418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #202175 Siemka! (csak úgy kicsúszott:) -
Adjunktus #202174 Jah és még valami.
Ha beletanulsz a játékba,akkor előtted fényes jövő áll!
Tier 8-ig eljutni úgy,hogy azt sem tudod milyen gránáttal lövöldözöl,mindenképpen elismerésre méltó!:) -
Adjunktus #202173 Nem.Töltény a kézi lőfegyverekben van.Nagyobb kaliberű lövegekbe gránát való.:)
Az AP-Armored Piercing magyarul páncéltörő gránát.Ez papíron,számszerűleg kisebbet sebez,viszont jóval nagyobb a páncél átütő képessége.a játékban penetration-ak hívják.ha átüti a páncélt,akkor sebez.
A HE-High Explosive magyarul RRO azaz repesz romboló gránát.Ez nagyobbat sebez papíron,viszont jóval kisebb a páncél átütő képessége.
Ez a becsapódáskor felrobban.Ámde ha nem sikerül átütnie a páncélt akkor a robbanás jóval kisebb kárt tud csak okozni.
Ezért van az,hogy ha HE-vel lősz,akkor csak kicsiket sebzel.
Remélem elég érthetőre sikerült.:) -
lammaer #202172 Egy ilyen kérdés megválaszolása után mindíg javasold a FAQ elolvasását (írd körül hogy a fejlécen lévő bazi nagy zöld szövegre kattintva érhető el), ugyanis igen alapfokú ismeretek hiányára vall... -
Mentol #202171 OK! Köszi! -
Kronos79 #202170 A lövedékek vásárlásakor ott van a megnevezés alatt az átütés és a sebzés. A nagyobb átütésűt használd, ne a nagyobb sebzésűt! -
Mentol #202169 Miért? Nem töltény?
Az AP, az magyarul R.RO?
Ezexerint az a töltény nagyobbat sebez? Nade, mennyi az elvárt sebzés? Csak azért kérdem, mert az előző osztályú IS (asszem hetes), is nagyobbakat sebzett. -
Adjunktus #202168 lol töltény!?:)
használd az AP gránátot legtöbbször.Abból jóval többet is vigyél magaddal.
az 1 gombal AP-t fog betölteni.utána már ne piszkáld.:) -
Mentol #202167 Mindkét töltényt használom, ami nem kerül pénzbe. -
Adjunktus #202166 nem HE gránátot használsz véletlenül?
-
Toweliee #202165 Az erre hivatkozó linket másnak is kidobta bejelentkezéskor a játék? Történt valami változás amiről nem értesültem? -
Mentol #202164 Azt szeretném megkérdezni, hogy az miért van, hogy az IS3-al nem bírok többet sebezni 90-100-nál? De inkább 50 körüli a sebzés.
122mm D-25T agyú van rajta (a legnagyobb ágyú még legalább 2 hónap játékra van tőlem), és próbáltam mindkét fajta lőszert.
Nagy néha sebez elég komolyat (kb. 200-400), de ez teljesen véletlenszerű, és ritka. -
dolorex #202163 Köszönöm, akkor folytatom a Tiger2 és nem kezdek bele a Maus ágba. -
zatyj #202162 *alkotni -
zatyj #202161 Akkor egyértelmüen E-100, elég kemény, egyedül is nagyot tudsz elkotni. -
dolorex #202160 CW nem tudom mit jelent.Klán nem igazán érdekel egyenlőre, mert a munkám csak ritkán enged gépközelbe. -
zatyj #202159 Kitartó! -
halipapa #202158 Hali! Van egy accountom amitől meg szeretnék szabadulni...
8-as tiger-2 és 8-as ferdinand a top tankok rajta + churchill premium + vk2801 tankok mindegyik fullos és 100%-os legénységgel....amcsi vonal tier 6-ig "minden" kifejlesztve. Ha valakit érdekel az ide írjon: [email protected] -
Renegade #202157 igy tippre fél fordulatot kellett volna mozdítani az egér görgőjén -
Hassel74 #202156 Na bazz, ezt nem figyeltem! 
-
Hassel74 #202155 Oroszország, én így szeretlek! :DDD -
Renegade #202154 menj el E75-ig és örömködj azzal, tier10 Német hvyket csak akkor fejleszd ki, ha szereted ha korbácsolnak -
zatyj #202153 Nekem nincs mausom csak e-100 viszont ha szereted a massziv kemény tankot és tudsz vele játszani ügyesen tudod helyezni akkor maus kell neked, de kell tudnod mindenki téged fog lőni, nem sebez relatív sokat de meg tud bántani, E-100 nagy ágyúval és arany lőszerrel egy állat tud lenni a maga 980 sebzéseivel, de tud 500-t is :) én ha most kellene kezdjem biztos e100 fele mennék. -
NPite #202152 sokan megveszik a lowet meg a többi prémet úgy, hogy az az első tankjuk nem ismerik a játékot, a pályákat semmit azért van a lowenek iszonyat szar (egyik legszarabb) win aránya a szerver statisztikában... -
Az E75 mindenképpen ajánlott, nekem az egyik kedvencem. Kérdés, hogy te mihez akarsz kezdeni velük? CW v vmi klános? -
dolorex #202150 Sziasztok!
Döntés képtelen vagyok német hvy ágon.Az egyik ág Tiger 2ig van kifejlesztve a másik csak Pz4-ig.Érdemes lenne bele kezdeni a Maus ágba, vagy hagyjam a francba és folytassam az E-100 ágat ,mert jobbak a tankok!?Aki végig tolta mind2 két ágat, kérem segítsen a döntésben, köszönöm:) -
zatyj #202149 1100 felet ? :) az már majdnem pro abban a kategóriában, de mutatok én egy gyöngyszemet, azóta is a barátlistámon van és nyomon követem a fejlődését!
Életemben ennyit nem sírtam a röhögéstől!
http://worldoftanks.com/community/accounts/1003122928-eglgun25/ -
Jaj, kiégett a szemem. xD
Amúgy igazad van. Múltkor megjegyeztem magamban, hogy nem láttam még IS-6 tankkal olyan játékost, ahol 1100 felett volt az eff. Ennyire...? -
zatyj #202147 Sajnos két falyta prémium tankos létezik, aki most vette és gőze sincs mit merre kell csinálni és ha top tier akkor elég veszett ügy, illetve másik aki azért farmol hogy meglegyen X tier tizese és kisújból vágja az egészet. Nagyon sok értelmiségi van ha elkezdődik a játék és neki koccolsz még ki is lő hogy lesuróltad a festést. -
besti #202146 Sikerült olyan tehetséges TOG játékossal is összefutni, aki Westfielden befűzte a hídpillérek közé a járgányát. Meddel mögé, lánc lelő (nem nehéz szerencsétlennek), majd 1400 free damage. Olyan hosszú, hogy hiába fordította a tornyát. Már én is sajnáltam, közben meg jöttek az anal intruder, stb. megjegyzések csapatból :)
Mit röhöghetnek a WG-sek magukban, hogy azt a vackot rá bírják sózni emberekre. -
Ehhez mondjuk óriási értelem kell, hogy elinduljanak is valamerre azzal a monstrummal... :)
Én Churchivel sem indulok el bizonyos pályákon az ellenséges bázis felé, ahol több az emelkedő, mint általában. Mert képes két szék között a földre esni.
-
hellokitty92 #202144 Farkasfog linkjében látszik, hogy piros volt az autósnak.
A fent nevezett "lánctalpas földmunkagép", Vecsés irányából, teljesen szabályosan, az útviszonyokat figyelembe véve, megfelelő körültekintéssel közlekedett. xD
Biztos késésben volt a melóból, vagy szült az asszony..:D -
Ohyner #202143 Találtak már el véletlenül, de ha a meccs 10-15 másodpercében közvetlen közelről kapsz egy találatot az nem véletlen, harc közbeni találat. De azt felfogtam, ez a rendszer. Csak már unom, hogy amennyiben a t9-t10 tankjaimmal akarok játszani, akkor előtte farmoljak kreditet a prém tankokkal. Ha meg lazítani akarok kis tierben, akkor meg kilő a csapattárs. Mindent lehet ezzel a játékkal, csak azzal játszani nem, amivel szeretne az ember. -
besti #202142 Nekem sikerült 3-as TOGszakaszt egyszer kifogni. Elindultak 3-an az ellenfél bázisa felé (Live Oakson a med útvonalon), de mivel baj volt a bázison 1 visszafordult. A 2 soha nem érte el az ellenfél bázisát, az az 1 pedig nem ért vissza védeni.
Azért ha TOG a top tank már lehet félni, úgy általában. -
Schundi #202141 Szerinted a gép honnan különbözteti meg a direkt találatot a véletlen csapattárs sebzéstől?
Nekem is volt egy - két alkalommal olyan, hogy a bokorban ülve a TD sniper módban bűvölöm a célkeresztet, és abban a pillanatban, ahogy megnyomom a tűzgombot, keresztülsuhan elöttem egy light tank. Az meg nem szokta szeretni a magastierű TD skulót az oldalába. -
stoppos #202140 Azt nézi, mennyit sebez a csapattársakon. Ha sokat, kirakják őt is. Most ha azt nézed, hogy ez hány meccsenként fordul elő, (hacsak a nicked lengyelül nem szidja az anyjukat) elég ritkán csesz el neked meccset. -
Ohyner #202139 Lol, fasza. Lényegében az a szabály, hogy ha van egy hülye a csapatban, akkor várd meg még kilő. Na akkor tényleg nem kell többet játszom, mert nincs különbség abban, hogy lesebez 30% vagy kilő, az a tetű mégis játszik. -
Oddball29 #202138 Segítség, a noob megtalálta a W-t!!! -
1 killre kitiltanak? Csak nekem hihetetlen ez? -
stoppos #202136 Mivel automatikus nem nézik, ki lőtt először, vagy hogy kinek van igaza. Ha nem kék, nem lehet lőni, ennyi a szabály. Írták is, hogy ha valaki elkezd téged lőni, ne lövöldözz vissza rá, mert ez lehet a vége.