418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    pfffff XD
    ecsém :D

alap torony egy rakás szar..... a jobbik 105ös már jó gun, a legjobb pontosabb lesz és többet fog átütni de lassabban is fog tölteni....
    a lényeg alap toronnyal SZAR a KT!
  • davidbog
    Eldöntetett, maradok a 100 mm-esnél. Engem kiborít ez a D-25T, elég lesz a 110-esnél szívni vele 160-170 csatán keresztül.
    Amúgy se akartam megtartani IS-2-t és azokra tier 8 alatt ritkán szoktam csak kiegészítőt rakni. De az IS-2 végképp kiérdemelte azt hogy ne kapjon semmilyen normális kiegészítőt. Erre nem pazarlok el 750k creditet. Ezt a ~110 csatát kibírom vele így is.
  • Toweliee
    Végülis akkor még félig se maxoltad ki a járgányt. 150 meccs múlva visszatérünk erre :)
  • foxbat88fx
    Tiger 2 nagyon zsíroskolbász tank.... ha nem tudsz vele játszani az csak téged minősít.... én szarrá alázom vele az enemyt :D
    E-75-el meg pláne nem fogsz tudni játszani ha már KT-vel nem megy....
  • Mydgard
    A Tigrissel eleg jol ment, igaz ez meg nem maxos, de az elojelek nem tul biztatoak. Meg a torony meg a top cso hianyzik, fog az meg annyit javitani, hogy megvaltozzon a velemenyem?!
  • Solten
    Nem nala van a hiba... :) Olyan atlag 50 pingem van, tegnap ugralt 100 fole rendesen, es bizony akadozott a tema 1-2 mp-ig (soha nem fordult elo). Kezdi kinoni az EU reszleg a szerverparkjat (olyan saccperkabe 150k jatekosra van tervezve, de lathatolag kevesebb is mar gondot okoz neki). Ahogy irtak mar elottem, hanyag hazug bunkok, tipikus EU-alvegi (inkabb harmadik-vilagbeli) ugyfelszolgalattal.
  • toma77
    én benne lennék...
  • csoszi87
    Nem lehetne valami olyat bevezetni, hogy a vesztes csapat legjobb játékosa is megkapja a +50% xp-t, esetleg a legjobb 3?
    A győztestől, meg a legrosszabb 5 ne kapjon?
  • lexlutor
    ha a tigris2vel nem tudsz jatszani, mibol gondolod h egy tierrel magasabb osztalyban az e75el menni fog?
  • toma77
    Az utóbbi időkben rákaptak, de egy hete volt, szóval...
  • ximix #202525
    2 x crew xp milyen gyakran szokott előfordulni ?
  • Mydgard
    Ez a Tiger 2 hatalmas foskupac... Folyamatosan szarra lonek en meg lepattanok mindenkirol, mar alig varom hogy tullepjek rajta. Ez a tank egy katasztrofa.
  • stoppos
    Szerintem valószínűleg azért is tűnik gyakoribbnak a szerverleállás, mert itt egy szerver van (nem fizikailag), más játékoknál meg általában 10-30 ember van egy szerveren. Ha az behal, mégy egy másikra.
  • TomDantes
    Nem hinném hogy szarnának bele. Hibák előfordulnak ennyi, kár ezt túlragozni, egyrészt, másrészt meg mindenért a WG a hibás manapság. Szar a játékuk, szar a szerverük, szar az idő...szar a szar is...és pénzéhesek. Hát azért már egy kicsit túlzás
  • lexlutor
    senki nem beszelt tragediarol. de sejtve a ceg beveteleit, ahhoz kepest ez az igenytelenseg csucsa, ha egy szerver a leginkabb hasznalat idopontban elerhetetlen lesz.

senki nem hal bele, de jol jellemzi milyen szinten szarnak bele a szolgaltatasba. mert penzert nagyonnagyon jol bekalibrahato h egy szerver milyen szintu elerhetoseget produkaljon.

nem vagy informatikus: a szerverek karbantartasa tervszeru es utemezett. ezek a hetvegi lealalsok nem azok. hanyagsag es nemtorodomseg. mert egy szerverfarm es egy uzemelteto pontosan annyit nyujt amenyiert fizetnek neki.

az h a magyar felsooktatasban ilyen helyzet van, gyongyoruen jellemzi, h mennyire foglalakoznak vele a felelosok. csak itt meg penz sincs ra, h megfelelo szolgaltatast nyujtsanak. ott lenne.
  • mausbattle
    Nekem nem laggolt sohasem a játék, valami gép baj van ott.
  • TomDantes
    Szörnyű tragédia, hogy időnként van egy szünet a játékban. Valahogy ezt nem értem bajnak. Nem vagyok informatikus, lehet tévedek, de szerintem minden karbantartása szorul, tehát a szerverek is, és mindennel lehetnek problémák. És ez különben is csak egy játék, és nem napokra omlik össze a szerver, nem az történik ,hogy juj szerver összeomlás a megvásárolt tankom elveszik...semmi katasztrófális. Bosszatnó , nem mondom hogy nem bosszantó, de ez azért nem olyan égbe kiáltó hiába.

Csak megjegyzem, a főiskola szervere, tantárgy felvételkor naponta használhatatlan lesz,és így az emberek többsége nem tudja időben felvenni a neki megfelelő tantárgyakat...csak azért mesélem ezt el, mert ez például tényleg probléma. Az hogy időnként szünetet kell tartani a WoT-ban, legfeljebb zavaró hiba.
  • lexlutor
    ..azert mert ingyenes a jatek, nem kene azt jelentenie, plane sejtve megis milyen profittal dolgoznak, h az eu szerver hetvegenkent rendszeresen lerohad..
  • lexlutor
    ez azert nem hangzik elsore rosszul..

Storm on the topic of 7x7 companies
    "This game mode will work with player ratings and teams will meet the teams of similiar ratings."

http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/01/storm-on-topic-of-7x7-companies-7x42.html
  • TomDantes
    Köszönöm, bár szerintem nem volt olyan jó poén,de ha szerinted vicces vagyok akkor oké.
    Tudod lehet a hiba nálad van. Nem kéne mindenért a WG kurva anyját szidni, egyfelől. Másfelől pénzéhesek? Baszki, ingyenes a játék, de talán elfogadható, hogy szeretik a pénzt. Te tán nem szereted? Te ingyen dolgozol? Nem szeretsz fizetést kapni?
  • popey8
    Szörnyen vicces vagy mondhatom. Remélem te is belaggolsz úgy, mint én. Bukjál vagy 20-30k kreditet és akkor majd meglátom mennyi kedved lesz poénoskodni. Nem annyira nagy összeg, de akkor is bosszantó.
  • TomDantes
    Pénzéhes egy szemét tetű fos köcsög banda. Például nálunk most esik a hó és még erre se képesek, hogy itt ne essen. Kapják be.

Még szerencse, hogy nem olyan pénzéhesek mint a War Thunder fejlesztői, akiknél már lehet fizetni a félig sem kész bétájukért.
  • popey8
    Ennek a rohadék WG-nek annyi pénze van, mint a szemét, de nem képesek normális szerver parkot létrehozni. Ez időtájt szinte mindig laggolok és eddig azt hittem, h a szétosztott net miatt történik. Most azonban kiderült, h tévedtem, mert jelenleg a házban senki nem használja a netet rajtam kívül, mégis alig lehet játszani a laggtól. Ennyi szerverösszeomlás után se képesek fejleszteni? Nem hiszem el.
  • Renegade
    visszavettem a KV-1et, tettem rá +páncélt, hát őőő, nem gyors :-)
    ez még mindíg w + bal egér taktikát igénylő tartály

mindenesetre legelső csata, :

Győzelem!
    Csata: Murovanka 2013. január 29. 19:12:36
    Jármű: KV-1
    Szerzett tapasztalat: 1 996 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 24 906
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
  • marchizor
    600 hpról egyhitelte az ellenfél M12-je az ISU-t, akivel épp küzdöttem, így hozzásegítve engem a "Lucky" kitüntetéshez :D

btw. jó kis teamet kaptam, több mint 4k damage kiosztása után még élt az ellenféltől 9 tank
  • toocha
    Okés, sikerült az xvm-et beállítani.
  • toocha
    sry
  • toocha
    Gyors, nagy ROF-os, amolyan körbeszaladgállak míg agyvérzést kapsz tank, kis sebzéssel. Szerintem klafa.
  • Destydeme
    A cromwell mit tud?Csak mert én sztem vadászni,bár ettől még jó lehet jó kezekben.
  • toocha
    Ehhez akkor telepíteni kell a legújabb xvm-et, és a wotstat(vagymi..)legújabbat?
  • R3nton
    cromwell a legjobb sztem meg a vk3601h bár az már inkább heavy kategória. Amúgy annyira nem rossz a kínai type58, elég jó a rofja, sztem picit mozgékonyabb, mint a t-34-85. Nem váltja meg a világot, de viszonylag kellemes vele játszani.
  • Destydeme
    Nekem nagyon bejött a p2.
    Kedvenc emlékem,amikor a Maus-t nem tudtam oldalról átütni,ő meg nem tudott meglőni(lassú torony) egyszerűen megalázott....otthagyott.
    Persze mivel spottoltam kiszedték.
  • Oddball29
    A T-43 az egy korrekt hetes med, csak szeret kigyulladni. Amúgy semmi extra. T-44 fullosan egész baráti, közelharc az erőssége.

E-50-et már nem vettem meg, P2-vel se voltam túl jóban.
  • Renegade
    mennyire kegyes hozzá az MM? Pl a 3k61 nagyon gyakran van t6 csatában
  • Destydeme
    Akkor lehet,h 1x vissza kéne venni.Bár valóban régen mentem,s azóta ragadt rám némi tapasztalat.
    Most nézem a t34 952 eff volt anno,most a type t34 1923.Nem mondom,h befejeztem vele,mert a type 58ba 100%os legénységet akarok arany nélkül,most a type t34 csak 93,trehát akár még javulhatok vele.(Igaz arannyal használom)
    A többi orosz med milyen?
    A t43-at sokat szídják viszont a t44,54-et meg szeretik.
    Neked van e-50?Az milyen?Már ki van fejlesztve,de nem akartam stock-ént menni..Free-ből megvan a torony és a motor(KB 70-80K XP),még a nagyágyúhoz(59k)kell 35k xp.
    Régebben azt írták(2-3hónapja),ha p2-t szerettem,az E-50et imádni fogom.Nekem nagyon bejött a Panter2.
  • Tessellia
    mostmár akkor random felbukkano Alma-k lesznek a következő patchben amik instant tüzet okoznak a 20méteres körzetében levő tankokon.
  • vhooper
    Off
  • Tessellia
    Nemrég vettem vissza a T-34/85-öt és szerintem is sokat javult a régi önmagához képest:). A Type58-ról meg igazából elmond mindent a 128penes ágyúja + rosszabb negatív kitéríthetőség meg a gyengébb (T34/85 régi motorjával egyengértékű) 520LE-s motor.
  • Oddball29
    A T-34/85 azóta a legjobb hatos med, amióta elvették tőle a 100 mm-est, és mozgékonyabb is lett több hp-val.

De a kínai kópia nekem csak free frag-nek tűnik a Jumbo-ban.
  • Szpecnyaz
    Azért 50 csatát illik lenyomni egy tankkal mielőtt leoltjuk.