418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attiska #200935 Durva, ki az a hülye, aki ennyiért megveszi? Amúgy volt szó régebben valami WoT gyűjtői kiadásról, amiben szerepelnek ezek az extra ritka hk-k (PzII J, PzIV Hydro, BT-SV, stb.), azzal vajon mi a helyzet? -
toma77 #200934
-
Elkárhoztál, lelked a gyehenna tüzén fog égni!!!:) -
Mentol #200932 KÖSZI! Akkor telepítem az XVMet. -
toma77 #200931
Utáljatok
-
shpongle #200930 Betöltöd, rányomsz a Hitlogra és Lines Count az ami neked kell. -
XVM mod hitlog ha jól tudom. De az okosak majd megmondják. -
Mentol #200928 Erre van valakinek ötlete?
Egy ilyen statusbar szerűség, mutatja az addig összesen okozott sebzést. -
Renegade #200927 tényleg, el is felejtettem, na le is kapom ncore-ról :-) -
MitsuMishi #200926 Ha már új orosz háborús film, mondok egyet én is--> A jövőből érkeztünk (Мы из будущего). Egész nézhető szerintem. -
Te végig bírtad nézni? Elismerésem. -
Renegade #200924
-
Renegade #200923 csatlakozom, borzalmas film volt, pedig tudnak jó filmeket csinálni mostanában (fekete villám, Leningrád ostroma), de ez, ez egy Asylium fércmű volt, jó az utolsó pár percben bocsánatot kérnek a világtól, de kb ennyi a mondanivaló -
Bmsrt n2 #200922 Na én is találkoztam a Pz2J-vel,pont tegnap volt róla szó)
Ebben a tierben eléggé elpusztíthatatlan volt a kis masina.
(én meg csináltam 8 killt a szuper OP T-15-el) -
stoppos #200921 A benzin lobbanáspontja nagyon alacsony. Magának a folyadéknak az öngyulladási hőmérséklete magasabb, mint a gázolajé. -
Bmsrt n2 #200920 Inkább amolyan művészfilm...tipikusan "mi a franc akart ez lenni?" érzésem volt amikor megnéztem:D -
ilsalon #200919 Jaja, nagyon szívós kis jószág. De cáfolnám, hogy "áll" a pálya közepén, az a végsebessége.
-
madmanic #200918 Neked is köszi! -
madmanic #200917 Köszi szépen! -
csoszi87 #200916 Rá ne keress erre a filmre.
Én elkövettem azt a hibát, hogy vártam, és meg is néztem.
Jól is indult.
Az első 5-7 perc még el is fogadható, de később...
Már az is gyanús volt, amikor azt mondta a főszereplő, hogy a kilőtt tankok beszélnek hozzá.
Az meg már mindennek a csúcsa volt, hogy:
A tankok istene létezik.
Kilőtt tankokon készült trónján ül.
Orosz harckocsizó ruhában.
Jobb kezében 1 arany T34est tart, amely villámokat szór.
-
Írd be a gugliba, hogy: Nagyon hiteles orosz háborús film ;) -
Renegade #200914 nahát, mekkora pedo tank a matild, a saját tierjében. hihetetlen gyopár embereket láttam vele 6-8 killt csinálni, úgy hogy állt egyhelyben és lőtt o0 -
ilsalon #200913 Nem ismerem, hogyan lehet rákeresni?
A benzinhez képest nem gyúlékony a gázolaj. Szerintem azt egy nem HE lövedék nem gyújtaná be, csak átmenne, vagy benne maradna a tartályban. Még a banzintartály sem robban fel, ha belelősz egy fémdarabot. Ott a kifolyó üzemanyag gyullad meg a forró alkatrészeken, vagy a gőz robban be. -
csoszi87 #200912 Üdv!
Igen létezik 2D-s rajz, 3D-s modell, sőt még letölthetsz olyan skineket is, amik a játékon belül mutatják ezt.
WOT Hitzones
Weak spot
Így keress rá.
Ám alapvető dolog, hogy olyan pontok a tankon, amik megtörik a felületet (kémlelő, géppuska a frontban, kis kupola), gyenge pontok.
Ha ezeket lövöd, akkor általában sebződnek is.
V -
Nightstrider #200911 Weak spots
-
Az igaz, hogy nem annyira robbanékony, de gyúlékonynak gyúlékony - lásd a Belnüj Tyigr című "dokumentumfilmet":).DE viccen kívül, elölre rakni az üz.anyagtartályt..hát... -
madmanic #200909 Üdv!
Arról létezik valami leírás, esetleg képekkel, hogy melyik tanknak mi a gyenge pontja amit lőni kell?
-
Még alacsony tierben vagyok a kínainál, de majd minden nap megszenvedek a dupláért ... -
ilsalon #200907 Mivel a gázolaj annyira nem gyúlékony, meg nem is robbanékony, ezért gondolom a valóságban nem ez miatt volt sikertelen a gép. Ebben a játékban ezt nem hiszem, hogy figyelembe veszik. -
darkwraith #200906 inkább azt mondanám, kiegyenlítetlen a lóri is. Valamikor one shit vagyok artynak, de pl tegnapelőtt 7 kill és 6250 bevitt sebzés lett. Ez nem egy tár. És ráadásul kezdem megszeretni is, csak sokkal nehezebb kiismerni, mint a többi T9 medet. A nagy test és a nehézkesebb mozgás miatt meg elüt az amx-ektől. De azért szerethető. Nekem ezzel lett meg az egérfogó cím is, akkor a szívembe zártam. (Persze ha meglesz a becset, eladom :d) -
NPite #200905 már csak azért is mert mikor kijön egy új tank fa általában a fanatikus/jobb játékosok érik el előbb a magas tiereket kell egy kis idő míg vörös pistike is elér oda -
ilsalon #200904 Én nem mondom, hogy szar a patton. Inkább a végletek tankja nálam. Vagy 300 alatti xp-t kapok, vagy 1500 körülit. Csak ritkán van egyéb eredmény. Az egyik csatában bárkit, bármilyen távolságról, bármilyen páncél mögül kilövöm, a másik csatában tizenkét lövésből 3xx damage. Nincs egy jó átlagos teljesítménye nálam, mint pl a t54-nek, vagy az e50-nek. -
Nazarov77 #200903 Winrate kínai tankokkal az orosz szerverről:
IS-2 és 110nek elég magas a winrateje, de valószínűleg azért mert kevés van még belőlük erre a statisztikára még kár alapozni.
-
Mentol #200902 Hello,
Nem tudja valaki, hogy mi annak a MODnak a neve, ami játék közben a bal felső sarokban mutatja, az összes addig okozott sebzést? -
egy -
Mondjuk grat a szovjet tervező zseniknek, hogy eg tankra ami jellegéből adódóan a frontjával harcol, oda teszik a benzintankot....gondolom a személyzetnek ez nem volt LOL. -
Köszi. Csak arra meg még nincs péééééééééz:)
-
lammaer #200898 Áh, a játékos számít, nem az hogy 100-200 vagy 500%os a legénység :) Az csak placebó, a random úgyis mindent szépen kiegyenlít :D
@Lorrie - a lóri az nagyon bebukta annó a +1 tierbe felrakást, harmatos lett így. Mondjuk én már T8ban sem szerettem, ezekután nem csoda hogy T9ben nem jön be.
De úgy tűnik nem vagyok egyedül, én csatákban szerintem még nem láttam lórit ami mutatott vmi jelentőset. Többségük MAXIMUM 1 tárat tud kirakni a meccs elején, és kb 2 perccel a csata kezdése után meg is purcan.
Szoktam is írni meccsek elején, hogy a lórik tartsák észben, ők nem T9 tankok, csak papíron. De még ez se használ. -
Simulacrum #200897 Elismerésem nektek. Én nem mernék 75%-os emberekkel kezdeni Tier10-es tankot. Ott már mindenki lámpával, biával, full reparálással, camóval mászkál. Kicsit esélytelennek érezném magam egy ideig.
A Bat is ki van fejlesztve, de annyira nem ment a Lorraine-el, hogy úgy érzem a táras tankok nem nekem valók, én annyira nem tudok menekülni velük, aztán ha kifogy a töltény rögtön halok. Minden tiszteletem azoké, akik jól tudnak velük játszani, irigylem őket. Szóval Batom nem lesz az biztos, de tesztszerveren azért kipróbálom mindenképpen azt is. -
stoppos #200896 Mert a bal oldalán elöl van a benzintank.
CO2-őt nekije...