World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csak Fóbipalibácsinak szoktam hívni, amennyi fóbiája van. Oroszfób, punkfób, miegymás.

De egyébként: Mi gond a WoT-os Tigrissel? Semmi. Van olyan amit a Wot-ban nem tud legyõzni, a valóságban pedig letudott?

Szerintem a Sherman-okat és T-34-eseket felrúgja itt is, ott is. Problem?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Forolto
Skacok,mondjatok már magyar klánt,ahol ha nem is napi szinten,de rendszeres a tank század szervezõdés.

Amúgy nem vagyok ám Tigris gyûlölõ. Ez csak gúny azokkal szemben, akik állandóan a Tigrisre nyáladzanak, hogy pedig az volt a legjobb..legjobb..legjobb...legjobb...3000 méterrõl kilõtt egy T-34-est...Föli Pali bácsi is megírta,...legjobb...legjobb...

Csak az ilyenek miatt írtam ki, hadd kapjanak agyfaszt ha elkezdenek nyáladzani.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kezdetnek nem is rossz! Azt hiszem ez egy hosszú barátság kezdete. 😊

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. július 4. 14:31:10
Jármû: 8.8 cm Pak43 JagdTiger
Szerzett tapasztalat: 1 399
Szerzett kredit: 107 533
Csatában elért Achievement: Acélfal

Akármilyen tank is volt a valóságban, valószínûleg T-34-ben ülve tiszteletet parancsoló volt. A játékban, T-34-ben ülve tiszteletet parancsoló a szembecsörömpölõ tigris és nem az jut eszembe, hogy análisan megabuzálom és meghal. Szóval ebben legalább történelemhû.

18 fok van. 😊

Fölforrt az agyvizetek mi? 😊)))
Itt 2 órája folyamatosan esik. Hol jobban hol kevésbé. (Szécsény)
azért nagy a különbség a "A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt" és a háborús beszámolók között. Kiforratlan volt? abszolút, + természetesen mindenkit lesokkolt a WOT-ban, aki elhitte a discoverynek/wikinek/Számvébernek/Riedernek, stb, hogy nem szerettek ellene harcolni.

Talán azzal még a tigrisgyûlölõk is egyetértenek, hogy nem kevés munkát öltek bele fehérorosz elvtársaink, hogy fostalicskát varázsoljanak belõle (bár ha jól tudom, most már egész élvezetes tank lett).

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szívembõl szóltál. De én nem neheztelek azokra, akik egyes tankokat beszélik át újra és újra. Én is többször kommentelek ugyanarra a témára. Végül is ez a játék része, szeretjük a gépeket.

A troll és a szarozás már más téma, az tényleg közelíthetne a nulla felé.

Az eredmények bedobálása meg egy-egy esettõl eltekintve felesleges.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Aj de jó lesz...végre akkor a Tigris lesz a legjobb ahogy a valóságban is?

Hát persze, közvetlenül a Tigris masszív buffolása után <#eplus2>
..akcios maus lesz.. egyet fizetsz kettot kapsz!
Maus lesz szerintetek féláron? Azt vennék

vagy nem 😞
Igen, lehet hogy olyan lesz!
Jó lenne, én az M6-ra fenem a fogom, de ezután az El Alamein után már nem remélek semmit.
bardocz
Most hétvégi event olyan lesz, hogy lesznek féláras tankok? Jagdpanthert jó lenne úgy megvenni.
szoval akkor lesz 100% a legénységi álca skill ha mindnek 100%. jolvan akkor rágyúrunk😄

I never asked for this.

Ez a kérdés engem is nagyon régóta izgat.
Nekem nem kell, hogy jobb legyen, csak az érdekel melyik ad több pénzt!
<#zavart1>
TDantes: igen a KV4 mellett a tigrisnek kellene még nagyon jónak lennie.
De sajnos nem olyan jó, mint az életben.
Itt nem ijednek meg tõle a játékosok, és nem úsznak vissza Angliába a csatornán keresztül ha összefutnak vele.
Lehet, hogy csupán a játékosok tudatlanok, és ezért nem félnek a tigristõl.
Fel kell mindenkit világosítani, hogy ettõl féljenek! <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pl: 5 fõs a tank, kettõnek van 20% (20+20)/5= 8%

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

osztódik?😮

I never asked for this.

összeadódik, majd osztódik :-)

Az én kedvemért azt mond, hogy a Tigris volt a legjobb! Azt szeretem.

Trabant93
Hmm jól beszélsz,lehet mindjárt neki is kezdek írni 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

mind az 5 legényemre kell álcázás skill vagy elég csak egyre? szal összeadódik a tudásuk?

I never asked for this.

Én csak arra várok, hogy végre kiderüljön, hogy az E2, vagy az E8 a jobb tank.

Mikor lesz az "uncsi a fórum"?

Nézd meg a hszek 60%a csak a játékosok és a játék ócsárólásáról szól (érdekes módon itt mindenki pró, ezért érzi mindenki hogy õt 14 hülye közé teszi be mindíg a játék)

10% eredményeket másolgat be amelyekre 10 perc után már senki nem emlékszik. Talán még õ maga se. Tipikus építõ comment: "ki mondta hogy ez a tank szar"

10% az "ez a tank de szar, nem szar az csak hülye vagy" jellegû commenteké (természetesen olyan ritkán kitárgyalt tankokról mint a KV5)

10% körbe-körbe beszéli ugyanazt a tankot

a maradék próbál konstruktív lenni.

Miért nem írtok inkább tankismertetõket? 😊

Pár havonta bedobja valaki. Aztán próbáld meg eldönteni, hogy troll, vagy vérpistike. És hogy ki szórakozik kin.

Ha gondolod😊 nem tudom, én az ilyen nyilvánvaló trollokat nem szoktam etetni, fõleg mivel azzal elsõsorban magamból csinálnék hülyét. Mondjuk ez sokakat nem akadályoz meg benne, hogy ugorjanak rá.
De most nem poén.
Én csak más nézõpontból beszélgetnék a játékról. (elvégre mindenki máshogy lát bizonyos dolgokat)
És biztos lennének, akik vérszemet kapva harapnának rá az új noobra.
Sõt, még azok is akik tudnák, hogy csupán trollkodás belemennének, mert õk is unatkoznak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem te lennél az elsõ, érzésem szerint.
Mátyásunk legnagyobb aranyköpése<#taps>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sajnos nem futottam vele össze.
Asszem tényleg csinálok 1 kamu felhasználót, és ha uncsi a fórum, akkor rákezdek, hogy:
Tök, gáz, hogy a német tankok ilyen gyengék a játékban, pedig a 2. vh alatt azok voltak a legprecízebbek, meg legjobbak.
TDantes kedvéért: HÚÚÚÚÚ, hogy ez a KV-4 mekkora jó tank már, pattog rólam minden, meg szedem vele a killeket. Látszódik, hogy az oroszok maguk felé húznak.
stb.

néztem😄
nagy tudor lehet a srác

I never asked for this.

"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség"
Nézd meg Specnyaz mottóját, az talán a legnagyobb gyöngyszeme.
Trabant93
És jött valamelyik nap a sorstársa is,asszem Zoli105 a neve 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

gyakorlatilag ma csak vesztek😄
Köszi!
Gathavor: talán 3 hete bannolták ki újra. Azelõtt fent volt 1-2 napig.

az egész random mizériában az a legrandomabb, hogy 14 seggfejhez sorsol vagy nem? Ma az össezs csatámon 0 támogatást kaptam, a többi med hátul kempelget, én is ezt fogom jól mutatok a td mögött én is majd, elegem van a surmókból már. Érdekes az ellenfél medjei mindig nagy számban tudnak jönni elfoglalni valami fontos helyet
Fps növelés:http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=35044064

WOT nick: tepi1

AMúgy a kis amxekkel, csak nekem nehéz tartósan killeket szereznem? A sebzéssel nincs gond, csak hát a 70milis változattal se értem el az egy kill per csatát, pedig azzal igazán jól toltam. Mondjuk lehet az idióta körök teszek be neki.

Amúgy jó rég értem már el top gunt vagy böllért. 5 killnél nem tudok már jó ideje többet elérni.
lol most nézem a mottódat😄
mennyit kell visszalapoznom hogy olvashassak jó mátyáshunt?😄 kiváncsi vagyok a srácra miért tartjátok ekkora ratyinak😄

I never asked for this.

Ennyire rossznak számít az fps?
Nekem ez aránylag jónak számít. Laptopon játszok.
Valamikor felmegy 34-37re.
Akkor be tudná nekem linkelni falaki azt a modot, amivel fps növelhetõ?

Az a baj, hogy nem oldja meg a problémát, mert az amx ac-n is ezt kell használni 34k xp erejéig.

Sunsetjoy
110 ms környékén is elfogadható még a dolog, bár nekem ahhoz átlag 65-80 fps társul.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez nagyon is igaz. Ebben csak pár bosszantó dolog van:
- két méterrel a ellenfél oldalában állsz, az egész célkereszted elfoglalja. Majd a lövés elmegy felette.
- egy a lövedékre merõleges acéllemezkérõl lepattan a tízszer annyit is vígan átütõ skuló
- huszonhét lövéssel nagy nehezen kivégez egy hetven méterre parkoló bokor és a benne gugolló ellent a csapattársad fedezi fel végre, amikor nekiütközik

Azzal egyeértek, hogy a való életben is van véletlen, pl. az egyik lövedék selejt, vagy hasonló dolgok. Tehát ide is egyértelmûen kell az ilyen. Viszont itt oly mértékben beavatkozik, ami inkább bosszantó, mint érdekes.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Azta hogy tudsz olyan Fps-sel és pingel játszani?

WOT nick: tepi1

Felteszem, az ARL44-re írták.