banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zsupeti
    Az elmúlt két napban olyan szinten szopat a MM és a random,h elmondani nem tudom.Az ARL39 td-m 15ből 13 vereségre van ítélve.Sebezhetek ölhetek mindegy mert akkor is bukó.Éreztem,h baj lesz mert 80%winrate és 1,9 kill átlagom volt vele.Most már sehol sincs ez a stat.Volt olyan köröm,h csak golddal lövöldöztem és hiszitek vagy sem 9 sebzésem volt a csatában.Amiatt mert kilőttem a 9hp val rendelkező tankot.Onnantól fogva csak lepattanó és 0dmg találataim voltak.Átlag 300pen nem volt elég tier6 ban.És lassan mindegy,h milyen vassal megyek be mert ez a sláger.
    Érzésem szerint ha előbb-utóbb nem változtatnak ez lesz a veszte ennek a játéknak.Jó a játék de amit a háttérben művelnek,az már több mint gerinctelenség.