418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt n2 #204693 Első csapattárs hónapok óta kb...
Talán múlt hónap elején lőttem egy Typot Typal low-hp és mellélövés miatt... -
magyi76 #204692 na ez szepp, hogy lehet ilyent szerezni?
Ez volt az elso sajat csapattars most a napokban vagy hetente azert 1-2 meg van? -
MrGringo #204691 Szard le! :-) Én mult héten shootoltam egy faking gwtype-ot mert beálltam a bozótba kempelni, és ő szerinte milyen már az hogy nem megyünk megöletni magunkat 1-perc alatt! Csak azért hogy ő lásson valamit a térképen! :-) Ott állt mellettem és belémlőtt...kérdeztem hogy mi a fas... veri a száját erre írta hogy menjek már a hevimmel előre befelé a csata közepére a húsdarálóba! Én meg nemes egyszerűséggel 30Méterről átlőttem mint a papírt!
-
Bmsrt n2 #204690 Na bazz,megkaptam első bannomat:)
Kilőttem az Afk-automata tüzelő 45%wines bot "játékost" mert belémlőtt kezdőnél,megérdemlem:D -
Tessellia #204689 szerintem úgy számolja igen -
MrGringo #204688 Mondjuk én asszem hogy 5arty-nál többet egy csatában még soha sem láttam, de lehet csak nem figyeltem föl rá?? Szokott egyáltalán 4-5-nél is több lenni? -
magyi76 #204687 van mar artyra valami limit, hogy mondjuk csapatonkent 5-5 vagy meg nincsen?
-
stoppos #204686 Az átlag tiert nem úgy számolja, hogy mennyit mentél az adott tierű tankokkal? -
Tessellia #204685 számíthat, nyilván alacsonyabb tier kevesebb sebzés, az átlag tier meg gondolom nem változott sokat és emiatt csökkenhet -
MrGringo #204684 Igen! Az xvm adatod nagy százalékban függ az egy csatában leadott átlag sebzéstől is! (meg még pár dologtól)
Lényegében a sebzéstől függ a legjobban, másod sorban pedig a kilőtt tankok mennyiségétől! Ez a kettő nagyon föl, vagy le tudja húzni az effit
-
dolorex #204683 A legutobbi XVM frissítés óta, több mint 110et csökkent az eff ratingem.Nem érzem ,hogy ennyivel bénább voltam az elmúlt időkben.Számíthat ,hogy alacsony tierben nyomultam?Eladtam az összes magasabb tier tankjaimat, a legmagasabb is jelenleg csak t7.Eléggé frusztrál a dolog, nem mintha sokat számítana, nah de hát naaa:) -
MrGringo #204682 ammo rack!? -
MrGringo #204681 Igy van! Azok a fejlesztések amelyek 100%-elérése után lépnek életbe, valóban csakis a kifejlesztés után működnek. Rakhatok én föl akármit pluszban, semmin nem változtat! Már kifejlesztettem én is pár legényt, meg tankot de még sohasem találkoztam az ellen példával!
-
Öööööö.... AMX 50 100 egy lövéssel IS-6-ot?? -
"95%-on már működik a 6. érzék ha van bia."
Ez nem így van. Egyik tankomon már van bia és a 98%-os 6. érzék mégse működik. -
Ezért értettem félre.
http://katpol.blog.hu/2012/03/15/a_becsi_hadtorteneti_muzeum
http://www.military-today.com/tanks/sk105_kurassier.htm
-
Kösz.
A film Tunéziában készül és vélhetőleg a helyi hadsereg egyik Kurassier-je. -
Gunslinger #204676 Nem ugyanaz, az argentinoknak volt egy AMX-13 tornyos Kürassier verziójuk, de az eredeti Kürassier nem AMX tornyos, csak nagyon hasonlít rá. -
Ne is mondd, CoD2 alatt szívattunk lükéket az URH hackkel... :P -
-
Tessellia #204673 permabanos wallhack miatt -
De a WH-s rendszámra figyeltek azé'
Amúgy a filmben milyen tanknak mondják? Vagy nem említik? -
Oddball29 #204671 Na, megelőztek. -
Ugy latszik en se vagyok nagy tankszagerto :)
De mentsegemre legyen hogy bazz majdnem ugyanugy nez ki :D -
Malarki #204669 Akkor meg pláne
-
Oddball29 #204668 Ez egy Kürassier. -
Az lehet, de a torony ugyan az ha jól tudom . -
Gunslinger #204666 Nem is francia tank, osztrák. :-) -
Malarki #204665 Oké, köszönöm a válaszokat! 
Nem vagyok nagy francia tankszakértő, nekem a két antennáról(?) meg a toronyról volt gyanús. -
Gunslinger #204664 AMX-13-nak jóval hátrébb van a tornya. Az oszcilláló torony meg könnyű tank mivoltjuk a közös vonás. -
Gunslinger #204663 Majdnem, távoli rokon, SK-105 Kürassier.
http://en.wikipedia.org/wiki/SK-105_K%C3%BCrassier -
Jol lattad:
-
Hassel74 #204661 Tiszta, és világos. Ezen átsiklottam, hogy minden tagnak rendelkezni kell BIA-val, hogy működjön is. Köszi! -
Szpecnyaz #204660 Még gyerek koromban láttam, nekem is valami AMX rémlik. -
Malarki #204659 OFF:
Most megy a Film+-on Az arany bűvöletében című francia film, és ha jól látom valamelyik AMX light szerepel benne német tankként. Aki látta már ezt a filmet, az megerősíthetne vagy kijavíthatna ebben. -
A legénység képességei között vannak
skillek (amik azonnal hatnak és %-ként növekednek) és vannak
perkek (amik csak 100% elérése után működnek).
Az első képességnek érdemes ezért egy skillt választani, majd amikor eléri a ~90% környékét a legénységi adatlapnál "Eldobni" majd egy perket választani.
Hogy miért ~90% az ajánlott eldobás pár példa 90%-os képzést választva.
.....89%-->86%
.....95%-->93%
100%+26%-->98%
100%+33%-->99%
100%+52%-->100%+35%
100%+95%-->100%+92%
Mint jól látjuk nem mindegy mikor dobjuk el a képességet ha a % pontokat vesszük alapul akár 34%-ot is veszíthetünk a 2%-3% helyett.
Miért alakul ez így?
Mivel a képességekhez a % növekedésével egyre több tapasztalati pont kell és átképzés során az %-k csökkenés nem a %-ot érinti hanem a mögötte lévő tapasztalati pontokat és az első kb 33% tp igénye megegyezik a képesség vége felé lévő 2-3%-al.
Ez csak a mechanikája a dolognak nem kell kötelező az első képességet perkre váltani ez egyén és tank függő valaki elvan nélkülük valaki meg nem.
Itt van egy leírás annyi hibával, hogy a Sasszem kétszer szerepel az első tévesen nem Sasszem hanem Felderítő, a második hiba a Helyzetfelismerés-nél nem a Sasszem-mel adódik össze hanem a Felderítő-vel.
És egy másik leírás kisebb hiányosságokkal
Semmi nem szentírás és nem tökéletes így saját kútfő bevonása ajánlott:)
-
PzII is the best!:D:P
-
McLarenpowa #204656 Hellcat is the best!!!
-
Hassel74 #204655 Amennyi energiát fektettél a válaszba, segíthettél volna
.Megpróbálok többet utána olvasni, hátha nem kell itt többet kérdeznem.
Hiszen nem azért van ez a fórum, csak epénisz növelő megosztások miatt.
A többieknek köszönöm! -
jean78 #204654 Nem frissítettem a videó kártyám, most teszem fel újra a játékot, remélem ez megoldja a gondom, ha nem , szarban leszek :(