418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Én felraktam a ahumex texture-t. Randább, de sokkal jobban fut. Minden minimumon van nálam, kivéve a látótávolságot.
  • Fefe82
    Aham ,én mondom a text-eket szinte teljesen O-ra vettem le,egyedül a tárgyak távolság kidolgozottságát tettem maxra,így van 30-40 fps-em,de amint belenyulo a lombozat meg fény meg víz sötöbö,még a közepesen is 10-12 fps-nél nincs több,azon meg nemlehet játszani,akadozik a pics-ba
  • erdosilaszlo
    Én is Flankelek vele, szépen ki lehet játszani vele a nagyobb, nehezen mozgó járgányokat, sajnos még a stock torony, meg a crusader top ágyúja van rajta, de viszonylag jó az átütője, és rohadt gyorsan lő. :)
    Ettől már csak a SU85B 57mm-se jobb, mert az pontosabb.
  • stoppos
    Csinálj otthon egy ilyet.

Nekem pölö azt mondta, hogy a optimálishoz kevés a videokártya.
  • Fefe82
    a kártyám sajna nem vagyok otthon!:
    Ati asus 3650 hd így tudom! meg 512 a memória,de ez is kb,
    a procit csak hirtelen erre emlékezek:
    Intel pent 2.0 ghz dual core!

Ezekre emléxem,remélem azt mondjátok hogy elég procit cserélni(alaplap nélkül)
  • stoppos
    Igazán gonosz jószág. Megtartós. :) Szemtől-szemben semmire nem jó, mert ugyan gyorsan lő, de keveset sebez, szóval csak flankelni, de arra tökéletes, mert marha mozgékony. Eleinte küszködtem vele, mert mindig "kintfelejtettem", csak még egy lövést leadok címszóval.
  • Bmsrt n2
    Nagyon jó med.
    Gyors(de nagyon),elfogadható ágyú...nonegzisztens páncél kb ennyi.
  • erdosilaszlo
    Sziasztok! Cromvellről van valakinek tapasztalata?
    Nagyon érdekelne.
  • Renegade
    persze a leghányatottabb szegény mini, még a wiki is csak bullshit előnyöket ír róla, pedig ők igyekeznek elfogulatlanok lenni :-)

Pros and Cons

Pros:
    Respectable front armor
    Ability to pivot in place
    Better gun handling than the E-75

Cons:
    Large profile makes an easy target for artillery
    Weak side armor
    Lacks mobility
    Very weak stock gun that must be used before obtaining the top gun.
  • Bmsrt n2
    Én magamból indulok ki...nem kockáztatnám a szellemi épségemet egy masu-E-akarmi duplakörért sem:D

E-100 kihúzva...soha nem vettem/ném meg,és az E-75-öt is eladtamE-50 az ilyen "szeretlek is meg nem is"...az egyetlen ami még érdekel németből a JT az olyan 100Exp JpzE meg akkor se ha ingyen adnák:D
  • TiborTamas
    Minek fejleszteni a legénységet? CW-re is csak 1-2 mapon jók golyófogónak + szűk helyek (pl. hidak) eltorlaszolására.. Ehhez nem kellenek másodlagos skillek, de még elsődleges se nagyon :D
  • Tono34
    Esetleg legénység fejlesztésnek duplázó kör?
  • Renegade
    jaja, a T110E-k megjelenése után csak a nagyon elvetemültek játszanak t10 Német hvyvel, én pl pont azóta nem :-)
  • stoppos
    Ritkán látom őket, nem merészkedek mostanában 8 fölé nagyon, de legutóbb már nekem fájt, amit kapott. Én csak spottoltam a szerencsétlent de nem élt másfél percig. Mind a három jelenlévő arty azonnal ráfordult és

Már nem emlékszem, hogy E-100 volt-e, vagy masu...
  • Tessellia
    Fontos lenne tudni a procid nevét. Mert nem mindegy, hogy celeron dupla magos, pentium dupla magos, vagy esetleg Core 2 Duo. Meg ezekhez tartozik egy szám is, hogy mittom Core 2 Duo E8200, vagy Pentium Dual Core E5200. Ha Win7-et használsz ott kapásból a Vezérlőpult->Rendszer és Biztonság->Rendszer alatt megtalálod a procid nevét. Vagy csak simán beírod keresőbe start menüben, hogy rendszer és úgy is kidobja. Meg a vidikarid memóriája mekkora? Rendszermemória nagysága?
  • Bmsrt n2
    Én a Maussal,E-100-al,JpzE-100-al(na ezeket meg főleg)randomozó egyéneket minden XVM nélkül(nincs fenn már 3 hónapja) azonnal leminősítem már sajnos...egyszerűen nem értem minek hurcolják ezeket a csodaszép betonkocka design tankokat.(lehet gondolnak az arty-k szórakoztatására)
    Ritka az amikor teszik rendesen a dolgukat,ilyenkor kellemesen csalódom:)
    Low tierben a Kv-1 meg a Kv-1S a gyökér magnet(figyelem:NEM LENGYEL!!!)
  • stoppos
    Nem nekem írtad, de van egy ilyen oldal:

CPU-GPU usage check

Még a memória órajelét megnézném a helyedben, hátha az a szűk keresztmetszet.
  • Renegade
    így kv(a bögrés, nem a zöld) szürcsölgetés mellett azon moralizálok, hogy lehet irigyelnünk kéne az ilyen embereket. Hiszen valószínüleg több ezer kudarc, számolatlan noobozás után még mindíg el van a saját kis világában, feltehetően együgyű örömmel nézegeti a tankjait, nem érinti meg a világ baja, én meg a (és még sokan mások) a csiliómilió effinkel csak idegeskedünk, meg panaszkodunk. :-)
  • Fefe82
    ez mind szép és jó,mit csinálj 1v1 ben,de ezt 100 emberkéből 2 db tudja használni,meg randomban oldalról ugyis kiszednek! a mm meg nem T8 ba teszi hanem rendesen bevágja magasabb tierekben,T9 közé,ott meg szemből ezzel az ágyúval kicsit nehezebb érvényesülni!
  • stoppos
    Itt is ezt írják.

A wiki nem egyértelmű.
  • TiborTamas
    Igaz, hogy a statodba az az eredmény kerül be, de nem veszi figyelembe a prémiumot a mastery badge-knél.
  • Ry0K3N
    Mert? :)
  • Ry0K3N

Jéé végre valami hasznos is a sok E100 felé tartó németbuzi faszlámának.
    (tisztelet a kivételnek, sajnos túl sok az idióta 700 effis E100)
  • Sunsetjoy
    Nekem a legjobb XP (acchoz rendelt) is prémiumos adatot tükröz, több, mint valószínű, hogy tank ászhoz is figyelembe veszi.

Tegnap kipróbáltam a szopóág/kilépés/visszalépés kombót.
    Kilépés előtt 12 csatából 4 győzelem (5-6 tankkal), utána pedig 2 tankkal 4 meccs, 4 győzelem (és nem is rossz saját eredménnyel). Már megérte :D
  • Fefe82
    Ahogy kiveszem,meg olvastam te info-s vagy,azt akarom kérdezni,van egy öreg gépem,nem full grafon van azért így is 30-40 fps-em,na de vissza a kérdésre,
    A vidi karim asus 3650hd, a procc meg csak egy szar dual core 2 gigás ha jól emlékezek,ez a proci ki tudja hozni a vidi kariból amit tud vagy a vidi kari a procistól egy kalap szar?(olyan válasz nem kell hogy cseréld ki az egészet mert ahhoz nem kell kérdést feltennem)
    Csak kicsit jobb grafon akarok játszani ,és ha ehhez elég egy proci csere akkor boldog vagyok!
  • Random_
    Köszi! Most költöttem rá, kapott álcafestést is. A lényeg, hogy tűnjön el az ellenség elől. :) Töltésgyorsító lesz, max lecserélem, ha nem tetszik.
  • Toweliee
    Ezután már én is kutakodtam, de semmi konkrétumot nem sikerült kiderítenem.

Bmsrt n2, konkrét számadat érdekel minket.
    bigmano, én úgy vettem észre a prémiumfiók beleszámít, az event-es xp nem.
  • bigmano
    Ot3p kérdéséhez csatlakozva a prémiumos xp vagy a "sima" között tesz különbséget?
  • patchaou
    Ezzel tisztában vagyok. A kérdésem még mindig fennáll :)
  • Bmsrt n2
    Az változó,tankonként más.
    Az adott tankkal játszók 99%-ánál magasabb XP-eredményt kell elérni vagy micsoda.
    (- Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.)
  • Fefe82
    A minap tettem fel egy 87400-as kört a stuggal,(köbö)nekem töltés gyorsító (3.6 a töltése kb)álcaháló,meg az előző körből venti van rajta.
    Ebből a töltés gyorsítot mindenképp ajánlom mert ha a kv valami oknál fogva nem oneshotol,akkor(nem fullHp) akkor 3 is bevihetsz mire ő egyet,és bizony simán kinyirod vele.
    Legénysénél ha akarsz ilyen szinten képességet húzni,mindenképp kell a sas szem asszem az amikor látja a hibás modulokat,ha nem az a neve tökmindegy húzd azt ami látja a modulhibát!nagyon jó mert egy hihetetlen fordulékony vas,és ha látod mi a hiba ezzel könyörtelen módon kihasználhatod,de persze csak a kv.és a hozzá hasonló darabos vasaknál hasznos!
    Mint már írtam a legjobb nem prém farmtank a játékban sztem,meg a BGDR :D
  • patchaou
    Meg lehet azt tudni valahonnan, hogy egy tankkal mennyi xp-re van szükség a tank ászhoz?
  • Random_
    Egyszerűen hatalmas fun ez a StugIII! Újra felfedeztem, pedig mikor Hetzerről áttértem, akkor nagyon nem tetszett és azonnal nyomultam tovább JapdPantherre.

Kérdésem lenne, hogy ki mit vásárolna rá és milyen képességet adna a legénységnek?

Az álcahálót és a ventit felraktam. Mi legyen a harmadik? Célzásgyorsító, távcső, vagy töltésgyorsítás?

Képességek terén az álcázásra gondoltam, de ha másról is meggyőzhető vagyok...
  • Tono34
    Addig nekem sincsen amíg ellenfélnek teszi.... , a baj az, hogy ha a te csapatodba kerül.

Tegnapi nap 25-30 csata max 4 győzelem (én kaptam az összes dísznövényt).
  • lammaer
    Dehogy baj az. Tegnap már előre röhögtem, amikor E50ben én voltam a toptank, a túloldalon pedig egy 300 effes (vazzeeee :) ) E75 volt az ellensúly.

Mondom ő az enyém lesz, nem is volt nehéz kitalálni hol kell keresni, ahogy sejtettem, seaporton 3 high tier arty mellett is középen kiállt a pusztába, én meg a vonatok közül lövöldöztem rá.
    Azért az E75 szemből kemény dió akárki is ül benne, de miután az artik meg én lekaptuk olyan 30%-ra, hogy "nehezebb" legyen kilőni, szépen elkezdte jobbra-balra forgatni a tornyot (gondolom nézte hogy a két felüljárónál mi történik). Így is halt meg, két mellélövést leadva rám :)

Sztem semmi gond nincs a 300 effesekkel :D
  • lammaer
    Gondolom akkor a győzelmi arányod valahol 0 és 10% közt van, ha mindíg "szívóágon" vagy. Talált?
  • lammaer
    Gyakran/mindíg van reggeli karbantartás...
  • AMDROBI
    Nem megy a server...
  • csoszi87
    Üdvözlet!
    Szeretnék egy kicsit reklámozni!

A TGH (Turul Gépesített Hadosztály) klán felvételt hirdet!
    Feltételek: Legalább 1 tier 10es tank (esetleg 9es - közel a 10eshez), vagy 8as arty.
    Amit ajánlani tudunk: saját Ts3 szerver, 8as század és CW, valamint jó társaság.
    Jelenleg 2 területünk van Dél-Afrikában, ezért is van szükségünk minél több 10es tankkal rendelkező játékosra.
    1 magyar szövetség alakult ezen a részen, melynek területtel rendelkező tagjai a következők: TGH, HAD, HAC-R.
    Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket, keressétek fel játékban az alábbi emberek valamelyikét: KINIZSI91, Aky987, ALEX131, cerer, csoszi87.
    Fontos, hogy olyan embereket keresünk, akikre hosszú távon tudunk építeni.
    Kisebb tankkal rendelkező játékosokat várja akadémiánk a TGH-A.

Köszönöm a figyelmet!
  • R3nton
    Nem!