418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #200855
    Annak idején a játék indulásakor a lángoló WoT intrót egyszerűen lehetett kikapcsolni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A játék könyvtárában a videó mappát törölted vagy átírtad, így induláskor egyből a login képernyőre kerültél, de a WG-s bácsik kicsit átfűrészelték a játék könyvtárat, hogy ne kutakodjunk mi-merre-hány centi.
    Attól függetlenül engem zavar az az intró keresgéltem van e mód ami kikapcsolná, de csak pár leírás maradt fórumokon a 0.73 verzióhoz innen ollózgattam össze kb mit kéne csinálni.
    Egy próbát megért és nálam működik.

C:....World_of_Tanks\res_mods\0.8.3\gui\flash\video

Létrehozunk egy "video" nevű mappát a "flash"könyvtárban ami tartalmaz egy üres "Logo_All.usm" fájlt.
    Amit úgy készíthetünk el, hogy jegyzettömböt megnyitva elmentünk egy "Logo_All.txt" fájt a "video" mappában majd fájl kezelőben(pl:TotalCommander) átírjuk a ".txt" végződést ".usm"-re.

Nálam működik,a töltés után van pár másodperc szünet és login ablak, ez a pár másodperc szünet mindenkinél ennyi az passz, de ismerve titeket leszeditek a keresztvizet rólam ha nem annyi:)

WoT skip into
  • kHares
    Ok, befejezem mert tényleg játszhatatlan az egész annyir piros mindenki. Ráadásul kilőttem egy hellcat-et erre lenoobozott. Wtf? Értem én hogy frusztráló hogy nem tud játszani de én vagyok ettől a hülye? Persze megszoktam már de meglep.

Most 1596 sebzés, 5 kill és 831 xp vereségre. Ráadásul El halluf ez a szar meg nem bír lenézni.
    Lammaer, nem úgy volt hogy már nem él a nagyobb tier sebzése? Vagy az csak bevételnél?
    A nyertes csata t6 volt a többi t5, abban valóban sebeztem valami t6 mediumot. Egyszer majd ha lesz időm valami táblázatszerűséget csinálok az ilyenekből hátha lehet számolni mit érdemes csinálni
  • lammaer
    A fene, annyira unatkozom, kinyitottam a hszed :)
  • lammaer
    Inkább arra gondolj, melyik utáni tank érdekel jobban. Mindkettő csak megállóhely a végállomás felé...
  • Kubukli
    Egy tier VIII med-re lenne pénzem. Melyiket ajánlanátok?
    T44 vagy Pershing?
    A T44-et céloztam meg, de az utóbbi időben nem dicsérik.
  • lammaer
    Ami azért jó, mert szénné lőheted a sok agyhalottat, akik azt se tudják hol van a tank eleje vagy hátulja, ugyebár...
  • patchaou
    Ha nem teljesen agyhalott a csapat, akkor könnyen hozza 1000 felett a sebzést. Szerintem nem rossz kis gép, csak a tier 5-6 van tele kezdőkkel és agyhalottakkal. Nem ritka az sem hogy csak pirosak vannak rajtam kívül.
  • lammaer
    Nem mindegy mibe sebeztél, illetve hogy volt e killed.

Másrészt, mintha a számaid sem tükröznék amit mondtál, mert vereségre kaptál 553-at 1037 sebzésre, az győzelem esetén ugye 553*1.5 = 829 lett volna.

Ami hellyel- közzel arányos a 757 sebzésre adott 549 XPvel.

1037 / 829 = 1.25 (damage / xp)
    757 / 549 = 1.37 (damage / xp)

Namost, ha ENNYIT számítana a kill all, még akkor sem lenne jelentős, de ennyi difit okozhat ez hogy valahol 1 tierrel nagyobbat sebeztél.
  • kHares
    Ez Type T-34 egy iszonyat gép, már nem emlékszem a sima t-34-re de az is ennyire gáz?
    Mai móka: 1037-et sebeztem vele, kikaptunk és kaptam 553 xp-t
    757-et sebeztem vele és nyertünk, kaptam 549 xp-t
    Ez a nyerés cap-el sikerült és vagy a fél csapatuk életben volt, tehát ne mondja senki hogy nincs extra xp ha mindenkit kilövünk.
  • Toweliee
    Telepítsd fel az xvm-et a gépedre innen és így, hasznos.
  • MrGringo
    Ok! :-) Érdekelt ez a dolog hogy mitől is függ
  • Toweliee
    Kb, de jobban jársz ha megpróbálsz minél hasznosabban játszani, figyelni a minimapra, reagálni a szituációkra, megtanulni a tankok gyenge pontjait, megtanulni a saját tankod erősségét stbstb. Így élvezni is fogod a játékot és az eff is növöget. Ez az eff érték nem a játék készítői által kreált dolog, de hellyel-közzel jó képet ad arról, hogy mit várhatsz el egy csatában a társaidtól / ellenfeledtől.
  • MrGringo
    Értem már, több összetevője van a dolognak
    Függ attól hogy:
    hány csatát élsz túl...
    mennyi az átlag sebzésed...
    mennyi ellenséget derítesz fel...
    hányszor véded meg a bázisod, vagyis hányszor tudod megszakítani a foglalást...
    hányszor foglalod az ellen bázisát :-)

Ha minden igaz ezek befolyásolják az effit! :-)
  • Toweliee
    Nekem még sosem volt ilyen problémám (esernyőset használom).
  • hawken
    Imádom ezt az oldalt, mindig lelövi a víruskergetőm, miszerint adathalászat folyamatban.
  • MrGringo
    Köszi a felvilágosítást :-)
  • MrGringo
    Nem akarom én manipulálni, dehogy is! Csak kíváncsi vagyok hogy mik befolyásolják
  • stork13
    Köszi!
  • Toweliee
    Itt ez a weboldal, ezen minden infot megtalálsz, és még meg is tudod nézni.
  • hawken
    vagyishogy nem arty hanem egy TD lőtt ki, de a lényegen nem változtat
  • patchaou
    Ha jó vagy emelkedik, ha szar akkor csökken.
    Ha itt Szórakozol az értékekkel akkor láthatod, mi mennyire befolyásolja.
    Hozzátenném hogy az effi egy mérőszám, direkt manipulálni görénység és értelmetlen.
  • Toby0501
    A tankok ágyúja van úgy átmodellezve, hogy egy hosszú piros "lézerfény"-t látni és tudod, hogy hová céloz az ellen. Persze csak akkor, ha spotolva van.
  • hawken
    Háhá mekkora köröm volt az előbb.

legyőztem egy hellcatet, aztán kipruttyantott az arty, de a lényeg hogy micsoda csodacsapat voltunk :D
  • stork13
    Mi az a lézer-irányzék?
  • MrGringo
    Sziasztok:-)

Meg tudja valaki mondani nekem hogy egész pontosan mitől nő, avagy csökken az efficiency rating vaqyis az effi? Tudom, biztos kérdezték már ezt is mint sok mindent de hadd ne olvassak vissza vagy 200.000hszt! :-)
  • marchizor
  • Droughert
    Igazából nem is a 445m-as kör miatt linkeltem, hanem mert elvileg ehhez már nem kell xvm módosítás. A kör az csak egy extra hozzá, és nagyon hasznos, mert mostantól tudni fogod, hogy ha valami 445m-es sugarú körön belül van.
  • Tessellia
    pl ugyanennek a tanknak az autoloaderes ágyúja arannyal csak 106mm-t tud átütni, ezt én nem nevezném acélosnak:D
  • Solten
    Ectar szerint ket mod tiltott jelenleg:

- lezer-iranyzek
    - ami eltunteti a fakrol a leveleket
  • stoppos
    A Rommel összes verziója foglalt már sajnos. :)
  • WRCJDM
    Akad jó pár magyar és nem magyar ilyen olyan akinek a neve láttán azt hiszi az ember hogy durva lesz elég a vég stat.Én pl. azt rühelem nevekben amikor olyat látok hogy killer,master,head hunter stb igazi nyomi nevek semmi IQ aztán azt hiszi huuu de jó nick igazi agy halotak csak lábon hordták ki!!!
  • patchaou
    Innen már csak egy lépés lenne egy olyan mod, amivel a faszáma csapattársaknak rakom ki a képernyő közepére a minimapot :D
  • lammaer
    Arannyal minek nem az? :)
  • lammaer
    Te linkelted ezt a csodamodot :D

Ez AZ A BIZONYOS 445m? Mert az durva cheat akkor, ha ezt csak így mutatja....
  • marchizor
    jah, én is azon agyalok, h az alap gunt használjam-e, lehet jobban járnék...
  • Tessellia
    az lemaradt, hogy arannyal meg egész pofás az átütése
  • Tessellia
    szarakodhatsz 112pennel is csak akkor meg alig sebzel, ha átüt:)
  • marchizor
    light*
  • marchizor
    baszott jó lenne ez a T6 chinese med, ha nem 85-ös átütéssel kéne szarakodnom.
  • Droughert
    Nahát tőlem kérdezed? Az. Az a híres 445m sugarú kört mutatja.