418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Greenyke
    Match of my life kb :D Azt hittem vesztünk, aztán mégsem

• darkwraith
    ezért nem vettem még meg. Na meg ami utána van...
    M103 is ugyanezzel kezd, és semmi nem jó bele a T32-ből. Szívás, pedig a t110e5 érdekelne, de az az út, ami odáig visz, ahhoz nincs kedvem.
  • ximix #203130
    A rossz hír , hogy a következő tankban is ugyan az az ágyú van csakhogy szokjad :)
  • foxbat88fx
    504 csatám van vele :D és nem azért mert szar, hanem mert az egyik legjobb hvy a gameben :)
  • darkwraith
    198 pen nem elég neked t7-ben? az Is 175-el is bővel elég. Lehet neked nem fekszik, de nagyon jó tank, nem is tudom a Tiger P vagy ez a legjobb. A testet érdemes takarni, ha tudod, de ha nem, akkor rá kell mászni az ellenre 1v1-ben, és probléma megoldva. Szokjad még, jó kis gép az.
  • foxbat88fx
    nagyon zsíroskolbász ez a Hellcat!
    kezdek ráérezni :) csináltam vele egy Fadin-t XD
    olyan rohadt kevés lőszert adnak a stock gun mellé :S
    remélem 90mm-essel nem lesz sok Fadin-om :)
  • patchaou
    Szerintem a játék legjobb tankja. Nem egy villám, de ezek szerint még nem volt tényleg lassú tankod :) Nem nehéz megtalálni azokat a pozíciókat ahol csak a tornyodra lőhetnek, ha erre ráérez az ember akkor lealáz vele bármit. A lövege a 9-eseket is viszi gyenge pontokon még prémlőszer nélkül is. Nem mai videó és nem is legjobb köröm vele, de hirtelen ezt találtam.
  • Beaver70
    Ez a játék egyszerűen döbbenet. Az egyik nap ha levegőbe lövök, akkor is minden lövés talál és sebez, a másik napon, ha a fejem tetejére állok, akkor sincs találat vagy nincs sebzés.

AMX Mle 1946-tal 10 lövés, 10 találat 8 páncélátütés, 380 sebzés. WTF? Pont az átütéseknek kellene sebezni, nem a páncél külsejének megsimogatását kell értékelni.

Ráadásul tele olyan idiótákkal, akikről nem tudom miért játszanak, ha egy csatában nem lőnek egyet sem. Legalább 5 ilyen f.szkalap tuti van a csapatban.

Őszintén remélem, hogy nagyon gyorsan jön egy konkurens játék, aki ezeket a bődületes, a játékélményt tönkretevő hibákat kijavítja, és a Wargaming elmehet akkor bús p.csába.

Bocsánat a kifakadásomért, de ez a játék nem javul, hanem egyre szarabb lesz. A fejlesztők nem foglalkoznak a játékosok építőjellegű kritikáival, egyszerűen csak profithajhászok.
  • voivod32
    Srácok! Ez a téma ugyan nem vág ide, de meg kell mondjam, a T29-ben hatalmasat csalódtam. Amennyire vártam, hogy meg tudjam venni, olyan szar. Pedig minden fullos rajta, beleértve a legénységet is. A tank lassú, atorony kivételével könnyen átlőhető, a lövege pedig... semmit nem üt át. Borzasztó! Szerintetek?
  • darkwraith
    az működik, és elvileg érdemes. Bár régebben volt egy videó t-54-el 50% legénység-100% legénység és 100% cammo skillel, és szinte semmi különbség nem volt köztük. Bár lehet, ez tankonként eltérő lehet.
  • Malarki
    Komolyabb téma: rohangálós scoutra érdemes camo skillt rakni? Működik az mozgás közben?
  • patchaou
    Majdcsak ezer csata alatt simán összefuthatott 3 olyan hülyével, aki low hp-val lerammolta. (bár az sem biztos hogy idióta az illető, Én is aadtam már kamikaze medált úgy artynak, hogy pár tizedmásodperccel korábban még volt hp-m, azán vagy az ellen vagy csapattárs még belém küldött egyet ütközés előtt.
  • darkwraith
    Gondolom a röhögés közben nekimentek a low hp-s scoutok, és ő élte túl. Szerintem valószínűleg a műhold módra még rá sem jött, másképp ez a 9 kill nehezen képzelhető el. Azok is szívrohamot kaptak inkább.
  • Pupuci
    Kösziiiiiiiiiiiii!!!
    (elboldogulok vele ;) )
  • Oddball29
    Az a 3 kamikaze medál elég fura.
  • patchaou
    Nem, csak nem akartam hogy nekem ugorjon itt a sok álszent fasz amiért kirakom névvel együtt.
  • Wlanseraf
    Ez PS ugye?:)))))))))))))) az a sebzés oda kúr... tuti bot de minek?
  • foxbat88fx
    innen :)
    de nem árt ha tudsz oroszul XD
    http://all4wot.ru/arkadny-snayperskiy-art_sau-dlya-world-tanks/
  • patchaou
    Pedig de :) Bárcsak ilyen lenne az összes artysta. Csatánként 4-5 sebzést bármivel bevállalnék.
  • virkir
    Akkor már fejlődött az utolsó frissítés óta 100%-ot :D
  • TiborTamas
    Na nemár... :_D
  • TiborTamas
    Ja hogy wn6, akkor nem szóltam. :)
  • virkir
    Nem mintha a Damage per battle:48 meg a Frags per battle:0.07 sokat javítana a megítélésén.
    De tényleg el nem tudom képzelni az ilyenek mit élveznek ebben a játékban.
  • patchaou
  • Malarki
    Ezek már WN6-os adatok, gondolom nagy cap huszár lehet a gyerek, ezért ilyen "magas" az effeje a régi számítás szerint. Egyébként én nem is mertem rákeresni a profiljára. Elég volt látni élőben
  • Hassel74
    Ezt űberelni?
  • TiborTamas
    A wot-news kalkulátora szerint 365,58 az effije, úgyhogy az xvm valamit elcseszett. :)
  • ximix #203106

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?client=tmpg&depth=1&hl=en&langpair=ru|en&rurl=translate.google.com&u=http://drongo-lab.ru/archives/category/other-mods/target&usg=ALkJrhgUv5U7v50LO7clQFDnxXgNMvgReg

Előfordul, hogy nem tudod letölteni, mert nem látszik az ellenőrző szám olyankor vissza kell váltani oroszra (fent a zászlón),mert a google trancelate nem engedi.
  • Hassel74
    Érdemes rákeresni!
  • patchaou
    Az igen :D De tudom überelni :P

Az általad mutatott figura is bizonyíték arra, hogy az új medálokat csak azért hozták be, hogy az ilyenek is kapjanak valamit.
  • csoszi87
    A rohadt gyökér anyját az ilyen marhának.
    Su85el védem a bázis prohorovkán 1 kínai M5el.
    Elkezdik foglalni, várom, hogy az m5 spotoljon.
    Látom, már3an húzzák, és beírja az M5, hogy spot!
    Nekem kellett hátrébbról előre menni a Su85el, mert a full Hp-s spotter utasított, hogy spotoljak neki.
    Persze még azelőtt láncoltak, hogy lőni tudtam volna 1et, az M5 nem tudta őket sebezni, így befoglalták a bázisunk.
  • csm
    most 2 csatánál egymás után eljátszotta velem 1-1 idióta,hogy fedezék mögül kigurulva támadnék,de visszagurulni már nem enged,mert ott áll mögöttem,hiába lökdösöm...
    a stuggal megúsztam 1-2 beszedett lövéssel,visszatolattam a kedves pz mögé,és szemét mód kitoltam a tűzvonalba,rohadjon meg,szitává is lőtték :)
    aztán a kv1-s-el áll be mögém egy szintén kv1s,,csak t8as top tankok ellen,kb 50 életem maradt...hiába kérdezem tőle hogy mivan,nem reagál,akárcsak a pz...őt már nemtudtam kitolni,így kapott közvetlen közelről egy 122es-t az arcába. lehet hogy károsítom a csapatomat,de ez a sok idióta annyira tud zavarni,hogy nemigaz
  • Malarki
    Na most ez most vhatdöfakk?
  • Pupuci
    Szia!

Honnan lehet olyan jó kis izét szerezni? Ami kiírja, hogy hol-milyen a páncél! Ha lennél oylan kedves és egy linket dobnál... Megköszönném!
  • popey8
    Ecsém te teljesen kész vagy XD
  • popey8
    Ezzel én nagyon nem értek egyet. Ha olvasod a fórumot rendszeresen, akkor láthattad hány olyan csata végi jelentés volt eddig is betéve (tőlem is), ahol 3k, 4k, 5k, de még 6k stb. dmg sem elég a győzelemhez. Szóval az, h a többiek milyen mutatóval (képességekkel) rendelkeznek, az az esetek többségében nem befolyásolja a teljesítményedet. Igen sokszor van olyan, h több dmg-et is lehetne csinálni, ha vki fedezne hátulról.

Általában az ilyen csatákban jön elő az, ha vkinek van taktikai, stratégiai érzéke vagy csak egy kicsivel több esze, mint az átlagjátékosnak. Helyzetfelismerés, jó helyezkedés és játéktudás (pl. beforgatás v egyéb ilyen kis trükkök ismerete) határozza meg, h az elejétől elveszett csatákban mennyit tudsz sebezni.

Az egyén teljesítménye, pedig igenis eldönthet egy csatát (ezáltal befolyásolva a WR-t) és a legtöbbször ezt észre se veszi az ember. Mondjuk az egyik oldalon 2 tank feltart 3-mat és a kettőből az egyik csinál 3k dmg-et. A többiek a másik oldalon áttörnek és hátba támadják az ellent. Mondjuk ne is beszéljünk ilyen kiemelkedő szituról csak arról, h ha az egyik oldalon hiányzik 3k v 4k dmg kiosztása (1 embertől), akkor oda a csata, mert a többinek fingja sincs a játékról. Nem hiába van Kolobanov kitüntetés is. Mondjuk ez nem gyakori, de többször van olyan, h 1vs2-t v 3-mat hoz le a delikvens és nyeri a csatát, akár úgyhogy a másik oldalon simán áttörnek a csapattársak és befoglalnak. Na de ha az a vki ne hozza le az 1vs2-t, akkor az ellen befoglal, mire a másik oldal elér a zászlóig. Ezek a szituk mind befolyásolják a saját WR-t.
  • AMDROBI
    Köszi.
  • Szpecnyaz
    Gondolom megerőltető lenne ha nem kérdezgetnél mindig mindenféle hülyeséget, hanem használnád néha a guglit is.
    De tessék, rendes leszek: Wiki
  • ximix #203095
    http://wotinfo.hu/index.php/wiki/itemlist/category/22-leg%C3%A9nys%C3%A9g
  • AMDROBI
    Nagyon szellemes...De komolyan mi az???