418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Az E-50 is nagyon jó med, bár még csak tesztszerón próbáltam, de ott nekem nagyon bejött. Jó a páncélja, jó az ágyúja, bár nem annyira mozgékony.
  • Artman
    Amúgy melyik a WOT leggyorsabb tankja? Minden kiegészítő nélkül, csak úgy standard... :)
  • toma77
    A még stock állapotban sem szenvedős részt azért vitatnám, igaz a KT-val is kellet egy kis idő mire összeszoktunk. Remélem az E-75-tel is így lesz, mert most rendesen szívok vele.
    Épp az előbb akadtam össze egy E-75-ös gyerekkel, én stock tankkal, ő stock aggyal. Hát elvoltunk egy ideig egymással, mit ne mondjak. Még KT-val is simán kinyírtam volna.
  • Toweliee
    Én is ezt hittem, de hála Istennek nem ez lett. Az első pár napban / hétben lefutott a mindenki golddal lő project. Az értelmesebbje rájött, hogy anélkül is tökéletesen lehet boldogulni a kevésbé értelmesebbje meg nem tud anyagilag egyenesbe lenni. Nálam van vasanként 4 db, de annyira nem használom, hogy mikor volt ez a féláras akció 20-at vettem csak mindegyikből. Húzd ki a Tiger P-t, aztán vidd tovább a legénységet az E-75 felé. Mire végzel lesz egy 3 skilles legénységed (vagy 4).
  • toocha
    Towelieenek szólt.
  • toocha
    Az a baj szerintem, hogy a goldlőszer elérhetőségével, a nagy lomha tankok könnyű célpontokká váltak, ezért gondolom, hogy a német tankok jelen állás szerint nem jók. De ez csak az én véleményem. Amúgy én meg átlag alatti játékos vagyok-bár mostanában már jobban figyelek arra amit csinálok. Ezért is olvasom itt a fórumot mert nagy átlagban lehet tanulni az itt fórumozóktól...köztük tőled is.
  • stoppos
    Lehet ő látta a parancsnoki kupoládat.
  • Toweliee
    Nem alkudnom hanem alkotnom..
  • Toweliee
    Csak a Tiger II+E-75 kombóról tudok véleményt alkotni, a többit ellenfélként ismerem.
    Para volt, hogy a sok goldlőszer miatt elvesztik az értelmüket, de nem. A napokban vettem vissza az E-75-öt, ugyanolyan jó, mint volt. A tankismertetőben ha jól emlékszem a T9 koronázatlan királyaként van aposztrofálva. Még stock állapotban sem szenvedős. Kicsit pontatlanabb, mint a Tiger II de ez tipikus elsővonalbeli heavy. Átütésben gyengébb, mint a többi T9, de a weakspotra bőven elég.
    Tiger II nagyon szeretem, pontos lövege van, viszonylag mozgékony, beforgatva T9-nek is okozhat problémát. Ugyanez a nevem a játékban, én egy totál átlag player vagyok, nézd meg mit sikerült velük alkudnom és hasonlítsd össze a többi T8-T9-el. E-100 meg ki van fejlesztve de nem vettem meg mert a T10-hez még gagyi vagyok.
  • SzocsA
    szar ez a kínai 121 állandóan leesik a láncom, állandóan kigyulladok és vízszintes az ágyúja! Made in China fuck!
  • Destydeme
    Hazaértek a kv1-s ek.
  • toocha
    Erre gondoltam én is, köszi... és a későbbiekben, melyik vonal a jobb? Bár jelen állás szerint az egész német vonal életképtelen 8-as szint fölött szerintem, bár nekem a Panther a legnagyobb német tankom.
  • ximix #200484
    :) én lőttem egy lepattanót oda ö meg jégre tett anélkül, hogy elmozdultunk volna csalóka ez az ágyú zoom.

• patchaou
    Kezdőként utáltam és nem szerettem vele játszani, de nemrég visszavettem, hogy szép lassan elkezdjem a német med ágat is és rá kellett döbbennem, hogy egy igazi vadállat.
  • Toweliee
    4. vagy 5. skillek megéri. Mondjuk attól is függ, hogy milyen haavy, IS-7-re (pontatlan, nagyon jó armor) szerintem nem, de Löwe-re (pontos, papír) igen.
  • Toweliee
    Én ezt tudom :)

Savaran, de, hogy venné észre hamarább az ellent, ha (mivel td) nem ő vezeti a támadást. Spotolnak neki. Jóval fontosabb szerintem, hogy mihamarább le tudja adni a pontos lövéseit. 310 m ha nem spotolnak neked. De úgyis spotolnak. Ízlések és pofonok, de szerintem bármilyen távcső felesleges td-re, a fegyverzet sokkal fontosabb.

toocha, nekem a Tiger P nagy kedvencem, MM-jében még T9 meccsen is pattog a fronjta miatt. Viszonylag kevés van belőle, kevesen tudják, hogy hol kell lőni.
  • Malarki
    Felesleges. A heavy közelharcra való első sorba, ott nem kell rejtőzködni.
  • popey8
    Szerintetek heavyre megérné camo skillt rakni? Mennyire lehet kihasználni? A heavy általában közelharcol, szal nem nagyon hiszem. Vélemény?
  • bobitusz
    periszkóp meg a távcső nem adódik össze az a gond.
  • toocha
    A Tigris, vagy a TigrisP a használhatóbb?
  • Savaran
    már mitől lenne felesleges? jóval hamarabb észreveszed az ellent
    álcaháló plusz festés 30% al később vesznek észre, periszkóp plusz távcső 35% plusz látótáv, lehet számolgatni :)
  • Artman
    távcső tényleg felesleges, az spottolóknak jó...
  • Artman
    Bocs, periszkópról beszélek én is :)
  • Artman
    A távcső meg igenis hasznos, +25%, hamarabb szúrod ki az ellent mint ő téged. Az se egy hátrány...
  • bobitusz
    távcsőt nem használok csak periszkópot, de az meg szerintem alap mert a 310
    méter látótávval nagyon vak.
  • Artman
    A célzásgyorsító meg a töltésgyorsító nem egy műszer!!!
    Igen, gyorsan szűkűl a célkereszt, de nem tölt gyorsan. Ezért jó a töltésgyorsító. Nem egyszer mentett meg, hogy míg az ellen belémlőtt 2-őt, én 4et tudtam :)
  • Toweliee
    Én a távcső helyett azt raknám fel. Kipróbáltam mindenféle variációt, nekem ez a trió jött be: álca+venti+töltésgy. Német vonalat vittem.
  • bobitusz
    Na igen, most 4,31 a töltés, gyorsítóval lenne 3,9 de a szellőzés meg mindenre hatással van ezért nem tudok dönteni.
  • Toweliee
    1.7 sec alatt szűkül a célereszt, szóval szerintem: venti+töltésgyorsító+háló. A látótáv 310m, úgyse spotols, szerintem a távcső felesleges rá.
  • Savaran
    nálam álcaháló periszkóp távcső
  • bobitusz
    Igen, nekem is, vettem rá állandó álcát, de a szellőzés, töltésgyorsító közt nem tudok dönteni.
  • Artman
    Itt megtalálod a karácsonyit, s meg még sok más garázst is :)
  • Artman
    Nekem a StugIII az egyik farmos tankom: töltésgyorsító, periszkóp, háló. Ezenkívűl érdemes még álcafestést is rá. Legénység első skilljei pedig javítás...
  • bobitusz
    Stugon ti milyen felszerelést használtok?
    Én álca+periszkóp, kérdés hogy mi legyen a harmadik:
    töltésgyorsító vs szellőzés?
  • emre007
    Hali, esetleg valakinek nincs meg karácsonyi eventes garázs? előre köszi
  • Artman
    VK 3601 sztem is egy nagyon jó kis tank :) Azzal a legjobb a statisztikám is. Erős 8viszonylag) páncél, jó kis csípős löveg, ráadásul marha pontos, s nem pattogtat :)
  • SovereignXY
    Vk36 egy kurva jó tank. Ágyú oké páncélja egészen ütős. Ellenben a másik 2. A P még so-so de a H egy marék szar.
  • Destydeme
    Ez most nekem sem tetszett,2k dmg,1edül nem tudok még nyerni.

Vereség
    Csata: Fjords 2013. január 21. 16:11:56
    Jármű: StuG III
    Szerzett tapasztalat: 671
    Szerzett kredit: 43 200
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Védő
  • Random_
    Nem találtam a helyem vele. A 3001 P és H sokkal élvezetesebb volt.
  • TomDantes
    Nem is megyek most vele. Ebből mára elég volt.