418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #203610 úristen én ettől a fórumtól agyf**t kapok!
valaki legyen szíves megmutatni hogy hol kell új topicot létrehozni mert nem találom
http://forum.worldoftanks.eu/
köszi!!!!! -
Simulacrum #203609 Legszívesebben mindenki eltűnne, ha az arty lő... :-) -
TiborTamas #203608 Nem tudom feltűnt-e valakinek, de az összes arty hiányzik a térképről és nem hinném, hogy mindegyiknek gyenge volt a rádiója... Meg nem tudom van-e köze az esethez, de a videó 12. másodpercében hallatszik egy nagy robbanás (gondolom az egyik arty lőtt egyet) és ezután szinte azonnal eltűnnek a térképről a mögötted kempelő társaid egy pillanatra, majd miután megjelent az összes enemy az erdőben, csak utána tűntek fel újra a csapattársaid a képen. Ez valami hatalmas paranormal activity lehetett. :D -
The_Chieftain (US community military expert) on the US server confirmed we'll see the content of the new patch within 2-3 weeks (not sure if it refers to the beginning of the test or the patch itself). Also, the guys in the German section, who usually have really reliable info, claim that the 8.4 test will start on 10th of February. -
legegyszerűbben úgy, hogy ahol "eff" van, azt átírod "wn"-re, ahol meg "c:eff" van, azt "c:wn"-re.
És a kettő általában együtt jár. -
Simulacrum #203605 WZ-120 bemutató Peppercut -
shpongle #203604 -
WTF is this shit!? :DDD -
Pongyi #203602 Tegyél már be linket pls arról a youtubos videóról. -
TiborTamas #203601 A távolság olyan 150 méter +-10% lehetett szerintem, amikor trackelte az arty. Spottoláskor 100 méter +-10%. A wiki képlete szerint fullos álcával, ventilátorral, álcahálóval és 2 átlagos bokorral számolva az jön ki, hogy az arty csak ~90 méterről spottolhatta volna fel még lövés után is, ha tényleg volt fullos álcája, ventije és aktív álcahálója... -
R3nton #203600
Úgy neki mentem a másik t58nak hogy majdnem felborult és alászorultam :D
[IMG][/IMG]
-
Ooorky #203599 3 és 0,5 másodperc* -
Ooorky #203598 Pontos adatokat nem tudni, de távolságtól függően 3 és 0,5 közötti időnként ellenőrzi a szerver a láthatóságot, ezért simán előfordulhat, hogy 2-300méterre lő valaki és csak akkor észleled amikor már elmozdult. -
Szerintem lövéskor nem jön le az álcaháló "aktiváció". Bár szerintem elég volt annyi, hogy mikor eltűnt, utána a bokor takarásában hátrébb gurult 15 méternyit. Azon a távolságon túl, ha lősz is, megmarad a bokor adta álca. -
Simulacrum #203596 Az álcaháló jó magyarázat lehet, de szerintem lövés után arról is lejön az aktiváció. Tehát ha menet közben látszott, akkor az a pár méter nem elég ahhoz, hogy lövés után ne látszódjon.
Itt a camo táblázat. A Pantheré elég gyenge. Menet közben 2,5, lövés után 1,85. Szóval nekem ez furcsa, hogy lövés után kisebb camo értékkel miért nem látszott. Talán az idő lehet magyarázat, hogy hamarabb vége lett a partynak, minthogy a megjelenhetett, vagyis csak remélem... -
TiborTamas #203595 A pontos távolságok sajnos nem látszanak a videóban, de most nincs is kedvem pontosan kiszámolgatni mi történhetett. De nagy vonalakban:
-A spotolódása után kicsit még távolabb ment a Panther. (néhány méter is számíthat!)
-Le volt festve.
-Nem tudhatod hány %-os volt a camoskillje. (szerintem nem volt 100%, de valószínűleg volt rajta valamennyi)
-Trackelte a GW, ezért ha volt álcahálója (amit valószínűnek tartok) az is aktiválódott.
-És még ott volt a 2 tank közt a 2 bokor.
Láttam már ennél sokkal kevésbé magyarázhatóbb szituációt is. :) (Pl. amit zajcev postolt itt nemrég. Na az wtf?!) -
Pupuci #203594 Nem vagyok paranoiás, de tuti valami basztattak ivánék. Most 1/2 óra alatt többször gyulladok ki, mint eddig összesen... -
Rens #203593 Sziasztok! Ph3lan videóit nézekedtem youtube-on és nagyon tetszik az a szinkron amit ő használ. Nemtudjátok véletlenül honnan tudnám ezt letölteni. ha valaki belinkelné nekem,megköszönném. Keresgéltem már,de valahogy nemtalálom sehol. Előre is köszi. -
aknakukac96 #203592 Lennye egy olyan kérdésem, hogy az XVM config fájlában hol tudom azt beállítani, hogy ne az effi értéket mutassa, hanem a WN6-ot? -
Simulacrum #203591 Nem én voltam a GW-ben, de ez lényegtelen. Amit írsz még el is fogadom, de a végén, mikor kilövi a Panther a GW-t, akkor fel kellett volna tűnnie, ha jól tudom a lövés utáni camo a legkisebb egy tankon, így ha mozgás miatt feltűnt, akkor lövés után is fel kellett volna. -
endrodiz #203590 Hogy aztahátulkempelősjóédesanyádat!! Há' ,é' nem legozol inkább te gyökér????
-
TiborTamas #203589 2 bokor is volt köztetek. Amikor ő eltűnt, valószínűleg te is eltűntél neki, de tudta, hogy ott vagy, így vakon is ki tudott lőni. -
aknakukac96 #203588 *most nézem, nem csak a napiba...akkor mostantól számomra ez lesz a mérvadó. -
aknakukac96 #203587 Örömmel veszem észre, hogy a PlanetWoT napi statisztikájába bekerült a WN6 is:) -
lexlutor #203586 En pont a westfield miatt vettem ki az assault modot. -
bigmano #203585 Az AMX ELC adta az ötletet....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ooorky #203584 MT-25 (nem tudom volt-e már):
Erre cserélik le a T-50-2-t.
Sebesség ugyanaz.
Páncélzat ugyanaz.
Kisebb méret (10cm-rel rövidebb).
Maximum löveg a 76 milis S-31.
Maximum motor a 600 lóerős V-2K. -
Simulacrum #203583 Így van, a lánctalpellövés az nagyon sokat hozhat med esetében. Biztos keresztbefordulás nagy sebesség esetén és nagyon jó célpont a csapattársaknak is.
Aláírom vannak lila játékosok, akik kempelnek, én magam is mutattam ilyet, de szerencsére ez a ritkább.
Mai spotting videó. Tudom, hogy van a két tank között egy bokor, illetve azért látszik a tank először, mert megy, utána megáll eltűnhet, de hogy a második lövés után nem látszik az már mindenképp érdekes. Hogy tűnjünk el nyílt terepen:
-
stoppos #203582 Viszont mennyire jó lehet genyózni, mikor már egész közel van, akkor ellőni a lánctalpat. Jó eséllyel még melléd is lő, mert akkorra tartogatta a lövést. -
Konci #203581 ez a nap már teljesen komolytalan...Utolsó pillanatok...
Ezt összehozták megint...Ennyi sikerült..beszarás ez a nap.
De ez most miért jó valakinek,csak nézőnek jönnek be?? -
Bmsrt n2 #203580 Ha febr 10-én már tesztezni akarnának már komolyan mutathattak volna ezt-azt a pecsből...szerintem még korai,inkább a 2-3 hetes prognózis a helytállóbb.(bár ne legyen igazam) -
Malarki #203579 Azért ez a Westfield assault is van akkora szopás mint Prohorovka volt. A semmi közepén kint a zászló, fedezék semmi, szemből meg vígan szétlőnek a városból úgy, hogy nem is látni őket. Ha egy scout átjut a völgyön tuti bukás, mert a 2 perc alatt szétkapják az egész csapatot. Ha meg én megyek le a városba akkor a két szélről kapnak szét. És hogy teljes legyen az örömöm, minden harmadik map ez. -
bigmano #203578 Miiiiéééért.... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Konci #203577 Mondjuk ezt cáfolnám...Randomban bármi lehet,az előbb 12 51% feletti játékos nálunk ,5 az ellennél,és 3 perc alatt 12 halott volt...Nálunk...
Vagy mikor egy lila játékos végigcampel valahol,és miután 80% elhullott megy és kivégez mindenkit egy lövéssel,vagy elpusztul ő is(ez vagy bejön -vagy nem) :) Az biztos hogy a random szó a legjobb erre,vagy nyersz vagy nem Csak mikor sok a nem akkor szakadozik a cérna az agyban.. -
hellokitty92 #203576 Chieftain on the US server confirmed we'll see the content of the new patch within 2-3 weeks (not sure if it refers to the beginning of the test or the patch itself). Also, the guys in the German section, who usually have really reliable info, claim that the 8.4 test will start on 10th of February.
Azért ideje lenne, hogy leleplezzék már a brit td-ket. Furcsa, hogy ennyit tökölnek vele. -
Csak a wg-nél meg ne lássák :D Antonov A-40
-
atee73 #203574 bocsi ezt erre irtam csak felrement
commander -
atee73 #203573
dehogynem 
-
Simulacrum #203572 Én csak az első med csatát néztem meg, de a véleményem, hogy egy fullos E-50 egy kicsit gyengébb játékos esetén is 1-1-ben le kell győzzön egy T-54-et. Mostanában egyfolytában T-54-el játszom és tudom, hogy ha E-50 jön velem szemben, akkor olyan helyet kell keresnem, ahol nem tud nekem jönni, mert végem van. Még bőven 50% win alatti játékosok is pontosan tudják, hogy az E-50-nek sok mindenen túl a legnagyobb előnye a rammolási képessége. Egyetlen rammolással már meg is nyer egy med-med csatát az a tank, főleg ha még a személyzet adott tagja a plussz rammolásra is van fejlesztve.
Mikor lement a partra az ellenfél, akár azt is csinálhattad volna, hogy simán belelököd a vízbe és kész is még lövés nélkül is nyered. Gyönyörűen szorítottak be E-50-el engem már úgy, hogy meg se tudtam mozdulni.
Összességében a véleményem az, hogy 1600-1800 eff alatt, 1000 fölött nincs különbség igazán 1-1-ben két játékos között. Egy csatában már igen. Egy 1500-as már nézi a térképet és oda megy, ahol gond van. Nem lemmingezik és visszamegy védeni mondjuk. 1600-1800 eff felett már más. Sok ilyen játékos csatáját néztem végig és sokat lehet belőlük tanulni. Ahogy már más is írta nekem is az a bajom, hogy túl agresszív játékos vagyok. Nem tudom hol a határ. Ülök a T-54-ben fél élettel és nekimegyek a full IS-8-nak, mert előtte 3 nehéztankot szétszedtem és persze leszednek. Egy 1800-as pontosan érzi, hogy hol a határ, valószínűleg még XVM-et is használ és tudja, hogy adott tanknak nekimehet mert úgysem fordulja ki, mert annyira nem jó játékos. Biztos vagyok benne, ha használnék XVM-et erősen növekedne az effem, de pont azt az élményt venné el, amit most szeretek, hogy bevállalok minden csatát, aztán persze sokszor szépen elkenik a számat.
machizor neked, hogy megy a WZ-120? Megnéztem egy HAMI-s srác nagyon jó kis bemutatóját a youtube-on. Isteníti a legjobb fegyverét, de hihetetlen látni mennyire nincs kitérése annak a csőnek. Bár szerintem úgysem bírom ki és elindulok azon a vonalon. -
:) ne mond már hogy sose nyersz.
53,02% a tiéd, akkor én mit szóljak az 50,89%