418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sírok egy sort és is, mert kitagadtok:)
Nekem a kedvenceim a Sherman reinkarnációk M4xxx vagy lepattan az elejéről vagy átütés 0 sebzés,ja hogy mi pattan le a szutyok 88L/56 Wittman forog a sírjában:) -
mittomén1 #203849 valaki elárulná nekem mi a ráktól van az hogy az ostoba legénységem átütést mond de semmi kár nem keletkezik az ellenfélben??miféle átütés ez akkor?nagyobbak ellen igy sincs esélyem ehhez képest folyton közéjük rak(nem, nem vagyok könnyü tankkal).10ből átlagban 8 lövés átüt amiből jó ha 2 sebez nagyobbakon.bár a személyes kedvencem a 0 sebzés tigris p-vel a leopard hátsóján közvetlen közelről(kemény 2 cm páncél).ez a játék teljesen elmebeteg?aki cseppet is ért a tankokhoz tudhatja hogy átütő lövedék a valóságban minimum harcképtelenné teszi a tankot vagy a legénységet vagy felrobbantja az egész tankot ha löszert ér.a játékban is elvárnám hogy legalább sebezzen.attól még hogy nem tankszimulátor.most akkor hogy is van ez?vagy én várok el túl sokat? -
csoszi87 #203848 Nem tudom miért alakult ez ki bennem.
Ám szerintem a Löwe a leggyengébb T8 prém.
T10ig rakja, legkönnyebb kigyújtani szemből, motorsérülés garantált, drága, lassú, csak a hülye nem lövi át.
Mondjuk ha tetszik, akkor jó. Te adtál érte pénzt. A lényeg, hogy neked megfeleljen.
-
Bee #203847 Gyújtsál csak, de amíg próbálkozol, addig én is megpróbállak majd tökön rúgni... :D -
csoszi87 #203846 Addig örülj, amíg nem találkozol olyanokkal, mint én.
Én szeretem a prémtankokat szívatni, és ha van rá mód, akkor a Löwe van az első helyen.
Ha nem gyújtok ki 1 Lőwét, rosszul érzem magam.
-
Szpecnyaz #203845 Tévedésben vagy. Elég szignifikáns a jelentősége a kapott XP-re annak, hogy milyen tierű tankba sebzel. -
Norexka889 #203844 Churchill VII vagy M6 javasoljátok? -
Bee #203843 Löwét vettem, első köröm vele:
1800 XP duplázva, 2271 dmg, 52948 bevétel. :D
Köszönöm még egyszer! -
marchizor #203842 jah, az xp-nél -
marchizor #203841 lófasztnem -
FosTalicskaa #203840 A különbség máshol fog kijönni nem pedig a sebzésnél. -
csoszi87 #203839 De tesz különbséget. Ezt tudom. -
FosTalicskaa #203838 A játék nem tesz különbséget aközött, hogy a 3-as tankoddal 8-as tankokba lősz 2000 dmg-t vagy éppen a többi 3-as szintűbe. Mindegy. A lényeg hogy sebezzél sokat, amit persze magas szintű ellenfelek ellen nehéz lesz, szóval ha valakit rendszeresen felvág magas szintre akkor az inkább büntetés az illetőnek mint inkább áldás, kivéve persze a franciskáknak meg az egyéb OP tanknak akiknek jók a tulajdonságaik mert minden szinten megállják a helyüket.... -
T10-et se lehetetlen prém nélkül kihúzni. Az IS-7/IS-4-hez én pl. a WG által adott pár napos prémet használtam csak fel. Egyébként teljesen prém nélkül húztam ki őket és nem volt túl nehéz feladat, csak időigényes:)
Most viszont én is rászántam magam prémium vételére, mert több ágon is T9-nél tartok/tartottam és minél hamarabb ki akartam fejleszteni a T10 járgányokat, aztán persze 5 T10 tank + 2 T8 arty megvételéhez nagyon sok kredit kell, szal emiatt is. Nincs kedvem 2-3 körnél többet menni a Typeppal, úgyhogy kellett a többlet bevétel a többi tankkal is. -
foxbat88fx #203836 hát ilyen szerintem a világon nincs :D ilyen táblázat
akkor kapsz jól exp-t ha nagyobb tiert sebzel...
ez az aranyszabály :) -
Tessellia #203835 Victory Map: ! Ensk 2013. február 4. 14:20:13
Vehicle: ARL V39
Exp: 845 + Credits: 33 909
Achievements: : Sniper
Sebzés: 2029dmg + 1 spot, bementem a város közepébe aztán hadd szóljon több xp-t is kaptam pedig kevesebbet sebeztem mint ebbe:
Victory Map: ! Murovanka 2013. február 4. 15:09:51
Vehicle: ARL V39
Exp: 731 + Credits: 29 194
Achievements: : Halonen's Medal
Sebzés: 2100dmg itt meg hiába sebeztem többet, sőt ugye halonen medált is kaptam 2db type + 1 T34 kiikatásáért mégis kevesebb az xp meg a cr. Én meg azt nem akarom elhinni, hogy az 1db spot az majdnem +5k cr meg kb. 110xp. Egyébként nem tudom az artys dolgot nem artyzok:D. -
Bee #203834 Köszönöm a választ! -
csoszi87 #203833 Ok, de ez 280as látótávval, és 0 páncéllal azért nem egészséges.
Hiába jó az álcám, olyanra kell használnom, amire nem való igazából?
akkor ha pl artyzok több xp-jön a spotból? -
Tessellia #203832 hát de komolyan ez van.. rengeteget TD-zek észrevettem, ha sürgök forgok a csatatéren jobban jön az xp mint ha távolról lövöldözgetek. -
Orpheuslow #203831 ha van pénzed t34re van pénzed lőwére is,viszont ha van tapasztalatod az amerikai tankokkal,mint a t29 és t32(csak a tornyot kint hagyva a domborzatot e módon kihasználva,a löveg negatív kitérítését igénybe véve)akkor jobban megéri a t34,ha gyors szinte közepes tankként használható cucc kell akkor a francia fcm 50t,ha van német legénységed és szereted a pontos jó átütésű ágyút akkor lőwe,ha szereted ha az ellenfelek 10ből legalább ötször vagy nem tudnak átlőni vagy nullás sebzést csinálnak rajtad,akkor superpershing(az fele annyiba is kerül mint a lőwe és t34)ha td-t akarsz farmolásra akkor pedig prémium jt. -
Szpecnyaz #203830 A dmg nem elég, kell hozzá sok kill, meg lehetőleg nagyobb tierű tankok kilövése nem túl nagy távból. -
csoszi87 #203829 Ok!
Ezen jót röhögtem.
Mit kell tennem, hogy sok xp-t kapjak?
Játssz jól!
De 2000es sebzés nem elég?
Credithez igen, xp-hez nem. -
Tessellia #203828 jó csak nem elég az xp-hez, pénzhez elég:) -
csoszi87 #203827 Mit értesz ez alatt?
T5ös Td-től a 2000 sebzés nem jó? -
Bee #203826 Sziasztok,
mivel a család mellett nincs sok időm játszani, de kellene pénz a modulokra, ezért szeretnék T8-as prémiumot venni. Melyiket ajánlanátok? A heavy ág érdekel. Továbbá ha pl. T34-est vennék, akkor gondolom hiába prémium tank, német legénységgel nem üzemeltethető?
Tudnátok tapasztalatokat írni, hogy tulajként illetve ellenfélként milyenek a T8-as prémek?
Köszönöm! -
Is8+Jt áll a garázsomba, max. 3-5 napos prémmel, azt is kaptuk WG-től.... -
Mondjuk mellette persze alacsony tier-ben kell bizony játszani sokat. Mert azzal szaporodik a pénz. A nagyokkal inkább stagnál. Mondjuk én szeretek tier 5-6 környékén játszani. M18 nagy kedvenc. -
Tessellia #203823 De még is csak lehetséges akkor:). -
Tényleg nem vészes T9-es tankot vinni prémium nélkül. Patton és az IS8 ha nem pusztul ki, és nem lövök gold lőszerrel, még egy sovány nyereséget is tud produkálni. -
Mindenesetre t8-ig en is premium nelkul mentem, de itt mar annyira minuszos a tortenet, olyan keves a profit (sokszor nem rajtad mulik a meccs), hogy nyogvenyelos az egesz. -
Tessellia #203820 picit akciózni kell, legalább is én úgy vettem észre, hogy ha akciózok akkor megy az az xp mennyiség feljebb is:) -
Egyfelekeppen lehet, ha valami T5-ossel farmolsz honapokig, de ugy hogy linearisan 1 tankkal vegigmenj t9-ig, na ahhoz mar kell kurazsi. ;D -
Hupihun #203818 Hihi farm tank
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/2/4/a1_2013_2_4_m2of0iw7ef_tn.jpg] -
Tessellia #203817 van itt a fórumon olyan emberke aki prémium nélkül húzta ki a T9-es tankjait:) -
csoszi87 #203816 Üdv!
Nincs valami olyan táblázat, ahol az van leírva, melyik tank mennyit xp-t kap spotolásért, illetve sebzésért.
Olyan kellene, ahol külön tankokra le van bontva.
vesztes T8as csata
amx50100-al sebzek 2600at. xp=464
Tigris2 sebez 1600at, ő kap 426 xp-t.
Illetve amiért érdekelne még, hogy TD-kkel mit kell tennem, hogy kapjak xp-t?
Su85, sebzek 2000 körül, dörzsölöm a kezem, hogy milyen zsíros lesz majd. Erre kapok 500 körülit. -
stoppos #203815 Anno, keresgéltem a neten ezek miatt a mikrolagok miatt. Akkor találtam ezt az oldalt. Sokat nem filóztam, lefuttattam az első batch filét, amit kreáltam és sikeresen fejreállítottam a gépet kékhalállal. Tovább nem játszottam vele. -
Tehat azt mondod premium nelkul osszehozol egy T9-es tankot (XP es credit), ha ez igy van akkor gratulalok neked. ;-) -
Szpecnyaz #203813 Sehogy, max a rof lesz nagyobb. -
Még tier9-be is lehet haladni prémium nélkül, javaslom tölts még 1 hónapot tier 6 körül, tanulgatni. -
Mar hogy gyakoribb es nagyobb is a sebzes (az uj torony miatt?!).