418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #203370 szia... itt ez az oldal! írja be a nevét!
http://www.noobmeter.com/
mennyi a performance ratingje meg WN6??? -
Spanod tud ròla hogy intèzed neki a pvp-t? :D -
OP francia :D -
mausbattle #203367 Üdv ! Van egy Low effes barátom, aki nagyon jól játszik !! Szerintem is és az effinencia szerintünk egyáltalán nem fest reális képet a játékosról. Arra kérlek titeket, hogy egy magas eff-es ember álljon ki vele.
Érdekelne, hogy egy high-effes mit tud egy low effes ellen 1vs1-ben ! Bármilyen tankkal lehet jönni. Kérlek aki tud, jöjjön és nézzük meg hogy valójában mennyi játéktudásbeli különbség lehet az effek mögött !! -
ááá semmi baja a spotting rendszernek, ááá úgy tökéletes ahogy van. -
Pontosat nem tudok
1.azért hívják magic forest-nek
2. a fák csak felül takarnak alattuk ellátni főleg a lapított franciákkal
http://youtu.be/5ML4oXjG6ag?t=6m6s
3. ajánlom az elejétől végig nézni -
foxbat88fx #203364 mutasd meg a WG-nek hátha törlik az accodat csít miatt :D -
Renegade #203363 valaki bepötyögte az all seeing eye-t :-)
-
Ez vmi uj bug? Igaz valami gaz van a replay-el, de a meccsen is csak ugy hirtelen megjelentek ott a tankok. Mas tank nem volt ott, csak en..
-
Oddball29 #203361 Napi idióta rovatunkban egy meglepően jó kezdő stattal büszkélkedő egyén szerepel, akiről az is kiderült, hogy hazánkfia. Mégis mivel bőszített fel egy olyan "mindent láttam már, és mégse.." féle veteránt, mint jómagam. Mert ez nagyon nem az, aminek látszik.
Nos, a fenti jómadárnak egész biztos vagyok benne, hogy még nem szálltak le a golyói. Malinovkán képes volt T-62A-val VÉGIG a TD-k mögött kempelni. SEMMI támogatást nem adott a malomért magukat pergőtűzben odaküzdő heviknek. Mikor szégyenszemre nekem kellett azzal a lomha 704-el eljutnom oda és biztosítanom a magaslatot, azután se csinált semmit, csak tökéletes idióta módjára bújkált és forgolódott mögöttem. A csata utolsó harmadában kisezer esélye lett volna bemozdulni azért a két SPG-ért, és az előttünk álló egyetlen TD-t kiflenkelni is derogált neki. Persze karcolás nélkül megúszta, de a hiperpasszivitása miatt a csapt vesztett. Ezért aztán baromi megérte 10-es közepes tankot kihúzni. -
Renegade #203360 nem csak zászló az embléma, lehet póni is :D
-
Ry0K3N #203359 50% discount on emblems:
With your favorite machine, you are already a fearsome tanker for your opponents! However, would you like to be recognised even better with your special emblem? Whether you pay for it with gold or credits, take advantage of this discount to decorate your tank!
:o
telerakom izraeli zászlóval az artijaimat csak hogy érezzék a törődést -
csoszi87 #203358 Na nemár!
Su85el 1580 sebzésre ad a rendszer 423xp-t.
Ma tűnt fel, hogy ilyen szar a Td-k xp hozama.
2000 sebzésre adott nagylelkűen 600at. -
Ry0K3N #203357 PEdig az jó móka volt, megint kellene majd :D -
Toweliee #203356 Oh my God!!!! Extra noob vagyok, pedig ezt az oldalt ismerem is.. -
csak neked :) -
Toweliee #203354 Naja, csak ez angol :) I dont speak english. De köszi! -
növeli, de itt megtalálod link -
Toweliee #203352 Pales27, Renegade köszi a válaszokat! Másik kérdésem: Recon, alapesetben is növeli a látótávot vagy csak ha elromlik a tátika? (scout tank). -
foxbat88fx #203351 én is..... -
ma is tanultam vmit -
Renegade #203349 nem, kettő kell hozzá
This perk increases the training level of each crew member's Role/Major Qualification by 5%. It also improves the Repair, Firefighting, and Camouflage skills by 5%. It does not affect role-specific skills, nor any perks (in-game description is incorrect). There is no benefit whatsoever unless all of the crew have this trained to 100%. The perk stays in effect if a crew member is knocked out during battle. -
igen -
Dettó... az elmúlt 5 csatámban vele szereztem 2 Sniper medált, és nekem kellett spottolni az ellenséget is... mind az 5 bukó volt. ebből két alkalommal a csapatomból hatan fejezték be 0 sebzéssel. Szánalom. -
Commandier #203346 :D egyász jól megy részegen ajáááték :DDDDDDDDDD
-
Toweliee #203345 A BIA megszűnik működni ha meccs közben elhuny egy tag? -
Malarki #203344 De az Álmoskönyv szerint se ajánlatos Tigrissel T9 csatában első vonalban vitézkedni.
Egyébként ha 50 méterről se találok el valamit akkor hova menjek közelebb?
-
SU-85 nekem kell spotholnom...........megyek zenét hallgatni. :-)
-
TiborTamas #203342 A randomisten így bünteti azokat, akik félnek, hogy meglövik őket. Ilyenkor közelebb kell menni.. :) -
nekem ugyanez van T29-el, vagy csak most tudatalatt bebeszélem magamnak, főleg hogy te is írod -
Malarki #203340 Mi a franc van ma? Tigrissel 10 lövésből 7 úgy megy mellé hogy öröm nézni fullra beszűkült célkörrel. Más is tapasztal ilyet vagy én lettem bénább tegnap óta?
-
keagle21 #203339 Micsoda kedvezmények: 50% discount on emblems, 50% discount on Crew Personal Data Changes. Mind a kettő olyan hasznos, mint a tankok amik részt vesznek az eventen. :D -
foxbat88fx #203338 akkor lesz igazán jó ha nyer a Ravens és jól beba**atok :):)
-
Destydeme #203337 Szia.Pedig sztem simán mehetnénk minden este.
ma ráadásul semmilyen nap van,megvannak a győzelmek,de olyan semmilyen.Nincs kiemelkedő csatám.Olyan,mintha nem érezném a játékot.
Viszont kikapcsolódásként jó lenne tier 6 körül századozni.
Én örülnék neki és jönnék. -
Direkt SG század már rég volt. -
iliili #203335 mennyivel jobb az amerikai super bowl hétvége...annyi kredit bónusz,féláron cuccok,3x os legénység Xp,olcsó prémium.... -
TiborTamas #203334 Február 2 reggel 6:10 - Február 5 reggel 6:00 -
davidbog #203333 Összességében nincs. De a többi tier 10-es heavynek jobb a homlokpáncélja. Az IS-4-ét kivéve azoké is van olyan erős de azokat be is lehet forgatni. -
Destydeme #203332 Hi all.
Szoktatok mostanában századozni innen a fórumról? -
Kraszi77 #203331 Sziasztok!
Régebben olvastam, hogy van itt olyan illető, aki szorosabb kapcsolatot ápol a játék fejlesztőkkel. Csak nem igazán jut eszembe, ki is ő, és hogy tudnám utolérni. Ha valaki tud segiteni, nagyon megköszönném.