418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rahotep #201895 Akkor nyugodj meg és ezt nézd meg- #201888...ez igazán gáz,de a 7 killnek is elégnek kéne lenni... -
TomDantes #201894 Imádom amikor 7 kill kevés a győzelemhez. -
TiborTamas #201893 Egy kicsit el vagy tájolva, de sebaj. :)
1. A medálokért járó + xp nem számított bele a versenybe. (Egyébként 5742 xp-t kapott, de abból le lett vonva az 1500 a top gunért, így lett tisztán 4242 xp-s a köre.)
2. A medálokért ugyanannyi xp járt prémium nélkül is mint prémiummal. -
rahotep #201892 Eddig még nem tapasztaltam azt,hogy T10 haevyk kempelnének a hegyen.Még a 400 effis IS7 és E100 is lent vitézkedett valahol,de mostanság gyakran csak játék végén kerülnek elő a hegytetőről! -
carp3tm0nster #201891 lol:-)
-
hellokitty92 #201890 Az is számold bele, hogy valószínűleg karácsonyi event alatt volt, így plusz 1500xp-t + a prém miatt 750xp-t kapott a top gunért. Ha azt levonod, már nem is olyan nagy durranás, mert 2k alatti csata volt prémmel.
De pl itt az enyém. +2k xp-t adott az örjáratért. Vereség, prém nélkül.
Vereség Csata: Malinovka 2012. december 25. 12:31:06
Jármű: M46 Patton
Szerzett tapasztalat: 2 951
Szerzett kredit: 51 898
Csatában elért Achievement: Védő, Őrjárat -
lammaer #201889 Mostanság? Eddig nem játszottál azon a térképen? :) -
atee73 #201888
11 kill-el is lehet vesziteni 
bar igy jo volt ,vegigrohogtem az egeszet , nagyon jol hozza a lovet ez a kis ize.... -
Dezinter #201887 Valaki Churchill 7-eshez tudna valami tippet adni mert nagyon nem megy vele. -
Pityu0 #201886 azt hogyan
-
rahotep #201885 Redshiren mostanság azt tapasztalom,hogy T10 csatában (monjuk van belőlük kettő) T8-T9-es tankokkal átverekedjük magunkat az ellenfél bázisáig és nem találkozunk a tizesekkel út közbe.Amikor átérünk kiderül,hogy azért nem találkoztunk velük mert a dombon kempelnek...Természetesen az effit nem írom mert biztos kitaláljátok
-
SzocsA #201884 bocs nem láttam!
az a kis puffancs 400akat sebez!? lol
még sokat is mellé lőtt!
a többi is valamilyen kis tank lehetett nem?
8 tierű tankkal nem lehetne ennyit összehozni!
ha csak te ölsz meg mindenkit! -
lammaer #201883 Szedd le az XVMet úgy ahogy van, sztem korai az még neked :) -
rahotep #201882 Nekem az a tapasztalatom,hogy ahol sűrűbb növényzet van ott még az átlagos játékosokból is kijön a bújkáló.Beáll mindenki egy bokorba és lapít...Az nyer akinél van egy jó scout és mikor mindenki elhelyezkedett elindul felderíteni.Amíg szétszedik jó eséllyel felderíti az ellen jelentős részét és ez eldönti a csatát. -
Fefe82 #201881 Lemmingtrain ?! tegnap mentem egyet westfield-en,T9 volt a top,de abból is 1 db volt,én ferdivel kicsorogtam az utolsó házig,hogy átpörköljek ha valakit fel spotolnak,de mivel 2-2 spot volt csapatonkén,abból az llen 2 vasa elhullott az elején,lepergett vagy 8 perc 9v9 volt kb,senki egy tapottat sem mozdult,mentek a tanácsok"go spot idiot"stb,szerintetek ki indult el? SENKI,én nekem kellett elindulni azzal a tetüvel mire felértem a túloldalra elment vagy 3 perc,de azzal a tyúk ketreccel a hátamon ,mentem spotolni!!! persze lehoztuk ,mert a mieink szépen mint valami kivégzőosztag kisorakozott a városka szélére és amit én felderítettem ők lelőték,persze én is húőztam vagy 5k dmg-t meg vagy 6 tankot spotoltam,így lett is 55-60k kör ferdivel! Csak a lemingtrainről,vannak pályák ahol a növényzet miatt megakad a train 
-
carp3tm0nster #201880 bár imádom a stug-ot, de nem volt sok esély.
de azért jót szórakoztam:-)
-
rahotep #201879 Prokhorovkán egy stuggal ez tényleg vicces ötletnek tűnik... -
stoppos #201878 Ja és próbálni kell, hogy az esély kb 1:1.000.000 legyen. Az tízből kilenszer bejön. :) -
stoppos #201877 Meg kell indulni a lemmingtraint vezetve. Ha nem mennek sehova, fel kell villantani mindkét oldalt lehetőleg, akit csak lehet, az általában kizökkenti a népet a tespedésből, ha piros pöttyöket látnak. Azt vagy bejön, vagy nem. :) -
Toweliee #201876 Szedd cafatokra az ellent. -
rahotep #201875 Annak aki a Type T-34 felé tart egy jótanács: mielőtt megvennéd legyen annyi free xp,hogy fel tudd zenni a nagyobb felfüggesztést+tornyot+löveget,de így se várj tőle túl sokat.Ha jó T5-ös medet akarsz farmolásra akkor M4! -
rahotep #201874 Keresd meg azt a helyet ahonnan legtöbbet tudsz sebezni addig amíg ledarálják a többieket...és ez nem vicc! -
carp3tm0nster #201873 ittam egy sört és ráfogtam a nyuszira:-D
-
rahotep #201872 Köszönöm a válaszokat! :-)
-
TiborTamas #201871 Én kikapcsolnám a win chance-t az xvm-ben, mert "fabatkát" sem ér... :) -
carp3tm0nster #201870 Üdv.
Költői kérdés, vicces válaszokat várok.:-)
Az alábbi kép esetén mi a teendő?:-)
-
TiborTamas #201869 Itt találsz róla leírást képekkel illusztrálva és le is tudod tölteni, ha ki akarod próbálni. -
TiborTamas #201868 Már egyszer belinkeltem: itt az egyik a sok közül. -
Amarth99 #201867 Rahotep:
Ez a wotstatistic mod, vagy valami ilyesmi néven lehet megtalálni. A 21000 a profit, ott azt írja csak, illetve a sebzést, spot damaget stb. A jobb alsó sarokban pedig láthatod a csata összesítő statot. 61,5%-os win amióta belépett a kliensbe.... Az én verziómnál itt írja az összesített profitot is.
A team score fülön pedig írja az összes játékos sebzését a megmaradt hpja helyett. Legalább látszik a csata után, hogy többnyire az nem csinált semmit, akinek a legnagyobb volt közben a szája:D. -
rahotep #201866 Lehet,hogy én vagyok a hülye,de nem értem... A képen azt látom,hogy kaptál 69139kreditet és 1866Tp-t, alatta azt látom,hogy a Tp stimmel de kreditből prémmel kaptál 21509-et...Most ez hogy van? Levonta a javítási és lőszerköltséget? Nekem nem rémlik,hogy így írná ki...Azt én a részletes jelentés fül alatt szoktam látni...Ez valami plusz bővítmény? -
Konci #201865 Nekem most nőtt:)
579 csata után meglett a tank ász az m48-al...
-
rahotep #201864 Ez érdekes... Többektől olvastam már ilyet.Sokan panaszkodnak,hogy hétvégén csökken az e-penisz méretük.Nálam ez nem tapasztalható,igaz még csak 1152...Péntektől Tízzel gyarapodot(10K csata környékén ez nem olyan rossz szerintem),pedig nem nagy OP tankokkal toltam.Duplázás után elővettem a Tigrist és az M4 Shermant és many-many-many....
...Nagyon jó ez a +70%-os akció a -50%-os árú tankokkal.Remélem megtartják ezt a jó szokást.Elég jól hoznak ilyenkor a kijelölt tankok.
Pl: Tigrissel volt 70K feletti köröm is,de átlagban szerintem nem ment körönként 30K alá! A Sherman kicsit gyengébben hoz,de az is stabil 25K felett! -
Konci #201863 Basszus..Ezt a srácot nézzétek,az összes prém tank megvan neki(végignéztem)...Eddigi legdurvább akit láttam,pedig még csak 1400 körüli csatája van.
-
Ez olyan erőszakolós dolog volt....nyertünk :D
-
SzocsA #201861 Előtte ugratott! :D kemény! -
bornofakone #201860 t-50-2, meghal 1 fától :DDD -
bornofakone #201859 1 pill és feltúrom a replay-t:) amúgy 250 hp körül volt, és havas pálya (nem ugrik be a neve) -
SzocsA #201858 az az egy tankod van? -
Marci19941205 #201857 Miért van az hogy lövöm a tankot 100%osan becéloztam lövöm 1000rel,de még csak meg sem karcoltam ő meg 1 lövésből kinyír? -
SzocsA #201856 full hps volt?
melyik pálya és hol?
:D