A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Annak idején a játék indulásakor a lángoló WoT intrót egyszerűen lehetett kikapcsolni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék könyvtárában a videó mappát törölted vagy átírtad, így induláskor egyből a login képernyőre kerültél, de a WG-s bácsik kicsit átfűrészelték a játék könyvtárat, hogy ne kutakodjunk mi-merre-hány centi.
Attól függetlenül engem zavar az az intró keresgéltem van e mód ami kikapcsolná, de csak pár leírás maradt fórumokon a 0.73 verzióhoz innen ollózgattam össze kb mit kéne csinálni.
Egy próbát megért és nálam működik.
C:....World_of_Tanks\res_mods\0.8.3\gui\flash\video
Létrehozunk egy "video" nevű mappát a "flash"könyvtárban ami tartalmaz egy üres "Logo_All.usm" fájlt.
Amit úgy készíthetünk el, hogy jegyzettömböt megnyitva elmentünk egy "Logo_All.txt" fájt a "video" mappában majd fájl kezelőben(pl:TotalCommander) átírjuk a ".txt" végződést ".usm"-re.
Nálam működik,a töltés után van pár másodperc szünet és login ablak, ez a pár másodperc szünet mindenkinél ennyi az passz, de ismerve titeket leszeditek a keresztvizet rólam ha nem annyi:)
WoT skip into