418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Mentem majd ezer kört IS-3-al meg T-44-el és állítom nem robbantam tíznél többször de ha lehúzom a zoknimat biztos elég az összeszámolásához.
    Az egy dolog, hogy te tudod hol kell lőni de az átlagnak fogalma sincs és mostanában nem látok semmivel se több oroszt robbanni mint bármi mást.
    Én eddig sem használtam és ezután se fogok rajtuk, nekem inkább kell a venti+tammer+stab nyújtotta plusz.
  • Simulacrum
    Összesen két dolgot szoktam beírni a csatákban a chatabalkba. Ha van sok scout akkor, hogy ne legyenek öngyilkosok és ha Himmlesdorfot kapom egy bázisos változatban, akkor annyit, hogy irány a hegy, különben vesztünk. Nem volt még olyan csatám azon a térképen, ahol ne nyertem volna akkor, ha sikerült a hegyet megtisztítanunk. Bármivel is voltam. Annak a pályának az a kulcsa. Elismerem egy T95 nem ér oda a hegyről resetelni, de bármilyen más tank igen, egy nehéztank is. Illetve mindig van olyan, aki nem jön a hegyre és nálam még nem fordult elő, hogy ne tudtak volna resetelni, ha nagyon nagy lett volna gond. Szóval ezzel nagyon nem értek egyet.

IS-3 robbanás. Több, mint 300 csatám van vele, talán ha kétszer lőttek ki egy lövésből. Én úgy gondolom, hogy olyan játékos kezében, aki tudja, hol kap ammorack sérülést a tank annak nem fog gyakran előjönni és én tuti nem vennék rá emiatt különleges cuccot. Venti, töltésgyorsító és vertikális stabilizátor és ennyi.
  • Renegade
    át=ám :-)
  • Renegade
    vicceltem át, bármi ami unicum az jó :)
  • pointer4
    Jóóóó van már :P
    Benne van az összes arty meg TD kihúzása, nem mehetek állandóan gyors medekkel, amikkel könnyű csatát eldönteni :P
  • Renegade
    kevés ;)
  • pointer4
    Csitt te kempelős élősködő :P
  • marchizor
    attól még nub vagy :D
  • pointer4
    Melyikőtök mond rosszat? :D

WN6 Rating: 1,820 (Unicum)
  • Oddball29
    És jobban is teszi, ha használ valami védelmet, hacsak nem akarja 200 hp-n hagyni az ammoracket, és elfüstölni egy t8-as med egy szerencsés találatától.

Orosz tankot már rengeteget láttam egylövésezni, viszont nekem safe storage-el 0 azaz nulla ilyen halálom volt.
  • pointer4
    Dehogynem voltál XD
  • Ok5
    sziasztok volt egy wotos álmom amiben bejött eg új prémium tank:) tiger P test löwe toronnyal:DD és asszem egy revolvertár volt rajta de nem a klassziukus hanem asszem a hosszú88asból egy 4es szal de 4 cső volt rajta mint egy hatalmas minigun:) valami nagyon kis különcnek és bizarrnak tűnt de emlékszem azonnali reakcióm volt hogy ez nekem kell :D ilyen álmokat!
  • stoppos
    Van az a cucc, amivel túl lehet hajtani a motort. Ott azt írja, hogy a motor hp-jának a felétől lesz a motor sérült. Gondolom ez áll az ammorackre is.
  • virkir
    Nem.
    Te magyarázod bele amit igaznak vélsz.
    Ugyanis az ammorack sárgulása már egy 10 hp-s sebzéstől is bekövetkezik lehet annak akár 1k hp a modulpontja.
    Lényegtelen mennyivel növeled a sebződés lehetősége nem fog változni.
    De tudod mit használd nyugodtan ahogy és ahol neked tetszik.
  • MrGringo
    Hát ennek kajak örülök meg minden de ennek örömére írja már le valaki mit kell csinálni mert nem akarom elcseszni ha nem muszáj
  • Jacktor
    Oké, rájöttem, csak olvasni kéne... :)
  • Jacktor
    Hát ez így érdekes, akkor miért ír nekem Good-ot az 1190-re?
    Efficiency Rating: 1,205 (Good)
    WN6 Rating: 1,190 (Good)
  • stoppos
    Sem... Najó, este megcsinálom, már látom mit kell benne. Aztán jelentkezem.
  • MrGringo
    na fölraktam és is:-) mentem egy próba karikát de még mindig csak az effiket mutatja. Valaki lécci szájbarágósan ossza már meg velem mit kell tenni hogy jó legyen??? THX!!!
  • stoppos
    Ráadásul el is kúrtam.

Itt a jó
  • stoppos
    Beleraktam, hogy szinezzen wn szerint. Gondolom mind fehér lesz.
  • stoppos
    Config.

Ez így kicsit vicces lesz...
    Nemjó. mostpróbáld. elcsúszott. nemszinez. büdösfranc.... :)
  • stoppos
    Na megnyitottam a config filét, ami benne van és ugyan a wn6 mint lehetőség benne van, de még mindig az effel számol. Át kell írni a loading screenes részben az {{eff}}-et {{vn}}-re.

Színezést wn6-ra nem is látok benne egyelőre...
  • Maala
    Dobd át, szívesen kipróbálom, de gépelni lusta vagyok. :D
  • TiborTamas
    Én is csak este fogom kipróbálni, köszi! :)
  • Maala
    Igen.
  • stoppos
    Igen.

Szpec, nem tudom kipróbálni, csak este otthon. Az új configot testreszabtam, a tankok felé a wn értéket írom, nem az effet, de kipróbálni egyelőre nem tudom.
  • marchizor
    nem műxik :-(
  • Szpecnyaz
    Neked műxik? Ha igen akkor hogy csináltad meg? Mert én hiába tettem be az új cuccokat, továbbra se megy.
  • TiborTamas
    Ebben az 1.2.0-ban xvm-proxy.exe helyett xvm-stat.exe van. Akkor mostmár a stat-ossal kell indítani és a proxy-s nem kell?
  • MrGringo
    jaaaaaaaaa oké, keresem
  • MrGringo
    Hali! :-) Majd ha lemész 60%- meg 2000effi alá akkor pánikolj! Neked azért van bőven miből veszíteni legalább
  • stoppos
    Az xvm-statból van 1.2.0
  • MrGringo
    Ujabb?? Nem a 3.3.2test2-es a legújabb?
  • stoppos
    Az xvm statból van ott egy újabb, én azt bemásoltam.
  • MrGringo
    Na szóval...xvm letölt 3.3.2test 2 kicsomagol...bemásol szokásos helyre és ennyi? Ilyen xvmsatot 1.1.0 meg dokan0.6.0.-át ujra kell pakolni!? Vagy most mi a nyerő eljárás?
  • fityusz
    Nekem is kerek 49-49% a vereség/győzelmi százalékom és ez egy teljesen átlagos érték, 11k csatát mentem, én elégedett vagyok ezzel a teljesítménnyel.
  • Szpecnyaz
    Éppen azért számít nagyon jónak a 60%-os winrate, nem pedig a 80%-os.
  • Renegade
    49% lesz average joe-e
    49%-nál kevesebb a kezdőknek és az emoknak
    49% fölött meg az ügyeseknek, meg az ügyeskedőknek (csak kicsivel megyek, csak OP tankkal megyek, stb)
  • Ry0K3N
    Ami nagyrészt assault volt
    Nem tudom miért idegenkednek sokan a többi játékmódtól. Ugyanannyia retardált és csak 10 percig tart :D