418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #202693 te vagy az én emberem :D
én is ezt akartam leírni de lusta voltam... meg minek írjam le ha itt vagy te? :DDD -
csoszi87 #202692 Ok!
Miről van szó?
Vagy ne érdekeljen, csak tegyem fel a 3 legfontosabb kérdést, amivel problémát lehet rendezni?
MIVAA?
MIVAAN?
MIVAN?
Az a bajom, hogy én noob vagyok az 12xx effemel ide.
Döntő bíró nem lehetek ez miatt, de melletted állok.
Az, hogy bele van nyúlva a játékba, az egyértelmű. Ha nem is játékosonként tekerik külön-külön az eredményeket, a célzás-30%os sebzés-modulsérülés illetve az, hogy az MM nem tud összerakni 1500 várakozó játékosnál közel hasonló tankokkal rendelkező csapatokat, azt eléggé furcsának tartom.
Ismétlem: nem Vaszilij tekeri a gombokat minimálbérért, de ezeket a dolgokat nem is akarják kijavítani, mert ez nekik így jó.
Az, hogy rinyálok fórumon az olyanért, mint:
24 lövés 23 találat, 16 átütés, 340 sebzés, vagy
T7ben sebzek 2000 fölött, és 15-4re veszítünk
az normális.
Ez a játék már régen nem arról szól, hogy kikapcsoljon, jó kedvvel üljön le az ember elé, hanem arról, van x dolog amit el akarok érni játékon belül.
Ezt a WG minél nehezebben adja, hiszen ők is pénzből veszik a Merci-t.
Viszont az, hogy 1 kicsit se próbálják élvezetessé tenni, hogy rá lehessen mondani, hogy ez 1 játék, az felbasz:
Mitől játék 1 játék?
Legyen élvezetes.
Kapcsoljon ki.
Nyugtasson meg.
Ha valami nehéz dolgot megcsinálsz benne, jutalmazzon.
Vegye figyelembe azt, hogy milyen a teljesítményed.
Ha valami neked jogosan jár, ne tagadja meg tőled.
Mi teljesül ebből itt?
Élvezetes: HÁÁÁÁÁT SO-SO
Kapcsoljon ki/ nyugtasson meg: NA NEEEEEEEEEEEEE
Jutalmazás: Jeeee, kaptam 1 medált, amit semmire nem tudok használni.
Figyelembe veszi a teljesítményed: Igen, de hozzáadja másik 29 emberét is. Tehát 1/30 részben figyel rád.
Megtagad bizonyos dolgokat: Igen (ha 90 fogban picsánlövök valamit, akkor ne pattanjon le, illetve ha teljesen benne van valami a célkeresztben ne menjen már mellé a lövedék)
Tehát ez nem játék az én értelmezésemben NEM JÁTÉK.
Csupán azért használom, mert vannak még céljaim benne, amit el akarok érni.
De miről volt szó? -
foxbat88fx #202691 naja.... én is zárt béta óta tolom -
#202680 válaszolj kérlek.
Csak mert, ha már akkor is játszottál, akkor semmi valóságalapja sincs az itteni faszlóbálásodnak, hisz a te statisztikád alapja nem onnan jön, mint azoknak, akik stat-reset után kezdtek ismerkedni ezzel a játékkal. Így az összehasonlítás is nevetséges, és max olyan játékosok közt lehetséges, akik "ugyanilyenek".
Amennyiben még nem, akkor minden elismerésem, de tényleg. -
diegho #202689 Lehet. Én még a kezdetek után kicsivel léptem be, ez egy haveri társaság, itt nincs cw, se company, se semmi. Eldumálgatunk, aki akar szakaszozik, ennyi. Gondolom van akinek a gyereke, haverja is belépett már azóta a klánba, szóval biztos hígabb a keret, amikor beléptem 1680 volt a legkisebb eff. -
TomDantes #202688 Nem akarsz átmenni a War Thunder-ba kicsit? Elkéne ott pár olyan játékos mint te. Komolyan. -
foxbat88fx #202687 (amúgy megsúgom van 1469 effis gamer a klánodban) -
diegho #202686 Látod mikor regisztráltam. Aznap találtam egy videóra youtube-on. 5000 csata után még fogalmam sem volt róla, hogy van arty nézet, nem tudtam mennyi idő capelni stb. fogalmam sem volt szinte semmiről. Eltöltöttem egy délutánt és utánaolvastam pár dolognak, megnéztem pár replayt a legjobb játékostól és ez lett belőle. -
Fefe82 #202685 Senki nem vitatja az ügyességed a játékban,ezt alátámasztja a Eff pontszámod is,de ez olyan mintha az életben,edzőteremben 200 kg val gugolok ,meg 160 fekve szériázok,és jön egy ugymond még "kezdő,és én azt mondanám,gyerek gyerek hagyd abba mert szar vagy,ne viccelj itt a 60 kb-val fekpadon sötöbö,mikor én mittomén 5-6 éve edzem rendszeresen!
Ajánlom légy türelmes majd felnőnek hozzád az emberek,ha addíg abba nem hagyod!
Persze van kivétel is akin még a 20k csata sem segít
-
foxbat88fx #202684 akarod* -.-" -
foxbat88fx #202683 Rinyálás mindig lesz... ha nem akarok látni akkor ne járj ide vagy szúrd ki a szemed :) -
diegho #202682 Én nem nézem le azt, akinek kevesebb az eff-je. Én azt nézem le, aki állandóan rinyál, mint egy rossz ribanc. Nagy a különbség. -
foxbat88fx #202681 hát igen.... addig jó amíg valaki nem él vissza a tudásával
ez így van mindenben, itt is, sportban is....
én se nézem le akinek kevesebb nálam az effije.... (persze a 300 effiseket már elküldöm a picsába) -
Egyetlen kérdésem van: Játszottál-e beta-ban, a stat-reset előtt? -
TomDantes #202680 Ja így van. Igazad lehet. Akinek meg még 1600 sincs, mint nekem, azt ki kéne tiltani a WoT-ból örökre. A hülyebalfaszok gyülekezete. Aki 1900-at nem ér el, az életképtelen kis nyomorult noob szarcsimbók. -
diegho #202679 Vannak kiemelkedő köreim, de ennyi. Néha olyant csinálok az esl csapatban, amire szakesz azt mondja, hogy nem ismer olyan játékost, aki azt csinálta volna, mint én, de ezek csak pillanatok. Egy kiemelkedő játékosnak rengeteg ilyen pillanata van, nekem nem. Az, hogy ebben a játékban ezzel a képességgel ilyen eredményeket tudok elérni, inkább a játékosállomány szégyene, mint az én óriási tudásom érdeme. Szerintem... -
foxbat88fx #202678 szóval akkor 1900 az átlag.... olyan 1700-1900ig átlag alatti, 1400-1700ig gyenge játékos 1400 alatt gyökér vagy
1900-2100ig átlag feletti 2100-2300ig jó játékos 2300-2500ig nagyszerű és 2500 felett unicum :D
kellene szólni az effi számoló program készítőinek hogy át kéne írni az értékeket

-
Fefe82 #202677 Ez olyan mint a komonizmus elve,mindenki egyenlő,minden mindenkié,csak akik hangoztatják,azoké minden
vagy a fasizmus,csak a blondi kék szem,a többi nem ember!
-
Thraw #202676 Akkor menj a klánodba és ott verd magad az effidre SZÁNALMAS vagy -
MrSnail #202675 Neki 1900 az átlag, így jobban tudja alázni a többit... ez a lényeg. -
foxbat88fx #202674 te hülye vagy 

átlagos játékos 1900 eff körül van???????
szerintem ezt ne hangoztasd...... -
Fefe82 #202673 Azért ezt kicsit szubjektívan látod!Van elég csatád ,hogy magasból láthasd a dolgokat,de ez nem fedi a valóságot! -
Schundi #202672 Nagyrészt egyetértek veled, de WoWozni endgameban NEM lehet ész és odafigyelés nélkül...low idiótákra ott sincs szükség, mert wipe van, egy pillanat alatt. -
diegho #202671 Ezek valami jó statisztikai számok lennének? Nem igazán hinném... klánomban szerintem nincs ennél rosszabb, az átlagunk 1900 eff körül van, szóval én ebből indulok ki, nekem ez az átlagos játékos, ebbe tartozok én is. -
Tessellia #202670 Aki összeesküvés elméletet akar látni az nézze meg a közellenség című filmet. -
stoppos #202669 Jeeee. Konteo-nap. :)
-
foxbat88fx #202668 M6? o.O -
Fefe82 #202667 Lázadni meg természetes,és ösztönös dolog !! -
Fefe82 #202666 Nem foxi csak a visszaigazolásra vár,hogy nem,TE JÓ JÁTÉKOS vagy ,hidd el ,nem becsüld magad alá
de foxi rendes gyerek
láttsm M6-al vh-t nyerni
-
foxbat88fx #202665 tudom
-
foxbat88fx #202664 ha nem tetszik ne járj ide :DDDD
mindig lesznek olyanok akik telebasszák a fórumot a sok szarral :D
én tuti meg csoszi (ha már klántárs vagy bemártalak téged is XD) -
TomDantes #202663 Fú. Amúgy öcsém, áh. Akkora egy nooob vagy. Nagyon gáz. 1600-as eff? De szar. 15 ezer csata alatt 21 ezer kill? Óh...gyökér. Meg az a pár noob medál amit megszerezték. Ilyen eredményekkel szerintem csak fakockákat tologass. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!IRÓNIA ON!!!!!!!!!!! -
Bár nem wowoztam - nem akarok nolife lenni :D -, de más MMO-kkal játszottam, és bizony endgame-ben elég sokat kell gondolkodni, hogy az adott buildnek mi a gyengéje, ahogy itt a tankoknál is.
Nem sokban különbözik a WoT-tól a több tucat másik MMO sem... -
foxbat88fx #202661 közös tankoknál pár 100 eltérés van -.-" az nem sok
mi a rák az a 180 átlagsebzés tierpontonként?????? -
csoszi87 #202660 Az elmúlt néhány napban annyira meggyűlöltem a Kv5-öt, hogy nem is veszem elő farmolásra.
A fél éves prém alatt se nagyon volt rá szükség, mert akkor meg minden más is hozta a pénzt.
Amíg volt prémem, simán csak játszogattam vele, és jött is a 60-70k átlag kredit.
Most nincs prémem, és ha 30-40K-t elérem, akkor már örülhetek. (- a javítás)
Olyan csatákba rak vele, ahol már az elején tudom, hogy 1000 alatti sebzéssel végzek. (ha véletlen 8asokhoz rak, akkor nem találok el semmit)
Jelenleg Su85el és T50el farmolgatok, mert nincs gusztusom Kv5özni.
-
diegho #202659 Szóval alig több? 180 átlagsebzésed van tier pontonként, nekem 257... látok egy enyhe 40% különbséget... -
foxbat88fx #202658 a medálokat leszámítva mindenben jobb vagy nálam
http://wot-news.com/index.php/stat/compare/eu/diegho-Benjamin_Breeg
de ennek mi köze ahhoz hogy manipulálják a gamet? :D nem én vagyok az egyetlen aki ezt állítja -
foxbat88fx #202657 meg hogy visszavették a jól hozó "legális" farmtankok hozamát....hogy mégjobban vegyük a prémet meg a tier8 prém tankokat :D
persze utánna legyengítik azokat is és jönnek az újjak hogy megint vegyék az emberek és dőljön a léééé :D -
R3nton #202656 pont az hogy álszerénységgel kezdi, hogy nem is jó játékos utána meg tolja a statokat. Jó játékos de nem kell ezzel nagyra lenni meg beképzeltnek lenni, ha meg nem lennének 1400 alatti csirkék csak high effisek játszanának, gyorsan visszagurulna az az eff neki is, mivel nem lenne kit kilőni...:D -
foxbat88fx #202655 Benjamin_Breeg