418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Cyon #203690 Nekem megvan a SU100M1 és a SU122-44 prém TD. Hát a 122-44 sokkal jobb mint a 100M1. Amiben rosszabb az a célzás idő, a pontosság és a látótávolság.
-
SzocsA #203689 szerintem igen! mert elkezdtem menni azokkal a tankokkal amin kicsi volt az effi és elkezdett növekedni egyből! :D
Itt minden tankra kiírja külön az effit!
csak fel kell tölteni a dossier filet és elemzi!
C:\Documents and Settings\bejelentkezési név vagy fiók ide\Application Data\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache -
Tessellia #203688 Az egy nagyon jó TD. Mozgékony, néha még pattogós is, gyors újratöltés, elég T7-be bőven. -
Pupuci #203687 Srácok. Ennek a Su-100M1-nek van valami semmi értelme ???
Jobbank nem jobb mint a Su-100 ... Nem? -
Renegade #203686 bizony olvastam, de annyira meglepett, hogy nem válaszoltam rá :-)
Én általában kritikus hangnemben szoktam véleményezni a replayeidet (az első csörténk egy kampinovkás t-44 replayed kapcsán volt), te meg már már pozitívan elfogultan írtál. :-)
Azt nem tudom, hogy mivel lőtt, én bemondásra elhittem a no gold szabályt (csaták előtt prtscrt is csináltam a tankokról).
Mindkét csata sorozat előtt volt félreértés, én a medesnél hittem azt, hogy nyilt mezős, ő a hvysnél, hogy nyíltsisakos.
Én is visszanéztem őket, sajnos(szerencsére) én csak a hibáimat láttam. Igyekszem a saját teljesítményemet is kritikusan szemlélni. Legordítobb számomra a 3. medes csatánál a elkényelmeskedés. Illetve a 2. hvysnél a test felső részére rossz szögnél, illetve a torony közepéhez közel -leadott lövés jelentette. -
foxbat88fx #203685 jaja én is gondolkodtam h bekempelek 1-2 mapon a kezdő mellé... de áááá az unalmas .... pedig kellene az a kurva de langlade medál is -
Most amúgy is 15000 rupi jár a defért neki ez kánaán:)
-
lexlutor #203683 Kinek-kinek szaja ize szerint lehet orulni, vagy szomorkodni..
- KV-1S won't lose the D-25 gun (SS: the question was actually whether the devs will remove the 122mm gun, move KV-1S to tier 5 and make a new KV-122 at tier 6)
- 25 percent random coefficient won't be changed
- new RU record: 740k online
- the devs try to issue cca 2 premium vehicles per patch, there might be even more occasionally, but the devs want to focus on the regular branches more -
Renegade #203682 én nem fogok tiltakozni a WN6 bevezetése ellen, mert míg az effim csak great, addig a WN-ek már piásak :-) -
Olvastad a neked szánt hozzászólásomat? -
foxbat88fx #203680 igen ez is igaz... gyanus is volt nekem hogy 2260 effi mellé 54% WR-volt neki :) -
Amarth99 #203679 Aki xvm-et használ nem csak az efft nézi, hanem a lejátszott csaták száma, eff és győzelmi arányt egyszerre. Ha valaki capeléssel és def pontokkal növeli az effjét annak a win rateje nem lesz elég magas az adott eff értékhez. Szóval szépen be lehet lőni ki milyen valójában... -
foxbat88fx #203678 de ebből is látszik hogy az effi rendszer nem valami jó....
performance rating meg WN6 sokkal jobb, valós képet adnak -
Renegade #203677 akkor úgy mondom, hogy a high effisek nagy része nem ilyen, illetve kis utánanézéssel hamar kilóg a lóláb (pl itt túl magas def) :-)
szóval kisebbséget felhozni egy példában és azzal igazolni az egységet téves következtetés.
Egyszerű sztereotip példával, csak, hogy üssön: ismerek egy dolgos cigányt, tehát mindegyik az -
foxbat88fx #203676 de átverős is... mert én "féltem" tőle holott nem olyan durva képességű csak sokat védett bázist :D volt vagy 6 de langlade medálja meg 40 kolobanov :) -
Attól még valós, mert azt effi kukkolok nem látják miből van a 2260 pont biztos fajin beverjük őket 3 perc alatt srác helyett a védem a bázist 10 perc . -
Renegade #203674 ha valaki szélsőségesen játszik, mondhatni a haranggörbe valamelyik szélén csücsül, az nem releváns, innentől őt felhozni példának értelmetlen szerintem :-) -
Tessellia #203673 Igen ebben egyet értek, ha be van forgatva akkor valóban a helyzet javul védettség szempontjából, de nem benjamin_breegekből áll a szerver (sajnos) ezért általában easy célpont. -
Murlo91 #203672 koszi. meglesem ma. -
foxbat88fx #203671 Jacksont beforgatod élére akkor pattog mint a szar :)
(t6 osok ellen persze) -
Tessellia #203670 A Jackson jól páncélozott?:D Na ne nevettess, egyébként én visszavettem az M6-ot és kellemes csalódás a régi önmagához képest. -
foxbat88fx #203669 jó de az M6 egy világító nulla páncélos rakás szar...
ez meg egy jól páncélozott, jól rejtözködő tank -
Nekem is van egy haverom, aki általában hátul van és védi az arty-kat ill kicsit kempelős. A win ratje 46%-os és 25%os a túlélt csatái vannak (ami annyira nem lényeg talán csak ebben az estben érdekes). De emiatt, hogy ott lövi a foglalókat effije az 980...
Igaz mellette kis tankkal szokott menni (tier3as) ami teljesen fel van neki szerelve kiegekkel meg extra ammoval és ott sokat szerez effit. -
Tessellia #203667 Ha a T6 amcsi TD-n OP az a 90mm-es akkor mit lehet szólni az M6-oson levő 90mm-eshez aminek a ROF-ja mégjobb:D.
A performance ratingről meg azt írják, hogy korai béta fázisba van, szóval nagyon nem érdemes vele törődnöd. Inkább a WN6-ra figyelj. Egyébként a performance rating is a sebzés/győzelmi arány kombóra összpontosít. -
foxbat88fx #203666 hmmm ez a Jackson is elég kellemes TD, ez legalább igazi TD nem mint a Hellcat :D de a Hellcat is jó... abszolút OP tier6ban ez a 90mm-es gun :)
MÁS: ma láttam csatában egy 2260 effis csávót 27k csatával.. Hellcat-el voltam ő meg Churchill III-al, alakultak a dolgok, szépen fogy a csapat, na mondom megpróbálok befoglalni és ott találkoztam ezzel a "csoda" gamerrel... ki is csináltam már csak azért is mert jó érzés 2260 effis gamert ölni... de gyanus volt nekem hogy miért hátul kempelt... gondoltam megnézem mit tud.... nem rossz játékos de ez a 6 def pont per csata az durva :D ezért is fail az effi :)
Performance Ratingje csak 1570 WN6 meg 1800 míg nekem
Performance Rating 1841 de WN6 csak 1744.... én most akkor nem értem mit kell nézni XDD eddig Performance rating egész jó volt... de ebben az esetben nagy eltérés van míg WN6-ban nincs
habár még mindig jobb mint effi :) aszerint 588ponttal jobb nálam a gyerek :D hehe
szép lassan eljutunk oda hogy lesz egy olyan számítási módszer ami tényleg jó :) -
Tessellia #203665 nézőpont kérdése, nézheted úgy, hogy rontja a win százalékát de nézheted úgy is, hogy nem növeli a vereség százalékát, egyikhez sem tesz hozzá. -
marchizor #203664 4% a döntetlenek aránya... not that hard.. -
Szóval akkor a döntetlenek azok nem semlegesnek számítanak hanem rontják a statot. -
Ja ez egy tanknál van nekem nem az össz játékom. Döntetlenek mínuszba visznek, csak azt nem jelzi vagy mi? -
Tessellia #203661 úgy, hogy van döntetlen is -
Lehet velem van a baj de az hogy jön ki, hogy győzelmek száma 78 vereségek száma 78 win rate 48%??
-
Tessellia #203659 http://hu.twitch.tv/quickybaby
Minden héten kedden,csütörtökön és vasárnap 18:00tól kb. 23:00-ig streamel a srác. Most csütörtökön mondjuk pont nem volt mert nyaral, de ma lehet már lesz(twitches kiírás is még csütörtöki). 2000+ WN6 szerint szóval nem hülye a játékhoz. Mindenféle tankkal nyomja, de leginkább a medet szereti. -
Murlo91 #203658 Néznék wot-os közvetítéseket. Tudtok javasolni pár nevet aki csinál ilyet és érdemes is nézni. Főleg med és hvy érdekelne. Párba belenéztem a Twitchen..hát hmm magabiztosságuk az biztos van. -
hjt #203657 Jaja. Én sem vagyok egy csúcs játékos, de ilyenkor iszonyat mennyiségű vörös harcos van :) Már jónak számít amikor 3-4 sárga is van a csapatodban. -
marchizor #203656 
-
DE én vagyok, KURUC klános, az eredeti. Ha nem hiszed keress meg chaten. :) -
Jókor kaptad a duplázást :O
Biztos kiélted magad a szerencsétleneken sok vereség után. :D -
hjt #203653 Na végre 8 vesztes csata :
Victory!
Map: !Dragon Ridge 2013. február 3. 15:46:06
Vehicle:: IS-3
Exp: 2 802 (x2) + Credits: 37 723
Achievements: : Top Gun -
Minek nevezzük azt a játékost, aki 2152 csatával a háta mögött, T-150-t vezetve a 154. körében még a 85-ös ágyúval, folyamatosan HE lőszerrel lövi ez ellenséget? Először nem hittem a szememnek, de aztán kénytelen voltam belátni, hogy ezért sebezhet a KV-1, KV-1S, Cromwell trión folyamatosan csak 30-60 között. Tényleg nem kell ész, csak kitartás, hogy valaki előrehaladjon ebben a játékban... -
És másnak nincsenek ilyenek? Nem az húzza le. Vagy ezek szerint csak menni kéne kis szarokkal pár kört és ~1360-ról felugrana 1800 fölé?