418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #202813 Mi az az esernyő modul? -
darkwraith #202812 Attól függ, melyik t10 heavy érdekel. IS-8 gyéren páncélozott, az ST-1 keményebb falat. Szerintem ST-1 (bár nekem nem volt). Az IS-8 olyan semmire nem igazán jó, de néha van vele 1-2 jó kör. Nekem IS-4 van, de még T9 korából. Azzal szereztem meg. Jó heavy tank, de mióta T10, nagyon rossz az átlagom vele. Sajnos 98%-ban egyedül megyek random csatákba, és nincs felrakva az esernyő modul. Pedig rettentő jó tank. -
EmR3 #202811 benéztem, sry -
TomDantes #202810 Hát amíg nincs meg az ST-I-re a top ágyú, addig olyan mint egy faszkorbács. Szenvedtem vele rendesen. -
EmR3 #202809 A kettőnek mi köze egymáshoz?
-
Batyafaka #202808 Köszi, szerintem azért megpróbálom majd magam vele. De leeht el se érek odáig,most még csak stuartkodom
-
agrarmacso #202807 Urak! Lenne egy kérdésem, a szovjet M62 löveget egy stock IS-8-al, vagy egy stock ST-1-el kevesebb kínlódás kifejleszteni? -
Ytar #202806 a 110-ről van:
amíg nincs meg a torony = semmire nem jó
torony ha megvan = elkezd pattogni, de még mindig örülni fogsz ha csatánként sebzel 1000-ret, az a fránya 175 pen ..
ha megvan rá a 100mm-es = csak a hulldown hiánya fog zavarni, mert semmit nem hajlik lefelé a csöve .. amúgy egész jó, IS-3 feeling. stab+venti+célzásgyíorsító javallott, mert lassssssan céloz, rossz orosz szokás szerint.
ja, még valami: rengetegszer tesz T10 csatába vele, gyakorlatilag 10-ből 6-7-szer. ez egy rossz pont. az ágyút kifarmolni ilyen csatákban bizony kínlódás volt. -
darkwraith #202805 És remélem úgy töltene és szűkülne a célkör, mint a su-5 .d
-
TomDantes #202804 Ja vicces lesz. A frontjáról egy t8-as nehéz tank is pattogna. Igazén remek prém.arty lenne -
foxbat88fx #202803 én már várom.... az első értelmes prém tanknak tűnik.... -
A light tank abba belehal ha lefordítja a csövét és kiesik belőle a lőszer :) -
darkwraith #202801 Wikiről :
A Sturmtigereket ezt követően a nyugati frontra irányították. Az 1000. és az 1001. Pz.Stu.Mr.Kp. hét Rohamtigrisből álló állományukkal részt vett az ardenneki offenzívában. A hadműveletet túlélő járművek továbbra is részt vettek Németország nyugati felében folyó védekező harcokban. Az egyik ilyen ütközetben (1945 januárjában) egy harctéri jelentés szerint egy Sturmtiger egyetlen lövéssel három Sherman harckocsit semmisített meg.
-
Batyafaka #202800 Üdv! A kínai IS-2U/110-ről van valakinek épkézláb véleménye? Mert ha szégyen,ha nem,de miatta elkezdenék komolyabban foglalkozni azzal az ággal. 
-
TomDantes #202799 Na ne. Prém. Strumtiger? Az szívás lesz. Arty is, prém is, és meglehetősen durva páncélzat...én világgá megyek ha beleteszik. -
Fefe82 #202798 He-he majd 0.9.0 ba meg jön a schwere gustav,meg a dick bertha :D -
darkwraith #202797 Az angolok örültek is a TOG II-nek. Végre egy tank, ami átéri a La-Manche csatornát.
-
Szpecnyaz #202796 Majd a sok Erwin_Rommelübersoldier nyáladzó pofával és heves karlendítések között fogja megvenni. Elvégre lesz egy német prém tank amihez skill se kell! -
hellokitty92 #202795 Tényleg hiányzott ez a szar még a játékban. Gondolom lesz vagy 12500 arany, hogy a sok kis hobbynácit jól lehúzzák vele, aztán majd suttyomban lenerfelik a vérbe...
Inkább a L/71-el felszerelt változatát tennék be egy td ágra t7-nek. -
HHpanther #202794 Igazad van. -
hellokitty92 #202793 Megvettem végre a t71-et. Sokra rosszabbra emlékeztem tesztről, ezért féltem is tőle picit, de nagyon kellemeset csalódtam benne. Full stock de egyből 2,7k sebzést nyomtam vele, persze nyerni nem sikerült a retardáltaknak. 13xx hp-ról rackeltem vele egy p2-őt. Emlékezetes első kör lett.:D -
Gunslinger #202792 Kell valami, amire verhetik a német melegek, régen jött már új német tank, a Leopard (amit mondjuk én is nagyon várok) még messze van, a 2. TD ág még messzebb, pedig minden peccs előtt telesírják miatta a fórumokat, most talán csönd lesz egy hónapig. :-D Annak a 380-as mozsárnak gondolom lesz vagy 0.7 a ROF-ja 3000 DMG/lövés mellett. Jelenleg semmilyen ingame adat nincs még róla. -
Szpecnyaz #202791 Pont ez kell a sok hülyének. Lövöldözzön 380mm-es mozsárral a sok no skill idióta. -
Gunslinger #202790 Sturmtiger 8.4-ben mint lehetséges prém arty?
http://wg-news.ru/novaya-nemeckaya-premium-artilleriya-postupit-v-prodazhu-v-blizhajshem-obnovlenii/
-
darkwraith #202789 Jah, batmobillal könnyű :d
-
Konci #202788 A nap pozíciója ,44%-os volt a srác(vagy csaj,nem tom)...Itt még eddig senkit se láttam.
-
darkwraith #202787 ezért kapott a fiam a névnapjára távirányítós tigris tankot, szokja :d
csak ritkán adom neki oda :d -
Renegade #202786 amolyan budha, mottónak meg ez:
majd, ha nejetek lesz meg gyereketek, majd rájöttök, mi az az unfair MM :-) -
lammaer #202785 Én melyik lennék? :) -
Tessellia #202784 T10 brit heavy -
Renegade #202783 3:11 jobb oldalon az meg mi? -
Fefe82 #202782 http://www.youtube.com/watch?v=Jjd6k7uzTbY
itt keresd -
Fefe82 #202781 "Jou tubon" 

na elmegyek én is a picsába ! -
e pénis, e pénis a SerB-nek mekkora van ott mutatja ni :)
-
Fefe82 #202779 éppen nem ruszki ,de nagyon állat a hang mod:
Jou tubon nézz utána ott linkelve van asszem a letölt.old
Fufifighter :world of tankska amx 50b
igen komoly kis mod! -
darkwraith #202778 na látod, ezt én is hiányolom. Persze elfér néhány vicces hozzászólás, vagy téma elkalandozás, de ez az állandó de k...a jó meccset játszottam, kaptam 3600000 xp-t prém nélkül dolgok kicsit furák számomra. Előtte meg lehet 20 körön át kilőtték elsőre, azt rakja ki.
Ez az ún. -e pénisz lengetés meg mind2 jelenleg emelt röptű beszélgető félnél megvan, csak kérdés, ki mellé állnak többen ezen a fórumon. Erősebb heavy baszik, szokták mondani. Vagy két tank közül az arty lőtte ki, vagy valami ilyesmi.
Amit meg végképp én sem értek, hogy 3 naponta írkálják: abbahagyom, törlöm, felnégyelem ezt a fosch játékot, de azért tolja mindegyik.
Tehát ez egy élvezhető játék, vagy ha ennyire szar, akkor ezek az emberek mazochisták, és csakis önsanyargatásra használják.
De legalább ismét lett 3 új oldal a fórumon.
-
Oddball29 #202777 A játék eme posztmodern szakaszában ennyi maradt. -
marchizor #202776
-
magyi76 #202775 sziasztok hol talalok orosz hangot a jatekhoz?
Tehat azt szeretnem hogy oroszul beszeljen! legyszi legyszi... -
Ez a hivatalos kicsiben, csak az elborultabb.