418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    mostl áttam 1 replay-ban, szimplán 1 t50-2 nekimegy 1 fának és bumm, ennyi :D a fa kidőlt, de a tank is felrobbant :D
  • SzocsA
    azt hogyan?
  • Marci19941205
    És mégvalami,ha aranyat nem veszek akkor esélyem sincs,hogy fejlődjek?
  • Marci19941205
    Sziasztok
    Szerintetek közepes tankból milyet vegyek,plusz a felszerelések,fejlesztések,hogyan lehet a legénységet fejleszteni?
    Mert van egy T2 Medium tankom,de az még elég gyenge.
  • bornofakone
    mióta van olyan bug, h 1 fa meg tud ölni 1 tankot? :D
  • SzocsA
    köszönöm!
    elég érdekes 32% és lehozzuk úgy hogy 4 tankot veszítünk! bár eddig 5/4 szer jót mondott!

amúgy ezen a End of Year Contest Winners versenyen miért nem teszik elérhetővé az elsők csata videóit??? én arra kíváncsi lennék!
    feltölthetnék valahova!
    azért érdekelne hogyan tudott összehozni 4000 xpt! :D
  • jocyd
    hát pedig tudhatnád hogy a hétvégi wellness(event) mellékhatásai az e-peniz zsugoritása:-)
  • zsupeti
    xvm gyorstalpaló
  • Master91
    Google fordítóba másold be az oldal linkjét, és ha mázlid van lefordítja.
    Angol nyelvűre le kéne hogy zavarja.
  • magyi76
    es en?
  • zsupeti
    xvm editor
  • zsupeti
    xvm editor progival megnyitod az xvm.config fájlt/res mods-8.3-gui-flash/mappában találod.
    Miután megnyitottad az editorral,loading fülre kattintasz és kipipálod az első kettő üres négyzetet.Magyarán akkor fogod aktiválni.
    Enjoy
  • Tessellia
    OH NOOOO!!!
  • magyi76
    sziasztok sajna nem beszelek oroszul... mit irnak itt, a bekeretezet reszben?

• SzocsA
    XVM 3.3.1 et használok ott hol kell beállítani, hogy kiírja hogy hány % esély van a csata megnyerésére?
  • foxbat88fx
    ma olyan szar csatáim voltak hogy csökkent az effim -0.21-et :(
    már csak 1664.24 :(
    (nem vicc )
  • jocyd
    jaj az e-peniszem:-)
  • EmR3
    jaj nekem

marhák
  • Tessellia
    jaj az effem
  • Tessellia
    nem úgy volt, hogy elgondolkozol rajta, hogy átvegyed-e a topik házigazda posztot? akkor rendet vághatnál;)
  • foxbat88fx
    jaj a söröm
  • lammaer
    Jaj a TDk...
  • R3nton
    :P :D
  • R3nton
    jaj az artyk
  • virkir
  • ozzz
    Meg ahogy látom 8as szint a legkeményebb. Mert 9es és 10es szinten lehet hogy minden drágább, de ott nem botlasz bele 2 szintel erősebb tankokba amik ellen esélyed nincs 1-1 ben. A játék amúgy elve 60% szerencse, hogy milyen csapatot kapsz magad mellé és 40% skill kb. Mert lehetsz akármekkora tank rambó ha a csapattársaid kakiban hagynak vagy szétlövetik magukat, te meg ott maradsz egyedül 10 ellen. :D
  • ozzz
    Most pont az teszem. :) Van Tier 5ös crusaderem és most 3 napig 70%+osan lehet vele farmolni. Szóval nyomom vele folyamatosan. :)
  • zsan666
    Köszi a válaszokat!
    Még gyűjteni kell xp-t az ágyúra sajnos és a nagyobb motor ami még hiányzik. A legénység majd a kv-1-ből fog átülni terveim szerint, addig ott "combosodnak". Nem rég óta tolom a játékot, pláne a kv-1-el, így még csak az első skilljük jár 90%-on (Ráadásul a pénzt is azzal gyűjtöm). Nah, majd idővel...
  • ozzz
    Dehogy nehezebb nehéz tankkal...ott kezdődik hogy erősebb az ágyúja ezért nagyobbakat lő így több creditet keresel vele és erősebb a páncélja ezért nehezebben sérül több érmet kaphatsz vele és kevésbé valószínű hogy szétlövik ezért a jav költség is kevesebb... Nekem nehéz tankkal mindig másfélszer, kétszer több jött be mindig emiatt creditben és tp ben is.
    Bánom nem azt vettem meg tier8ban először. :)
    Ebben is keresek összeségében de nem sokat mert kb ha 5ből 3szor meghalok akkor mondjuk a 2 győzelmemmel még mindig pluszban vagyok csak nagyon kevéssel. Tehát vagy 1-2 hónap mire keresnék így annyit ezzel hogy 9es szintre menjek.
    Azért a közepeset választottam amúgy, mert 9es de főleg 10es szinten jobbak a közepes tankok már mint a nehéz tankok.
    Szóval most vagy türelmesen kivárom míg meglesz a pénz és más tankokkal is megyek addig amivel gyorsan megy. Vagy bonuszozok 1 hétig és megveszem tier8 nehéz tankot is utána.
  • Szpecnyaz
    Ilyen 50-es átlag sebzéssel biztos zabálja a kreditet :D. Az ilyenek tuti loltrakival farmolnak :D.
  • ximix #201825
    Ha érzed a késztetést mehetsz feljebb, prém hiányában a tier 5-ös tankokkal szoktak pénzt farmolni.
    Ajánlom a FAQ a fejécben.
  • Pales27
    jpz4 kredit zabáló :D melyik lehet neki a farm tank?
  • foxbat88fx
    nem low mert a lowak már tier7-et sem bírják kihozni plusszosra... sőt.. hallottam már olyat is hogy jpz4 credit zabáló :D
  • Szpecnyaz
    Szerintem nem menj feljebb ha már T8ban se tudod pluszba kihozni.
  • Pales27
    jelezte, hogy low vagy ő pedig pro -.-
  • Pales27
    Tier 8ban médium tankkal jössz ki jobban. Drága a lőszer? A T8 heavykbe 1000 felett van...
  • foxbat88fx
    ha tier8 meddel minuszos vagy akkor hvy-vel is az leszel, mivel a mediumba jóval olcsóbb a skuló.... hvybe drágább :D
    megy bónusz nélkül is.... én tier8al simán tudok farmolni... ez inkább játékos képesség függő!
  • ozzz
    Tier 8-ban közepes tankkal van értelme játszani? Mármint javítási költsége nagyon drága meg a lőszer is bele, általában mindig mínuszba megyek vele csak viszi a creditet. Nehéz tankal még nem próbáltam ezt a szintet, azzal lehet keresni is vagy innen már csak bonusszal megy?
  • Szpecnyaz
    A legfontosabb hogy a 122mm-es D-2-5T ágyú legyen rajta. Azonkívül kell rammer+venti+enchanced gun laying drive. A legénységre pedig sixth sense, javítás, snap shot, BiA skill. Még ha a skilleket nem is tudod kihúzni mert sok idő, de a gun és a felszerelések nagyon fontosak.
  • Pales27
    Legnagyobb ágyú, ez nem értem miért kérdés. Rammer, venti célzásgyorsító.