418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A kép a P-re utalt, de a H-lett. -
keagle21 #201694 Tegnap még nem úgy volt, hogy a TigerP-nek jár 70% plusz profit? -
Attiska #201693 Köszönöm. -
10-es TD-vel 4k sebzés az sok? Szerinted? -
Konci #201691 Nem rossz ez a td,hajlamos pattintani a lövéseket is,eltekintve attól hogy kevesebbet sebez a többi 10-es td-től (átlag 500 körül,néha 600)még tetszik is.
Viszont prém nélkül fenntarthatatlan lesz... Ez is mínuszos lenne,pedig spot is van meg sebzés is...
-
EmR3 #201690 1-2 apróság angol maradt, de szerintem használható
Wot_text_8.3_hun.rar -
Attiska #201689 Nincs teljesen lefordított magyar lc_messages a 8.3-as bővített statisztikához? OT3P adott tegnap egyet, de ott olyan gond van, hogy az összesített bevételt és a WR-t valamiért nem mutatja. -
Tessellia #201688 gyorsan szűkül igen mivel 1.7sec az aim time -
foxbat88fx #201687 ettől a videótól megjött a kedvem a Hellcat-hez...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7YGpShMEBk8#!
tényleg ennyire jó lenne? ilyen gyorsan szűkül a gun? -
TomDantes #201686 Nem hiszem el. Ma már másodszor . Másodszor tol ki egy hülye fasz a fedezékből ki az ellenség elé. Nem mintha ő nem férne el tőlem...elfér...csak kitol had dögöljek meg. Mi ez valami új divat?Agyvérzés. Lőnék, erre szétugrik a cékereszet, mi franc? Hát folyamatosan lökdös és tol. -
OP francia
-
nyomiarty #201684 http://kepkezelo.com/images/wry0iw3wpz2jdayfet.jpg
ilyet még nem láttam,egy arty a top tank egyik oldalon. :D -
stoppos #201683 Jogos, de az ilyen helyzetekben általában már halottak, vagy annak számítanak. De legyen úgy, hogy betölthet 3 darabot. :)
Az egyik legkeményebb meccsem úgy végződött, hogy az utolsó ellenfelet 2 mp-vel a vége előtt ellőttem HE-val 5 HP-ról, assault módban támadáskor. -
TomDantes #201682 Azért néha lehet a fasz jó végére is kerülni. Előbb láttam egy ellenséges KV-5-öst, aki hátra felé fordított toronnyal lesett, miután háromszor seggbe lőttem, elkezdett kicsit mozogni. Végén közelharcban egyszer nem célzott az én Artu-tornyomra. -
Gunslinger #201681 Az sem jó, a másik véglet meg mikor null hp-s tankot akár ötödszörre is meglövi AP-val és naná, hogy lepattan, mert nem tudja hol kell lőni.
A T34 Kolobanovomat is úgy lőttem, hogy az utolsó 3 tankra már csak 10 hp-m volt, ellenfél meg volt egy KV-4, egy KV-5 és egy VK3001P, egyiknek sem jutott eszébe HE-t tölteni, én meg kényelmesen elhelyeztem magam hull downban egy roncs mögött, ezek meg jöttek rám egyesével, a VK meg a KV-4 egy-egy lövés voltak, de a KV-5 majdnem 1000 hp-n volt és így is lenyomtam, egyszer nem töltött HE-t, folyamatosan AP-val lőtte a tornyom, vagy 6-szor meglőtt, gyanítom HE-t sem vitt magával, de annyi esze sem volt, hogy megkerüljön, 10 hp-val lenyomtam, valami 600 körüli volt az effije. Ha valami HE spam noob lett volna, akkor az első lövésre kinyírt volna, szal még mindig jobb, ha valami retadtált HE-zik E-100-ban, minthogy AP-val lője ott a tankokat, ahol a legvastagabbak. -
TomDantes #201680 Most már be is kékültem. Az hülye kitolt a homokdűne megül , én meg kilőttem őt. Idióta. Úgy felhúzott. IOgen, a teamkill köcsög dolog. De az nem köcsög dolog hogy a másikat direkt kitolni hadd dögöljön meg? -
virkir #201679 Na látod fejlődőképes az átlag játékosállomány :D
-
Tessellia #201678 Aztán az még a legjobb mikor kigördülnek a fedezékből, természetesen úgy, hogy végig az oldalukat mutatják, és mikor bekapnak 3-4sebzést, akkor észbekapnak majd leláncolja őket valaki és ott hullanak el mert még javítókészletük sincs:D. Majd jön a noob team megjegyzés, és a fuck you az ellenség felé. -
TomDantes #201677 Az előbb meg egy KV3 kitol a fedezékből az ellenséges tűz elé...ez most komoly? Kibaszott agyhalott idióta. -
TomDantes #201676 Azóta láttam egy IS-t amelyik oldalra fordított toronnyal támadta az ellenséget. Bár örülhetek hogy nem seggel támadta őket. -
Hassel74 #201675 Miért, nem azzal kell?
-
stoppos #201674 Be kellene vezetni egy olyat, hogy az alaplőszertől eltérőt csak IQ teszt kitöltése után lehet. Akkor nem lenne HE lőszert lövöldöző E100 a csapatban. :) -
Kronos79 #201673 Nem is értem miért csodálkozol rajta. :) A KV-1S tulajok "zseni" része mindkét 122-est csak és kizárólag csak HE-vel használja. -
NPite #201672 sok vörös kv1s szaladgál mert azt még ők is tudják, hogy azt kell venni mert op -
TomDantes #201671 Rá még egy csata. Ismét egy KV-IS, ez meg egy szimpla KV-1-el nem bírt el, ezért neki ment és megpróbálta el tolni...gondolom rammolni akart csak hát az se jött neki össze. Nem értem KV-1S-eket osztogattak az oviban? -
EmR3 #201670 Sajnos az első nem lett ilyen jó, de nem számít mert szeretem és kész.... 
Victory! Map: ! El Halluf 2013. január 26. 11:04:04
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 1 771 + Credits: 72 717 -
TomDantes #201669 Az előbb láttam egy KV-1S-t ami nem bírt el egy Panzer III/IV-el. A Panzer kilőtte...te jó ég. Csoda-e ha vesztettünk? -
stoppos #201668 Valami lassú tankkal menj, különben be fogsz hányni a száguldástól. :) -
foxbat88fx #201667 attól még elmentem volna... csak nem lepődtem volna most meg....
(húú de kurva szarul vagyok xDDD rohadt szilvapálinka!!!!)
élvezet lesz így wotozni :D:D -
stoppos #201666 Ahh, így már értem. Azt hittem ezek mind különbözőek. Reggel van még. :) -
kHares #201665 Rage on:
Rohadna le a keze minden 1000 effes e75-nek meg 770 effes lorraine-nek. 14 ezer csata alatt nem tanulják meg hogyan kell térképet olvasni, mégis miként kéne kezelni az adott tankot. Vagy bottal nyomták az első 10+k csatát?
Rage off. -
Tessellia #201664 hát ha nem mentél volna el tegnap vedelni, akkor este láthattad volna, hogy kijavították Tiger (H)-ra:D -
stoppos #201663 Nem. Pár embernek kiszámolja a wn-t, de a legtöbbnek nem. Vagy valamit benéztem, vagy bugos. -
Tessellia #201662 Na ha még nem volt akkor még egy statnézős oldal: wotlabs Itt már van grafikonos megjelenítés is a teljesítméníről, de gondolom, hogy ez a grafikonos nézet elérhető legyen vagy regelni kell vagy ha egyszer valaki megnézi benne a statját akkor onnantól fogva bekerül az adatbázisba és majd onnan később betöltődik neki ha legközelebb nézi, nem nagyon értek ehhez:). -
foxbat88fx #201661 ezt nem hiszem el b***eg....
nem elég hogy olyan másnapos vagyok mint állat... gondoltam józanodás képpen kihúzom a Tiger P-t és megveszem mivel féláron van most az akció miatt.....
erre most nézem hogy átírták! és a sima Tiger van féláron -.-"
(na ez a nap nem kezdődik valami jól
)
-
Hassel74 #201660 fenne=benne -
Malarki #201659 Az XVM megy már valakinek az új számítás alapján? Ha igen, valaki elmondaná hogy mit kel vele csinálni? Nem vagyok egy nagy config-huszár. -
Hassel74 #201658 Szerintem töröld ezt a játékot addig, még nem lesz fenne dózer...
-
TiborTamas #201657 A 9-es TD nem az, viszont a 8-as arty annál inkább :D -
Hát gondolom csak volt, még WN1 is, gondolom a 6os a legújabb.
Itt a fóruma, itt finomítgatja a srác, főként, hogy az ilyen olyan szélsőséges emberek statja is normális legyen. Gondolok itt Marder meg egyébb OP cuccok pedo hőseire.
Meg valami olyasmit is ír, hogy 2000 csata alatt nem érdemes vele számolni, vagy nem is fog. Mert abból még nem lehet jól következtetni semmire.