418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    LOL :)

• Tessellia
    ott a probléma, hogy kilőtted és nem lesebezted ahogyan ő is tette veled
  • bigmano
    Én a sajàt artynktól màr jobban félek mint az ellenfélétől..
    A T-34 és a Lőve ugyan ez a karegória az örök kedvencem a T34 3-as platoon.
    Tuti bukó ha velem vannak.
  • Ohyner
    Csodálatos, fel lettem függesztve csapattárs kilövéséért. Az nem számít, hogy azután lőttem ki, hogy ő hátba lőtt 10 másodperccel a kezdés után. Azt gondolom nekem ez volt az utolsó Wot-os meccsem. Engem kezdenek el lőni, megvédem magam és én vagyok kitiltva. Az már nem is számít, hogy miután végre nem az összes idióta engem lőtt az ellenfél sorait is tudtam aprítani.
  • stoppos
    my not perform... :)

Nem azt írják, hogy szarabb, csak, hogy másképp jó. :D
  • TomDantes
    Hát az bizony lehet. Én csak abból indultam ki, hogy tier6-os csatákban annyi a retardált KV-1s hogy az hajmerszető. Némelyik a W-t nem találja meg.
    De a KV1s csak az egy tank, összeségben lehet a németekkel megy a legtöbb hülye.

Ami mondjuk érdekes, mert tankonként lebontva, tier 8-asok közül nekem Tiger II-vel volt a legtöbb eff-em, igaz, akkor még a játék kezdetén más volt a helyzet mint manapság.
  • carp3tm0nster
    Ja, mert a német tankokat kinullázták.
  • Szpecnyaz
    Itt tuti nem a Type 59-re gondoltak.
  • Szpecnyaz
    Szerintem a winratek magukért beszélnek. Meg elég szétnézni randomban is. Alig látni zöld Tiger/E75/KT/E100/Maus/Jgpz playereket.
  • TomDantes
    Biztos ez? Szerintem mára a németek helyére a KV-1s került.
  • Szpecnyaz
    Azért ne felejtsük el hogy a német tankokkal játszók nagy része a wot alját képviseli. Egyik nemzettel se játszik annyi hülye mint a németekkel.
    De nézzük a manapság másik igen népszerű tankot, a hülyék új kedvencét, a KV-1S-t. Kemény 48.9% a global winrate vele. Pedig ő most a játék egyik leginkább OP tankja. Szóval szerintem semmit se jelent a tank tudása, inkább a vele játszó playerek tudása számít.
  • stoppos
    Mert ott van a bizonyos mondat a wikin, de nem olvassák el. :)

"Premium tanks may not perform as well as other tanks of their tier, but they are much better at earning credits"
  • zatyj
    Ezek tipikus azok a játékosok akik megevszik a prém tankot és azt hiszik ők a pálya királya ... és nem értik miért döglenek halomra.
  • Farkasfog
    Az oroszok nem viccelnek. Valaki tényleg komolyan veszi a gyakorlást :)
    http://i.minus.com/isxY6j6IavKLM.gif
  • Konci
    Mármint ő
  • Konci
    Akkor vajon ő a testvére?

• zatyj
    De azt a 10 killt nem egyedül lötted le full hp-ról gondolom :)
    Én is jártam hasonló képpen, t92-vel 7500 dmg buko.
  • pointer4
    "felemelik a Tier szorzóját"
    Mit, hova? Így is minden második csata tuti tierX, mit emelnének ezen ?
  • nobodyattis
    én tegnap 10 killt értem el és kikaptunk pz2 vel voltam ami azt jelenti hogy 14 en nem tudtak megölni 5 tankot siralmas
  • zsupeti
    Tegnap voltam olyan csatában JeTivel,hogy4 db! 420as minimum sebzést bírtam lőttem.De ennek ellenére lehoztuk a meccset.Azóta se érti a random generátor,h hogyan sikerült.
  • nobodyattis
    Az is 8 az legalább 3 szor pattant a toronyról az e75 egyszer belőtt egyszer pattant meg 2 őt kaptam egy kv4 től 17 találatot kaptam be de a ferdi kapta az acélfalat szerintem hamarabb kapta be a 10 et mert neki kevesebb volt meg xp t is kevesebbet kapott
  • Renegade
    nahát pont ezt akartam írni, csak kicsit máshogy:

remélem azok is megnézik akik az eleje óta csipogják, hogy a Német vasak mennyire OP-ok és még buffolják is őket megállás nélkül
  • stoppos
    Write only mode?
  • Imrusssss
    Hoppá kaptam World of warplane-hez béta kulcsot :D
  • zsupeti
    Hányszor pattantak és lőttek rád 0sebzést miután 65hp-d lett? :)
  • Master91
    Remélem azok is meg nézik akik OP-zzák a ruszkikat :D
  • nobodyattis
    sokan elfelejtik, hogy a löwe nem áttörő tank (annak kéne lennie de nem az) hanem olyan mint egy td cempelni kell vele és ki kell használni a kiválóan pontos ágyúját. még egy kicsit nagyobb sebzés ráférne arra az ágyúra. Remélem vagyis nem remélem de úgyis felemelik a Tier szorzóját akkor kap egy kis sebzés buffot mert T9/ 10 ez kevés
  • Fefe82
    Halli,volna egy kérdésem,akciós még a fogyi eszköz,hogy tudok sokat venni belöle?csak egyesével lehet ?meg hogyan kell segitsetek,me nem találom!köszi
  • nobodyattis
    persze hogy nem minden köröm ilyen is8 e75 volt szemben mind kettőt én lőttem ki a többi 8 as 7 es nálunk 2 9 es med volt csak bohóckodtak a hegyen 65 hp val fejeztem be :)
  • zsupeti
    Grat szép eredmény.
    De gondolom nem minden köröd ilyen,illetve ezt nem tierIX-X csatában szerezted.
  • Tono34
    Ha jól olvastam jelezte a támadni kívánt célt és utána ment rá a med:

"Minap gwpantherrel jeleztem, hogy támadok egy célpontot, persze ettől függetlenül valamelyik medünk jónak látta ha rámegy a célpontra, "
  • Renegade
    melyik a nehezebb?

nézni a térképen a környező pöttyöket közben figyelni a chatet, közben piruetezni és lőni

megnyomni az f2-t és a bal egér gombot
  • pointer4
    Nem, az arty figyeljen oda. Amikor az arcában van a másiknak egy csapattárs, akkor nem lövünk oda.
    Azon kívül hogy undorító a kockázatot vállaló tankot megsebezni, még pofátlanság is.
  • nobodyattis
    akik szerint szar a löwe az tanuljon meg vele játszani
    Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2013. január 28. 12:11:57
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 6 699 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 141 088
    Csatában elért Achievement: Spártai
  • PaganMaga
    Ah, oké, értem. Milyen jó lenne, ha egy 400as sebzés az ellenen is 18k-t érne :)

A med meg figyeljen oda ;)
  • Amarth99
    Egyszerű:
    A te sebzésedért fizetsz x-et, ő is fizet y-t, de a kárpótlás ennek kb a tizede szokott lenni, ha téged lőnek. A többi a wg virtuális kaszába folyik be. Egyéb kérdés:)?
  • stoppos
    Akit sebeztek az kap egy kis kompenzációt, aki meg sebez fizet egy jó adag büntetést, de azt nem kapja meg fullra akit sebeztek.

És nem lőjjük seggbe a medet...
  • pointer4
    A levont összegnek csak töredékét kapod meg. Tőle is levontak egy ~huszast.
  • PaganMaga
    Van itt valami, amit nagyon szeretnék megérteni, ti meg oly' okosak vagytok. Minap gwpantherrel jeleztem, hogy támadok egy célpontot, persze ettől függetlenül valamelyik medünk jónak látta ha rámegy a célpontra, melynek eredményeként seggbepenetráltam, kapott egy 400as sebzést, ami után 18000 kárpótlást fizettem. Ma Himmelsdorfon megyek a hegyen, artistánk megpróbál szép, lapos ívben átlőni a szembenlévő E-50re, amiből aztán az lett, hogy én kaptam be egy 832es sebzést IS-8am popsijába, meccs végén meg kaptam 6200 kredit jóváírást. Mi okozhatja ezt a (400=18000, 832=6200) különbséget?
  • pointer4
    Löwe-vel ment 3 bukott kört, hagyta is a francba, "az tuti szar tank" XD