418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    M60A1?

• popey8
    Ez kb mindent elmond, amitől jó. Nagyon kell rejteni, mert a páncélja semmit nem fog meg és mivel nagyon mozgékony, ezért egy kis helyzetfelismeréssel nagyon könnyű hátba támadni bárkit. Gold ammoval, pedig a T8-ak frontját is át lehet lőni, ha a random is úgy akarja.
  • Pongyi
    Hack???!!! Barátom te rossz fórumon próbálsz informálódni. Ha csalni akarsz akkor menj a rákba pls. Ide tisztességes játékosok járnak, beszélgetni, tapasztalatokat megosztani, tanácsot adni, vagy csak simán kisírni a bánatukat ha egy láthatatlan type kilőtte őket a bokorból.
  • Murlo91
    replayt meg ha engedélyezed beállításokban, akkor vissza tudod nézni.
  • técsé2
    Hú gyerek nagyon vicces vagy. Remélem a buzi barátaid értékelik a kisgyerekes vicceidet.
  • keagle21
    Igen lehetséges a hack, itt találsz hozzá párat:
    WOT hackgyűjtemény
  • Pongyi
    Iszonyat agilis, gyors, mozgékony, 10 mp alatt 4-500 hp-t leszedsz bármiről t6-ban. De 7-be is tökéletes flankelni. Amikor huztam a Cometet volt h két top gun-t csináltam vele zsinórban... Pedig én nem vagyok vmi jó játékos.
  • técsé2
    Sziasztok,
    Azt meg tudjátok mondani, hogy lehet a csatákat visszanézni, illetve lehetséges-e ebben a játékban a hack?
    Köszi
  • Pongyi
    Ez az vidd vissza a Merkúrba:D
  • Zollee70
    Tényleg nehéz rá mondani valamit, de jó. Iszonyt mozgékony, elég jól átüt mindent, és 3 másodpercenként levesz 120-150 életet.
    Ketten ne adj Isten hárman szakaszban együtt halálosak.
  • lexlutor
    hehe.. harmadik us med ag kell.. francia masodik agak persze meg iden nem lesz.. csodas eza wg szervezes..

- one more medium branch for the US confirmed
    - French medium and heavy 2nd line not planned for 2013
  • toma77
    Tényleg nehéz megindokolni, a mozgékonyság és tűzerő kellemes párosítása tűrhető páncéllal. Kellemes darab.
  • Hassel74
    Köszi, nagyon jót nevettünk...
  • bobitusz
    Annyira dicsérik a Cromwell-t, hogy komolyan gondolkozok a kifejlesztésén, csak azt nem tudom hogy mitől ilyen jó, ellenfélként nem nagy kihívás csak azért kérdezem?

Valaki felvilágosítana?
  • R3nton
    Most fogják megváltoztatni és tier8 heavy lesz, ha jól tudom. 3vs3 kérdéses t32 is3 amx50-100 is szóba jöhet ha engedélyezett. Valaki KV-5 mondott de sztem az fail. Medbe meg hát pantert mondják.
  • R3nton
    kb 150 csatám volt vele, egyszer se pukkant el...de még az se jellemző, hogy ammoracket kapjon. Te valami selejteset kaphattál...:D
  • popey8
    Vedd elő nyugodtan. Én múltkor a Cromival szereztem meg a Pool medálomat. Néhány kivételtől eltekintve ilyen köröket megyek vele azóta is.
  • stoppos
    Király. A cromwellt én is nagyon szeretem, csak a múltkor mentem egy olyan jó kört vele, hogy azóta nem merem elővenni. :)
  • popey8
    Tényleg levették a rontást az accomról:D

Az előző köröm se semmi, de ez azért már túlzás. A Cromival én sebeztem a legtöbbet, pedig nem egy T7-es heavy-nk volt.

• popey8
    4862 dmg most elég volt a győzelemhez, de az azért elég felháborító, h a második is csak 1332-t sebzett. Nagyon ráférne a játékosállományra egy szűrés.

• magyi76
    hat igen..lucky, en hiaba rohangalok Batmobillal 9 volt a legtobb, egyszeruen a tobbiek akarmilyen benak akkor is levadasznak joparat az ember elol.

Persze nem rossz amit csinalt a srac plana TD-vel...
  • zsupeti
    Sry,tier VII kategóriában.
  • zsupeti
    ESL 3vs3 kupán milyen médium tankot érdemes vinni?
  • ximix #202272
    Nem rossz, de itt egy lucky Jpanther

http://wotinfo.hu/index.php/item/214-jagdpanther-15-kill
  • Ytar
    off: már nemtom' hol olvastam róluk, egy elég pofás szervert raktak össze valahol, asszem vmelyik katonai repülőgép fejlesztő cégnek .. lehet hogy ők is IBM-től tolták haza a bevásárlókocsit, és csak a dizájnra adtak, a fene emlékszik már. amúgy meg attól még, hogy IBM / Dell logó díszeleg valamin, nagyító alatt azokon is a "made in taiwan" felirat olvasható. mondjuk a fene tudja. .. szerencsére (vagy sajnos) egyenlőre nem fenyeget az a veszély, hogy bármelyikhez megrendeléssel kopogtassak ..

az viszont tuti, hogy ha egyszer rámszakad a lotto főnyeremény, és kellene egy ultimate asztali konfig, vagy őket keresném meg, vagy a hardcorecomutert, akiknek az olajhűtésű gépeik nagyon állatok (legalábbis régen azok voltak, a honlapjuk most nem elérhető vmiért..). .. az alienware-ről viszont lassan már az apple jut eszembe, minden köcsög olyat akar, de nem tudja miért.

on: valaki nem osztana meg egy használható xvm configot? nekem egy darab wn-t sem sikerül kicsikarni belőle, hiába írtam át {{eff}} és {{c:eff}}-et, meg töltöttem le friss xvm-et. csak a winrate / csataszám látszik.
  • popey8
    Már van szerver.
  • magyi76
    a lenyeg lemaradt!

YouTube
  • magyi76
    ameg nincsen szerver, egy kis unalomuzo...mar ha erdekel valakit.

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=6xhNmn9mFTA&list=FLYiZ5ubwSYjwZEqYrlpgarA&index=23][/URL]
  • darkwraith
    Ja, kedvencem:

2 fekete és 2 tarka kiscica ingyen elvihető. Ugyanitt házi szalámi kapható!
  • stoppos
    Eladó, vagy rotációs kapára cserélhető.
  • darkwraith
    Lehet Magyarországon vásárolták az informatikai cuccaikat. meglátták az szuperinfóba: szar-ver óccsón eladó, ajándék Alaszka vodkával!
    Rácsaptak, Óccsó, ez kell a fehér ruszkinak.
  • Kubukli
    Az Alienware mióta jegyzett szerver piacon?
    Egy szerver itt kezdődik...
    PowerEdge
    Ebből 16 egy keretben 6 táppal.
    Vagy ha nagyon dől a lé akkor IBM Power sorozat, bár az egy más vallás.
  • Pongyi
    Most néztem egy youtubos videt amiben egy type pont ammoval pukkasztott el egy T69-et. Ennek azért is örülök külön mert most akarok venni egyet... Már unlockoltam, csak fél misi és megveszem. Marha jó ha ilyen cumi lesz vele játszani:)
  • lammaer
    Hajadra kenheted a workstationokat amiket ott vehetsz :)
  • rahotep
    jól néz ki...
    Már bent vagyok! Ez egy gyors újraindítás volt csak!
  • Zollee70
    megy a honlap...
  • zsupeti
    67 csata alatt még egyszer sem dobták rám az ammo-rákot.
  • Ytar
    ha lenne egy kis eszük, itt vásárolnának .. alienware .. ugyan ..
  • Cyon
    Más is tapasztalta a T69-el, hogy ammorack-el durran. 2napja van meg, de már másodszor pukkanok el.
  • popey8
    Gyanús volt nekem is a tegnapi 45.83%-os WR. Ma biztos 70% felett leszek, most veszik le az accomról a rontást:D