418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    JP2 -> jobb mobilitás camo érték, páncélzat most leértékelődött így ferdit minden szar átlövi.
  • kisokka
    Sok mindent ezzel se fogok egy darabig a csatákhoz tenni, az biztosDe, ha más is járta ezt az utat, akkor biztos meg lehet csinálni, csak hozzá kell még szoknom.
  • Toweliee
    A löveg ugyanaz. A Ferdi páncélozottabb, lassabb. A Jagdp. II kevésbé páncélozott, gyorsabb. Játékstílus kérdése. Nekem Jp II-volt, nagyon élveztem. Utána megvettem a Jagdtigert, az ugye kevésbé mozgékony. Furcsa volt, meg kellett szoknom.
  • Szpecnyaz
    Mint tapasztalt TD-s, szvsz az F155 és a 268 az amit per pill igazán megéri kihúzni a TD-k közül. Mindkettőt a kiváló camó, DPM, alfa, mozgékonyság, (F155 esetében burst dmg) miatt. Magasan vernek ezekben mindent a tierjükben.
  • Uviarka
    Ferdinand vagy jp2 a jobb?és miért pont az:)
  • Fefe82
    A szopó ágról annyit,megfigyeltem én is már ha mész 3-4 kört és mindegyiken elfogadható az MM,és még nyered az összeset is,(nálam mondjuk 500-120-al,vagy ferdi-vel)bever egy T9-T10-csatába (ferdi) az AMX-et meg ilyen sorozat után olyan csatába találom magam hogy a 15 gémerből 6-7 Tx,na ennyit a szopó ágról!
  • Tono34
    Fogat összeszorít és hajrá. FreeXP v grind.

Nekem nem volt vele különösebb bajom.
  • Toweliee
    Én, E-75 és Jagdtiger. Nincs velük semmi gond.
  • kisokka
    VK 3001(P)-vel mennyire érdemes vacakolni? XP-t alig szerzek vele(teljesen alap) és a következő toronyig még 7600 kellene(free xp-vel "csak" 5ezer), ami beláthatatlan messzeségben van így. Esetleg valami tipp erre, vagy vegyek goldot neki?
  • Batyafaka
    Az lesz szerintem is,mert néha megfordul a fejemben,hogy eladom,mert csak felhúzom magam rajta.
  • Batyafaka
    Szeretni én is szeretem,ez a poén Csak furcsállom,hogy miért van ez. Sima Tigrist szidják általában, de mostanában 2000 sebzés alatt szinte meg sem állok,van mikor jóval több vele. Pedig mindenben alul múlja a B-t.
  • Ry0K3N
    Délután 1 van hazaértek az oviból sajnos. Pihentesd kicsit azt ess neki megint hátha nem tesz retardáltak közé.
  • Artman
    A kis gagyi M5A1 stuart egy vesztes csatában 5 kitüntetést gyüjtött be :D

Vereség
    Csata: Karelia 2013. január 24. 13:13:47
    Jármű: M5A1 Stuart
    Szerzett tapasztalat: 421
    Szerzett kredit: 13 276
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Spártai, Kiváló soför jelvény: "III. osztály"
  • ilsalon
    Én nagyon szerettem a KT-t, de én is szopóban voltam vele. Csak 46%-os vele a rátám, ami ritka szar. IS3 60%, T32 57% 50 100 55%. Mondjuk az is lehet, hogy akkor még nem átlagos gyengén, hanem nagyon gyengén játszottam.
  • Tono34
    Alapjában ez a játék egy hatalmas random. Akinek beadja a tálaltot (ami sebez is) az nyer.
    Random után a 2. meghatározó dolog a zöldségek száma a 2 csapatban (bár lehet nyerni abszolút zöldségekkel is, de elég kevés az ilyen eset).

Újabban azz csinálja velem, hogy minimum sebzéseket ad (ha nem 0-s), vagy 1-10 HP-t meghagy az ellenfélnek.
  • Batyafaka
    Üdv! Elmondaná valaki,miért vagyok annyira sz_pó ágon a KT-val??? Mindenben übereli a sima Tigrist (amiben szeretek menni és elég jó köröket futok vele) és mégse. Forgatom,rejtem az LFP-t ahogy tudom, távolabbról is próbálok operálni a pontos lövege miatt,de rendre bukó. Vagy ennyire érződne a sok magas tier-es zöldség,hogy egy elvileg rosszabb harckocsival (Tiger I) hasonló szintű,leosztású csatákban jobban tudok teljesíteni mint a bratyóval???
    Vagy lehet én nem éreztem,jöttem rá a nyitjára. Meséljetek mit kéne tennem?
  • Ry0K3N
    Olyan nerfbatat fog kapni mint a ház úgyhogy addig élvezkedd vele ki magad amíg lehet. Nagyon OP tank jelenleg.
  • fityusz
    Magamat ismerve inkább egy 3/4-ed év, de nem számít szép lassan majd csak meg lesz!
  • Orpheuslow
    prémiummal nagyjából egy hónap,prémium nélkül másfél két hónap is lehet ha nem játszol sokat inkább két hónap,és tier 7ig azért vannak gyenge tdk,amik szenvedősebbek,de tier 7től már elég élvezetes az az ág.
  • Tono34
    Én még bohóckodom velük, JT, E75, E50.

E75 az egyik kedvencem, valószínűleg meg is fog maradni.
  • fityusz
    Köszönöm a válaszokat, elsőre a kinézetük tetszett meg, mert tényleg jól néznek ki ezek a td-k. A mozgékonyságuk se semmi, na meg a sebzés az kegyetlen. Mindenképp nekiállok az ágnak, csak hát a kérdés, hogy mikor végzek :D
  • Orpheuslow
    természetesen megéri,hiszen az arra vezető tdk is mind nagyon jók,gyorsak,gyorsan töltenek,pontosak,relatíve jó frontpáncélzatuk van( bár sajnos elég nyilvánvaló a gyengepontjuk a tetejükön lévő hatalmas és jól belőhető távolságmérő),a tier tizes cucc egy lövéssel átlagban 800-1000 között sebez egy lövéssel,kigyujtással együtt egy tár akár több mint háromezer hápét is sebezhet,viszont egy perces a töltésidő akármit is csinálsz arra az egy percre nagyon meg kell húznod magad,a teteje papír igy az artik (már tier 6os is) képes belesebezni 1000-et,igy azis igencsak nagy szopás ha spottolnak,már érkeznek is a lövedékek,valamint célzásgyorsítóval együtt is kicsit lassan szűkül be a célzókör,igencsak rákell várni egy-egy lövéssel,hogy egyántalán eltaláld a célt,mozgó célpontra nem is érdemes lőni vele,márcsak a brutális töltésidő miatt is,csak tiszta mozdulatlan célpontra érdemes lőni,lehetőleg mocskosul messzíről,de amúgy nem rossz cucc,csak épp sok függ a szerencsefaktortól,igencsak szükséges hogy szakaszban játsz vele,hogy legyen két társad aki segíteni tud ha kell,mert egyedül randomban szopás azért.
  • foxbat88fx
    legjobb TD jelenleg... sztem ezzel mindent elmondtam :D
  • fityusz
    10-es revolver táras francia td-ről mik a vélemények, megérné nekiállni annak az ágnak szerintetek?
  • patchaou
    Van amikor E75-el bohóckodom, mivel anélkül nem tudnám kihúzni az E100-at, igaz prém nélkül nagyon ritkán megyek vele.
  • Tessellia
    azért szarnak nem nevezném. kezdő gépnek vagy irodai gépnek pl tökéletes.
  • Renegade
    az sem rossz ötlet, föleg mert alig vártam, hogy eladjam, annyira utáltam, lehet adni kéne neki egy második esélyt :-)
  • Fefe82
    aha ,rendben akkor ezt azt hiszem elnapolom,pár hónapig jegelem,aztán majd beszámíttatom ezt a régi szart meg a Ps 2-öt karokkal játékokkal,csak segít lefaragni 20-30 ezerrel
  • Tessellia
    E75-ről sokfelé hallom, hogy megéri játszani vele.
  • Renegade
    Tényleg, vannak itt még olyanok akik hightierben (t8+) Német tankkal bohóckodnak?

Az alatt persze van választék (DB,TP,Stug), pláne a funtier prémium felhozatal zseniális (mikro,nano,puffancs), persze azt az apróságot leszámítva, hogy egyik sem megvásárolható :-)

Most néztem megvan még a KT legénységem, érdemes lenne visszavenni? Vagy elvétve toptier?
  • foxbat88fx
    hát akkor hiába vennél bele egy E8400es állat procit.... sajna a lap gyenge és nem bírnád kihasználni 100%-ra.... valamennyit javulna a gép, de akkor a megoldás a gépcsere
  • Tessellia
    mindenképp 775ös neki, még a legfosabb pentium dual core is 775-ös. nekem pl i3 van igaz mobil változat és meglepő, hogy azért miket tud futtatni:). az i5 valóban jobban megéri már a turbo boost miatt is és ehhez már valóban új alaplap kell. csak abba gondolj bele, hogy neki van egy régebbi videókártyája ami miatt nem biztos, hogy akkora előrelépés lenne az a procicsere.
  • stoppos
    Hallottam egy csókáról, aki a 386-os házat vitte be egy boltba pár éve, hogy nem érdekli mibe kerül, de amiket vett, ebbe kell belesuvasztani, különben az asszony észreveszi, hogy fejleszti a gépet. :)
  • Fefe82
    jaja az a gond hogy,az alaplapom szinte a legöregebb vas,mert az utoljára a gforce 7600 gt -nél lett cserélve,de lehet az ati-nál nem emlékeszek.
  • Tessellia
    Mondom egész biztosan jobb lenne a helyzeted, csak nem tudom a rááldozott pénz/élmény növekedés aránya jó lenne-e:).
  • foxbat88fx
    milyen alaplapod van?
    775ös foglalatba belemennek E szériás procik... azok kíváló processzorok
    i3 egy rakat szar :D csak i5től érdemes gondolkodni.... az meg ugye necces mert alaplapcsere stb... ha nem olyan régi a lapod akkor tudsz bele venni egy jobb E-s procit.. de ha régi akkor sajna az sem segít
  • Fefe82
    Nincs is ezzel gond:D (gépcsere)én is ezt tenném ha tudnám,de most vettünk egy lakit ,asszony levágná a faszom ha erre kivágnék most 100 rongyot hogy tankozhassak ezért gondoltam hátha meguszom egy proci cserével ,azt még el tudnám sunnyogni
  • NPite
    az a baj az angol tankokkal (tier 8ig),hogy nincs megállító erejük (kicsit sebeznek, nincs alfájuk). egy kv1s-el belenyomsz 400-at a lemming train vezérbe és rögtön behúzódnak fedezékbe és meg tudod állítani őket jó pár percre akár egyedül is.
  • Tessellia
    Na hát a procicsere nem tenne rosszat egész biztosan, de akkora óriási ugrást nem fogsz elérni a procicserével mert a vid karid ugye változatlan marad. Igazából én arra szavazok, hogy inkább gyűjtögessed még a pénzed és legyen egy full gépcsere. A procid foglalata gondolom 775-ös ezért ebbe max core 2 duo fog menni az i széria ezért ki is esik.
  • stoppos
    Ja, olyan 60 és 100 között van, pályától függően. De nem is esik 30 alá nagyon...