418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mittomén1
    azért mert a tiger p azon kevés tank egyike amelyiknek a páncélja tornyon a gyengébb.nem majd elkezdem a páncélteste 20cm-ét lőni ugye.203mm átütéssel wotban az életben nem fogja átvinni.weakspot hagyjuk már...hiába célzok én gyenge pontra gondolod hogy 2-300méterről el tudok találni egy géppuskát vagy kémlelő nyilást egy tankon?szép is lenne.
    én is öltem már vele t9et nem kell hülyének nézni.ez nem azt jelnti hogy a legtöbb esetben nem pattan le róluk vagy lep meg vmi mással.
    itt hülyézel gondolom az effed meg 600 körül van mint a base camper vagy suicide wot állatfajoknak.
  • shpongle
    én olyanokat fogok kapni akik olvassák és várni fognak...
    amikor a foglalásért adtak, akkor ellenem mindig volt 2platoon rusherekkel...
  • Oddball29
    Azért van "overmatch effekt" is, ami rejtélyes módon az ilyen T-50 féle futrinkáknál nem óhajt működni.
  • Pales27
    Párszor már companyztunk ellenük, de vereségre nem emlékszek.
  • foxbat88fx
    arty time!!!!!! előveszem az S-51-et meg a GW Panther....
    ha meg már úgy is szabad a másik kezem akkor előveszem a f***at is és legalább dupla élvezet lesz
  • Sunsetjoy
    Ja persze, akik egyáltalán olvasnak híreket. Szerintem aki értelmesebb és aki olvassa, az nem olyan, hogy CSAK arra menjen. Aki meg nem olvassa, az meg értelemszerűen nem is tudja, hogy erre KELLENE hajtania.

• madmanic
    orosz ág, KV1s Is IS3 vonalat szeretnéd..

Jó ágyúk, nem túl mozgékonyak, de az első páncélzat kemény. Ma volt 17 lepattanóm az IS3 orráról. oldala háta papír.

Amcsi ág, ha kihúzod az M6 ig ( T1 heavy nagy cumi ) a t29 isten, és másik ágat fejéesztve is elérhető.

A britek meg fürgék mint állat, és súlycsoportjukban erősek a fegyverek, +nagy tűzgyorsaság. A cromwellt nem akarod majd eladni.

• Master91
    Komolyan a vicc kategória....
  • DarkHorSe
    Miert lenne így?
  • MALZrt
    Itt van a hivatalos magyarázat a lepattanó lövedékekről:

"As explained above, for angles higher than 70° all shells will ricochet regardless of armour thickness."
    Magyarul: Mint fentebb kifejtettük, a szög magasabb mint 70° minden lepattan függetlenül a páncél vastagságától.

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a játékban elérhető legnagyobb penetrációjú ágyúja (Objekt 268 ágyúja, prémium lőszerrel, maximális átütési értékkel) 563-as penetrációval képes lepattanni a játék leggyengébben páncélozott járműve (Mark I, a tier egyes angol tank) 6 mm-es páncéljáról, ha az 70°-nál jobban be van forgatva.
    A játékban ezt a szabályt figyelembe kell venni. Hogy ez mennyire életszerű, azt döntse el mindenki maga.

Ajánlom a figyelmetekbe az alábbi linket. Ha minden fórumozó elolvasná, akkor sokkal rövidebb, és tartalmasabb lenne ez a topik.

Felhasznált irodalom: http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Ricochet
  • Norexka889
    Hát ez az M6 a sebbegése és a jó löveg! Cs7 mellet pedig a jó páncélvédettség és ott a gyors "köpködő" tüzelő mód! :/
  • shpongle
    Holnaptól megint elvan baszva a játék.
    Mindenki a kezdőn fog ülni és várja a capelőket.
  • Schundi
    KV-1 már hozza a heavy feelinget.
    A SU 85 az igazi TD életérzést.
    Artizni meg nem túl nehéz dió.
    Tehát viszonylag hamar rá tudsz jönni, hogy melyik játékstílus jön be.
    Nekem az segített sokat, hogy platoonoztam nálam jóval tapasztalatabb játékossal, és rengeteg mindent el lehetett lesni tőle.
  • Sunsetjoy
    Egy a lényeg, hogy ne franciával kezdj, elmegy az életkedved .)
  • foxbat88fx
    viszont a csörcsil 7esnek elég durva páncélzata van :D míg az M6-nak nulla :)
    szerintem zsíroskolbász a csörcsil 7
  • stoppos
    Ahogy mondták, próbáld ki az orosz nehéz és med ágakat. A ruszkiknál hamar van heavy.
  • Tono34
    C7 ha kilövik a sofőrt nem kell visszahozni, ugyanúgy megy 20-at a tank :D
  • csoszi87
    Hacsak nem akarsz megörülni, akkor M6.
    A C7 max 20km/h-t tud, nincs semmi ágyúkitéríthetősége.
    M6nak marha jó a gunja.
  • Tono34
    Attól függ, tudod-e hol kell lőni. Mindegyikről lehet pattogni.
  • Norexka889
    Két tankon variálok:
    M6
    és
    Churchill 7

1v1-ben melyik a nyerőbb?
  • Renegade
    szovjet arty-szovjet td-szovjet hvy
    ha ezek már mennek, akkor onnantól bármi kivéve az fr, mert az szivatós az elején
  • zatyj
    Szerintem kezd az orosz nehéz ággal, majd eldöntöd, hogy onnan merre és mi fekszik neked.
  • Sunsetjoy
    Az első 4 szinten bőven ráérsz kitapasztalni, hogy mi tetszik neked. Kb. az 5. szinttől érdemes ilyen kérdést feltenni. Ha elkezdted, akkor úgyis minden nemzettől kaptál egy 1. szintű tankot.

Most a török látogatás apropóján eszembe jutott, hogy volt már valamikor TURKS-HUNS rangadó WoT-ban? :)
  • Aurinko
    Mit ajánlotok mi vált be eddig?
  • stoppos
    Erre nem hiszem, hogy van válasz. Attól függ, neked melyik játékstílus fekszik. Távolról szeretsz opertálni, vagy közelharcban. Legyen előről kemény a tank, vagy inkább gyors és flankelnél vele. Ahány ház annyi szokás. :)
  • Aurinko
    Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni,nem tudom iyen írányban induljak el a tankok fejlesztésében és hogy melyik a jobb,még friss hús vagyok ezért kérdezem hogy melyik típust éri meg fejleszteni?
  • WaseK
    Köszi a tanácsokat. Alapvetően én is ezt a hármast használom (kivéve Bat. ugye ott a rammer helyett optics), de felkeltette az érdeklődésem ez az optika dolog.
    De lehet, hogy nem variálok ezzel, hiszen most is egy mészárgép
  • Szpecnyaz
    Én hagynám úgy ahogy van. Nekem is ez a konfig van minden medemen. Szvsz elég jó a látótávja, inkább többet érnek a harci képességei.
  • Pales27
    Szerintem, jó ahogy most használod, de ha optikát teszel rá szerintem inkább a rammer helyett tegyed.
  • Ry0K3N
    Véleményem szerint igen. Amúgy is egy tonna XP-t kell összeszedni vele és minél mozgékonyabb annál jobb lesz csak vele a teljesítményed.
  • WaseK
    Azoktól kérdeznék, akiknek már van T62-es tartályuk.
    Milyen felszerelést tettetek rá, használjátok vele?

Én nagyon szeretem, a mostani verzió szerint, egy rammer, venti és vstab van rajta, így használom.
    Viszont több helyen is olvastam, hogy a vstab helyett inkább egy optikát pakolnak rá, mert az ágyúja alapvetően pontos, viszont a +10% látótávolság sokat segíthet.

Vélemények, tanácsok, hurrogások?:)
  • Frigyes54
    hello vajon miert nem enged be a jatek orak ota? valaszt koszonom
  • csoszi87
    Üdv!
    A T44 legnagyobb motorja mennyit tesz hozzá a játékélményhez?
    Nem vagyok jóban a masinával, és nem szándékozom kihúzni a 2. orosz TD ágat sem.
    Ezért kérdezem, hogy érdemes 27000xp-t beáldozni érte?
  • NoparaWot
    joreggelt:)
    az XVM milyen gyakran frissíti az e-péniszt? csak mert fals adatokat mutat (régieket)
  • titokminiszter
    Színvonalas, mint a játék. :)
  • foxbat88fx
    kezdőőődik a mai nap is.... :)

pedig nem is írtam olyan csúnyát csak megkérdeztem hogy mi ez a szar francia prototype special :D:D
  • Renegade
    csodálkozom, hogy nincs a felsorolásban, hogy : "és bántják Serbet is" :-)

beszólnak a Fehéroroszok
  • Kronos79
    Azért ezt így nem merném kijelenteni. Volt már olyan lövésem, aminél láttam, hogy szar helyre megy, de azért közölte, hogy átütötte. A feketén villanó jel az ellenfél fölött pedig nem arról híres, hogy a lövedék átjutott a páncélon.
  • csoszi87
    Az illető csata elején ennyit írt be: pl?
    Ezután elindult a városba.
    Miután megkértem, hogy jöjjön a másik oldalra ennyit válaszolt: Negatív!
    És miután azt az oldalt betolták, ahol egyedül voltam, beírtam neki, hogy támadják a bázist.
    válasz: who attacked base?
    Szerencsére utoljára halt meg.
  • demoneye
    Most van alakuló félben egy új baráti társaság.
    A nevük: -AAH-
    Ha gondolod less be oda!
    Ha érdekel keresd vmelyik vezetőt!