418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N

Új rész :D
  • Szpecnyaz
    Nem drága a javítás/lőszer alapból. De volt a végén 2 KV-1S, az egyik oldalába kapásból lőttem 3 0ásat, szóval ott inkább váltottam goldra és azzal öltem meg őket. Ez viszont nyilván jelentősen megdobja a számlát csata után.
  • Destydeme
    Okay,köszi.
    "tesco gazdaságos T34-85"Ezek szerint a t34-85 jó kis tank?
    Mert ha nekem a kínai(is)bejön,akkor egyszer rá kéne feküdjek a nagy medve med tankjaira is.
  • Mentol
    Jaaa! Tehát 42ezret hozott a csata, de a levonások után 12ezerrel lettél gazdagabb. (nem olcsó a javítás/feltöltés azon a tankon)
  • ximix #203247
    Az egy mod.
    Itt megskubizhatod a spoilereket lenyitva .
  • Szpecnyaz
    Ezek a pirosak általában mindig cappelnek ha nem hullanak el 2 perc alatt, szóval nem véletlen hogy rájuk eléggé negatívan hatott a WN6.
  • Tessellia
    WN6 vs. EFF-re itt a jó példa. EU szerver stat. wotlabsban tárolt accountok alapján:

SERVER STATISTICS

Average Win Rate:50.71%
    Average Tier:4.64
    Average Efficiency:1120
    Average WN6 Rating:825
    Players Tracked:56561
    Clans Tracked:876

Látszik is, hogy mennyivel csökkent a WN6 még átlagban is!
  • Szpecnyaz
    Ja, annyi pénzt kaptam a levonások után.
  • Szpecnyaz
    Én a WN6-os XVM-et használom. Ott gyakoribbak a pirosak a cap pontok megnyirbálása miatt. Ha nem is ilyen nagy számban, de azért gyakoribbak lettek a 600 alatti játékosok nagy tierben is. A low/mid tier meg elég gyakran néz ki így.
    A Type58-ra meg csak Oddballt tudom idézni "tesco gazdaságos T34-85". Ilyen elmegy egynek kategória. Kis tankok ellen jó a gunja, de a nagyobbak ellen már sokszor kell goldot tölteni(IS,KV3, de a KV-1Sre is inkább rátöltöm), mert már a ruszki tankok oldala is megfogja a 120pent.
  • Mentol
    Arra gondolok, hogy a "Credits" mellett egyik helyen 42112 van alatta meg 12099.
  • ximix #203241
    Ez good :)
    Ilyenkor van, hogy látják a effidet óóóóóóó és elfordítod jobbra löveget és elindulnak arra mint a jóllakott napközisek, és akkor hé valaki a másik oldal ?, hé? , hahó?, na mindegy

Vagy jönnek veled ha jobbra fordulsz jobbra fordulnak ha balra akkor balra ha kinézel egy domb mögül már visszamenni nem tudsz, mert ott áll a seggedbe és nem érti, hogy csak kinézni szerettél volna majd vissza tolatni fedezékbe, vagy felmész egy dombra kukkolni 2 másodperc múlva 5-en vagytok ott mint a fecskék a dróton :)
  • Szpecnyaz
    Mindegyik szám más értéket mutat, de oda van írva melléjük hogy pontosan mit.
  • Destydeme
    Hi.Ezek a"pirosak"milyen gyakoriak?Nem hasznlok xvm módot,nem zaklatom fel magam.Vagy 10/9 csata ilyen?:)
    Milyen a Type58?2napja végeztem a kínai t-34-el,csak még kicsit húzom benne a legénységet.Milyen az a 120pen 160dmg ágyú?
  • endrodiz
    És IGEN!!! Köszi!
  • Mentol
    Jó reggelt Tanár Úr! Rég találkoztunk... :)

Amellett, hogy egy rossz szót nem szólok most erre a hsz-re (pedig...), szeretném megkérdezni:
    Miért van más összeg a 2.képen fent, és lent?
  • Szpecnyaz
    Battle of Noobs
    Úgy éreztem magam mint ha középiskolásként beszabadultam volna egy óvodába.

• zsupeti
    Patent.Helyreállt a világbéke a garázsomba.Végre nem kell csata induláskor is ezzel molyolni.
  • Yoyo
    Ha bent vagy a lőszervásárlás ablakban, rákattintasz bármelyik lőszer ikonjára kidobja a lehetőséget a cserére, ugyanúgy mint a fogyóeszközöknél.
  • endrodiz
    de hogy lehet visszaállítani az eredeti sorrendet? mert hiába cserrélgetem...
  • zsupeti
    Kösz a megoldást!
    próbáltam mozgatni ctrl kombóval az ablakot de nem ment.Hagytam is a fenébe.
  • endrodiz
    Az történt, hogy feltettem az IS-re a D10T-t. Még csak nem is mentem vele, de már vissza is raktam a D-25t-t. És attól a pillanattól kezdve- csak ennél az egy ágyúnál- a sorrend nálam is: APCR-HE-AP. És mivel van 5 HE, a többi AP, a HE-t tölti be... De eddig mindig az AP volt elől. Idő kellett, mire észre vettem és most nem tom, hogy kell visszacsinálni.
  • zsupeti
    Tököm tudja!
    Lehet,h valaki meghekkelte az akkontomat. :D
    amúgy passz.
    Nem minden nap megyek vele,és néha elfelejtem időben visszaállítani AP ra,de akkor ha már jó pár goldot kilőttem.
  • Szpecnyaz
    Ha cserélgeted a lövegeket akkor szokott megváltozni a sorrend.
  • foxbat88fx
    -.-" amatőrök XD
  • R3nton
    miért van neked az első ablakban gold? Nálam az összes tanknál ap-gold-he a sorrend. De én nem is tudtam, hogy ezt meg lehet változtatni...:D
  • zsupeti
    Tényleg.Át lehet állítani az IS3nál,h ne alapból goldlőszert töltsön be?
    Mert az első ablaknál gold,másodiknál HE,és a harmadiknál van csak a normál AP lövedék,és értelemszerűen az elsőből tölt be.
  • endrodiz
    Bameg, ez szopat!!! Valamiért felcserélődött a HE és a Ap a játékban és először automatikusan HE-t tölt be... Ez mitől van és hogy lehet visszaállítani????
  • lammaer
    "és azon kívül 46-146-ig, akármit, akárhol lövök"

Tán nem HE-t kéne használni :)

APval nincs az az isten hogy annyit sebezz, ha azt állítod mégis, dobj egy replayt plíz.
  • endrodiz
    Van ma valami a levegőben... IS-el a top ágyúval egy 375-öst sikerült sebeznem és azon kívül 46-146-ig, akármit, akárhol lövök, Tier V- VIII-ig.
    Plusz nem találom el a T-150 tornyát 63m-ről álló célpont, teljesen kitöltött célkörrnél????!!! Szép nap ez a mai...
  • Faboo
    Nekem általában két fajta vesztes csatám van. Van a meggondolatlan, amikor nem figyelek eléggé vagy türelmetlen vagyok vagy csak benéztem. Ekkor általában némi sebzést kiosztva hamar elhullok. Van a másik - és ez a rosszabb - amikor az utolsók között pusztulok, de úgy ,hogy az ellenfélnek még legalább 10 játékosa van. És ezekre a csatákra jellemző nagyon a 0 dmg, lepattanó, lánctalp sebzés. Az ilyen csatákban még ha sokat sebzek, azt is kétszer annyi lövésből teszem mint általában. Legutóbb E100-al 3 lövésem volt. Mire találkoztam az enemyvel a fele csapat elhullott. Utána a túlerő lenyomott. Ja és 0 dmg volt. 1 lánctalp, két crit.
  • zatyj
    Eddig engem egy vasárnap délután szopatott, gondoltam kicsit tolom a tankot reggel melo nyugodtság kell .. 26 meccset bukktam folyamat mind1 mivel mentem, akkor is szívózott. Garage battle izgi lessz ... akkor én majd szépen sórban beviszek 4 artyt :)
  • foxbat88fx
    pfff nekem is kurva jól indul a nap... egyből 3 semmirekellő csapatba tesz be a sok kibaszott gyökér közé.... hihetetlen.... egyszerűen hihetetlen!!!!!!!!!
  • Unreal1942
    A napokban nekem is nagyon szerencsétlenül adja. Vagy olyan a sorsolásom, hogy esélyem sincs még sebezni se nagyon. Vagy bármit is teszek hozzá. Nem ritkán felül múlva a középszerűségemet, de ez sem elég.. vesztés van 5-10 es sorozatokban...
    T5,6,7 bárhová megyek.
    Igaz, hogy leszarom a statot, nem is játszom annyit és sose leszek fizető vendég, hogy "komoly" legyen, de ez több mint bosszantó tud lenni, ha ilyen rossz hullámba kerül az ember.
  • foxbat88fx
    ebben én is benne lennék! ez jó ötlet! mostanában agyamra ment a sok kis gyökér o.O 6-os 8-as századba jönnék én is szívesen.. igaz csak hallgatózni tudok, beszélni nem :P

na indulhat a mai tankozás :D tegnapi napom egész jó lett ahhoz képet :)
    és 16:34-kor végre lekerül rólam a chatban :) ez a jó hír... a rossz az hogy fogyóban az almapálinka
  • Destydeme
    Hi all!
    Szoktatok mostanában századozni?Milyen gyakran,kikkel és milyen időtájt,milyen tierben?
    8-10 hónapja OTEP által szervezettben részt vettem és tetszett,kéne lassan 1 kis változatosság.
    THX.
  • stoppos
    Haha, bele akartam olvasni a kommentekbe, de valakinek már az első mondatban magyaráznia kellett a "miért is nem a tigris a világ legjobb harckocsija" témakörben.

A német medek várósak.
  • Random_
    Tegnap legalább 3 körben voltam balfasz, de kettőben tuti. :)

Egyiket buktuk volna KV-1S-el voltam és ketten maradtunk a végére. Lett volna esélyünk életben maradni, de én ráuntam és benyomultam az ellenség közé. Még, ha bukó is lett volna, akkor is megspórolok egy teljes tank javítást. Amúgy jó kör volt, mert mi ketten tartottunk egy oldalt, de kevesek voltunk.

A másik körben a T-150-el voltam és egyszerűen álom az a tank, csak a végén elvesztettem a türelmem és bevágtattam az ellen bázisára. Azt gondoltam sérthetetlen vagyok, de nem. :( Azért 5 killt sikerült összehozni, de kicsit több türelemmel még lett volna pár kill és életben maradhattam volna.
  • zsupeti
    Az elmúlt két napban olyan szinten szopat a MM és a random,h elmondani nem tudom.Az ARL39 td-m 15ből 13 vereségre van ítélve.Sebezhetek ölhetek mindegy mert akkor is bukó.Éreztem,h baj lesz mert 80%winrate és 1,9 kill átlagom volt vele.Most már sehol sincs ez a stat.Volt olyan köröm,h csak golddal lövöldöztem és hiszitek vagy sem 9 sebzésem volt a csatában.Amiatt mert kilőttem a 9hp val rendelkező tankot.Onnantól fogva csak lepattanó és 0dmg találataim voltak.Átlag 300pen nem volt elég tier6 ban.És lassan mindegy,h milyen vassal megyek be mert ez a sláger.
    Érzésem szerint ha előbb-utóbb nem változtatnak ez lesz a veszte ennek a játéknak.Jó a játék de amit a háttérben művelnek,az már több mint gerinctelenség.
  • madmanic
    köszi!
  • Kubukli
    Tökéletesen igazad van.
    Csak egyrészt amikor ezt összeraktam, akkor már baromira nem akartam az efféle gyökerekkel együtt játszani. 2 percet megért, mert így nem a csetben küldtem el valakit a pcsába az utolsó csatában.
    "Senki nem hal bele": aham', csak a játékban azok, akiket melléjük rak be az MM. Jó lenne, ha csak században szopatnák magukat és randomban nem hívnák ki maguk ellen a sorsot.