418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #202295 M60A1?
-
Ez kb mindent elmond, amitől jó. Nagyon kell rejteni, mert a páncélja semmit nem fog meg és mivel nagyon mozgékony, ezért egy kis helyzetfelismeréssel nagyon könnyű hátba támadni bárkit. Gold ammoval, pedig a T8-ak frontját is át lehet lőni, ha a random is úgy akarja. -
Pongyi #202293 Hack???!!! Barátom te rossz fórumon próbálsz informálódni. Ha csalni akarsz akkor menj a rákba pls. Ide tisztességes játékosok járnak, beszélgetni, tapasztalatokat megosztani, tanácsot adni, vagy csak simán kisírni a bánatukat ha egy láthatatlan type kilőtte őket a bokorból. -
Murlo91 #202292 replayt meg ha engedélyezed beállításokban, akkor vissza tudod nézni. -
técsé2 #202291 Hú gyerek nagyon vicces vagy. Remélem a buzi barátaid értékelik a kisgyerekes vicceidet. -
keagle21 #202290 Igen lehetséges a hack, itt találsz hozzá párat:
WOT hackgyűjtemény
-
Pongyi #202289 Iszonyat agilis, gyors, mozgékony, 10 mp alatt 4-500 hp-t leszedsz bármiről t6-ban. De 7-be is tökéletes flankelni. Amikor huztam a Cometet volt h két top gun-t csináltam vele zsinórban... Pedig én nem vagyok vmi jó játékos. -
técsé2 #202288 Sziasztok,
Azt meg tudjátok mondani, hogy lehet a csatákat visszanézni, illetve lehetséges-e ebben a játékban a hack?
Köszi -
Pongyi #202287 Ez az vidd vissza a Merkúrba:D -
Zollee70 #202286 Tényleg nehéz rá mondani valamit, de jó. Iszonyt mozgékony, elég jól átüt mindent, és 3 másodpercenként levesz 120-150 életet.
Ketten ne adj Isten hárman szakaszban együtt halálosak. -
lexlutor #202285 hehe.. harmadik us med ag kell.. francia masodik agak persze meg iden nem lesz.. csodas eza wg szervezes..
- one more medium branch for the US confirmed
- French medium and heavy 2nd line not planned for 2013 -
toma77 #202284 Tényleg nehéz megindokolni, a mozgékonyság és tűzerő kellemes párosítása tűrhető páncéllal. Kellemes darab. -
Hassel74 #202283 Köszi, nagyon jót nevettünk...
-
bobitusz #202282 Annyira dicsérik a Cromwell-t, hogy komolyan gondolkozok a kifejlesztésén, csak azt nem tudom hogy mitől ilyen jó, ellenfélként nem nagy kihívás csak azért kérdezem?
Valaki felvilágosítana? -
R3nton #202281 Most fogják megváltoztatni és tier8 heavy lesz, ha jól tudom. 3vs3 kérdéses t32 is3 amx50-100 is szóba jöhet ha engedélyezett. Valaki KV-5 mondott de sztem az fail. Medbe meg hát pantert mondják. -
R3nton #202280 kb 150 csatám volt vele, egyszer se pukkant el...de még az se jellemző, hogy ammoracket kapjon. Te valami selejteset kaphattál...:D -
Vedd elő nyugodtan. Én múltkor a Cromival szereztem meg a Pool medálomat. Néhány kivételtől eltekintve ilyen köröket megyek vele azóta is. -
stoppos #202278 Király. A cromwellt én is nagyon szeretem, csak a múltkor mentem egy olyan jó kört vele, hogy azóta nem merem elővenni. :) -
Tényleg levették a rontást az accomról:D
Az előző köröm se semmi, de ez azért már túlzás. A Cromival én sebeztem a legtöbbet, pedig nem egy T7-es heavy-nk volt.
-
4862 dmg most elég volt a győzelemhez, de az azért elég felháborító, h a második is csak 1332-t sebzett. Nagyon ráférne a játékosállományra egy szűrés.
-
magyi76 #202275 hat igen..lucky, en hiaba rohangalok Batmobillal 9 volt a legtobb, egyszeruen a tobbiek akarmilyen benak akkor is levadasznak joparat az ember elol.
Persze nem rossz amit csinalt a srac plana TD-vel... -
zsupeti #202274 Sry,tier VII kategóriában. -
zsupeti #202273 ESL 3vs3 kupán milyen médium tankot érdemes vinni? -
Nem rossz, de itt egy lucky Jpanther
http://wotinfo.hu/index.php/item/214-jagdpanther-15-kill -
Ytar #202271 off: már nemtom' hol olvastam róluk, egy elég pofás szervert raktak össze valahol, asszem vmelyik katonai repülőgép fejlesztő cégnek .. lehet hogy ők is IBM-től tolták haza a bevásárlókocsit, és csak a dizájnra adtak, a fene emlékszik már. amúgy meg attól még, hogy IBM / Dell logó díszeleg valamin, nagyító alatt azokon is a "made in taiwan" felirat olvasható. mondjuk a fene tudja. .. szerencsére (vagy sajnos) egyenlőre nem fenyeget az a veszély, hogy bármelyikhez megrendeléssel kopogtassak ..
az viszont tuti, hogy ha egyszer rámszakad a lotto főnyeremény, és kellene egy ultimate asztali konfig, vagy őket keresném meg, vagy a hardcorecomutert, akiknek az olajhűtésű gépeik nagyon állatok (legalábbis régen azok voltak, a honlapjuk most nem elérhető vmiért..). .. az alienware-ről viszont lassan már az apple jut eszembe, minden köcsög olyat akar, de nem tudja miért.
on: valaki nem osztana meg egy használható xvm configot? nekem egy darab wn-t sem sikerül kicsikarni belőle, hiába írtam át {{eff}} és {{c:eff}}-et, meg töltöttem le friss xvm-et. csak a winrate / csataszám látszik. -
Már van szerver. -
magyi76 #202269 a lenyeg lemaradt!
YouTube -
magyi76 #202268 ameg nincsen szerver, egy kis unalomuzo...mar ha erdekel valakit.
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=6xhNmn9mFTA&list=FLYiZ5ubwSYjwZEqYrlpgarA&index=23][/URL] -
darkwraith #202267 Ja, kedvencem:
2 fekete és 2 tarka kiscica ingyen elvihető. Ugyanitt házi szalámi kapható! -
stoppos #202266 Eladó, vagy rotációs kapára cserélhető. -
darkwraith #202265 Lehet Magyarországon vásárolták az informatikai cuccaikat. meglátták az szuperinfóba: szar-ver óccsón eladó, ajándék Alaszka vodkával!
Rácsaptak, Óccsó, ez kell a fehér ruszkinak. -
Kubukli #202264 Az Alienware mióta jegyzett szerver piacon?
Egy szerver itt kezdődik...
PowerEdge
Ebből 16 egy keretben 6 táppal.
Vagy ha nagyon dől a lé akkor IBM Power sorozat, bár az egy más vallás. -
Pongyi #202263 Most néztem egy youtubos videt amiben egy type pont ammoval pukkasztott el egy T69-et. Ennek azért is örülök külön mert most akarok venni egyet... Már unlockoltam, csak fél misi és megveszem. Marha jó ha ilyen cumi lesz vele játszani:) -
lammaer #202262 Hajadra kenheted a workstationokat amiket ott vehetsz :) -
rahotep #202261 jól néz ki...
Már bent vagyok! Ez egy gyors újraindítás volt csak!
-
Zollee70 #202260 megy a honlap... -
zsupeti #202259 67 csata alatt még egyszer sem dobták rám az ammo-rákot. -
Ytar #202258 ha lenne egy kis eszük, itt vásárolnának .. alienware .. ugyan .. -
Cyon #202257 Más is tapasztalta a T69-el, hogy ammorack-el durran. 2napja van meg, de már másodszor pukkanok el. -
Gyanús volt nekem is a tegnapi 45.83%-os WR. Ma biztos 70% felett leszek, most veszik le az accomról a rontást:D