418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #201255 :)
egyébként szoktam szeretni az ilyen semmitmondó melókra használatos speciális megnevezéseket, hogy kevésbé legyenek égőek:D -
zsupeti #201254 Erről a képletről hirtelen ez jutott eszembe:
Lány és fiú beszélgetnek:
Fiú: - Mi a foglalkozásod?
Lány: - Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked?
Fiú: - Ács
-
stoppos #201253 Igazából nem sokban. Annyi, hogy van egy exe-jük, ami ha szaladgál a háttérben, feltölti a meccs eredményét, ha nem lépsz ki a meccsből. Úgy legalább később is meg lehet nézni, a részleteket, ha más kiléptél a játékból. Majdnem ugyanúgy, mint a meccs végi összesítőnél. -
Én nem mert cégnél most megfogja a tűzfal :) -
shpongle #201251 Más sem tudd belépni? -
Tessellia #201250 nekem m7-el 66% winratem van kb.200 csata után.. úgyhogy igen.. vadállat egy tank:D -
Renegade #201249 Na megnéztem Szakeszét (ezt sosem lehet kihagyni) :)
Performance Rating (overall):
1,969 (Excellent)
Performance Rating (last 946 battles):
2,471 (Unicum)
konklúzió: 1900 alatt mindenki noob
-
hellokitty92 #201248 Ez a vbaddict-es statisztika miben különbözik a másik dossier fájl feltöltögetős stattól? Vagy ez ugyan az, csak új köntösbe bújtatva?
Vannak érdekes dolgok... a med m7 2518 effi... te szent szar! te szent szar, agyam eldobom!:DxD
Már tudom mivel kéne statot húzni.:) Vissza veszem és beleültetem a patton legénységét most azonnal!:D -
stoppos #201247 Ezen röhögcsélek én is. :)
Mondjuk teljesen historical nem lehet persze, mert akkor prohorovka meccsen lenne tigris is, meg pz1 is, de ez vicces. -
Renegade #201246 én szeretem az ilyen skatulyákat, szerintem tök jó tájékozódási pont, ha az ember fejlődni akar :-)
lehet egyébként, hogy azt az 50 pontot annyira borzasztóan nehéz már leküzdeni, hogy még sok is. :-) -
csoszi87 #201245 Nekem bőven elegendő a sima xwm.
Elég látnom a winrátát, meg az eff színét ahhoz, hogy még kezdés előtt azonnal feljelentsem Bot használatért.
Ám hiába bonyolítják a táblázatot, én akkor is a jók között vagyok.
-
Tessellia #201244 naneee:D elég ha egy már volt a terepen és menjen történelmi csatába?:D -
stoppos #201243 - the Tiger(P) might appear in historical battles, because one vehicle fought in real life (SS: I hope I translated this correctly)
Hehe... -
van 1 kérdésem xvm mód próbáltam be rakni deee nem csinál semmit pedig úgyan azt csináltam lépésről lépésre mint a videoban meg is néztem azt hogy hogyan a vidiben w7 használ a srác én xp használok az lehet a baj vagy láma vagyok!!!!!!!!
-
Tessellia #201241 biztos tudják miért van ez így, lehet olyan a görbe, hogy abban a régióban elég az 50-es intervallum mivel lassan kúsznak a számok felfele. -
R3nton #201240 hát de ilyen felosztások:D meg 50es intervallaum. Akkor lehetne úgy is, hogy 2000 alatt szar játékosok vannak 2000 felett meg jó és akkor nincs túlbonyolítva az egész :D -
Ezt még elolvasni is hosszú :) Mindegyik szerint jó vagyok, nekem ez elég :)
-
Tessellia #201238 wn4-re ez a számítás van: 465*FRAGS+DAMAGE*460/(184*e^(0.24*TIER))+SPOT*125+DEFENSE*100(CAPPED AT 2.2)+((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.5 -
Renegade #201237 jaja, nekem is nagyobb a performance, mint az effi. ezek valami performancet számolnak, meg ugye a wn4/6 nagyon megdobja ahogy nézem. Mármint nálam nagyon magas a wn4/6 -
Tessellia #201236 akkor én kivétel vagyok az 1820-al ezen számítás szerint:D (nől a farkam nől a farkam) -
Szpecnyaz #201235 Sebzés és winrate. -
R3nton #201234 mondjuk e táblázat alapján a játékosok tobb, mint 90%-a átlagos vagy az alatti. :D :D
© Tessellia: Szerintem ez azért nem annyira igazságos, mert azért egy s-51el könnyebb 4-5k dmg-t kiosztani, mint mondjuk egy t-34-85el. Vagy egy ISU-val egyszerűbb több dmg-t kiosztani, mint mondjuk egy T-44el. Torzít ez is az is.
De századjára is elmondom, az lenne a legjobb, ha minden tanktipushoz külön számítási módszer lenne, más más adatokat figyelembe véve.
De az a legegyszerűbb ha nem foglalkozunk ezzel, nekem pl nincs fent xvm
-
R3nton #201233 na kinek nagyobb a farka? :D az excellent player kategória kifejezetten értelmes az 50-es intervallumával. Melyik idióta rakta ezt össze? :D Azért nem ártana nagyjából hasonló intervallumokat megadni :D
-
ez tetszik, mert ez alapján good player vagyok :D -
stoppos #201231 A vbaddict számítási módja tetszik, ott figyelembe veszi a spotot és tizedannyit kevesebbet ad foglalásért és védekezésért.
És, hogy miért tetszik? Mert úgy nem tűnök annyira bénának.
-
Tessellia #201230 Q. How is the performance rating better than efficiency rating?
A. It is a more accurate assessment of player skill, as it focuses on two values which are hard to boost together - damage dealt, and win rate (CW/TC can boost win rate but will lower damage dealt). A player generally cannot improve these two values without directly helping his team, thus there is no way to selfishly inflate the performance rating values.
Q. Can you publish the exact formula for performance rating?
A. Not at this point. It is a complex algorithm, not a formula, so would involve publishing the source code.
However, the main things it looks at are:
What damage have you done? This has the most impact, and is evaluated considering what tanks/tiers are played.
What is your win-rate?
It also does some adjustments in case of very low number of battles played and other special cases. -
Renegade #201229 naaa, ez a noobmeter már reálisabbnak tűnik
•Less than 1150 - bad player
•1150 to 1250 - below average player
•1250 to 1450 - average player
•1450 to 1750 - good player
•1750 to 1950 - great player
•1950 to 2000 - excellent player
•More than 2000 - "Unicum"
-
Ry0K3N #201228 Noobmeteren a performacet azt hogy számolja? -
Az ilyen agyhalott faszokat bannolni kellene még az életből is. Csodás szakasztársával együtt majdnem annyit sebeztek két 7-es heavyvel, mint az Én kis 5-ös medem. Arra bezzeg volt esze az agyhalott fasznak, hogy hátulról megküldjön, miután kilőttem azt előle akinek a hp-ját Én szedtem le. Ezután peig behúzták azt a kurva zászlót, nehogy tudjak ölni még egy 7-es tankot a Lehväslaiho medálhoz.
-
Tessellia #201226 a noobmeter.comon vannak másféle teljesítményszámítási módok is: performance rating, wn4 rating, wn6 rating -
Fefe82 #201225 El haluf! akkor kellett volna lelőni azt a barmot aki átrajzolta a régi pályát ilyen szarrá -
Remélem a sínen való átkelést "hamar" kijavítják. -
Renegade #201223 jut eszembe, még mindig kőbe vésett az effi rating?
Vagy voltak próbálkozások, holmi dinamikus effire, ami figyelembe veszi a játékosok számát és eloszlását?
Nem arra gondolok, hogy arty funoknak csináltak egy alternatívat, hogy többnek tűnjenek :-) -
stoppos #201222 Én is utálom seaportot, főleg északról indulva.
Serene Coasttal speciel nem sok bajom van, kicsit lassabb a játékmenet, mint némelyik pályán, de nekem bejön ha nem annyira pörgős a menet.
Amit még utálok, a bokor után rögtön szikla. Meg is haltam már ilyen miatt. -
Tessellia #201221 portot és úgy az összes amcsi pályát én személy szerint rühellem, valahogy nem jönnek át azok a pályák nekem -
Ry0K3N #201220 http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/01/storm-writes-on-topic-of-maps-for-third.html
Csak a harmadok legszarabb serene coast? Port még úgy ahogy elmegy de úgy néz ki azt a vasutak miatt nem szeretik :D -
Ja igen így már értem, sajna ez van, fredim van nekem is, ha a top5be rak be nincs gondom, viszont a tier9-es tankok kipukkasztanak gyorsan, mondjuk legtöbbet arti lőtt ki :( -
Ry0K3N #201218 Új nagy penes tier 7-8 as tankok tömkelege+kredites gold ammo. -
Ezt hogy érted hogy leértékelődött a páncélja? -
Fefe82 #201216 A jgdpII-őt nem ismerem,de ferdim van!
A ferdi ha a tierjében harcol kifilézel mindenkit!de lehet a T9-ből is azt is lecsettegteted simán,csak ők könnyebben átütnek mint a T8-és kissebbek!
de valami hihetetlen arty mágnes,ha kivillansz tuti téged fognak szarrá lőni,ezt veheted készpénznek is !!!
de ha valaki a top ágyuja elé kerül annak JAJJ,minimum 400 dmg,és csak fölötte!a minap egy E-100-at oldalról a torony hátulsó felét 3x hiteltem és több mint 1500 hp,kibaszott nagyot ver az az ágyú!! de az a jgpII is rajta van