418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #203890
  • Yoyo
    Köszi:)
  • MrGringo
    Mindjárt elküldöm neked a megoldást priviben!
  • ximix #203887
  • MrGringo
    Itt nincs lövés szele meg egyebek:-) Ez egy játék ami néha bugos, néha fura, de egyébként az esetek 98%-ban teszi a dolgát! ha beforgatok egy tankot és jól időzítek akkor akár többször is pattanhat rólam akár két tierrel nagyobb tank is! Vagy ott van a tipikus példa amikor a T-50-2 végigszáguld a térképen és a T34 meg ST-I meg satöbbi nagy vasak le tudnak pattanni róla ha jó napja van a T-50-2-nek
  • Yoyo
    Sziasztok!
    Valaki legyen szíves segíteni, hogy mit csináljak, hogy az új számítást mutassa az XWM. Feltettem mindent, de most már semmit nem mutat, tudom, hogy át kell írni valamit valahol, de rejtély, hogy hol. Előre is köszi:)
  • ximix #203884
    Mázlis lövések

http://youtu.be/KChe0DvNtUk?t=6m16s
  • NPite
    múltkor mentem t-50-2-vel belém lő a kv-1s a 122-el és elnyelte a lánc. én sajnáltam a srácot... de mint mondtam nem ez a baj a játékkal az 500 effes játékosokkal kéne inkább valamit csinálni, külön ligába indítani őket vagy nem tudom
  • Pales27
    lol 3 napos chat bant kaptam csapattárs helyzetének elárulásáért.
    2 afknak beírtam a helyzetét, ilyenért ki jelent fel?
  • MrGringo
    Még nem jöttél arra rá hogy ha nemtod hova kell lőni, vagy forgó mozgásban lévő bármelyik tankról bármikor le tudsz pattanni!?
  • Szpecnyaz
    Kb bármiről le lehet pattanni ha hülye szögben találod el. Eleve nem is biztos hogy oda megy a lövés ahová számod. Ha más nem akkor majd nézd meg egyszer a saját tankodon csata után hogy milyen lövés nyomok vannak rajta, lehet meg fogsz lepődni.
  • Szpecnyaz
    Lassan kéne egy külön topik ahol lehetne sírni a noobok, 0ások, lepattanük, MM, lengyelek stb miatt.
  • mittomén1
    azért nehogy már a játékot védd.te szeretsz leppatogni olyan tankokról amiket papíron akkor is ki kéne lőnöd ha mellélősz mert pusztán a lövés szele szétszedi?ezzel szerintem egyedül vagy.
  • mittomén1
    meg én aligha tudok gyorsan menni tiger p féle heavykkel.jó ha megy 26ot a legnagyobb motorral.nem tudom honnan szedték azt a 35km/h-s végsebességet.max ha mögé állok és olyat rugok bele hogy...de olyat meg sajna nem lehet^^
    közepes vagy könnyü tanknál lehet beválik de az meg nem fekszik nekem
  • Szakesz
    Miért olyan eget rengető probléma ez számodra? Bármi lepattanhat bármiről, ha rosszul találod el.
  • mittomén1
    igen de a meccs után jelzi a kritikus sérüléseket.amiről én beszélek ott semmi nem sérül.lepattanónak jelzi.
  • sikora
    wot ismét bizonyította hogy 1 rakás szar. 7 szintű 90mm M3 (160 átütéssel) lepattan egy amcsi m5 light OLDALÁRÓL. ha félbehajtom az m5-t majd újra félbe sincs akkora páncél rajta amit a 20% csökkentett átütésű m3 ne vinne át. EZ VALAMI KÖCSÖG VICC?
  • Neo22
    Eddigi legjobb IS köröm : 16 találat, 10 átütés 500dmg
  • Murlo91
    google -> "wot portable"

amúgy orosz verziót találtam: wot portable
  • sikora
    valaki meg tudja mondani az swf fájlokat mivel tudom megnézni? régen kmplayerrel meg lehetett nézni egyes célzórendszerek (pl. crosshair panel) kinézetét, de mostmár nem tudom.
  • magyi76
    Sziasztok
    XVM config fájlában atállítottam az effi értéket wn-re(ahol effi volt azt csereltem wn-re) jo parhelyen volt, de semmit nem latok most az ertekekbol...sem effi sem mas, meg tegnap csinaltam de szerintem nem lett jo.
    Valaki tudna esetleg segiteni?
  • Marci19941205
    Sziasztok!
    A játékba a nevem: D_Marci
    Keresek magyar játékosokat a játékban,aki akar nyugodtan bejelölhet.
    Már régóta keresek magyar játékost,de eddig nemigen találtam.
  • stoppos
    Az appdatát vagy létrehozza, vagy neked kell odarakni. Anélkül szerintem nem fog menni. De próbáld ki. Rakd ell valahova a vargameing könyvtárat és nézd meg megy-e a játék.
  • Edorn
    De úgy kellene, hogy a "Másik" gépre semmi ne kerüljön...
  • stoppos
    Amikor ellövik egy emberedet, vagy modulodat az is nullás. Egyébként azt vettem észre, hogy sebességfüggő. Ha gyorsan megyek, gyakrabban van, hogy lepattannak rólam, vagy nagy beng és piros a képernyő, de senkinek és semminek nincs baja.
  • Edorn
    Kicsit elgépeltem. Szóval külső winyóra. Azaz "A" gépre rádugok egy külső wincsesztert (IDE, SATA, USB, mindegy). Feltelepítem a játékot rá. Lehúzom a gépről a winyót és rádugom a másik "B" (céges)gépre. És játszok vele rajta külön telepítés nélkül. Van erre valami lehetőség?
  • stoppos
    Hát, ha az appdatát átmásolod, menni kell elviekben. Persze anélkül is mehet, ha indításkor létrehozza.
  • mittomén1
    köszi a válaszokat.az akkor is nagyon fura hogy forditva ez nem így van.konkrétan engem vagy átüt vki vagy lepattan nagyon ritka az olyan (sokkal ritkább mintha én lövök rájuk) hogy nem sebződöm de pirossal jelzi a lövés irányát mintha sebződtem volna.gondolom ez a penetráló de nem sebző lövés megfelelője.a pershing az még hagyján(bár megjegyzem a pluszban tankra felerősitett úgy nevezett spaced armor nem a 2. vh alatt élte fénykorát) de elég gyakran megesik ez(gyakrabban mintsem hogy csak el lehetne siklani felette) velem egyszintü vagy kisebb tankokkal is.ezer/lövés árért a 3. ilyen lepattanónál már a wargaming édesanyját szoktam üdvözölni.főleg a papír páncélú ellenfelek ellen.a dolog még bosszantóbb mivel rendszeresen nagyobbak ellen tesz be.akkor mondja azt hogy lepattantam fele ennyire sem zavar mint a nem sebző átütés.
    a kv4-el még durvább lehet a dolog át tudom érezni.minél lasabb az újratöltés annál zavaróbb a kárba veszett lövedék.ami függetlenül attól hogy mit mond a legénység játék közben meccs utáni adatokban már lepattanó lövedéknek van jelezve.
    amúgy én terveztem egy ennél sokkal kevésbé idegesítö játékot.hát drukkoljatok mert hogy lesz e belőle vmi az nem rajtam múlik.de örülnék neki mert az összes ilyen idegesítő hiba kiiktatásával kisebb lesz az esély hogy dühömben kitépem a hajam:)
    a wot tényleg csak egy nincs más ezért ezt használjuk féle megoldás.olyan mint a windows operációs rendszer:)
  • Koridor
    Az is valami?
    Én a KV4-el 4-et löttem a T50/2 oldalába eredmény 0 sebzés, 2 pattano, lánc, 0dm critical hit.
  • ximix #203861
    Nem tudom konkrétan mire gondolsz, merevlemezre amit rádugsz egy másik gépre, vagy hálózaton keresztül egy másik gépen?

• ximix #203860
    Ma volt egy ilyen Himmelsdorf-os köröm :)
  • Edorn
    Nincs véletlenül olyan lehetőség, vagy módszer WoT telepítésénél, hogy küldő winyóra telepítek, majd azt egy másik gépre csatolva játszok?
  • csoszi87
    Javítés
    + a legtöbben NEM is visznek poroltót. Ezért nálam a Löwe az elsődleges célpont.
  • Bee
    Átütésre és sebzésre az amcsi prém tűnt jobbnak, de a német ágat húztam eddig prém nélkül, így a legénység képzése miatt is a Löwe volt a legjobb alternatíva.
    Tigris 2-ig jutottam el, de csak 4-6k körül keresek vele, kb. 30%-ban mínuszba megy(ráadásul még nincs meg rá a fejlesztett ágyú 1k-s lőszerárral). Emiatt kellett egy pénznyomda.
  • csoszi87
    Pedig ezt a tankot mind a 4 oldalról ki lehet gyújtani.
    Legkönnyebb szemből, hisz csak hason kell vágni.
    Nem tudja úgy forgatni, hogy 1 167es átütésű ágyú ne vinné át. (ennél gyengébb átütés T8ban szerintem nincs is)
    És általában szemből támad, ergo...
    9000 csatám alatt pedig 1x nem láttam Löwét hull down-ban lövöldözni.
    Ezért ha én látok egyet előre is nyalom a számat a potya sebzésért.
    + a legtöbben is is visznek poroltót. Ezért nálam a Löwe az elsődleges célpont.
  • Desmodromic
    Ez nekem magas, van 670 csatám Löwe-vel, de nagyon ritkán gyullad ki, itt meg állandóan ezt olvasom, hogy "de szar napom van, ma még nem gyújtottam rá egy Löwe-re".
  • Commandier
    Westfield, t50-2, és lehet nektek nem újdonság, de át lehet ugratni a hídon :D.
    http://mwreplays.com/replay/YT5E5360QHCR/
  • NPite
    a játékot nem ez rontja el ezekkel együtt lehet élni, a gond a rengeteg idiótával van akik nem tudnak eltalálni semmit, illetve gőzük sincs, hogy kéne mozogni (ezért nem is mozognak csak beállnak kempelni, nem mennek fel a hegyre pedig ott dől el a csata stb.)
  • Tessellia
    Vannak tankok amiknél spaced armor van, ez elnyeli előszeretettel a lövedékeket. SuperPersing pl., vagy az orosz heavyk oldala. Van, hogy ha átütöd de nem sebzed az egy modulsebzéssel ér fel. 10 lövésből 2 sebzést kicsit furcsállom ennyire nem komoly azért a dolog. A leo seggéről való lepattanás meg kb. egy idegesítő momentum ami néha megesik. Ja és olyan is lehet ha száguldó scoutba lősz egyet az is elnyelheti a lövedéket.
  • Orpheuslow
    a játéknak nagyjából semmi köze a valósághoz,a páncélátütés és páncélvastagság értékek is csupán csak matematikai számításokra való számhalmazok,de mivel ezeket a számításokat a játék teljes mértékben randomizálva számolja,tulajdonképp minden alkalommal 50-50 százalék hogy a kilőtt lövedéked pattan e,vagy átüt,vagy átüt és nem sebez,vagy átüt és sebez is,ez a játék nem egy szimulátor,köze nincs a valós ütközetben jelentkező tényezőknek,látótávolság,ballisztika,terepviszonyok,időjárás,semmi értelme folytatnom.
    akit leköt a játék úgy ahogy van,azt is sokat és sokszor fogják idegesíteni a jelentkező anomáliák,csatáról csatára,napról napra,de mivel nincs más játék jelenleg ami kielégíthetné a harckocsirajongók szívét,ezért kénytelenek vagyunk ezzel beérni,és várni a patcheket mint a messiást,vagy épp várni egy olyan játékot ahol a játszhatóság és a valósághűség egészséges ötvözete megszületik.

de arra sokáig fogunk még várni:)