418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Droughert #202495 Nekem a töltő képernyőn még az alap eff .számítási képlet van beállítva, csata képernyőn pedig a wn6-os értéket látom. -
Destydeme #202494 Az tök jó mert anno ott hagytam abba az orosz med ágat,nem tetszett,igaz régen volt.
Type 58 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 33000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Tényleg ilyen gyatra,vagy a t34/85 sem olyan rossz,mint anno nekem tűnt? -
Attiska #202493 Eleve fullosan indultam neki, nem alapfelszereltséggel vittem csatába. Azért a 10. meccs után (persze a teljesen kifejlesztett állaptoában) már le lehet szűrni, hogy mennyire áll kézre az adott hk. És különbözőek vagyunk, van itt egy fórumtárs, aki pl. nagyon szereti ezt a típust, de Ő nem írt ismertetőt. -
Oddball29 #202492 T-34/85 tesco-s, lebutított kiadásban. -
Tessellia #202491 tudod mi ilyenkor a megoldás? platoon -
Destydeme #202490 Hi.A type 58-ról akinek van,mi a véleménye?Meg esetleg az utána lévő medekről.Thx. -
zsan666 #202489 Lehet, igen. Nálam alt-ra a név felett: csata szám-eff-wr-wn6 van beállítva (ugyan így kezdő és tab képernyőre is)
-
foxbat88fx #202488 nekem ne akarja senki se megmagyarázni hogy tegnap 77%-os Win Rate-m volt, ma meg nem tudok nyerni 23 csatából csak 3-at, hogy az véletlen mert azt is elküldöm oda!!!!! rohadt manipulált fasszopó WG!!! -
Schundi #202487 Azt írták róla, hogy nem prio, max év végén. De az új pályák jól jönnének, főleg a faszányos városi cuccok. -
foxbat88fx #202486 na elküldtem a WG-t általános chaten a kurva anyjába.... erre chatbannt kaptam nem egy Lőwét :/ -
Na végre valaki! Én is imádtam a 3001(H)-t, nekem a 3601(H) volt a kínszenvedés. :) -
stoppos #202484 Meg úgy menni diszkóba, hogy nem kapcsolod le a traktorról az ekét. -
Olyat lehet csinálni, hogy effit, és wn6-ot is mutasson az xvm? -
TomDantes #202482 Japán mifaszom tankok? A japók hiányoznak még de tényleg. -
lexlutor #202481 30 meccsel vele a hatad mogott minek irsz illetve megis mi alapjan irsz leirast rola a faq-ba?? -
zsupeti #202480 Gyerekek!
Fehérzokni meg lakkcipő kombóval leugrani a helyi bálba.Ott buddhára inni magad szabadon.Másnaposan meg ostorral váltani a csatornát a tévén.Na az az igazi falusi élet. :) -
stoppos #202479 Kisvárosban nőttem fel, szeretem is a nyugit. Cserébe évek óta milliós városokban élek. Asszony mondjuk szereti, én már nem annyira. -
foxbat88fx #202478 na akkor majd elhívlak egyszer egy cocavágásra :D persze 2 cocát egy nap :D meg egy kis hurkatöltés... másnap meg pihenés képpen egy kis favágás, fahordás le a pincébe :D -
- Japanese hightier tanks are "rolling coastal defense fortresses", they had tanks planned with 150mm, 200mm, 280mm guns
- IS-3 confirmed NOT to become a premium tank
- Komarin won't return in 0.8.4
- 10 new maps planned for 2013, part of them will be "Asian-style", part will be "city-style" á la Himmelsdorf, Stalingrad is possible (Storm adds: 11, not 10)
- T-50-2 will be replaced in 0.8.6 (not totally 100 percent), according to Evily, first comes British TDs, then German meds, then British arty, it is confirmed the devs don't to put out too many tanks at once
Finomságok. -
Szpecnyaz #202476 Én falun nőttem fel és sose voltam érte odáig :D. Nekem a városi élet adja, sokkal pörgősebb :D. -
foxbat88fx #202475 :D lol -
stoppos #202474 Az a régi vicc jutott az eszembe, amikor 2050-ben Mása felébred a moszkvai hiperszuper panel 127. emeletén.
-Szergej, menj ki a konyhába és kapcsold össze a protont a neutronnal.
Kimegy, csörömplölés...
-Bassza meg, megint elestem a disznó láncában. -
MrGringo #202473 Jó bizony! :-) Aki ezeket nem értékeli az nem is érti miről beszélünk :-) Én is csak 3-éve lakom panelban mert így hozta sors, de azelőtt sok sok évig falun laktam és azt nem lehet semmivel össze hasonlítani!
-
foxbat88fx #202472 :) jó is az!
http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI
-
MrGringo #202471 maximálisan igazad van!!!
sajnos nekem csak néha hétvégéken adatik meg amiket írtál!
-
foxbat88fx #202470 na ott nem tudnék lakni :S voltam szolnokon 2 hétig panelban... elég is volt o.O
nekem a paraszt élet jön be :D
egy kis cocavágás egy kis favágás :D mellé egy ki pálinka :D
ez az élet XD -
Renegade #202469 mikor kapott új sebzés modellt a pzIII? 10körönként kigyullad o0 -
Szpecnyaz #202468 Próbáld úgy használni mint egy shotgunt. Messzire tényleg pontatlan (mondjuk IS2-n 83%, a 110en pedig 8% a találati arányom vele) de közelharcban iszonyat nagy a DPM-je, minden T7-8 tankot meg tudtam vele ölni 1v1ben. A HEAT szerintem kompenzálja a hosszú célzási időt, mert nem kell annyira weak spotokat keresni. Rammer, venti, célzás gyorsító(vagy stab T8ban), trióval jelentősen javulnak az értékei. nekem pl 10,3 sec alatt töltött be. Szerintem a nagy alfához ez teljesen korrekt. -
Oddball29 #202467 Este valaki VK DB? -
davidbog #202466 Ammo rackel nincs baj. Azzal annál inkább, hogy a kitolatós manővernél át lehet lőni azt a részt ahol a homlokpáncél átmegy oldalpáncéllá. Amiatt rendszeresen megpusztul a töltő.
A lövegekkel az a bajom, hogy borzasztó gyérek. A D-25T egy nagy zsák szar. Undorítóan lassú célzási idővel és újratöltési idővel amin nem segít a HEAT lőszer se. Van még pár ilyen katasztrófális nehéz harckocsi löveg a játékban: 130 mm S-70, 120 mm T53A1, 107 mm ZiS-6, 107 mm ZiS-24, 122 mm BL-9, de egyik se olyan rossz mint a D-25T. Az S-70, BL-9, ZiS-24-nek csak a célzási ideje rossz a többi tulajdonságuk a tierjükhöz képest átlagos vagy jó. A T53A1-nek az újratöltése is gyenge, de tier 10-es átütése van, tier 10-es TD-k, nehéz hk-k ellen is bőven jó. A ZiS-6-nak pedig legalább DPM-je jó. D-25T-vel annak is örülök ha 200 méter feletti célpontot eltalálok, ha át is üti és sebzi is az már szinte bónusz.
A 100 mm 44-100JT, célzási időben jobb, de annak meg a tűzgyorsasága (6,45) gyenge a sebzéséhez képest. A hasonló sebzásű lövegeknek mind jobb: a Kwk43 és DCA 45-nek 7 (ráadásul ezeknek nagyon jó az átütésük is), az M3-nak 8. Ha ezekkel nyílt terepen kerülök össze simán lenyomnak DPM-ben, a KV-3 + ZiS-6 kombóról nem is beszélve. Szóval a 100 mm-es se igazán jó.
Most azt csinálom, hogy 5 csatánként váltogatom a D-25T és a 44-100JT löveget, hogy melyikkel megy kevésbé rosszul. Eddig a 100 mm-es áll jobban. De még 90k kell a WZ-110-ig. Azon is 3,4-es célzási idejű a D-25T? A tech tree-ben a lövegnél 3,4-et ír, csak nem tudom hogy az a fejlesztett toronyra is érvényes-e. -
Tessellia #202465 a hógolyós történeteden besírtam
-
MrGringo #202464 Nemtom, de valami azt súgja nem panelban laksz!
-
MrGringo #202463 nem kell szó szerint venni bakker
nyilván nem teljes hp-ról gondoltam hanem úgy értettem hogy bujkálsz és jönnek sorban a tankok befelé a darálóba. Egy kivéreztetett IS7-est öröm egy lövéssel kivégezni:-) (HA MÁR SÉRÜLT!!!!)
-
foxbat88fx #202462 hát nekem sem ártana egy kis gyúrás.... habár már a sok favágástól is megizmosodok lassan :D -
Oddball29 #202461 Nem véletlen, hogy a TD E-100 a legszarabb. Sokan összegyűjtötték rá már előre tier8-ban is az xp-t, azon meg nem keres a WG. -
hjt #202460 Igazad van, az itt a fejlécben levő :Online tech tree (wotdb.info)vezetett meg ott van rosszul írva. -
Szpecnyaz #202459 Megnézem hogy mikor 1 hitelsz egy IS7et anélkül hogy ammo racken lőnéd. Arra csak az arty képes. -
MrGringo #202458 De sokkal jobb egy szupermenre gyúrt legénységgel, és agyig fejlesztett TD-vel a bozótból shootloni az IS7-est nem?
bal klikk...egy tank! még egy bal klikk, még egy tank!
-
zsupeti #202457 Tegnapelőtt volt szerencsém egy ilyen senkiházihoz aki épp magyar volt.Én artyval voltam,ő pedig 13-90el.Miután az első percekben megdöglött folyamatosan irkált,h milyen balfaszok vagyunk artysták.Majd ugyanezt írta az ellenfélnek és ami a legpatkányabb dolog kiadta,h hol kempelnek a mi tankjaink.Persze szóba elegyedtünk és kérdezi tőlem,h van nekem 7es artym.Mellesleg a srác cirka 800 effes 0,66 kill/battle type59 tulajdonos.
Privátban folytattuk és a kétszer jobb statomra is azt mondta hogy szar mert ő 10fps el játszik.Na én ott hagytam abba vele a beszélgetést. -
hjt #202456 Legalábbis itt így van írva :
http://www.wotdb.info
Itt a cégnél nincs feltelepítve a játék.
A játékban meg mást ír érdekes.