418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #203290 A 110 pike-ja trükkös. A csúcs mellett 248 se nagyon viszi közelről, viszont ha enyhén be van forgatva, akkor a fényszóróktól kifelé könnyebb átlőni, mint a középső varrat mentén. Ezért pattognak róla sokan, mert megszokták, hogy a IS-3/8-nál a varrat mellé céloznak. -
davidbog #203289 Még elég alap állapotú az enyém, de így se rossz.
A 122 mm D-25T löveg iszonyat rossz. A 100 mm 62-100T löveg az adatai alapján nagyon jó lesz. A célzási ideje elfogadható, RoF-ja magas és átlagos sebzése, átütése van.
Az alap torony elmegy, szemből a 200+ mm átütésű lövegek elég gyakran átcsaphatják. De olyan 145 mm-es átütésig biztosan véd, ha nem a kémlelő nyílásokat lövik. Vagy nem shot trap lövést kap. A lövegpajzs erős lövegek lövedékeit is képes benyelni, de nem mindig. Erősebb lövegre nem teszteltük az alap tornyot. Fejlesztett tornyot ismerjük az IS-8-ról, gondolom védelemre is ugyanaz.
A test páncélzata szemből jónak mondható. A teknő eleje ~155-160 mm-ig védhet, a 107 mm ZiS-6 már olyan párszor átütötte. A homlokpáncél elég erős 212 mm-es átütésű löveggel legalább 12-szer lőttünk rá de egyszer se tudtuk átütni. A 225 mm-es átütésű löveg néha átütötte, de volt olyan sorozat is amikor mind a tíz 225 mm átütésű lövedéket megfogta a homlokpáncél. Ha a hossztengelyhez képest 20°-ra van beforgatva akkor a homlokpáncél már átüthető 198 mm átütésű löveggel is. Kisebbre és más fokra nem teszteltük, elképzelhető hogy gyengébb löveggel is átüthető beforgatva. A homlokpáncél teljes felületű, tehát mindenhol van hitbox. Nem olyan mint az IS-3/IS-7 hogy a szélén üres. Ebből kifolyólag az oldalpáncélzata gyenge mert nincs előtétpáncélzata.
A mozgékonyságra valaki írta, hogy nagyon jó. Szerintem csak jó kategória. Eleve a legerősebb motor van az én 110-esembe és nem vagyok tőle elájulva. Ráadásul a fejlesztett torony, ami +4 tonna még fenn sincs. Igaz a sofőr is még csak 98%-os. Helyben fordulni nem tud és szerintem kicsit lassan is gyorsul.
A harckocsi legnagyobb hátránya (a fostos D-25T mellett) a lövegek vertikális síkban való kitéríthetősége. Negatív irányban nagyon rossz. Dombos terepen szinte használhatatlan emiatt.
-
Madi92 #203288 Egyrészt a k. anyukáját a csapatnak, másrészt, szarjak sünt, hogy artyztam..:D 7k dmg
Vereség
Csata: Prokhorovka 2013. február 1. 15:29:37
Jármű: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 116
Szerzett kredit: 65 068 -
foxbat88fx #203287 XDDD tier 7 csata én feszítek ott az 1670 effimmel, meg még van egy 1200 meg egy 1040 a többi mind 800-600-500-400 :S:S durva nagyon
na most már zsír az xvm! köszi a helpet! :):)
kíváncsi leszek nagyon... asszem 8.0 óta nincs fent xmv, de már akkor is láttam érdekes dolgokat.... jobb így hogy tudom hogy ki mennyire balfasz mint sem azt várjam hogy lehozza valaki a meccset ha egyedül marad közben nem is tudom mire képes a csávó -
Tessellia #203286 vagy lehetne ivójátékot rendezni.. inni kell, ha siemka-val köszön valaki, inni kell ha a csapatodban van egy 500eff alatti (ha több is van akkor a mennyiségnek megfelelő felest), inni kell ha a olyan tankon van derp gun amire abszolút nem illik.. és még lehetne kitalálni szabályokat:) a részegség garantál 10csatán belül -
toma77 #203285 VehicleMarkersManager.swf okozhat ilyen gondot. -
Nem vagyok az orvosod, de azt kell javasoljam, hogy csak akkor igyál meg(mintegy megünnepelve a ritka alkalmat) egy-egy felest amikor van pár 1000-1200 effi ferletti a csapatodban. -
foxbat88fx #203283 na ez már zsír! köszi!
-
Toweliee #203282 Azt külön kell letölteni. Itt van telepítési útmutatóval. -
És utána restart. -
foxbat88fx #203281 omg hogy nem lehet csinálni egy normális leírást -.-"
dokan fentvan, volt már fent xvm -
WaseK #203280 A dokan-t telepíteni kell, ebben nincs változás. -
foxbat88fx #203279 ez már ott bukó hogy nincs xvm-stat.exe :D -
foxbat88fx #203278 nem jó, nem működik :S
kijelzi hogy fent van... meg jelzi hogy mennyit sebzek összesen, meg foglalták a bázist írta hogy mennyi van vissza másodpercben, de az effit nem jelzi ki :S
(megint vereség a büdös k*********** anyjukat) -
virkir #203277 A .swf-ek meg az xvm.xvmconf a res_mods\0.8.3\gui\flash\-be az .exe meg a .config a játék gyökerébe és az xvm-stat.exe-vel indítsd a játékot. -
MrGringo #203276 Akkor bele fog férni pár feles:-) de csak óvatosan mert....http://www.boraszportal.hu/carpe-diem/20130103/megszuntek-a-fovarosi-detoxikalok

-
foxbat88fx #203275 wtf nem is kell "telepíteni"? régen nem így kellett csinálni :D
wotstats.exe-vel kellett indítani gamet vagy mi -
foxbat88fx #203274 köszi, eddig sose innen szedtem le XDDD
remélem ez működni fog....
amint meglátom hogy van pár 1000 effinél kevesebb gamer a csapatban iszok egy felest :D (így kell berugni xD) -
foxbat88fx #203273 naja, én is ezt veszem észre, és ezért basz szét az ideg is!!! de mi a rák van??? ennyire felhígult a játékos állomány????
rohadt WG csinálhatna már valamit.... leszarnám hogy kell várni fél percet mire az MM összerakja a meccset, de inkább várnék rá mint most hogy 2 sec alatt berak a nyomorékok közé :( -
virkir #203272 Még mindig a régi helyén -
fodus1978 #203271 Hát nem tudom. Az elmúlt héten az is csodaszámba ment, ha olyan csapatba rakott, hogy legalább 50% esélyünk lett volna. Az átlag 5 és 25 között mozgott. Cseppet sem idegesítő olyanokkal lenni egy csapatban, akiknek még az alapvető dolgokról sincs fogalmuk. Istenemre mondom, talán egész eddig nem találkoztam ennyi istenbarmával, ( tiertől függettlenül) mint ezen a héten. -
foxbat88fx #203270 felkéne tennem az xvm-et és akkor nem idegeskednék mert előre tudnám hogy lose-e vagy win....
hol találok múkodó képeset? :D régen szedtem le de nem múkodott :( -
szosan #203269 Nagyon hullámzo hogy milyen csatába rak be.... délelött szivás volt csaupa 1-2K körösökkel rakott össze... 2-3 óra pihentetés( a játéknak és az idegeimnek) és legalább most 50% fölé hoztam a reggeli 10 kör bukót... -
MrGringo #203268 Tegnap későn este mondom megyek pár kört valami nagyobb vassal ott már nincsenek nagyon ilyen teknikátlan paraszt gyerekek. Persze, aztán bele ért a bilibe a kezem. Állandóan a noob oldalra pakolt be!
10 csata alatt alig bírtam leduplázni a tankot, egyszerűen mindig vesztettünk. Na nefélj csak biztos csuklottak a wg-nél!
Nekem is vannak szélsőséges napok mint mindenkinek, de általában kiegyenlítődik az arány! Sőt inkább azt mondanám lassan de biztosan mindig több azért a végére a győztes csata.
-
endrodiz #203267 Nem csak téged. IS-el 12/1win, 1draw... szóval
-
foxbat88fx #203266 Látod csak engem szopat a game :D
eddig mentem vagy 6 kört Tiger P-vel abból volt 1 win :/ -
MrGringo #203265 Huhh
Szerintem mindenkit te öltél meg, még a tieidet is!
-
szosan #203264 Ez faxa volt... pedig nem is fullos még a tank.
Victory! Map: ! Prokhorovka 2013. február 1. 14:24:12
Vehicle: Churchill VII
Exp: 3 942 (x2) + Credits: 43 327
Achievements: : Acélfal, Mesterlövész, Elit lövész, Hidegfejű, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
foxbat88fx #203263 már ittam... de sajnos a sok idióta ellen az sem segít :( -
darkwraith #203262 Mondjuk ez már a másik oldal, sajnos a szülők túl sokat engedik gép elé ülni a nagyon fiatalokat is. Szerencsére az enyémek inkább mennek ki az udvarra. -
MrGringo #203261 Hát ez az!
Fiatalok is olvassák, túúúúl fiatalok is olvassák! Miattuk kapott bant biztos a koléga! Nemhogy tanulnának meg ilyesmi hanem inkább a netet bújják, meg elszarják a másik játékát a world of tanks-ban.
-
MrGringo #203260 Ejjj látom nyűgös vagy!
Igyál meg valamit! (Ha van még a jó kis pálinkádból)
-
:D -
darkwraith #203258 Itt a februári Gift Shop:
http://worldoftanks.eu/news/5900-gift-shop-offers-february/ -
darkwraith #203257 Azért az érdekelne, miért kell ilyen hangnemben írnod itt, pláne hogy a te chatbannodhoz semmi közünk. Ezt a fórumot fiatalok is olvassák, nem feltétlenül kellenek ezek a fajta megnyilvánulások, csak nyelvi szegénységed minősíted ezzel. Nem megbántani akarlak, de azért kicsit lehetne kulturáltabban is, nem? -
kesebaro #203256 köszönöm 
-
8.3-ra is van olyan lézeres mini map mod ? ha igen link plz, nem találom sehol :( -
MrGringo #203254 Fasza! 
-
foxbat88fx #203253 na még 2 óra a chat banból! teljen már le :D gyerünk gyerünk!
az összes fasszopót el akarom küldeni a k* anyjába :D:D
nem igaz megint milyen faszok vannak.... ezt sosem fogom megérteni mi a kurva anyjukat élveznek a játékban??? :/ -
kesebaro #203252 Sziasztok!
110-röl mi a véleményetek?