418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kingofn00b #200616 Igen, de ha egyszer TD-zik az ember, mit tehet? :-) -
stoppos #200615 Jogos. Én szinte csak meddel megyek, az inkább való erre. :) -
TomDantes #200614 A lemmingvonattal nem az a baj, hogy teszem azt mindenki jobbra megy, balra meg senki. A baj az,hogy a jobb olalon támadó lemmingvonatot megállítja egy két tier-el kisebb scout...az első lemming befékez, és nem mer egy centit se menni ,mert látott valami piros pöttyöt, és aztán állnak mint fasz a lagziban.
Vagy, a másik variáns, hogy az ellenség jó védő állásban van, a lemmingek meg egymás után mint a céllövöldében kimennek, és ki lövetik magukat. És akkor se gondolkodnak el, hogy hm, az előttem kiguruló öt tankot is kilőtték egyből, lehet nekem nem kéne kigurulni , de ki megy ő is.
Ez a második a kedvencem. Ilyenkor van az, hogy 13.00-kor már 7-8 tankot vesztettünk, úgy hogy még lövést se nagyon sikerült leadni. -
Az effi melyik oldalon a mérvadóbb? Ahányat nézek annyi féle. -
kingofn00b #200612 Igen, ez időnként működik. De dühítő, amikor Su-152-vel kell Malinovkán az erdőben előremennem, mert a Tigris meg az IS meg a kisköcsög med is mellettem kempel, és messziről meg szépen lecsipegetnek minket... -
stoppos #200611 Én le szoktam rohanni őket a francba ilyenkor. Megdöglök, de általában kibillenti a népet a tespedésből, meg az egyenként meghalásból. Kivéve persze, ha azok a fajták, akik a maguk mellett lévő dombot lövik, mert abba az irányba hamarabb bukkant fel egy piros pötty. -
NPite #200610 Ez a lemming dolog tiszta pszichológia. Kicsi tier követi a nagyot mert azt gondolja, hogy ő erős meg tudja mit kell csinálni... Na itt bukik el az egész. A legtöbb esetben a top tank a leggyávább és fosik be 2-3 ellenféltől és nyomogatja a helpet így megakad a vonat aztán már csak várni kell a kivégzést -
Sikeres Lemming traint még nem sokat láttam randomban. Voltak jó próbálkozások, de az első ellenségnél megakad a vonat és egyenként kimúlik mindenki. -
Tessellia #200608 Na a CTF-re nem is gondoltam.. Alapértelmezettként van bennem a sima bázisfoglalós mód. -
stoppos #200607 Kipróbáltam Redshire-en aluról az E7 körüli dombokat tegnap a DB-vel és azt kell mondjam marha jó kis hely. Általában balra mentem eddig. Lehet ingerelni a hegyen lévőket, hogy lövöldözzenek rám és beszedni egy nagy halom spot damage-et. Ráadásul lövöldözni is kell, különben nem látnak, aztán nincs spot damage sem. Nem tudom mikor lövöldöztem láthatatlan ellenfelekre utoljára ennyit. :) -
Simulacrum #200606 Murovankán mostanában általában úgy nyerek, hogy a szokásos taktikát követem és direkt nem az erdőbe megyek, hacsak nem TD-vel vagyok és sokszor ez is beválik mert túlmenve a foglaló részen ki lehet szedni az ellen tüzéreit, utána pedig az erdő előtt várakozókat. Nagyon szeretem azt a pályát, igazából ott több taktika is beválik eddigi tapasztalatom szerint. -
Bmsrt n2 #200605 A végén egy No Dmg szarság döntött,meg az hogy az egész csapat már meg volt dögölve olyan 5 perc után.
Ha nem az a nem sebző faszság,meg az utána fullra célzott mellélövés döntött volna nem is lennék ideges,mert a csapat biza ennyit érdemelt amúgy is... -
kingofn00b #200604 Sokat fognak változni a fagyási idők. Láttátok az új CW-szabályokat?
Mi a véleményetek róluk? -
Fefe82 #200603 Őszintén mondva mentem vele kb 20-30 csatát,de mintha tényleg az lenne kiirva rá "lőjetek engem ne a másikat" ezt észre vettem én is :S -
Nagy ágyúval lehet aprítani rendesen. Csak kellő távolságot kell tartani, mert erősen arti mágneses tulajdonsága van a világítótorony effektel együtt. -
Fefe82 #200601 Hallóóó!A ferdi a X brutál gunnal jó nem ,érdemes volt a fedit kifejleszteni,erősítsetek meg
-
Én csak az alap random csatában vagyok érdekelve. Volt amikor nyert már meccset a vonat, de sajnos a jellemzőbb, hogy szembejön velük egy tank és megáll az összes .... Sajna én vagyok a lüke, hogy mindig a másik oldalon megyek és kérem őket, hogy legalább még 1 tank jöjjön védeni a másik oldalra. -
lammaer #200599 Ezzel a lemmingezéssel az a baj, hogy sokszor akkor is lemmingeznek a csapattársak amikor valójában pont a jó stratégiát csinálja a tömeg azzal, hogy a legrövidebb úton megindul az ellenség felé.
Tipikus példa az ÖSSZES térkép capture the flag (1 zászlós módban), ahol MINDÍG az a csapat győz aki nyílegyenesen megindul az ellenség felé (himmelen a hegy, murovankán a a varázserdő,kempirovkán a domb), majd miután legyőzte azokat akik szembejöttek seggberakaja azokat akik foglalni akarnának.
És persze jön a nagyszájú aki elmegy egyedül foglalni (ugyan minek, több mint 3 perc lehúzni), majd teleordítja a chatet hogy lemming noobok ha véletlenül a csapat a helyes stratégiát követné.
Ahogy írtátok is, a lemmingezés akkor baj ha a vonat nem a legrövidebb-leggyorsabb úton megy, illetve szűk helyekre indul (tipikus példa lakeville-n a völgy) -
lammaer #200598 Az csak egyszerűen új hitre váltott :) -
-
R3nton #200596 kihagytad a 4. fajtát. Aki azt vallja, hogy a nem prémeseket szívatja a játék, hogy vegyenek prémet, de amikor megveszi a prémet már azt mondja, hogy a prémeseket szívatja a játék szándékosan, hogy ellehetetlenítse a WG az egész játékot :D -
shpongle #200595 ÓÓÓÓÓÓ hogy miért nem egy körrel később jött össze ez a csata :( így nem jár rá a x2... -
Commandier #200594 Vannak bizonyos helyzetek, amikben nem számít milyen sokan vagytok, nem tudtok megoldani. Ilyenkor nem erőltetni kell a szituációt, hanem más megoldást kell keresni. -
Tessellia #200593 Ez játékos függő, hogy melyik tankkal kik bánnak el könnyedén és kik nem:). Én pl. ma hoztam le egy 7v1-et M6-al. Ha kell akkor egy T21 egymaga elintéz egy Tigrist. De fordított esetben meg lehet egy Tigris tud feltartani 4-5 tankot. Minden a játékosokon múlik:). -
Commandier #200592 Itt nem azon van a hangsúly, hogy követik egymást, hanem hogy olyan helyzetben követik egymást, amit lehetetlen jól kezelni. Pl szük utcákon megindulnak sokan, egymás tűzvonalában zavarva. Vagy egy tank feltartóztatja őket, közben meg a tüzérség rommá lövi az egész társaságot. -
AMDROBI #200591 Egy csapat kisebb tier-ű tank könnyebben elbánik egy KV1-S -el,vagy Tigrissel,de egyedül, egy lövéssel szedegetik Őket... -
Tessellia #200590 akkor javítom amit írtam. ha a csapat 4/5-e egy irányba/oldalra megy akkor az legtöbbször gáz, mert a másik oldalon a maradék pár tank semmit sem tud majd kezdeni az ellenség tankjaival és a tapasztalat azt mutatja, hogy hiába mennek ezren egy oldalra, a haladási sebesség az ellenfél bázisa felé semmivel sem gyorsabb, lévén mindenki fosik, fél attól, hogy lepattogzik a fényezés a tankján, lesznek ugyan páran akik hős/mártír módjára, hogy majd ők megmutatják milyen játékosok az ellenség tanjkai közé vetik magukat, na ők lesznek a first bloodok stb. szóval az a legszerencsésebb ha elosztva vannak kb. a tankok a pályákon, mindenhova jut elegendő tank illetve ha lenne annyi esze a játékosok többségének akkor akik pl pálya közepe tájékán vannak és nagyon nincs ellenség a közelben akkor ne ott kempeljenek, hanem ugyan már segítsenek egyik másik oldalnak, éppen ahol szorosabb a hurok.. -
Az nem is baj. De ezek megindulnak csordában, független attól, hogy az adott tankkal az adott mapon mi lenne kb a dolguk. Aztán eljutnak a pálya feléig, ahol megtorpannak, majd bár túlerőben vannak egyesével kilövetik magukat. Azt meg hogy bármire is reagáljanak fölösleges tőlük elvárni is. -
AMDROBI #200588 És az miért baj ha csapatban támadnak a tankok?Úgy erősebbek nem?Itt is azt olvastam ,hogy egy tank nem tank... -
stoppos #200587 Magától tölti, de csak ha fut. A csata effjét mutatja meg, meg hogy mennyit sebeztél, mutattál. Ami a meccs végén is van, csak itt később is megnézheted.
Ha zöld, akkor tölt.
A grafikonokkal nem szórakoztam, nem tudom mit tudnak. -
Van aki még emlékszik rá :) Nálam dobogós volt anno amikor amigán toltam :D -
link -
toma77 #200584 lehet valami ebben a stugra teleszkóp helyett töltésgyorsító dologban, asszem megér egy próbát... -
Tessellia #200583 egy állat, szemléltetővideó az életmódjukról, ezért van, hogy elhangzanak a következő szavak "lemming train" "lemming vonat" stb. mert együtt mennek megdögleni a francba a csapattársak:) -
toma77 #200582 az egy szőrös kis állat, aminek ha elgurul a gyógyszere, megy utána ezerrel, a többi kis szőrös izé meg utána...tankkal is működik
manapság korjelleg -
Tessellia #200581 mától már jobb lesz, lévén vége az eventnek, kis csujkovok nem fognak már profitálni vele. -
csoszi87 #200580 Még 1 kérdés, vagyis 2:
1 letöltöttem az exét. Ez magától tölti fel a cuccokat, vagy mire való? Be kell-e állítani valamit?
2 Az oldalon a grafikonokat ki lehet-e nagyítani valahogy, illetve lehet-e olyat csinálni, hogy bizonyos dolgok 1 grafikonon jelenjenek meg? -
R3nton #200579 lol játszhatatlan lett a tier6, minden csatában min 5-6 KV-1S van oldalanként. Mondjuk én a WG helyébe ráraknám a boj268 ágyúját. Valahogy ezt a 400-t kevésnek érzem tier6ban :) -
AMDROBI #200578 Mi az a lemming?
-
bobitusz #200577 Igazad van, bár a játékstílus erősen pályafüggő :)