418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
aknakukac96 #203410 Ma csak én veszítek, de kurvára folyamatosan???Ma 10-ből 10 lose...pedig nemhiszem, hogy olyan hihetetlen noob lennék, hogy miattam kapjunk ki FOLYAMATOSAN.Ma asszem csak szakaszba fogok menni, egyedül semmi értelme... -
Mi ez az átütő találat 0 sebzés? Ez újra divat? Mert ez már volt, kellene valami új "ficsőőőr". :-D -
Pongyi #203408 T71-el rendszeresen top-ként végzem T10-ben is:) De ez koránsem az enyém inkább a tank érdeme. Egy kicsit op a T71..... -
Pongyi #203407 Haligali. Valakinek nincs kedve T8 szakaszhoz? Küldjön már invet ha van kedve pls. -
Pupuci #203406 Nálam is ez van, hogy szomorodjon meg... -
Hát van itt szerver gond. Bemegyek fedezékbe és akkor lő ki az aki nem lát. Van egy kis késés...mondjuk 2-3 mp. Az viszont soknak tűnik. :-(
-
TiborTamas #203404 Jesszus :DDD -
Az ARL V39 TD első meccsén 11 találat 10 átütés 0 damage. Komoly ez a stock gun :D -
Előbb lenooboztak, hogy gold ammo noob. 
Győzelem!
Csata: Fjords 2013. február 2. 10:07:53
Jármű: E-100
Szerzett tapasztalat: 2 828 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 72 273
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Pedig abba az ágyúba csak az való. -
Simulacrum #203401 Hogyan szerezzünk Kolobanov kitüntetést egyik csapattársunknak, avagy milyen hihetetlen csaták születnek alacsony tierben.
Az elejét tessék tekerni, a noob játékomat nem érdemes megnézni. A vége az érdekes, mikor visszaindulok, mert látom, hogy az ellenfél simán be fog foglalni, mert nincs védőnk. Magas tierben ilyen szerencsém sosem lenne, mint ilyen szinten. Itt még előfordulnak olyanok, hogy valaki csak úgy kiáll a foglalókörből. Sajnáltam is mikor ment a számláló, de legalább annyit tudtam, hogy a 15 ezer járni fog legalább a próbálkozásomért, aztán pedig jött a csoda... -
Pupuci #203400 Mi a szent szaré van 70+ ping?? -
Ytar #203399 hmm .. csak nekem rendeződött át a garázsban a sorrend? az orosz előrejött, a kínai hátrament .. elsődlegesként nincsenek / nem is voltak kiválasztva .. -
Destydeme #203398 Tier 8as csata,1.4k sebzés ezzel a lassan szűkülő,10sec rld mellett
Vereség
Csata: Fisherman's Bay 2013. február 2. 8:48:12
Jármű: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 617
Szerzett kredit: 27 303
Én vtam a top a végén.Szégyen,nem rám nézve.
Kell nekem is hétvégén 1edül mennem. -
Ry0K3N #203397 Jók az első csatába ezek a 0 damage crit tömkelegek. -
Destydeme #203396 Győzelem!
Csata: Ensk 2013. február 2. 8:33:51
Jármű: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 526 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 863
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész
Itt konkrétan lövés után következő kép a tankom 180fokot fordult. -
Destydeme #203395 Eddig jó,szokásos 60-80fps 5sec-enként leesik 20-ra. -
Pupuci #203394 Hát, én türelmetlen vagyok, hanem igen nagyokat tudok káromkodni.
Cseten is :) És a sok agyhalott manus, aki érti rögtön magára veszi még akkor is, ha nem is neki szól... ez egy ilyen Hungarikum...
-
Nálam kevés játékos türelmetlenebb, szóval más lesz ott :) -
Szpecnyaz #203392 Az első kört néztem meg, a többit majd holnap fogom. Tényleg borzalmas hibákat vétettél.
1-Nem lett volna szabad beengedni hulldownba, ha Frosty ügyesebb akkor ezt jobban is kihasználhatta volna
2-Amikor kijött a fedezékből akkor azonnal szembe kellett volna támadni, menetből tüzelni rá majd lerammolni. Ha az arcába másztál volna akkor semmi esélye nem lett volna a T54 mozgékonyságának a kihasználásához.
Meg ahol elnéztem elég sok lövésed nem ment be. Alap esetben egy E50 vs T54 párbájban az előbbinek kéne nyernie, főleg ilyen nagy skill különbség esetében.
De legalább arra jó volt hogy mindketten tanuljatok a dologból. -
Renegade #203391 na nem igazán tudok aludni, szóval felrakom most, lehet rajta csámcsogni
Így visszanézve röhejes hibákat követtem el. Med 3. körben zsebemben éreztem a győzelmet, láncra mentem, nem vittem HE-t kivégezni, de ez lehet csak mosakodás, mindenki döntse el maga. Mint látható én kaptam ki 2:1-re.
ezt valamiért incompletnek írja
Hvyk: Elsőnél felgyújtottam, onnantól ugye azt már nehéz elveszíteni, a másodiknál volt 2 teljesen hibás lövésem (tankoviban sem csinál olyat az ember) ki is kaptam. Harmadikat hoztam, szóval a hvy vonalat én nyertem meg.
összefoglalva: borzasztó szarul játszottam, biztos nem 1750 effis szinten. Viszont Frosty jobban játszott, mint ahogy a statjai alapján feltételeztem. Mindezek után mentünk 10 kört platonba, amit asszem 8:2-ben nyertünk (jó ez nem jelent semmit, de így tippre 60%-os átlagot lehetne hozni). Viszont 8k csata, kiváncsi lennék mit csinál rosszul, mert platonozni nem volt rossz, simán hoztunk pl 8 artys meccset, úgy hogy mi scoutoltunk IS4-ekkel. Lehet az a baj, hogy hajlamos türelmetlenkedni, mindenesetre érdekes volt. :-)
Konklúzió: majd mindenki jól levonja magának, esetleg meg is osztja -
Renegade #203390 holnap felrakom a replayeket és kielemzem :-) -
En is imadom amikor nooboznak...
(persze neha jogosan :))
De amikor T110E4-el direkt nem a 120hp-s konnyut lovom akibe az elobb lottem bele 900-at, hanem belenyomok egy 1000-est egy fullosba ami persze tuleli, es miutan maradt neki 2-300hp-ja es latom, hogy az apronep bedaralja inkabb keresek meg egy hevy-t, aki megint bekapja a nagysebbzest...
na akkor szeretem leginkabb olvasni, hogy tier 10-el faszert van 0 frag-em...
-
Kommunistàk egyből törölni fogjàk :D -
endrodiz #203387 már meg is volt? Repit pls! :)
-
Renegade #203386 jó volt (én meg béna) :-)
med párharcot ő nyerte (3csata) hvyt én, majd felrakom mwreplaysre, hogy jól szétoltsatok :D -
Általában akkor nooboznak valakit, ha kimondottan faszságot csinál és/vagy töketlenkedik, mindezt effitől függetlenül. -
Tegyük fel, hogy 1v1-ben nyer egy high effis ellen. Ez rögtön azt is jelenti, hogy csatában tudja mi a dolga, mit kellene csinálni és azt jól is csinálja? Amúgy olyat még nem láttam hogy 1040 effest nooboznának. Bár lehet, hogy csak Én kerülöm el az ilyen eseményeket. -
addig álljunk fél lábon, amíg erre válaszolnak... de szvsz előbb fogják törölni, mint sem valamelyik fejlesztő benyögne valamit. -
marchizor #203382 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/206081-my-friend-just-discovered-a-bug/
na nezzuk mit mondanak az okosok :D -
Beszàmolót kèrek majd :) -
Renegade #203380 nézze át az ESL 1vs1 mapokat és a területkorlátozást -
Renegade #203379 Peter_Waffen -
foxbat88fx #203378 nem vagyok belépve -
mausbattle #203377 Felvesz privátba a játékba, mond mi a nicked ? -
foxbat88fx #203376 mi az ingame neve? -
Renegade #203375 megyek, kit kell keresni :-)
olyan lagom van, hogy nem tudom mi van, de így sem lesz gond :-) -
vhooper #203374 Sorozatban 4 arty mentes van eddig. -
mausbattle #203373 1040 effje van és állandóan cikizik a csatákban a campelő higheffes noobok arany lőszerrel, hogy ő low effes lemming, közben a barátom a jó játékos ! Mindíg kihívja a noobokat, de sosem mernek kiállni vele, így nem tudjuk megítélni, hogy az effek szerint mennyi a valódi játéktudás. -
Renegade #203372 szeretnék én is licitálni és feltenni egy újabb idiótát a köcsögfára :-)
megannyi 35%-os siker sztori, 590-es effi
-
link