418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt n2
    Mókás dolog ez a Scout háború:)

Győzelem!
    Csata: South Coast 2013. február 7. 12:08:04
    Jármű: VK 2801
    Szerzett tapasztalat: 1 564
    Szerzett kredit: 21 450
    Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész
  • ozzz
    Ezt le kell írnom.
    Elkezdtem a kínai tank vonalat most tartok tier5 Type T-34 közepes tanknál. Egész jól megy vele 25 csata után 55% win rate pedig nem egy extra tank, meg még nincs teljesen kifejlesztve, de valahogy rááll a kezem
    .
    Viszont mos volt egy játék amiben az én csapatomban csak tier5ös meg néhány tier4es tank volt + tier5ös arty.
    Ellenfelében meg volt egy tier7es T-valami heavy tank a kicsik mellett. Mindenki anyázott már az elején hogy ez mi. :D
    Aztán egész jól álltunk 13-8ra vége felé, de a nehéz tanknak még majdnem full élete volt és beállt foglalni. Mindenki csak kerülgette. :D
    Alig volt már HP-m az ágyúm sérült volt, na mondom már úgyis mindegy. Max gázzal menet közben sikerül eltalálnom hátulról úgy a nehéz tankot a vacak ágyúmmal, hogy kigyulladt és addig égett amíg fel nem robbant. :D
  • Commandier
    Üdv! Mi ez a WN6 rating dolog? Miért más mint az effi? Vagy ugyanaz?
  • szepedli

No ez az.
  • szepedli
    Bocs nem ezt akartam feltenni.
  • Kronos79
    A linket elnézve inkább nagyon. :)
  • kraven54
    Heh! IS-6-ban egy dolog van ami jo pedig, hogy pattannak róla a skulók!
  • szepedli

Egy kicsit rá ba...tam.
  • Attiska
    Mivel német hk, így túl sokra nem kell számítani. Erősebb löveget nem hinném, hogy kap, legfeljebb némi plusz HP-t. Ha tényleg felnyomják a Leo-t a T5-be, ismét sikerül nekik kinyírni egy amúgy élvezetes német cuccot.
  • Schundi
    Üdv,

Az újjászerveződő HAD-Marines klán lelkes játékosokat keres!

Amit kínálunk:
    - rendszeres Tier VI és Tier VIII századozás
    - Kiképzés
    - Formálódó CW csapat
    - Sok jó arc, 18+ korosztály

Amit kérünk:
    - Tier VIII századképes tank
    - Aktivitás TS-en és a programokon való részvétel
    - Minimum "average" Win6 rating (noobmeter.com)

Ha érdekel, keress itt privát üziben!

[IMG][/IMG]
  • Bmsrt n2
    Na azért megnézek egy T5-ös kis Leót...hogy balanszolják fel?
    Kap valami halálsugár vetőt?
    A fegyvere már most is halovány,a daginak meg erősen mind1 hogy T5 vagy 6 van a neve mellett,de ezt nem tudom elképzelni sem...
  • foxbat88fx
    köszi!
  • madmanic
    én már fel sem veszem az ilyet..

Az milyen, hogy M6 tal én vagyok fent, levadászok hatot, ebben benne van az ellen 3 legerősebb tankja, és bukunk..

Vagy Sand riveren, cromwellel, dél felől támadunk, jobbról rusholok, fel a hegyre, ott kempelnek négyen, aprítom őket, ami marad azt leszorítjuk a zászlóhoz, persze alig marad hp, rámfingik egy pz4 és kampó, de 9v3 ban marad a csapat és BUKUNK..

szerinted??
  • Maala
    Kis szerelmem, és én. Csata előtti visszaszámlálásnál pont hívtak, hogy mennem kell, jól felhúztam magam, és ez lett belőle. Első csata jó sebzéssel. :)

url=http://mwreplays.com/replay/X4A2SCRRL189/][/url]
  • DarkHorSe
    Koszi szepen!
  • lexlutor
    Ha minden igaz majd a nyaron.
  • csoszi87
    Nem találkoztam még vele, de utána nézek.

Darkhorse:
    Állítólag nyárra várhatóak.
  • DarkHorSe
    Mikor fog nagyjabol az az update jonni amikor a tier8-as artik atkerulnek tier10be?
  • hellokitty92
    Azért várom a cruiser ágat, ott meg gondolom csak a t10 nem lesz tornyos.:D:D Wg logika...
  • hellokitty92
    Nekem az egész ág annak tűnik.

Jó, előre lehetett tudni, hogy az infantry tank ág csupa t28-ból, meg t95-ből fog állni. De azóta bejött ugye egy alul fegyverzett heavy ág és gondolom a td ág is ugyan ezzel fog szívni.

Mondjuk t5-ben az at2 a 8(!) inches frontjával abszolút betonbunker lesz.:D De a at7-at és at8-at is csak 6 fontos ágyúval tervezték, igaz autoloaderrel... érdekes lesz.

Tortoise is t9-ben, mikor overlord számtalanszor hangoztatta, hogy t8-ba szeretnék berakni, mert t9-be túl gyenge lenne az ágyú miatt. Az at15 t8-ban megint egy kicsit meh-nek tűnik.
  • stoppos
    Heszusz, nagy lebowski nincs meg?
  • Random_
    Ez egy remek írás! Köszi, hogy belinkelted!
  • csoszi87
    Ezt nem tudtam.
    Más játékok bármilyen valláshoz kapcsolatos név bannt kapott.
    Köszi a választ.
  • stoppos
    Jesus pedig spanyol ajkúaknál nem tiltott-, hanem elég gyakori név.
  • stoppos
    Szerintem a wg nagyjából toszik rá mi a neved, hacsak valakik el nem kezdenek hisztizni, vagy nem olyan, amiről tudják, hogy valaki elkezd majd hisztizni.
  • IvoryBrown
    Hehe attól, hogy kaki TD még jó lehet vele biciklizni

• csoszi87
    Ám 1 kérdés:
    Az ha valakinek 666, vagy Jesus van a nevében, az nem olyan amiért megkérnek, hogy változtasd meg?
  • csoszi87
    Nem hiszem el!
    20%os winráta reggel.
    Nem győzöm szórni a Fuckin stupid bastard team jelzőket.
    Hogy a picsában tud 1 rohadt IS6 az első pillanatban meghalni?
    Mi a szart csinál a marha állat, hogy 1 rohadt lövést nem tud lepattintani magáról toptankként?
  • darki81
    üldöztek a végén mint a gta-ban .. :D
  • Tono34
    Hasonlít a Tetrarch-ra :)
  • endrodiz
    Van ott egy M10 is... :)
  • ximix #204222
    Elvileg az az arty.
  • ximix #204221
    http://ww2photo.se/tanks/gb/ligh/mk8/mk8.htm
  • Imrusssss
    Ez Churchill?
  • Boconadi
    Bal oldalt egy M1A1 az tuti :)
  • ximix #204218
    Felkészülés a csatára, hosszú kemping lesz sok rőzse kell szalonához:)

• Oddball29
    Igen horror grindnek ígérkezik, nekem már ránézésre elment a kedvem tőle. Egy rakás szemét.
  • hellokitty92
    Ez lesz az:

Van egy tippem, hogy a churchill gun carrier lesz az átkötő tank a hevy és a td ág közt t5-ben.
  • ximix #204215
    Alecto armoured
  • Oddball29
    Hát ezt nem értem, az Alecto az lényegében a Matador 4x4-es tüzérségi vontató platóján egy 6 fontos ágyú, nem talpas.