418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csoszi87 #203770 Köszi!
Azért kipróbálom, hátha javít valamit.
Aztán ha nem, akkor se történik semmi. -
bigmano #203769 Az amcsi tornyos TD hellcatig nagyon bejön jobbnàl jobb körök vannak vele megtartós lessz szerintem....
A proto-tól félek egy kicsit a X-sel mentem teszten az egy àllat gép amerre jàr csak pusztulàs...:)))) -
stoppos #203768 wot starternek hívják, de szerintem hagyd a francba. Nálam, ha átkapcsoltam a kettes magra, csak rosszabb lett. A prioritást meg kézzel át lehet állítani, ha nagyon kell. -
Schundi #203767 Nekem 36 meccs kellett átmenni a Sau-n úgy, hogy a legnagyobb ágyút nem fejlesztettem ki. Nem volt vészes, kezelhető kis masinának tűnt. A Hetzer volt a nagy mumus, simán 1shotolt az a dög... :-)
Az új cuccal még nem nagyon mentem, de a stock ágyú 170-es penje Tier V-ben barátinak hangzik.
Ez kell már csak, és meglesz az összes tier 6 TD. Összehasonlítva egyébként a tier V-ig tartó tapasztalataimat, nekem az orosz-amcsi-német-francia a sorrend. (szigorúan szvsz és a funfaktorra alapozva) azzal a kikötéssel, hogy a tornyos amcsi TD-k nem igazán a TD játékstílust képviseli, hanem egy fun hibridet. -
csoszi87 #203766 Technikai infót kérnék.
Valaki itt régen belinkelt 1 olyan programot, ahol ki lehet választani, hogy a processzor melyik magját használja a gép.
Ezt akkor én nem töltöttem le, mivel úgy tudtam, hogy 1 magos a gépem.
(rohadtul nem értek a gépekhez, csak használom őket)
Viszont ma tartottam nagytakarítást rajta, és CCleaner ezt írja:
Tehát akkor érdemes leszednem a programot, és beállítani, hogy 2. magot használja? -
foxbat88fx #203765 ha elkapja a gépszíj a VK2801-et akkor eszméletlen köröket lehet vele menni.... most is azt mentem csak volt 2 hiba a gépezetben...
egyik hogy fasz volt a csapat, másik meg hogy kilőttem az összes derp lőszert..... de legalább nem bírtak kinyírni mert elmenekültem és nem találtak meg
Vereség
Csata: El Halluf 2013. február 4. 13:34:25
Jármű: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 1 053
Szerzett kredit: 22 791
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun
prém nélkül vereséggel 1053 exp... hát ez lehet negatív rekord
-
csoszi87 #203764 Bero írta, hogy az orosznál sokkal szarabb a francia ág.
Ezt nem értem.
T5ig, ok van közte szar. A Sau40et freeből átugrottam, mert nem lett volna hozzá gusztusom.
Az5ös lassú, nincs pácélja, cserébe marha jó, már az alap ágyú is. 6os már más tészta. Nem kedveltem, de bőven 50%fölött volt vele winrátám.
7es olyan semmilyen. Átlagos, de nem rosszabb a Jgpanthernél.
8astól, meg minden happy. -
Schundi #203763 Nem gyűlölöm őket, de T2-5 között érdekes cuccok vannak. Pontosabban nagyon máshogy kell velük játszani, mint az orosz-német vonallal, de ha ráérez valaki, akkor egészen jókat ki lehet hozni belőlük. Én az ágyúkat éreztem egy kicsit gyengusnak, bár ennek az okat az is lehet, hogy párhozamosan húzom ezt, meg az ISU-152 a BL-10 ágyúval... -
csoszi87 #203762 A mai napig nem értem, miért gyűlölitek a francia ágat.
Rohadt jó az álcájuk, marha jó az ágyú.
7-től kezdve már pattognak is szemből.
8-tól az Is3 nem tudja átlőni.
Mobilis Páncélvadászok.
Annyi a baja, hogy arty érzékeny. -
endrodiz #203761 Most nem azért, de egyrészt marha messze vagyok a te szintedtől, de a kedvedért újra elmondom, amit az előbb. Mostanában annyi a mellélövés és a 0 dmg-s hit, hogy így lett problémás a dolog. Összességében még mindig pluszos, de a d10t-vel jobban keres. Igen, be-be csúszik néhány minuszos kör, de ez benne van. Régebben, mikor még a penetration egyenlő volt a 300-400 hp sebzéssel, akkor szerettem ezt a tankot és jól is hozott a magas lőszerár ellenére is. A probléma a rengeteg 0-ás találattal van. Csak ennyi az egész... ;) -
Schundi #203760 Francia ágon tegnap lett meg a T5 TD. Érdekes gépek vannak ott. Érdekes, hogy azok gépek... -
Szpecnyaz #203759 Most nem azért, de valamit nagyon rosszul csináltok ha egy T7es tankkal nem tudtok pluszba lenni, még prém nélkül is. Azért az IS bőven tud csinálni annyi sebzést hogy bőven pluszba legyen. Mit fogtok csinálni T8tól kezdve ahol a lőszer 1000 kredit meg a javítás is jóval drágább lesz? -
Bero87 #203758 Nem vészes van attól rosszabb is lásd Francia ág!Viszont ha szar is majd kárpótol ! ;) -
Schundi #203757 Mi a tapasztalatotok az "alsó" orosz TD - ágról?
Nem sok bíztatót hallok róluk, tényleg ennyire nyögvenyelős a játék?
-
endrodiz #203756 Hát azt én is... Mostanában annyira esetlegessé vált a sebzés a 122-essel, hogy alig tudtam pluszban tartani. Mondjuk én prém nélkül. Pedig eleinte szerettem... Most már ott tartok, hogy D10T-vel használom, hogy kisebb legyen a lőszer költsége. Így valamivel jobb anyagilag. De várom már, hogy megszabadulhassak tőle... -
Kronos79 #203755 Az ilyeneket megszoktam már. Ezen már csak mosolygok. Viszont azt eddig nem tudtam, hogy a játékban benne van a márkatárs szellem. Az említett csatában egy ellenséges SU-100M1-re 4 alkalommal lőttem ebből egy pattant. Két lövés alkalmával 189 és 196 sebzést vittem be. A 4. lövésnél már csak kb. 80HP-ja volt, mert egy csapattársnak nagyobb szerencséje volt. Tudom most ráfogható az, hogy pont ennél a 4. lövésnél sebeztem volna 260-at, de ettől nem lesz jobb. -
NPite #203754 a type t-34-1 (tier 7) nem a t-34 (tier 5) másolata. -
Ez így is van, sose lett volna 8 kill, ha az ellen top tankja (egy BP asszem) nem lett volna AFK, és úgy sebeztem róla ~1000 hp-t. Meg a végén a Churchill l is elégé bénán beleszaladt a késbe -
stoppos #203752 Igazából nekem bejön a tank és nem is rohanok vele. Megtartani nem fogom, arra ott a ruszki verzió, de nem rossz jószág. A light már megvan, azzal épp összeszokunk, a med meg még odébb van. Pláne, hogy most nem sokat játszom. -
80sima+20gold skuló és gyorsan túl van rajta az ember..
"wotpollux" alatt van vele a statom:) -
Azt már bele kell kalkulálni a dolgokba, hogy sok tank ami egy lövés lenne mégsem az. Mivel rajta kell hagyni mindenképpen valamennyi hp-t. És ez azóta fordul nagyon sűrűn elő amióta bevezették az új skilleket. Tegnap Én ISU-val szívtam meg. Két tankba amin bőven volt hp egyformán 938-at sebeztem, aztán amikor rám rontott egy 3. asszem IS-3 700 hp-val, akkor szépen lőttem bele 570-et. A maradék 130 hp-jával pedig megtette amiért rám indult. -
stoppos #203749 Nekem nem tűnik rossz tanknak. Már a T-34-en is az 57-es meggymagköpködőt használtam. Marha gyorsan lő, ha megflankelsz vele valakit, mire rádfordul már beleeresztettél négyet. Persze, ha épp a random nem lő hat nullásat egy artyba vele... Csak a csöve hajlana kicsit jobban lefele. -
Kronos79 #203748 Ennél tegnap sokkal "jobban" jártam. A SU-100M1-gyel a T25-től kaptam egyet. Ez a lövés sebzett 300-at, leesett a lánctalp és miután visszaraktam feltűnt, hogy lassan fordulok. A motor is sérült és a vezető is lehalt. Nagyjából vége is lett a csatának. Utána még rá bírtam lőni egyszer, persze az is a lövegpajzsot találta el. Mondjuk elég szar kör volt. Nagyjából mindenbe, amire rálőttem 200 környékén sebeztem a 230 átlagsebzésű ágyúval. Ennek örömére a 230HP-s SU100 is továbbment kb. 20HP-val. -
GaburroSan #203747 A T34-1 és T34-2 eddigi legjobb tankjaim! Az xp rekordom a T34-1-el tartom valamivel több mint 3000 xp! Szóval nem olyan rosszak! A T34-2-nek meg az 122mm ágyú goldal (300 pen!!!) még T10ben is megállja a helyét! Még 70k xp és jöhet a WZ-120 :) -
T34-1 nagyon szar tank, lassu, pontatlan az agyuja ami kb semmit sem lo at. Alig varom hogy vege legyen :D -
Bmsrt n2 #203745 Kicsit meglepődtem...Kv-220,hány darab is van az Eu-szerveren?
Nem lehet túl sok.
-
barkov6 #203744 Pedig...
Nem gyors, az ágyúja erős túlzással is csak átlagos, csak a kavics pattan meg rajt.
Nincs belőle sok, keresik is ezért az ellenfelek (nem annyira mint az FV4202-met, ott volt hogy majdnem a teljes ellenséges csapat engem kergetett, de eléggé).
Mivel a teljes kínai ágba egy darab szabad xp-t nem akarok beleölni, ezért még meglesz egy darabig, a napi duplázól legyenek meg, és egy könycsepp nélkül fogom eladni...
Az öcsémnek van már egy Type T34-2-je, az lényegesen jobbnak tűnik, de az ugye már egy más kategória, meg nagyon messze is van... -
SU100M1 .. milyen sok csata kellett mire végre ki tudtam lőni egyet belőle. Vki mindig elhalászta előlem a végén, de tegnap végre meg lett, most már csak a fehér holló obj 263 kellene az orosz experthez.
-
AMDROBI #203742 A type T34-re gondolsz?Ne keseríts el... -
barkov6 #203741 Na azzal már nem fogsz mindig nevetni...
... szereztem vele egy Bruno medált, de azóta sem hiszem el... :) -
bigmano #203740 Van az XVM-en meg a WN6-on kívül még valami statbuzeràtor, ami elnézőbben kezeli az efiencikémet?.......villognék vele én is pöttyet ;) -
AMDROBI #203739 IS-t meguntam tiet 7-ben...Még prémiummal is alig tudtam fent tartani.Új vonalat kezdtem fejleszteni a Kínai fronton,és tier 4-bben az M5A1 Stuart az eddigi legszórakoztatóbb tank amivel találkoztam.Kíváncsian várom a Type T-34 -et... -
Na végre már megy. -
Meddig szokták karbantartani így reggelente a szervert?
Belefért volna most 1-2 gyors menet, de szerverkarbantartás van. -
Szpecnyaz #203736 Meg kellett volna tőle kérdezni hogy miért lett kirúgva a HUNS-ból
.
-
Diliflepni #203735 Sajnálom, hogy a HHRben az a lényeg, hogy kinek milyen a statja és lenooboz a csata kezdetén. (1200+) WN6. Null sebzéssel meghal a derikvens és folytatja, hogy milyen noob vagyok. Ha érdekel ez ma történt és a neve Alfahím.
-
Szpecnyaz #203734 Mivel 390-es átlag sebzése vagy nem értem miért vagy meglepődve. A modul/ember sebzést meg simán bemákolta. -
Így én is szoktam járni, hogy pl még ki sem jön a fedezékből az enemy, de már robbanok felfelé, aztán írja hogy ki lőtt, és csak pislogok. Olyankor a legfeltűnőbb, amikor szemből domb mögül jönnek, még az ágyúcsöve ki sem látszik, de már jön a badabumm. Aztán két mp múlva meg már tíz méterrel feljebb van.
Valszeg szinkronizációs hiba van ilyenkor vagymi. -
Igen, így utólag tényleg szembe kellett volna fordulni, csak hát már amúgy is 101%ideg volt bennem, előre akartam menekülni a házakhoz az artyk miatt.
Csak az volt a bajom, hogy 2 batchat lövéstől -800 hp és 1-1 modul/ember lost.
A becsapódásokon csak meg lepődtem, hogy lelassítva azt látom hogy még szinte nem is lőtt, de már kaptam a sebzést :D -
Szpecnyaz #203731 Igazából úgy voltál beállva hogy a fél tankod kilátszódott belőle. Még jó hogy meglátott a Bat. Neked meg nem feltétlenül kellett látnod őt, mivel a mozgás közbeni camója is nagyon jó, meg nagyrészt takarásban ment. Másrészt nem előre kellett volna rohanni hanem szembe fordulni és hátra tolatni. Hamar eltűntél volna, meg a frontod sok mindent fel fogott volna. Ott meg nem láttam problémát hogy milyen gyorsan csapódtak be a lövedékek, elvégre minimum 3 med vett tűz alá.