    A wt-ben is lehet upgradelni a vasat. :)
  • Ytar
    a WT felhasználói felülete ritka szar, túl sokáig tölt be 1-1 pályát (nem a sorbanállásról beszélek, mert ruszki szerveren az nem sok, hanem arról, hogy utána még kb. 3 perc mire csatába kerülsz), a nagyobb tier-ű gépek túlságosan OP-ok (egy 1 tierrel nagyobb bombázót nem értem(értünk úgy 4-5 en) utol a vadásszal, engem viszont egy másik 1 sorozattal kapott le a semmiből..), és még sorolhatnám.
    az is vicc, hogy egérrel jobb irányítani mint joy-al. ..
    jó lesz az, de még rengeteg munka van vele.

szal egyenlőre én maradok a WOT-nál.
  • TomDantes
    A War Thunder-t azért tömjénezik most ,mert az embereknek elegük lett a WoT-ból. Mert a WoT-ot jelenleg mindenki szidja. Néha jogosan, de néna már ostobaságok miatt. Erős túlzásokba esnek. És minden ami nem WoT az jó, ez van most a fejekben. Csak azt nem veszik észre, hogy a másik is ugyanaz, csak a körítés lesz egy kicsit más, esetleg. Igen vannak jó dolgok a War Thunder-ben, van ami jobb is mint a WoT-ban, de vannak dolgok amikben a WOt meg simán jobb. Például a WoT-ban van szép kijelzőnk a tank állapotáról, meg a lőszerről, ilyesmiről. A WT-ben, meg kiírja hogy BMB(= bomba) Nekem jobban tetszik az a WoT-módi, hogy egy rakás dolgot kell fejleszteni a tankon, új motor, többféle fegyver, rádió, lánctalp, stb, mert ám jó érzés, hogy a használhatatlan stock tankból egyszer egy jó kis használható cucc lesz. Meg szerintem a WoT-os tech tree is jobb, és észszerűbb. De lehet ez persze csak ízlés kérdése, és emiatt mindjárt megfeszítenek a WT rajongói, szóval nekem azt hiszem most végem is.
  • Trolokaa
  • popey8
    GRAT!!! Am milyen skillekkel és felszereléssel használod ezt a TD-t?
  • 505thZajcev[PT]
    Jezus, ez aztan csata volt, foleg a vege :D
  • Master91
    Franc, innentől tessék nézni. (4:55)
  • Master91
    És a hónap bajtársai címét kapja Kv5 + Is6 játékosai! Gratulálunk!

• jocyd
    1420 damage + 4 kill.
    megtartom fun tanknak:-)
  • jocyd
    kis kedvenc:-)
    Victory Map: ! Mines 2013. január 21. 0:28:41
    Vehicle: M5A1 Stuart
    Exp: 1 552 + Credits: 30 522
    Achievements: : Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
  • Commandier
    Ezt most találtam az amerikai szerveren. Kíváncsi voltam máshol van-e, és még megtalálható az ázsiain.
    http://worldoftanks.com/encyclopedia/vehicles/ussr/su100y/
  • Solten
  • ximix #200355
    Na láttam egy TOGII.-est elég kicsi célpont:)városi pályán keresztbe áll és kész az út zár :)
  • lammaer
    Jaja, ebben párszor már egyetértettünk :D
  • patchaou
    Ha rajtam múlna bekerülne a negatív xp is a játékba :)
  • lammaer
    Ezt az érvet el is felejtettem.... :)
  • patchaou
    Könnyebb? Még ennél is? Így is minden agyatlan majom eljut tier 10-ig. Minden játékot mindig azzal kúrnak el, hogy a végletekig lebutítják, egyszerűsítik, hogy minden hülyének sikerélménye legyen. Persze jogosan, hiszen agyhalott gyökérből több van, így több lóvé folyik be.
  • lammaer
    No az szép.... gratz.
  • Renegade
    áááh, ez még mindíg csíter, mondjuk ennél tápabb arty nem is kéne a játékba ;)

Győzelem!
    Csata: Mines 2013. január 20. 22:52:39
    Jármű: Sturmpanzer I Bison
    Szerzett tapasztalat: 1 324 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 11 028 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 140)
    Csatában elért Achievement: Top Gun
  • 505thZajcev[PT]
    10217 dmg obj268-al, mesteri kor :)
  • Cyon
    Köszi. Hát van egy érzésem, hogy a T71 után nem lesz nagy élvezet.
    Bár amennyit szívok a Centurion 7\1-el ez már meg sem kottyan.
  • hawken
    Yeah meglett ma az 50. topgunom!
  • Tessellia
    4-es tárja van és pro/kontránál az is kiderül, hogy kb. 2mp-es közökkel köpködi a lőszert.
  • Cyon
    Egy kérdés: a T69 4-es vagy 6-os tárral rendelkezik?
    Továbbá milyen tapasztalatok vannak vele mozgékonyság terén?
  • Solten
    Sok ruszki is van koztuk.
  • rahotep
    Azt nem értem,hogy lehet megunni a pénzkereső tankokat...Nálam erre a célra jelenleg KV-1,M4,Stuglll és KV-1S van tartva.Haevy,Med,TD minden tankos játékstílust játszhatok és ha ez nem lenne elég és nagyon szívatóágon vagyok akkor ott az S-51 dühkitörések ellen.Közben simán húzom a két orosz Haevy ágat,az Amerikai Haevy ágat,Német TD-t,Orosz TD-t,Francia Light-ot,orosz artyt.Az Amerikai és orosz med ág pihentetve van,de sorolhatnám még tovább.Ki akar ennél változatosabbat? Nekem még ez is bőven sok!Természetesen menni kell az ötös tankokkal elég sokat,de nincs kényszer,hogy most csak ezzel,vagy azzal kell zsinórba 200-300 kört tolni.Csak ahogy jól esik és adott tankkal csak annyit amennyi szórakoztat,ha megunom megyek a másikkal.Én is biztos kiakadnék,ha egy ágat akarnék minél hamarabb kihúzni!
  • QuentinT
    Elvileg a Gaijin fejlesztőinek egy része és a WG közös gyökerekkel rendelkezik. Mintha a WoT indulásakor, vagy röviddel utána váltak volna ki a Gaijint alapító pár tag. Persze nem olvastam utána konkrétan a dolognak, de ez azért megmagyarázná az egyezőséget is, illetve azt, hogy miért is ebben a sorrendben fejlesztik a saját cuccaikat. Illetve eleve a az eredeti név választása is ilyesmit sugallt számomra. Ugye World of Planes-ből lett végül War Thunder és ha jól tudom az eredeti cím kifejezetten csak a repülőgépes játékra utalt. Emiatt a WG repülős játéka a World of Warplanes nevet kellett hogy kapja. Ráadásul a Gaijin pont abban a sorrendben halad a saját fejlesztéseivel, amivel a legjobban tud konkurálni a WG programjaival. Repülős-hajós-tankos.
  • ximix #200340
    A keveredés tárgya az első nevük a War Plane ami WP, ebből lett a War Thunder ami WT a WoT-osoké meg a World of Plane ami WoP, ha jól tudom.

• lammaer
    Nem, a gaijin (azok is ruszkik, és sztem elég erősen a WG-től irigyelték meg a sikert, szóval próbálnak kihasítani egy szeletet... és biztos nem karitatív módon)
  • Commandier
    Nem. A Wotosok fehéroroszok tudtommal, ezek meg oroszok.