World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanezt éreztem vele én is, bár én ARL-en használtam. Papíron pontos, valóságban össze-vissza lõ, átütése istenkirály, megintcsak papíron sajnos, PZIV-rõl pattog ha olyanja van.
Trabant93
Miért írták rád,hogy bot?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Ez olyan szép csendélet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

havernak se jött be, õ vissza rakta a zis-6 karakterisztikájú ágyút. Nem tudom mi a neve annak.
darki81
privátba írjatok majd légyszi ha komoly az ajánlat.

pointer kösz az ötletet, de így csak gyorsabb 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Kezd felbaszni az arl v39 top ágyúja!
Papíron hiába pontos, mindig a célzókõr széle felé megy a lövedék.
Az meg, hogy 1 ilyen átütésû ágyúval pattanok mindenrõl, azt nehezen hiszem.
Komolyan mondom a wolvi mozsárágyújával jobb a találati arányom.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sippie
lol 😄
Az mindegy, lényeg, hogy egy t34 kér cserében. Szovjet is jó? <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

A random a gyengébb képességû játékosoknak kedvez leginkább, és õk teszik ki a szerver ~98%-át, szóval biztos lennének érdekes dolgok, ha kivennék a random faktort a játékból, és helyette valódi ballisztikán alapuló célzási rendszert tennének be. Ha realisztikusabb célzási mechanizmus mûködne a játékban, akkor biztos lennének érdekes dolgok, mint például amikor az ipse 600 méterrõl egy jól irányzott lövéssel tudatosan ellövi a parancsnokod bal fülcimpáját. Itt a kulcsszó a tudatosan. Erre a jelenlegi rendszerben bárki képes egy kis szerencsével, de ha bele kellene kalkulálni több tényezõt is, (pl. távolság) akkor a legtöbb játékos (ismétlem, ~98%) biztosan folyamatosan szívna vele, mint a torkosborz.

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. július 4. 13:06:02
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 850 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 176
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Aki még túlélte rajtam kívül, az egy 6 tankot elpusztító Churchill. (Én 4-et lõttem ki.)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Sippie
100k? mármint volt új korában...
pointer4
PH apróra tegyétek fel, KP-ért.
darki81
Elnézést az OFF-ért, csak próbálok segíteni haveromnak, hogy neki is legyen T34!
(ami a spoilerben van az több mint 100k (nem credit, forint! 😊)
Na és mindössze egy prémtank kellene cserébe!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EREDETI JÁTÉKOK!

Arma 2
Arma 2
Far Cry 2 (account)
Torchlight
Call of Duty 2
Call of Duty World At War
Call of Duty World At War
Mass Effect
Unreal Tournament 3
Prince of Persia The Two Thrones
Splinter Cell Chaos Theory
Ghost RecoN Advanced Warfighter
Blazing Angles 1
Brothers in Arms Earned in Blood
Battlefield 2 (összes kiegészítõvel)
Battlefield 2142 Deluxe (kiegészítõvel)
Battlefield 2142 Deluxe (kiegészítõvel)
Nfs shift (bontatlan doboz)
Aears of war (jó a gta4 multihoz a kulcs)
Ancient wars sparrta
Age of mytology

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Sippie
Az én gyanúm is beigazolódni látszik. Amx12t-vel pattanok a másik amx12t-rõl, õ meg átlõ 😄 funny
Csak akkor csinálják meg táblás játékra, ahol kockadobások döntenek a találatokról.
Nagyon tudok örülni, hogy a játék eldönti, hogy ma ne tankozzak.
Ezt teszi a monopol helyzet.
Sippie
na igen. Tegnap 75% victory rátám volt. Már elõre félek a mai naptól 😄
Vannak ilyen napok, nem szabad rajta idegeskedni.

Tegnapelõtt alig bírtam leduplázni, tegnap meg lõttem egy marék top gunt, meg böllért. Random isten.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Kapok egy normális csapatot erre erre egy patton oneshotol. Hát kapja be a játék. Már a ... kivan, ez nem igaz.
Megnéztem csata közben nekem se, csak a garázsban. Az jobban bosszant, hogy minden napra ki kell lõnöm egy két embert.
Szerintem a mai jómadár, azért lõtt belém, mert a lassú francia TD-jével már nem ért volna be a bázisra, és nem tudott volna kill-t szerezni. Nem akarta hogy megelõzzem, ezért megsebzett, hogy megelõzzön.

De nem baj. Így se lõtt senkit, mert hát amilyen a adjonisten olyan a fogadjisten, ahogy az õsi mondás tarja! Direkt meglõ , kiszedem

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Épp ezt mondja õ is (hiszen az AMX13-90 a legjobb tank 😄 )

Nyomorult csapatban a legjobb tankkal is lehet oltári szívás a küzdelem.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Én kemény 1 csata elejéig kékültem egyszer. Igaz hogy a garázsban vagy 10 csatig volt kék a nevem, de csata közben nem volt az.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez az AMX 13-90 siralmasan kezdõdik. Ilyen nyomorult csapatokkal hamar elmegy ak edvem tõle.
én egyszer TK miatt kékültem kb. fél napig 😄
döntsd el hogy akarsz-e gamelni... találkozhatsz bár bluehunterrel 😄😄
tk-ért is max egy napra kékültem eddig
Hm, tesóm is kékült már be hasonló okból, de neki egy fél héten át úgy volt.

mijki
Élveztem ezt a kört Tiger II-vel

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Egy nap kb. Én addig voltam. De a játékokban nem jelzi majd, csak a garázsban.
Trucker39
Épphogy nyertünk. Már ezen az SPG-n is látszik, hogy mennyire van kedvezve a francia Arty ágnak, pedig ez még csak TierV.

Áááááá

Nem hiszem el. Bekékültem. Egy hülye nyomorék belém lõ, azt se mondja hogy bocs, én is bele lövök erre bekékülök. Beszarás. A rohadt tetû. Én bezzeg bekékülök. Ez a nyomorék, aki poénból hátulról meglõ...hát õ aztán nem...

Franc az egészbe!

Meddig maradok most kék?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sunsetjoy
Hm, egyszer úgy alakult, hogy Himmelsdorf pályán S-51-el muszáj volt mozogni (nem voltunk a helyzet magaslatán), így a betörõ tankok ellen elmentem segíteni; D-6-nál volt egy tier9 heavy tankunk, félhalottan.

Ellene egy is3 meg egy e-75. Azok épp ellõtték magukat, én meg kifordultam jobbra (azzal a nagy sebességgel), ráemeltem a petrencésrudat (itt a 203-asra gondolok) az is-3-ra, durr.

100% hp el is füstölgött róla, de õ is csak röhögött rajta velem együtt 😄
A másik ellenféllel meg elbohóckodott a csapattárs, azt a konfrontációt én már megúsztam.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

f24sg
Elvileg bármnél jó, ahol a frontpáncél gyenge, vagy nagy weakspotja van (has). Tigris2, E-100, VK4502P-B tipikusan ilyenek. E-75 annyiból jobb, hogy ott a haspáncélból eleve kevés látszik, és az is erõsen döntött.
Ma tesztelni fogom.
Pales27
E-75el én úgy szoktam ezt csinálni, hogy a teljes elejét ne takarja a ház hanem csak a hasát, szval az egyik oldalon lõhetõnek mutatom a szembõl a láncot.
Mivel javítás 100% nem baj ha lövik, sebzést nem visznek be, viszont kisebb a szög az oldalának és kevesebbet is kell kitolatni.

Pales27
Nekem is most van stock vk4502a-m, de sztem egész jó, bár én se értem hogy miért tetszik. Talán azért, mert legutoljára a KV-4 volt az utolsó t8as tankom és ahhoz képest egy álom 😊

szabii98
Az E-75 is így nyeli el, nem? Mert ma reggel volt t9es csatám KTval, és máshogy forgatják be

I met God. She's black

mik ilyenek még?

I never asked for this.

az a baj úgyse lehet mert dög lassú😄 pl egy is-8 vagy egy is-3hoz képest szar a mozgékonysága, mondjuk top motor kell még bele, de így valami förtelem ez a tank. A másik tettestársa mait 20 kör óta nem tudok leduplázni ma az arl44
Ne aggódj én 12k+ csata alatt is alig láttam bármilyen tanktól ilyen manõvert!<#nevetes1>
Itt láttam én is videón linkelve.
(az Is-4 pedig a vastag oldalpáncél+csodaelnyelõs lánc miatt tudja megcsinálni,leginkább az ezekkel rendelkezõ tankokkal lehet ezt megjátszani.)

Használd medként. Miután elkezdtem flankelni és oldalba szedegetni a népet, már hozta az eredményt.

f24sg
Oké, hogy legendás, de alig láttam bárkit is 4k+ csata alatt, aki ezt használja. Miközben pl. Maus és vk ausfB-nek "kötelezõ" városban
Néhány géppel brutálisan jó a kitolatós technika, ahol csak az oldalad és lánctalpad tudják lõni. Német gépekkel kevesebb sikerrel alkalmazom.

Nyílt csatában is forgatom a tankot, mert sokszor csak a láncot kapják le, vagy le is pattanhat.

ez a vk4502a ez iszonyat, gyakorlatilag csak hátránya van a tanknak, nem tudom hogy képzelték, hogy ez jó tier8as tanknak😄
Az Is-4-nél már legendássá vált "kitolatós" taktika(itt van róla videó is),legjobban Himmelsdorfon lehet mûvelni a halálutcán.

Pluskast
Mármint, hogy ne szembe álljak az ellenséggel amikor lõ rám? Ha csak lehetõségem van rá mindig ezt teszem.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ha a lista alján is vagyok, akkor is küzdök. Pl spottolok a többieknek, elvonom az ellenséges tüzet, hogy a nagy tierû tankok biztonságban tüzeljetek. Csak az a baj, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Sokszor volt, hogy az elsõ percben egy váratlan lövés 10%ra lelõtt, aztán három killel és rakat sebzéssel fejeztem be a játékot. Persze a játszhatóságon sokat segít, ha van két társad akivel mindig tudsz platoonozni. Az én ismerõseim mind abbahagyták.
f24sg
Ezt próbáltátok már?

(ha a kép-beszúrás szar lett, bocs, nem lehet szerk.)
nálam volt ilyen tegnap.
ellennél a gyerek (kv1s) beszólt nálunk egy kv3nak vagy 13nak nem is emlékszem msot pontosan hogy "1v1, e9" scout odament, arty megsorozta, utána a mi kv-nk két derék legénnyel kivégezte.
másik, amikor kisebbekkel kekeckedsz és visszásan jössz ki belõle.
tigris 2 szólt be egy m6nak, mindkettõ kempelt ruinbergen. az meg szépen lassan 100-150esével leszedte a hp-ját és kész is volt a tigris vacsorára😄
másik: amióta megvannak az új játékmódok, az alappályán mintha elfelejtettek volna játszani az emberek. normál módban összevissza szaladgál majdnem a fél csapat mert nem tudja épp merre menjen.
megint másik: tegnap, miután kilõttek több embernél észrevettem (nehzétankok) hogy a térkép után megy. látja felvillanni a mapon a közepes tank két csíkját és egybõl arra veszi az irányt, nem számít hogy kv-val van, az meg egy kettes párduc, õ megy és leszedi😄 nem értem ezeket...
megint másik: az miért poén ha tegyük fel (tegnap láttam) egy kv2 szakaszozik egy ms1essel? a csapattól elvesz egy értékes helyet, a kicsi meg, ha most kezdi, azt se tudja mit kell csinálni. pár nap alatt megvan a t28 vagy a su85b, azzal máris értelmesebb kv2es haverral tolni szerintem.:/

I never asked for this.

Pluskast
Azok sosem fognak ilyet tenni mert õk maguk is kretének. Velük a városi forgalomban találkozhatsz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Inkább a szüleiknek kéne elnézést kérni, hogy ekkora kreténeket nevelnek 😊

Solten
Bizony, nyari szunet, tele gyermekkel a jatek. Lassan mar elnezest kell kerned ha kilovod valamelyiket. 😄

Saor Alba